Review
Aug 8, 2018, 12:26am

Menghapuskan Selsema dan Badan Berangin Dengan Garlic Balm


Adakah anda perasan bahawa cuaca kebelakangan ini sangat tidak menentu. Kadang-kadang panas sepanjang hari, kadang-kadang hujan sepanjang hari. Cuaca sebegini boleh menyebabkan kesihatan kita terjejas. Antara penyakit yang kerap muncul apabila cuaca menjadi sebegini adalah seperti sakit tekak, selsema, batuk dan demam. Setiap penyakit tersebut boleh menjejaskan kehidupan seharian kita. Sedangkan orang dewasa pun terganggu dengan penyakit tersebut, apatah lagi kanak-kanak yang masih kecil. Mereka tidak tahu menahan sakit atau rasa tidak selesa. Apabila mereka berasa tidak sihat, mereka akan terus menangis sehingga sakit lega atau dipujuk dalam tempoh masa yang lama.

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Selsema

Jika masalah tersebut datang dari demam, kita masih memberikan ubat yang diberikan klinik atau hospital kepada kanak-kanak dan insyaallah penyakit tersebut akan surut keesokannya. Tetapi masalah tersebut menjadi sedikit sukar jika kanak-kanak tersebut menghidap batuk atau selsema kerana penyakit itu mengambil sedikit masa untuk lega dan mendatangkan ketidakselesaan dan boleh mendatangkan kesukaran pernafasan sepanjang tempoh dihidapi. Walaupun dengan ubat yang diberikan, kahak dan hingus dari batuk atau selsema masih mengambil sedikit masa untuk lega jadi ramai cuba mencari alternatif lain untuk mempercepatkan proses penyembuhan kanak-kanak. Tetapi, kebanyakan ubat-ubatan pada masa sekarang tidak sesuai untuk kanak-kanak.

Garlic Balm Sesuai Untuk Kanak-kanak

Kepada anda di luar sana yang mencari produk yang boleh membantu anda ketika anak anda menghidapi batuk atau selsema, Garlic Balm adalah pilihan terbaik untuk anda. Dengan menggunakan Garlic Balm, kahak dan hingus anak anda boleh dibuang dengan segera sekaligus menghilangkan ketidakselesaan anak anda ketika menghidapi penyakit tersebut. Bukan sahaja anak anda, anda juga boleh menggunakan Garlic Balm kerana Garlic Balm sesuai untuk semua peringkat umur.

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Trolley

Garlic Balm mengambil masa selama beberapa tahun untuk dikaji dan akhirnya disahkan ketulenannya pada 2017 oleh makmal perubatan yang diiktiraf. Produk di bawah syarikat zm beauty yang beroperasi di Pasir Mas, Kelantan ini juga telah diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ), jadi Garlic Balm memang disahkan selamat untuk digunakan oleh orang ramai.

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Botol

Komposisi Garlic Balm mengandungi 100% bahan organik di mana bahan utamanya adalah bawang putih dan beberapa bahan tambahan organic yang lain. Untuk anak anda atau sesiapa yang mempunyai masalah dengan bahan kimia atau tidak berasa selamat dengan produk yang mempunyai bahan kimia, Garlic Balm adalah pilihan terbaik anda dek kerana Garlic Balm menggunakan 100% bahan organik dalam proses pembuatannya.

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Balm

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Jadual

Bahan Yang Digunakan Di Dalam Garlic Balm

Dengan berasaskan bawang putih sebagai ramuan utama, hanya sedikit sahaja bahan tambahan lain digunakan untuk menambah baik kesan Garlic Balm kepada pengguna. Bahan yang digunakan di dalam Garlic Balm adalah :

  • Bawang putih
  • Minyak Zaitun
  • Beeswax ( sarang lebah )

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Kandungan

Testimoni Pengguna Garlic Balm

Jika hanya berdasarkan kata-kata saya, pasti anda masih tidak percaya dengan keberkesanan Garlic Balm bukan? Jadi saya telah mengumpulkan beberapa testimoni dari pengguna Garlic Balm mengenai keberkesanan Garlic Balm setelah mereka membeli dan menggunakannya. Kesemua pengguna Garlic Balm sangat berpuas hati dengan kesan serta-merta yang ditunjukkan oleh Garlic Balm setelah digunakan. Berikut adalah beberapa screenshot testimoni yang dihantar oleh pengguna.

