Review
Mar 29, 2020, 12:55pm

Memasang Dan Membaiki Sistem Penyejukbekuan di Penang


Sekiranya anda seorang yang mempunyai perniagaan di bahagian makanan & minuman, ataupun syarikat-syarikat dalam industri makanan sejuk beku, anda pasti inginkan perniagaan yang lancar tanpa sebarang masalah dari segi pendawaian elektrik dan juga sistem penyejukbekuan di kedai anda. Hal ini kerana, ia boleh membuatkan perniagaan anda terganggu dan seterusnya boleh menyebabkan kerugian yang besar kerana bahan makanan yang memerlukan pembekuan akan menjadi cepat rosak tanpa sistem penyejukbekuan yang berterusan.

 

Malah, jika anda mempunyai penyimpanan bilik sejuk, anda perlu sentiasa menyelenggara bilik sejuk tersebut. Sekiranya bilik sejuk anda beroperasi dalam kadar yang tidak optimum ataupun rosak, ia boleh mengganggu operasi pengeluaran, dan anda perlu mengeluarkan peruntukan kewangan dan mengganggu proses penyimpanan produk. Jadi, anda perlu mendapatkan bantuan profesional untuk memastikan sistem pendawaian elektrik dan penyejukbekuan anda berada di tahap optimum.

 

Seterusnya, bagaimana untuk anda mengetahui cara-cara menjaga sistem penyejukbekuan anda? Anda perlulah mahir di dalam bidang-bidang sistem pendawaian dan cara-cara mencegah berlakunya kerosakan sistem pendawaian dan sebagainya. Jika anda tidak mahir, jangan risau setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. Anda boleh menggunakan perkhidmatan syarikat-syarikat yang menawarkan perkhidmatan servis dan membaiki sistem penyejukbekuan. Hal ini demikian dapat menjamin perniagaan anda akan berjalan lancar jika tiada masalah yang berlaku akibat kerosakan peti sejuk anda.

Anda penduduk di Pulau Pinang? Atau anda menjalankan perniagaan sejuk beku di Pulau Pinang? Berita baik untuk anda! Di Pulau Pinang mempunyai satu syarikat yang menjalankan servis memasang dan membaiki sistem penyejukan yang terbaik. Selain itu, syarikat ini juga sangat cekap menjalankan kerjanya dan pantas dalam membaiki sistem kerosakan penyejukan.

Alan E&R Service – Servis Penyejukbekuan Dan Pendawaian Elektrik Terbaik Di Penang

Pernah dengar nama syarikat Alan E&R Service? Nama syarikat ini sangat popular di daerah utara kita iaitu di negeri Pulau Pinang. Syarikat ini menawarkan servis yang sangat laju dan pantas. Jadi, anda tidak perlu risau lagi tambahan pula syarikat ini di uruskan oleh orang Melayu pula. Jarang kita mendengar bahawa orang Melayu menguruskan syarikat memasang dan membaiki sistem penyejukan. Oleh itu, kita perlu menyokong perniagaan orang Melayu.

Anda akan dapat pelbagai jenis kelebihan kalau anda memilih Alan E&R Service. Syarikat mereka adalah amat profesional dan berpengalaman. Ia tidak sama dengan syarikat yang lain. Syarikat Alan E&R ini sangat bagus dan berkualiti dalam memasang dan memperbaiki sistem penyejukan anda. Jadi, anda tidak perlu risau lagi tentang penjagaan dan komponen-komponen sejuk beku anda. Seterusnya, Alan E&R service juga mempunyai pelbagai kelebihan jika anda mengambil servis perkhidmatan bersama mereka. Berikut adalah kelebihan sekiranya anda memilih servis dari Alan E&R.

Memiliki CIDB, MOF dan Memilik Taraf Bumi

Alan E&R Service juga memiliki taraf CIDB, MOF dan turut memiliki taraf bumi. Jadi, anda tidak perlu risau dan ragu-ragu lagi terhadap perkhidmatan yang ditawarkan oleh Alan E&R Service ini. Selain itu, syarikat ini dimiliki sepenuhnya oleh bumiputera. Jarang sekali, orang bumiputera mengendali kan syarikat ini. Menarik bukan? Jadi, sebagai orang bumiputera kita perlulah sokong produk bumiputera.

Harga Yang Murah Dan Berpatutan

Anda tidak perlu risau kerana harga yang dikenakan untuk servis dari Alan E&R adalah amat berpatutan dan tidak akan mengosongkan poket anda. Anda boleh memilih servis yang disediakan oleh mereka dengan harga yang murah. Malah, anda juga akan berpuas hati dengan servis dengan harga yang dikenakan oleh mereka. Jadi, pilihan servis dari Alan E&R untuk memasang dan membaiki sistem penyejukbekuan anda. Anda pasti berpuas hati dengan layanan dan servis yang ditawarkan kepada anda.

Pekerja Yang Mahir Dan Berpengalaman

Jika anda mahukan servis yang terbaik, anda perlu memastikan pekerja di syarikat tersebut mempunyai pengalaman yang lama di dalam bidang pendawaian elektrik dan sebagainya. Pekerja di Alan E&R mempunyai pengalaman yang amat luas dan mahir dalam sistem penyejukbekuan dan pemasangan pendawaian elektrik. Selain itu, pekerja di Alan E&R Servis juga sangat cekap dan bermutu hasil kerja mereka.

Servis Yang Terbaik

Untuk semua servis yang disediakan oleh mereka, termasuklah pemasangan pendawaian elektrik, penyelenggaraan sistem penyejukbekuan, penyelenggaraan pembuatan ais dan sebagainya, anda akan menerima servis yang terbaik kerana kepuasan pelanggan adalah keutamaan mereka. Setiap servis dan pemasangan yang dilakukan adalah bertaraf 5 bintang. Oleh itu, anda tidak perlu risau lagi jika memilih perkhidmatan bersama syarikat Alan E&R Service. Jadi, Jom dapatkan segera servis perkhidmatan memasang dan membaiki sistem penyejukbekuan daripada mereka.

Peraturan Dan Prosedur Ketat

Mereka mengamalkan proses dan prosedur yang amat ketat ketika proses penyelenggaraan dan pemasangan dengan sistem keselamatan yang terbaik. Jadi, anda akan menerima servis yang mengikuti prosedur keselamatan dan penyelenggaraan yang terbaik di kawasan utara. Malah, syarikat Alan E&R mempunyai pengalaman selama 11 tahun dalam pemasangan coldroom sahaja. Itu belum termasuk dalam pemasangan dan servis yang lain.

Banyak bukan kelebihan yang dimiliki oleh Alan E&R Service. Anda boleh menggunakan servis mereka tanpa perlu rasa ragu-ragu lagi. Servis yang ditawarkan sangat bravo dan mantap. Kini, susah berjumpa dengan syarikat melayu yang menawarkan servis memasang dan membaiki sistem penyejuk bekuan. Jadi, sekarang anda boleh menggunakan perkhidmatan orang muslim.

 

Testimoni Bersama Pelanggan Alan E&R Servis

Testimoni Alan E&R Service

Berikut adalah testimoni dari syarikat Alan E&R Service

Penyelenggaraan yang telah selesai dilakukan oleh Alan E&R Service. Kelihatan kemas dan rapi.

Pekerja Alan E&R sedang tekun menjalankan kerja mereka

Dapatkan Perkhidmatan Alan E&R Service

Whatsapp: www.wasap.my/60127263920

No. Telefon: 012-726 3920

Alamat: LEBUH RELAU 2.30-G. TAMAN DESA RELAU.11900. BAYAN LEPAS, Pulau Pinang, Malaysia

Dapatkan Perkhidmatan Alan E&R Service

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

LEBUH RELAU 2.30-G. TAMAN DESA RELAU.11900. BAYAN LEPAS, Pulau Pinang, Malaysia

   
Dapatkan Perkhidmatan Alan E&R Service

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Perkhidmatan Alan E&R Service

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: