Review
Jan 1, 2019, 8:47am

Membership Card Takaful Bertaraf VIP Terbaik Dari RM100


Kad perubatan (medical card) adalah salah satu produk insurans yang amat diperlukan pada masa kini. Dengan adanya medical card, anda tidak perlu risau lagi dengan kos rawatan/bil perubatan sekiranya anda memerlukan rawatan di hospital swasta kelak kerana semuanya akan ditanggung 100% dengan medical card. Namun begitu, anda perlu tahu memilih medical card terbaik yang mampu memberi manfaat coverage tinggi dengan caruman bulanan yang rendah dan berpatutan.

medical card terbaik di malaysia

Dengan menyertai program MediSaversVIP @ VIP Membership Card, VMC ini anda layak untuk mendapat manfaat medical card yang lebih tinggi coverage sehingga RM1,000,000 dan caruman yang lebih rendah serendah RM100. Inilah produk yang anda semua mahu kan? Bagus dan murah? Pakej VIP Membership Card, VMC ini  umpama medical card seperti syarikat-syarikat insurans/takaful yang lain. Bezanya,  ianya LEBIH JIMAT, LEBIH NILAI & LEBIH VIP!

Apakah Itu MediSaversVIP, VMC?

MediSaversVIP adalah kad keahlian VIP yang menawarkan manfaat kad perubatan sebagai medium perlindungan pendapatan (income protection) dan pencegahan penyakit melalui pemeriksaan kesihatan (health screening) yang dibawa khas oleh Pathlab Health Management (PHM). Kumpulan Pathlab ini bukan calang-calang syarikat kerana ianya telah wujud di Singapuran sejak tahun 1952 dan di Malaysia sejak tahun 1974.

Kumpulan Pathlab telah melantik ahli kumpulannya iaitu MXM International Sdn Bhd sebagai syarikat pengurus yang mengurus hal-hal berkaitan pemasaran produk, pelantikan serta pembayaran komisyen penasihat keahlian (membership advisor) dan tuntutan bil-bil hospital pengguna/ahli kad MediSavers. MXM International Sdn Bhd adalah ahli Kumpulan Pathlab dan berdaftar di bawah KPDNKK yang wujud sejak tahun 1998 lagi.

medical card terbaik takaful

MXM International Sdn Bhd telah memperkenalkan satu program pemasaran yang unik dalam mempromosikan produk MediSaversVIP. Ejen yang berdaftar di bawah MXM International Sdn Bhd dikenali sebagai Independent Agent atau Membership Advisor, layak untuk mempromosikan kad keahlian MediSaversVIP ini kepada orang ramai dan seterusnya menerima komisyen secara pasif sehingga RM300,000 setahun selagi pengguna/ahli memperbaharui polisi pada setiap tahun.

Kelebihan MediSaversVIP, VMC Yang Patut Anda Tahu!

Anda ingin tahu apa kelebihan kad VMC yang semakin viral dan menjadi tumpuan orang ramai sekarang ini?

1. Percuma Saringan Kesihatan Bernilai RM220 Dan Diskaun Kanser Marker Bernilai RM370 Di Pathlab Health Management Sdn Bhd Setiap Tahun

Kumpulan Pathlab menyediakan 52 ujian pemeriksaan kesihatan secara percuma dan diskaun harga bagi 5 kanser marker kepada ahli-ahli VMC yang berusia lebih 18 tahun pada setiap tahun.

52 ujian kesihatan percuma medicsaver contoh borang medicsaver check up

2. Tiada Limit Tahunan & Tiada Limit Seumur Hidup (Lifetime)

Anda boleh menggunakan kad VMC ini pada bila-bila masa untuk apa jua kecemasan, kecederaan, kemalangan dan musibah penyakit yang memerlukan kemasukan ke hospital swasta tanpa perlu risau dengan limit kuota penggunaan.

medikal card tanpa limit tahunan dan lifetime

3. Wad Bilik (Seorang) Dan Elaun Wad Yang Tinggi

VMC membolehkan anda layak untuk mendapat rawatan di wad bilik seorang bertaraf VIP sehingga RM500 sehari dan layak menerima elaun wad RM300 sehari bermula hari ke-3. Masuk hospital tanpa perlu bayar, dapat pula tambahan elaun wad. VMC sememangnya medical card paling mewah yang anda pernah kenali.

bilik wad dengan rate yang tinggi

4. Kos Rawatan Dan ICU Ditanggung Sepenuhnya Dari Hari Pertama Hingga Hari Yang Ke 365

Jika dibandingkan dengan manfaat kebanyakan syarikat insurans lain, mereka hanya menanggung rawatan sehingga 60 hari sahaja. Sebaliknya VMC boleh tanggung bil rawatan sehingga 365 hari.

kos rawatan medicsaver menjimatkan

5. Diskaun Bayaran Tahunan

VMC akan memberi lebih banyak rebat harga sekiranya anda membuat pembayaran secara tahunan (lump sum 12 bulan) sama ada bayaran secara tunai atau menggunakan kad kredit.

bayaran tunai kad tahunan lebih jimat

6. Tidak Perlu Bayar Bil Hospital & Tiada Deposit

VMC membolehkan anda discaj hospital swasta tanpa perlu membayar bil rawatan hospital tersebut walau sesen. Manakala bayaran deposit hospital bergantung kepada polisi hospital swasta tersebut. Sekiranya hospital swasta tersebut mengenakan bayaran deposit, maka kebiasaan jumlah yang dikenakan adalah di antara RM300-RM500 sahaja dan ianya akan dikembalikan semasa proses discaj hospital.

medisavers VIP program takaful terbaik

7. Jaminan Tiada PerubahanTerma Polisi

VMC memberikan jaminan pembaharuan terma polisi sehingga umur 100 tahun walaupun anda telah mempunyai sejarah perubatan yang tinggi. VMC bukan seperti medical card syarikat insurans lain yang mana syarikat berhak mengubah terma polisi mengikut perubahan ekonomi tanpa pengetahuan/kebenaran klien. Berbeza dengan VMC, terma polisi pengguna/ahli adalah bersifat kekal, tiada sebarang perubahan pengurangan walaupun ekonomi berubah. Itu adalah jaminan daripada syarikat MediSaversVIP kepada pengguna/ahli VMC.

jaminan polisi tidak berubah

8. Kenaikan Manfaat/Kelebihan Pada Setiap 3 Tahun

VMC memberikan manfaat tambahan 10% pada setiap 3 tahun bagi semua pelan-pelan VMC dengan mengekalkan bayaran caruman yang masih sama. Baguskan VMC ini? Murah dan tinggi manfaat!

kenaikan manfaat setiap 3 tahun

9. Pelan Keluarga 3 Generasi (3G)

VMC menawarkan pelan perlindungan untuk 3 generasi iaitu pasangan, anak, ibu bapa (termasuk mertua). Setiap generasi akan diberi diskaun maksimum RM400 setahun. Ini akan membantu anda berjimat apabila anda mengambil pakej VMC untuk seluruh keluarga anda.

pelan medical sehingga 3 generasi

10. Pampasan Kematian, Kemalangan Dan Penyakit Kritikal Yang Tinggi

VMC menawarkan sejumlah pampasan kematian, kemalangan dan penyakit kritikal sehingga RM1,260,000 dan jumlah ini adalah yang tertinggi dikalangan syarikat insurans yang lain. Terbukti VMC bukan sahaja memberi perlindungan perubatan dan rawatan bertaraf VIP di hospital swasta tetapi juga menyediakan pampasan-pampasan yang sangat tinggi kepada pengguna/ahli VMC.

membership

11. Perlindungan Di Seluruh Negara (Worldwide Coverage)

Berita baik kepada anda yang kaki melancong/travel! VMC akan memberikan perlindungan perubatan dan kecemasan di luar negara sebanyak USD1,000,000 setahun. Anda tidak perlu risau sekiranya berlaku kemalangan atau kecemasan di mana-mana negara yang anda lawati termasuk menunaikan umrah atau haji. Anda hanya perlu menghubungi Asia Assistance Network (AAN) untuk mendapat rawatan di mana-mana hospital swasta di negara yang anda lawati. Bil hospital akan ditanggung sepenuhnya oleh VMC.

coverage di dalam dan luar negara

Dua (2) Manfaat MediSaversVIP Untuk Anda

antara kelebihan medisavers vmc kelebihan utama medisavers

Program keahlian ini memberikan dua (2) manfaat/kelebihan iaitu;

 • Saringan Kesihatan (pemeriksaan tahap kesihatan) diberikan pada setiap tahun kepada pengguna/ahli untuk mengesan tahap kesihatan dan simptom penyakit sebagai langkah awal penjagaan kesihatan dan pencegahan awal sebelum penyakit menjadi lebih serius.
 • Pakej Rawatan Kesihatan (hospitalization and surgery) sekiranya berlaku kecemasan atau kemalangan kepada pengguna/ahli, penggunaan VMC yang diuruskan oleh Asia Assistance Network (AAN) terpakai untuk kemudahan kemasukan di mana-mana 133 buah panel hospital swasta di seluruh Malaysia dan juga di seluruh dunia.

Menarik bukan? Inilah kelebihan produk MediSaversVIP, VMC kerana ianya…

‘Healthcare  |  Prevention  |  Protection’
membership saversVIP vmc

Siapakah Yang Paling Sesuai Join Membership MediSaversVIP Takaful Ini?

 • Golongan Kanak-Kanak Berusia 30 Hari Hingga 18 Tahun

Ini kerana VMC agak murah. Dengan caruman kurang dari RM100 sebulan anda sudah layak untuk mendapat bilik single dan private. Biasanya anda mesti mahukan bilik yang lebih selesa apabila anak anda masuk hospital. Kehadiran saudara mara atau kenalan yang datang melawat juga tidak akan mengganggu pesakit-pesakit lain.

medical card terbaik untuk kanak kanakmedical card terbaik untuk kanak - kanak

 • Golongan Dewasa Berusia 19 Tahun Hingga 45 Tahun

Caruman bulanan kurang dari RM200, pengguna/ahli akan menikmati manfaat full coverage sehingga RM1,000,000 setiap penyakit dan bukannya co-takaful. Kelayakan bilik RM350 sehari, elaun wad sehingga RM300 sehari, serta pemeriksaan kesihatan percuma setiap tahun dan banyak lagi.

medical card untuk warga emas

 • Golongan Warga Emas Berusia 46 Tahun Hingga 70 Tahun

VMC juga menawarkan harga yang agak rendah berbanding syarikat insurans lain serendah RM150 sebulan. Sekiranya pengguna/ahli membayar caruman secara tahunan, lebih banyak diskaun akan diberi. Malah sekiranya pengguna/ahli memilih Pelan Keluarga 3G, caruman bulanan akan menjadi lebih rendah. VMC ini memang murah dan terbaik!

medical card untuk golongan dewasa

Testimoni

Dulu ramai orang yang kurang yakin dengan VMC.Tetapi sekarang mereka semua sudah jatuh cinta setelah mengenali VMC dan sudah menikmati semua manfaat VMC yang ternyata benar dan hebat! Inilah keunikan menjadi pengguna/ahli MediSaversVIP, VMC. Anda dilayan seperti VIP! kerana ianya…

‘The Best Membership In Town’
best membership medical card

testimoni medical card medisaverstestimoni medical card medisaverstestimoni medisavers vip vmc testimoni medisavers vmc

Peluang Ahli Upgrade Menjadi Penasihat Keahlian (Membership Advisor)

Setiap pengguna/ahli berpeluang untuk menjadi seorang penasihat keahlian/ Membership Advisor (MA) @ VMC Advisor yang boleh menjana pendapatan secara pasif dengan cara mendaftarkan seramai mungkin pengguna-pengguna/ahli-ahli dan Advisor-Advisor baru. Peluang menjadi Advisor ini amat mudah! Dengan hanya membayar yuran tahunan sebagai VMC Advisor sebanyak RM200 sahaja dan anda perlu memperbaharui pada setiap 2 tahun bagi melayakkan anda mendaftarkan keahlian pengguna/ahli dan Advisor baru. Tugas VMC Advisor adalah mempromosikan, memperkenalkan dan berkongsi manfaat-manfaat yang ada dalam MediSaversVIP, VMC kepada orang ramai yang memerlukan penjimatan dengan nilai yang lebih tinggi.

perunding takaful yang berpatutan

Apa Kelebihan Menjadi VMC Advisor?

 1. Kerjaya usahawan berstatus VIP
 2. Pendapatan (komisyen) pasif yang berpanjangan sehingga seumur hidup melalui dua (2) cara:
  • Passive personal sales (hasil jualan peribadi)
  • Passive group sales (hasil jualan kumpulan)
 1. Sistem sokongan online dan offline
 2. Perundingan kerjaya seumur hidup
 3. Peluang kenaikan pangkat yang sangat mudah
 4. Kenaikan pendapatan pada setiap bulan dan tahun
 5. Insentif percutian ke luar negara (2 kali setahun)
 6. Insentif berbentuk wang tunai dan barangan seperti iPhone, iPad, smart watch & macam-macam lagi (3-4 kali setahun)

kelebihan 1 kelebihan 2 kelebihan 3 kelebihan 4 kelebihan 5

Apa Syarat-Syarat Untuk Menjadi VMC Advisor?