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Testimoni

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Testimoni 2

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Testimoni Balm

Setelah menggunakan Garlic Balm, para ibu bapa yang sentiasa risaukan anak mereka yang tidak selesa akibat hingus dan kahak terutama pada malam hari di mana anak mereka tidak boleh tidur nyenyak, mampu menarik nafas lega dan tersenyum melihat anak mereka yang kembali normal. Jadi kepada anda di luar sana, apa lagi yang anda tunggu? Ikutlah jejak langkah pengguna Garlic Balm yang berpuas hati dengan produk Garlic Balm ini. Dengan hanya menggunakan harga RM25 sebotol, anda mampu membeli keselesaan anak anda ataupun anda sendiri ketika diserang batuk dan selsema. Bagi saya ini adalah harga yang cukup rendah. Bak kata orang dahulu, kesihatan tidak mampu dibeli tetapi jika kita mampu membeli produk yang mampu membantu seperti Garlic Balm, mengapa tidak?

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Perbezaan

Kelebihan Garlic Balm Secara Terperinci

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Balm Hebat

Setakat ini, anda hanya tahu bahawa Garlic Balm mampu membantu membuang kahak dan hingus jika anda batuk atau selsema tetapi sebenarnya ada lagi kelebihan lain yang menjadikan produk Garlic Balm ini lebih baik dari kebanyakan produk lain di pasaran. Kelebihan berikut adalah :

  • Garlic Balm adalah minyak bawang versi moden yang diimprovasi supaya lebih praktikal dan tahan lama. Ia juga menjimatkan masa kerana tidak memerlukan proses rumit seperti yang digunakan untuk menghasilkan minyak bawang tradisional.
  • Selain melegakan batuk dan selsema, Garlic Balm juga berfungsi untuk melegakan kembung perut, menghangatkan badan dan membuang angina
  • 100% homemade dan organic
  • Tidak mempunyai bahan kimia tambahan langsung
  • Produk muslim dan bumiputera jadi tiada masalah dengan isu halal
  • Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana kerana saiz yang kecil
  • Disahkan dan didaftarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

Itulah antara kelebihan utama Garlic Balm. Tidak semua produk di pasaran mampu memenuhi kesemua ciri-ciri yang ditonjolkan oleh Garlic Balm ini. Tetapi, produk yang mampu pula sememangnya adalah produk yang sememanya patut menjadi pilihan utama anda.

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Pricing

Tiada Sebab Untuk Tidak Membeli Garlic Balm

Berdasarkan kesemua yang telah saya nyatakan sebentar tadi, tiada langsung sebab untuk anda menolak produk Garlic Balm ini dari menjadi pilihan anda. Tidak semestinya anda menunggu sehingga sakit dahulu sebelum membeli Garlic Balm. Bak kata pepatah ‘sediakan payung sebelum hujan’ , lebih baik anda menyimpan satu Garlic Balm di rumah anda untuk kegunaan kecemasan. Lebih cepat anda menggunakan Garlic Balm ketika sakit, lebih cepat anda lega dari kesakitan tersebut.

Sekiranya anda berminat, anda boleh menggunakan maklumat di bawah untuk menghubungi pihak Garlic Balm untuk sebarang urusan pembelian. Anda juga boleh menggunakan maklumat untuk mengajukan sebarang persoalan mengenai produk ini.

Menghapuskan Selsema danBadan Berangin Dengan Garl Balm Berkesan

GARLIC BALM BY ZM BEAUTY
Hotline : Tekan untuk telefon (019–9312461) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook : Penawar Batuk Garlic Balm Homemade

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: