Review
Jun 4, 2018, 2:03pm

Make Up Organik Pertama Untuk Kanak


  •  
  •  
  •  
  •  

Make up sudah menjadi suatu trend yang diikuti oleh orang ramai. Walaupun kecantikan semulajadi sangat penting tetapi wanita sentiasa ingin menampilkan diri dalam keadaan yang terbaik. Make up boleh menaikkan seri wajah dan juga dapat meningkatkan keyakinan wanita. Make up juga ialah satu cara untuk menjadi ekspresif, daripada make up seseorang, kita dapat mengetahui sedikit sebanyak tentang keperibadiannya. Ini telah menyebabkan makin banyak wanita menggunakan make up.

set makeup organik untuk kanak - kanak

Kanak-kanak yang telah membesar pasti akan melihat ibu dan kakak mereka yang sering memakai make up pasti akan merasa curiga dan ingin tahu lebih banyak tentang make up. Kanak-kanak akan mula berminat dengan make up dan ingin mencuba kerana dalam mata kanak-kanak memakai make up adalah satu aktiviti yang menyeronokkan. Kenapa nak had kan kreativiti anak di atas kertas sahaja. Kanak-kanak juga ingin jadi cantik seperti ibu!

Sutrina Unicorn Set Make Up Untuk Kanak-Kanak

make up organik untuk kanak - kanak

Sutrina Unicorn make up set adalah pilihan terbaik untuk anak perempuan anda kerana make up set ini dibuat sepenuhnya dengan bahan organik dan selamat diguna oleh anak anda! Dalam unicorn Make up set mengandungi;

unicorn kids make up set
  • Satu uniconrn beg
  • Satu set make up brush
  • 2 Warna Lip Gloss
  • Loose powder
  • Blusher/eyeshadow

Jangan risau, make up set ini mempunyai aroma bubblegum yang tentu akan membuatkan anak ibu jatuh cinta dengan make up! Dengan harga RM85 sahaja anak anda akan kelihatan seperti puteri!

Kenapa Sutrina Unicorn Make Up Set Adalah Pilihan Terbaik?

Make up set ini tidak mengandungi bahan kimia yang membahayakan supaya para ibu tidak perlu risau dengan kesihatan anak mereka. Sutrina Unicorn Make up adalah;

  • Bebas Paraben
  • Bebas Formaldehyde
  • Tiada pewarna tiruan
  • Tiada nanoparticle
  • Tiada coated minerals
  • Tiada minyak mineral
  • Tiada Talckebaikan set make up organik untuk kanak - kanak

Terdapat beberapa kebaikan memakai make up organik

1. Tiada Bahan Kimia

make up kanak - kanak terbaik

Bahan kimia yang biasanya ada dalam make up tidak baik untuk kulit anda kerana boleh menyebabkan kulit menjadi sensetif dan kering, ada masa make up bukan organik mengandungi racun dan boleh memudaratkan kesihatan.

2. Kaya Dengan Nurtisi

set make up kaya khasiat

Bahan organik kaya dengan nutrisi, kulit akan menyerap nutrisi dari bahan organik dan meningalkan kulit anda sihat dan berseri.

3. Produk Mesra Alam

make up kanak - kanak organik dan murah

Kilang make up bukan organik akan mengeluarkan bahan kimia ke dalam sungai atau tanah , ini akan mencemarkan alam sekitar. Dengan mengguna make up organik secara langsung permintaan make up tidak organik akan akan berkurang dan pengeluaran bahan kimia akan dihentikan.

Bahan Organik Dalam Unicorn Make Up Set

Minyak Jojoba

minyak jojoba dalam make up organik kanak - kanak

Minyak ini asal daripada biji jojoba. Minyak ini baik untuk melembabkan kulit kerana tidak akan menggalkan sebum yang ada di muka tetapi juga akan menyimpan kelembapan di kulit. Minyak jojoba juga bagus untuk bibir kerana boleh membentuk satu halangan yang mengunci kelembapan dan bagus untuk bibir yang kering dan sensitif.

Coconut Oil

coconut oil dalam make up kanak - kanak

Minyak kelapa bagus untuk menghidratkan kulit kerana minyak ini mudah diserap oleh kulit. minyak kelapa akan melindungi kulit daripada udara yang kering. Minyak kelapa juga boleh melindung kulit daripada patogen kerana mempunyai ciri-ciri  antifungal dan antibacteria

Ekstrak Delima

ekstrak delima dalam make up kanak kanak

Ekstrak delima berasal daripada biji delima. Ekstrak ini kaya dengan nutrisi yang bagus untuk kulit. Ekstrak delima banyak digunakan dalam bahan kosmetik kerana ekstrak ini dapat membaiki sel yang rosak. selain itu, ekstrak pomegranate juga digunakan sebagai ejen anti inflammatory kerana dapat melegakan kulit yang merah dan kulit yang pedih.

Selain bahan di atas, ada beberapa lagi bahan lain yang bagus untuk kulit yang ada dalam make up ini! Make up ini mangandungi 100% bahan organik.

make up organik pertama untuk kanak – kanak

Anak perempuan anda tentu akan rasa seperti puteri semasa memakai make up ini. Warna pink dan merah yang cerah untuk lip gloss, sangat digemari oleh anak perempuan, dia mesti akan rasa confident dan cantik! Dapat beg unicorn yang comel dan menarik boleh letakkan semua barang make up. Berus lembut senang untuk memakai make up. Eyeshadow juga boleh digunakan sebagai blusher.

Testimoni Pelanggan Sutrina Unicorn Make Up Set

testimoni pengguna make up budak

Tengoklah betapa gembiranya dia dapat pakai make up Sutrina, cair hati para ibu! Pandai makeup pulak tu!

mama dan anak testimoni mekap kanak -kanak

Mommy dan Princess pakai make up sama-sama, matching lah! Cute sangat.

anak perempuan suka set make up unicorn

Sayang sangat dengan make up dia sampai tak nak lepaskan! Manis senyumannya

kanak - kanak mudah pakai make up

Adik ni dah macam professional, boleh jadi make up artist dah

Dapatkan Sutrina Unicorn Make Up Set Anda Sekarang!

Nak hadiahkan untuk anak anda? Ataupun nak jadikan dia princess di instagram, sudah tentu boleh dengan Sutrina Unicorn Make Up Set ini. Set make up yang selamat untuk anak. Jom dapatkan sekarang pada harga promosi. Hubungi nombor tertera di bawah atau layari Facebook dan Instagram untuk maklumat lanjut. unicorn special makeup set

SUTRINA UNICORN MAKE UP SET | SET MAKE UP ORGANIK UNTUK KANAK – KANAK Hotline: Tekan untuk telefon (016-2632309) | Tekan untuk WhatsApp Facebook: SutrinaHQ Instagram: @sutrinaHQ Beli Online: sutrinamall.com

Jom order Sutrina Unicorn Make Up Set untuk kanak - kanak SEKARANG!

Whatsapp Layari Website

Jom order Sutrina Unicorn Make Up Set untuk kanak - kanak SEKARANG!