Review
Aug 9, 2017, 9:34am

Make Up Tahan Lama dan Muka Tidak Bercapuk


Setiap kali anda keluar daripada rumah, pasti anda akan menempek sedikit bedak dan oleskan gincu untuk pastikan muka anda tidak suram dan gelap. Akan tetapi, itu adalah cara make up yang paling asas bagi setiap wanita. Wanita – wanita yang gemarkan solekan pasti akan meletakkan bedak asas, primer, concealer, contour, bedak kompak, gincu, mascara, pemerah pipi dan sebagainya apabila mereka keluar daripada rumah.

tips-pemakaian-mekap-tidak-bercapok

Apabila kita terdedah dengan sinaran matahari, solekan yang awalnya cantik untuk dipandang akhirnya cair akibat peluh dan muka akan kelihatan bercapuk. Di sini akan saya berikan satu cara untuk pastikan solekan anda tahan lebih lama dan muka anda akan bersinar sehingga waktu malam tanpa perlukan touch – up.

Mencuba Pelbagai Produk Di Pasaran Tetapi Tiada Satu Pun Yang Sesuai

pemakaian-make-up-yang-betul

Selain itu, pasti ramai juga yang berasa sakit hati apabila melihat parut, jerawat, blackhead / whitehead, dan juga jeragat di wajah anda. Ianya lebih menyakitkan hati apabila anda telahpun mencuba pelbagai produk di pasaran tetapi tiada satu pun yang sesuai dengan anda. Jika anda penat berhabisan duit untuk mencuba pelbagai produk yang disarankan, di sini ada berita gembira untuk anda. Produk ini bukan sahaja sesuai untuk penggemar solekan, malah ianya juga sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit dan sesuai digunakan untuk lelaki mahupun wanita.

masalah-wajah-berjerawat

WIN Secret Treatment Essence berasakan AQUA iaitu SARANG BURUNG

WIN Secret Treatment Essence (STE) merupakan produk penjagaan kulit yang berasaskan aqua di mana bahan utamanya adalah sarang burung. Umum mengetahui bahawa sarang burung mempunyai banyak khasiat untuk kesihatan dan salah satu kelebihan sarang burung adalah untuk kecantikan kulit dan antara kebaikan sarang burung adalah; melambatkan penuaan wajah, mencerahkan kulit, mencegah kulit kering dan mengurangkan jeragat atau bintik hitam di wajah.

sarang-burung-aqua-bahan-merawat-kulit-muka-semulajadi

Sarang burung adalah sumber untuk mendapatkan bahan Aqua

WIN STE adalah satu produk yang boleh digunakan bersama produk penjagaan wajah anda yang lain dan ini bermaksud ANDA TIDAK PERLU MENUKAR SKINCARE ANDA. Ia mesra digunakan dengan produk penjagaan wajah yang lain kerana bahannya tidak mengandungi kimia keras yang boleh merosakkan wajah anda sekiranya tercampur dengan produk yang lain yang berada di pasaran. Jadi anda tidak perlu risau ketika menggunakan produk WIN STE.
win-ste-rawat-kulit-muka

Fungsi WIN STE Yang Anda Perlu Tahu Untuk Make Up Tahan Lama    

Sebelum memasuki fungsi WIN STE, bahan – bahan yang berada di dalam produk ini akan dikongsikan supaya anda mengetahui bahan dan kebaikannya di dalam WIN Secret Treatment Essence. Bahan utama yang digunakan adalah sarang burung yang telahpun diketahui khasiatnya. Selain itu, ekstrak buah anggur dan tomato juga diletakkan di dalam produk ini untuk membantu mencerahkan kulit dan mengecilkan pori serta menghaluskan kulit muka. Vitamin C dan ekstrak arbutin yang juga merupakan bahan yang berada di dalam produk ini juga dapat mencerahkan kulit yang kusam akibat pendedahan kepada cahaya matahari yang berlebihan dan penggunaan alat solek untuk masa yang lama. Arbutin juga dapat mengurangkan melanin yang berada di dalam kulit kita agar kulit kita menjadi lebih cerah dan sekata.

buah-bearberry-sumber-arbutin

Buah Bearberry adalah sumber utama Arbutin

vitamin-c-agen-pencantik-kulit

Vitamin C

Sekiranya kita tersalah memilih produk ataupun mempunyai kulit muka yang sensitif, wajah kita akan mengalami breakout di mana jerawat akan naik dengan banyak dan akan meninggalkan parut yang tidak diingini. WIN STE mempunyai banyak fungsi dan antara fungsi utama produk ini adalah ia dapat merawat parut dan jerawat di muka sekiranya anda mengalami masalah tersebut. Produk ini juga dapat mengurangkan garis halus dan tanda – tanda penuaan di wajah anda. Antara tanda – tanda penuaan termasuklah garis – garis halus, kedutan dan juga jeragat. WIN STE dapat menghilangkan tanda – tanda penuaan kerana antara bahan utamanya adalah sarang burung.

win-ste-memuluskan-kulit-muka

Manfaat WIN STE Selain Make Up Tahan Lama

Selain itu, WIN STE juga dapat mengecilkan pori – pori wajah yang terbuka kerana menggunakan solekan dan juga menghilangkan blackhead / whitehead yang timbul dan di dalam wajah anda yang menyebabkan kulit anda menjadi kasar supaya kulit anda kelihatan lebih lembut dan tidak mempunyai sebarang cela. Produk ini juga boleh melembabkan kulit muka dan juga membuatkan kulit anda menjadi lebih cerah dan bersinar walaupun anda terdedah dengan cahaya matahari yang terik. Minyak berlebihan yang ada pada wajah anda juga dapat dikurangkan kerana WIN STE akan meresapkan minyak tersebut apabila anda menggunakannya pada wajah anda.

win-ste-menutup-pori-kulit-dengan-cepat

WIN STE boleh digantikan sebagai serum/ toner kerana sifatnya yang cepat resap ke dalam kulit dan khasiatnya yang boleh merawat kulit wajah secara alami dan menyeluruh. Selain itu, WIN STE juga boleh digunakan sebelum dan selepas solekan kerana ia dapat membantu solekan anda untuk tahan lebih lama walaupun anda berpeluh dan terdedah dengan cahaya matahari pada masa yang lama.

Produk ini boleh digunakan bersama krim malam kerana WIN STE boleh membantu meresapkan krim malam anda dengan lebih cepat bagi mendapatkan kesan yang maksimum. Muka anda juga tidak akan bercapuk sekiranya anda menggunakan WIN STE bersama bedak kompak dan juga bedak asas yang lain seperti foundation, primer, concealer dan contour. 

Sekiranya anda memilih WIN STE sebagai salah satu produk di dalam kehidupan harian anda, anda adalah insan yang beruntung kerana WIN STE boleh juga digunakan di badan anda bersama lotion supaya ia dapat meresap dengan lebih cepat dan juga boleh mencerahkan bahagian – bahagian gelap di bahagian badan anda. WIN STE merupakan produk yang selamat digunakan di semua bahagian kerana bahannya yang organik dan cepat meresap tanpa kesan melekit.

WIN STE Untuk Muka Tidak Bercapuk

cara-menggunakan-win-ste-untuk-rawat-wajah

Anda boleh menggunakan WIN STE selepas anda membersihkan muka anda dengan pembersih muka pilihan anda dan titiskan WIN STE dan ratakan ke seluruh wajah anda sebelum menggunakan krim siang ataupun malam. Penggunaan krim siang bersama WIN STE akan memberikan kesan glowing kepada wajah anda dan penggunaan WIN STE bersama krim malam pula akan mengurangkan peluh dan kesan melekit.

Para penggemar solekan pula boleh titiskan WIN STE ke wajah dan ratakan ke seluruh wajah  anda dengan tepukan lembut selepas anda mengenakan solekan anda agar ianya lebih bertahan lama dan tidak bercapuk.

Testimoni Make Up Tahan Lama Dari Win Essence HQ

Banyak testimoni telah diberikan oleh pelanggan yang berpuas hati dengan penggunaan WIN STE dan menyatakan bahawa WIN STE dapat merawat wajah mereka dan juga membuatkan wajah anda kelihatan bersinar dan lebih cerah. Anda boleh melihat sendiri testimoni pelanggan WIN STE di bawah.

testimoni-win-ste-rawat-kulit-cerah-wajah

testimoni-win-ste-rawat-kulit-cerah-wajah

testimoni-win-ste-rawat-kulit-cerah-wajah

Jom Dapatkan Win Essence HQ untuk Make Up Tahan Lama SEKARANG !

Bagaimana? Berminat? Anda boleh mengunjungi kami menerusi cara berikut :

testimoni-win-ste-rawat-kulit-cerah-wajah

Jom ikuti Facebook dan Instagram mereka di bawah dan hubungi nombor tertera di bawah

WIN ESSENCE | WIN SECRET TREATMENT ESSENCE

Hotline014-9137632 | Link WhatsApp
Telefon: 089-771 123

Facebook: @winsecretreatmentessence
Instagram: @win_essence

Alami sendiri keajaiban WIN Secret Treatment Essence pada wajah dan badan anda hari ini juga.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: