Review
Sep 4, 2018, 2:57pm

Minuman Kesihatan Triple-T Penawar Penyakit Kronik


Pernahkah anda ketahui bahawa ramai rakyat Malaysia menderita kerana mengidap penyakit 3 serangkai? Penyakit 3 serangkai ini merupakan antara penyakit kronik yang susah untuk diubati dengan kaedah perubatan moden. Penyakit kencing manis, tekanan darah tinggi dan kolestrol adalah saling berkait rapat antara satu sama lain. 3 penyakit inilah yang dikenali penyakit 3 serangkai yang boleh membunuh di negara ini.

minuman kesihatan triple-t dr azlan

Penemuan Formulasi Triple-T oleh Dr Azlan

Di atas rasa kesedaran dan tanggungjawab, Dato’ Profesor Dr Azlan ( Pakar Toksikologi, Keselamatan dan Terapi Makanan ) dan beberapa penyelidik lain telah melakukan kajian dan formula untuk merawat penyakit 3 serangkai ini sejak tahun 2005 lagi. Mereka telah berjaya menemui formula Triple-T di mana ia mengandungi kandungan herba tradisional dengan kajian saintifik yang mampu membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan badan melalui proses detoksifikasi dan pencucian bahan kumuh secara menyeluruh.

minuman kesihatan triple-t penemuan penyelidikan

Kenapa Anda Perlu Dapatkan dan Mengamalkan Triple-T

Triple – T merupakan teh herba 3 tindakan iaitu membantu mencuci bahan kumuh atau toksin dalam badan, membantu meningkatkan fungsi organ dalaman yang terlibat dengan pembuangan toksin seperti ginjal, buah pinggang dan hati serta membantu menyingkirkan sel lemak berbahaya. Anda perlu dapatkan Triple – T sebagai salah satu cara dan jalan untuk mengubati penyakit kronik yang anda atau keluarga hidapi. Ketahui beberapa sebab kenapa anda perlu mengamalkan Triple T.

kenapa minuman kesihatan triple-t

1. Triple – T Merupakan Produk Kajian Saintifik

Proses penyelidikan R & D telah dijalankan oleh sekumpulan pakar penyelidik yang diketuai oleh Dr Azlan. Hasil penyelidikan ini telah menemukan formulasi dan dos gabungan herba yang terbaik di mana ia mampu membantu melancarkan peredaran darah dan membuang toksin dalam badan.

minuman kesihatan triple-t kajian

2. Bukan Produk Kesihatan Re – Pack

Triple – T  ini tidak seperti produk – produk kesihatan yang lain yang di bungkus semula dan dilabelkan dengan pelbagai nama jenama. Dr Azlan sangat menitikberatkan keaslian, kualiti dan jenama mereka agar produk mereka bertaraf produk berkualiti premium.

minuman kesihatan triple-t terbaik

3. Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Triple – T merupakan produk yang mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM : Nombor berdaftar MAL 16120041TC ). Ia diperbuat daripada formulasi bahan – bahan semulajadi, selamat digunakan serta tiada penggunaan bahan kimia yang merbahaya.

minuman kesihatan triple-t lulus kkm

4. Dirumuskan Daripada 100% Bahan Semulajadi

Dalam penghasilan Triple – T, Dr Azlan dan semua pakar yang terlibat telah mengambil masa selama 7 tahun penyelidikan untuk membuktikan keberkesanan Triple – T. Kini, dengan formulasi 100% bahan semulajadi dan kaya antioksidan, Triple – T telah banyak menyumbangkan manfaat kesihatan sebagai penawar diabetes, kolestrol serta masalah kerosakan buah pinggang.

minuman kesihatan triple-t rumusan semulajadi

5. Proses Detoksifikasi Yang Selamat dan Berkesan

Cara penyembuhan penyakit kronik dengan pengamalan Triple – T adalah selamat dengan berkesan. Ia merangsang pertumbuhan sel – sel hati dan buah pinggang yang rosak bagi pesakit diabetes dan kegagalan buah pinggang dengan mengembalikan kesihatan dalaman badan melalui proses detoksifikasi yang menyihatkan badan.

minuman kesihatan triple-t rawatan alternatif diabetis

Kesan Dapat Dirasai Seawal 14 Hari

Masalah kerosakan hati dan buah pinggang ini berkait rapat dengan penyakit seperti obesiti, diabetes ( kencing manis ), gout, darah tinggi sirosis dan hemodialisis. Oleh yang demikian, anda akan dapati kebanyakan pesakit – pesakit ini jika tidak dirawat dengan segera akan mengalami masalah buah pinggang dan penyakit kronik yang lain.

minuman kesihatan triple-t berkesan

Triple T amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah penyakit “lifestyle disease” seperti kencing manis, darah tinggi, buah pinggang, kolestrol tinggi ,gout dan lain-lain. Triple T juga kaya dengan antioksidan, oleh itu, sekiranya orang sihat nak mengamalkannya pun memang sesuai kerana ia bertindak sama seperti supplement kesihatan untuk mencegah pelbagai penyakit. Ianya juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan seisi keluarga.

Cara Penggunaan Triple-T

minuman kesihatan triple-t cara amalkan

Triple – T ini dalam bentuk uncang teh yang akan digunakan 1 uncang untuk setiap hari. 1 kotak Triple – T mengandungi 28 uncang untuk digunakan selama 28 hari. Cara penggunaan Triple – T adalah seperti berikut :

  • Rebus 1 uncang Triple – T ke dalam 500 – 1000 ml air sehingga panas dan kemudian boleh tutupkan api.
  • Biarkan sekurang – kurangnya 20 hingga 30 minit. Tunggu sehingga suam atau sejuk baru minum.
  • Cara minum mestilah tanpa sebarang campuran gula.
  • Boleh diamalkan setiap hari, tidak kisah berapa kali sehari.
  • 1 uncang Triple – T ini boleh digunakan untuk 1 liter air. Namun begitu, untuk permulaan di dalam tempoh satu minggu pertama ini, hadkan maksimum pengambilan 500ml sahaja dahulu.
  • Mulakan dengan kadar yang sedikit dahulu, dan lihat kesan yang anda terima. Untuk permulaan 3 hingga 5 hari pertama, hadkan 200 hingga 300ml sahaja untuk sehari. Sekiranya kencing anda tiada masalah, maka boleh diteruskan dgn 400 hingga 500ml sehari, kemudian 700ml dan seterusnya 1 liter.
  • Bagi pesakit buah pinggang, sekiranya doktor anda menasihati hadkan air, maka anda perlu mengikuti kadar isipadu air yang telah ditetapkan oleh doktor anda. Untuk permulaan, anda perlu hadkan maksimum 500ml sahaja dahulu.
  • Seeloknya minum sebelum anda makan.
  • Anda boleh terus siapkan minuman pada malam hari untuk diminum keesokannya.

minuman kesihatan triple-t tips kencing manis

PERHATIAN : Sekiranya anda mengambil apa – apa ubat hospital, anda perlu jarakkan pengambilan dengan Triple – T ni dalam tempoh 1 hingga 2 jam.

Testimoni Mereka Yang Sudah Mencuba Triple-T By Doktor Azlan

testimoni minuman kesihatan triple-t testimoni minuman kesihatan triple-t testimoni minuman kesihatan triple-t testimoni minuman kesihatan triple-t testimoni minuman kesihatan triple-t

Dapatkan Minuman Kesihatan Triple-T Sekarang Untuk Merawat Penyakit Kronik Dengan Segera!

dapatkan minuman triple t dr azlan

Triple – T merupakan produk yang selamat diminum untuk semua peringkat umur. Anda boleh menggunakan Triple – T sebagai salah satu cara ikhtiar untuk mengubati penyakit kronik yang dihidapi oleh anda, keluarga atau kenalan rapat anda. Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi info di bawah.

PENAWAR PENYAKIT KRONIK | TRIPLE – T BY DOKTOR AZLAN
Hotline: Tekan untuk telefon (0111-6043769) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Teh Triple T By DrAzlan
Instagram: @tehtripletsihat
Laman Web: http://herbsremedy.net

Nak order Teh Triple-T by Doktor Azlan?

Sila telefon ke +601116043769 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak order Teh Triple-T by Doktor Azlan?

Sila telefon ke +601116043769 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak order Teh Triple-T by Doktor Azlan?

Sila telefon ke +601116043769 atau WhatsApp SEKARANG!