Syarat-syarat untuk menjadi VMC Advisor sangat mudah:

 1. Tiada exam! – tidak perlu menduduki peperiksaan takaful
 2. Tiada target jualan! – tidak perlu maintain jualan
 3. Tidak kursus/latihan wajib! – hadir kursus/latihan apabila dirasakan perlu sahaja
 4. Tiada CPD hours! – tidak perlu maintan jam kredit kursus atau latihan
 5. Tiada balance score card! – tiada sesiapa yang akan push atau paksa untuk capai sesuatu target
 6. Tiada sesiapa boleh terminate anda kecuali anda sendiri yang tidak memperbaharui yuran VMC Advisor
 7. Ada preview bisnes VMC pada setiap minggu di beberapa lokasi di seluruh Malaysia
 8. Ada group coaching dan group support secara offline dan online (Whatsapp, Telegram dan FB Live)
 9. Mampu dibuat secara sepenuh masa (full time) atau separuh masa (part time)
 10. Boleh buat secara santai-santai mengikut kehendak dan kelapangan anda
 11. Ianya sangat mudah! Just Refer, Invite & Share!

kelebihan menjadi perunding medical card medisaversteam medisavers vip terbaik team medisavers vip

Apa Kaitan SWA Legacy Sdn Bhd Dengan VMC Advisor?

SWA Legacy Sdn Bhd adalah satu badan “Independent Agency” yang melahirkan dan membimbing semua VMC Advisor serta menyediakan LUBUK pembeli VMC kepada VMC Advisor.

sertai legasi medisavers vip

Kerjaya VMC Advisor @ Penasihat MediSavers VMC semakin VIRAL!!!

 1. SWA Legacy Sdn Bhd menyediakan platform preview bisnes pada setiap minggu di beberapa lokasi di seluruh Malaysia. Anda hanya perlu membawa atau menjemput prospek-prospek anda untuk hadir ke preview bisnes di mana-mana lokasi berhampiran mereka. Di sana nanti akan ada key-person yang telah dilantik oleh SWA Legacy Sdn Bhd untuk membantu anda present dan closingkan platform bisnes atau kerjaya VMC Advisor kepada prospek-prospek anda secara PERCUMA!
 2. Surat khabar KOSMO sudah mula menerbitkan berita-berita atau iklan-iklan berkaitan kerjaya VMC Advisor, platform bisnes VMC yang sangat menguntungkan kerana anda semua akan menikmati limpahan pendapatan secara pasif sehingga 100 tahun tanpa gagal!

kenapa medisavers vip 2 kenapa medisavers vip 3 kenapa medisavers vip 4 kenapa medisavers vip 5 kenapa medisavers vip

Kenapa Perlu Perkenalkan (PROMOTE) MediSaversVIP @ VIP Membership Card (VMC) ini?

 1. Sebab manfaatnya Healthcare Protection:
  • Perlindungan sehingga RM 1JUTA bagi satu penyakit
  • Wad bilik seorang RM300-RM500 sehari
  • Percuma pemeriksaan kesihatan 52 jenis ujian dan diskaun 5 jenis kanser marker setiap tahun
  • Caj rawatan ICU tanpa had (unlimited)
  • Limit tahunan tanpa had (unlimited)
  • Limit seumur hidup tanpa had (unlimited)
  • Caj operasi pembedahan, anesthesia dan servis di bilik bedah tanpa had (unlimited)
  • Pampasan kemalangan sehingga RM630,000
 1. Sebab komisennya Passive Income:
  • Daftar 1 kes (1 kad) = RM320
  • Daftar  50 kes (50 kad) = RM16,000

Kalau anda daftarkan 100 kad? Cuba kira berapakah pula komisen yang anda akan dapat? Yang lagi best, komisyen anda ini akan menjadi pendapatan tetap anda seumpama gaji anda yang setiap bulan/tahun masuk ke dalam akaun anda untuk bertahun lamanya malahan komisyen tersebut akan meningkat pada setiap tahun! Menarik bukan? Tidak perlu capai target, boleh buat santai-santai. Tidak perlu paksa-paksa dan tiada pemaksaan. Inilah keunikan bisnes bersistem VMC kerana ianya…

‘One Time Submission Lifetime Commission’
‘Your Passive Income World’
&
Creating Your Life Time Income’

join medisavers sekarangjoin medisavers sekarang 3 join medisavers sekarang 4 join medisavers sekarang 5 join medisavers sekarang 6 join medisavers sekarang 7

Tunggu Apa Lagi, Cepat-cepat Hubungi Talian Di Bawah Ini

aini medisavers vip

MEDISAVERS VIP | MEDICAL CARD TAKAFUL TERBAIK DARI RM100
Hubungi: Tekan untuk telefon (019-3119356) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Medisavers Membership Card VMC by Aini Amer
Facebook Personal: Aini Amer
Instagram: @medisaversbyaini

Sertai Medisavers VIP VMC Hari Ini!

Hubungi +60193119356 atau tekan butang untuk WhatsApp

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Sertai Medisavers VIP VMC Hari Ini!

Hubungi +60193119356 atau tekan butang untuk WhatsApp

Call Whatsapp Layari Website

Sertai Medisavers VIP VMC Hari Ini!

Hubungi +60193119356 atau tekan butang untuk WhatsApp