Review
Aug 16, 2018, 5:42pm

Makayla Skincare Produk Penjagaan Muka Semulajadi Selamat


Regimen penjagaan kulit yang efektif adalah lebih mengenai kualiti berbanding kuantiti. Banyaknya produk yang berbeza tidak menjamin keberkesanannya. Pilihlah produk penjagaan kulit dengan berhati-hati untuk memastikan ia bukan sahaja sesuai dengan kulit anda, tetapi juga sesuai dengan aktiviti-aktiviti harian anda. Ini adalah kerana tidak semua orang memiliki banyak waktu untuk menggunakan rangkaian penjagaan kulit yang mengambil masa yang lama dan rumit. Produk Makayla dikatakan mempunyai semua ciri-ciri yang dinyatakan. Teruskan pembacaan jika anda benar-benar nak wajah yang sihat secara semulajadi.

produk penjagaan muka semulajadi

Serba Sedikit Mengenai Makayla

Makayla adalah syarikat penjagaan kulit dan kosmetik semulajadi yang berpusat di Kuala Lumpur, Malaysia. Kepakaran mereka adalah membantu menyelesaikan masalah penjagaan kulit dewasa seperti kulit kering, jerawat, penyembuhan parut dan penuaan. Sejak penubuhan, produk MAKAYLA juga telah dijual di kawasan serantau lain seperti Brunei, Indonesia dan Singapura.

produk penjagaan muka semulajadi

Dengan menggunakan khidmat pakar kulit dalam menghasilkan produk, menjadikan Makayla lebih mendapat tumpuan masyarakat kerana produk-produk mereka menggunakan bahan berkualiti tinggi iaitu dari sumber semulajadi dari Jerman dan Perancis. Makayla dicipta untuk membangunkan semula jadi produk penjagaan kulit dan kosmetik yang berfungsi seiring dengan fungsi semulajadi kulit anda. Nama MAKAYLA diilhamkan oleh perkataan ‘Pakai lah’ dalam bahasa Sarawak.

Rangkaian Penjagaan Kulit Dari Bahan Semulajadi Yang Berkhasiat

Inilah keistimewaan Makayla untuk anda. Rangkaian penjagaan kulit ini dirumuskan dari ekstrak bahan-bahan botanikal semula jadi yang terbaik, minyak berasaskan tumbuhan, vitamin-bercampur dengan oksigen yang kaya dan berkhasiat. Dengan hanya enam fungsi mudah, anda akan dapat meremajakan, memanjakan, dan melindungi kulit anda setiap hari.

makayla produk penjagaan muka semulajadi

6 Produk Makayla Yang Perlu Anda Cuba Adalah :

1. Makayla Collagen Mist

pilihan skincare penjagaan muka semulajadi

Makayla Collagen Mist yang lebih lembap menawarkan anda penyelesaian kepada kulit yang cantik, sihat dan muda. Formula yang baru dan maju diperkaya dengan Witch Hazel dan timun yang membantu anda mengembalikan kesegaran kulit dan meningkatkan tahap penghidratan wajah. Wajah anda akan berasa segar dan lembap sepanjang hari. Makayla Collagen Mist sesuai untuk semua jenis kulit, sama ada kulit berminyak dan sensitif, kulit kering dan tona tidak rata.

 • Eksklusif dibungkus dalam botol 50 ml
 • Anda boleh membawanya ke mana-mana, bila-bila masa!
 • Tidak mudah terbakar dengan perlindungan topi
 • Sesuai untuk semua jenis kulit
 • 100% dari bahan-bahan semula jadi
 • Dibuat di MALAYSIA
 • KKM diluluskan

2. Makayla Masker Bubble Oksigen

produk penjagaan muka semulajadi oxigen bubble mask

 • Makayla Masker Bubble Oksigen dengan Ekstrak Lavender, Minyak Pokok Teh, Argan Stem Cell dan Sakura Ekstrak dirumus khas untuk memberi anda manfaat berikut:
 • Meningkatkan kulit yang kusam dan melembapkan tekstur kulit
 • Meningkatkan tekstur kulit, menjadikan kulit lembut dan lembut
 • Mengelupas sel-sel kulit mati
 • Menembusi kulit kerana kekotoran dalam sinaran keseluruhan
 • menutup liang pori  dan menggalakkan jerawat untuk cepat kecut

Makayla Oxygen Bubble Mask sesuai untuk semua jenis kulit, baik kulit berminyak dan sensitif, kulit kering dan tona tidak sekata.

kebaikan produk penjagaan muka semulajadi

 • Eksklusif botol 50 ml
 • Travel Friendly. Anda boleh membawanya ke mana-mana, bila-bila masa!
 • Sesuai untuk semua jenis kulit
 • 100% dari bahan-bahan semula jadi
 • Dibuat di MALAYSIA
 • KKM diluluskan

3. Wonder Booster Kit : Age Delay

Age Delay (15ml)

Diperkaya dengan Ceramide dan Ekstrak Tumbuhan. Kandungan produk yang diformulasi dengan ekstrak bahan-bahan organik ini berfungsi sebagai agen antipenuaan untuk menyerlahkan keremajaan kulit, sekali gus mampu menaikkan semula seri wajah dan memelihara kehalusan kulit secara berpanjangan.

age delay skincare penjagaan muka semulajadi

Cleansing Gel (50ml)

Pembersih lembut yang mengandungi sifat pelembab yang dibina untuk membersihkan kulit tanpa pelucutan kulit minyak semulajadi. Madu aktif dan Aloe Vera membantu menenangkan kemerahan yang boleh dikaitkan dengan keradangan. Muka kelihatan lebih segar dan produk ini sesuai untuk semua jenis kulit

4. Wonder Booster Kit : Oil Regulator

Oil Regulator (15ml)

Booster ini mengandungi bahan-bahan lembut tanpa kesan mengelupas, mengurangkan kemerahan, dan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan. Ia membantu mengawal bakteria, dan terbaik untuk mengawal minyak di wajah.

age delay skincare penjagaan muka semulajadi

Cleansing Gel (50ml)

Pembersih lembut yang mengandungi sifat pelembab yang dicipta untuk membersihkan kulit tanpa pelucutan kulit minyak semulajadi. Madu aktif dan Aloe Vera membantu menenangkan kemerahan yang boleh dikaitkan dengan keradangan. Muka akan lebih segar dan melindungi wajah dari keradangan. Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit.

5. Liquid Lip Velvet

Makayla Velvet Lip Velvet adalah pelembap bibir yang sangat berpigmen dengan kemasan warna matte yang sangat selesa, tanpa menjadikan bibir anda kering. Diformulasikan dengan Collagen, Argan Oil dan Vitamin E yang membantu melembapkan bibir.

skincare penjagaan muka semulajadi liquid lip

 • 100% dari bahan-bahan semula jadi
 • KKM diluluskan
 • Dibuat di MALAYSIA

6. Face Palette

Face Palette – Black Edition ini mempunyai warna yang paling hot. Sesuai untuk anda yang suka kelihatan seksi dan mature. Face Palette ini mudah digunakan, sama ada anda amatur atau penyolek pro.

skincare penjagaan muka semulajadi foundation

Makayla Skincare Kesan Boleh Dilihat Seawal Seminggu Penggunaan

Mereka yang menggunakan produk Makayla secara konsisten boleh mendapatkan kesan seawal seminggu, malah kulit pengguna akan berasa lembap dan mulus sehingga 24 jam lamanya. Dalam pada itu, untuk mendapatkan kesan berganda, pengguna juga disarankan untuk mengamalkan set lengkap ini tanpa campur dengan produk lain.

skincare penjagaan muka semulajadi terbaik

Kulit Lebih Cerah Dan Gebu

Pengambilan produk ini akan menjadikan tona kulit lebih cerah dan sekata, kulit lebih gebu, lembap, tegang, merawat masalah jerawat, bertindak sebagai agen antipenuaan selain mengekalkan kecantikan semulajadi anda.

skincare penjagaan muka semulajadi cantik

Makayla Selamat Digunakan Tanpa Kesan Sampingan

Pengguna tidak perlu was-was untuk menggunakan produk keluaran Makayla kerana ia dihasilkan di kilang yang diiktiraf mengamalkan Amalan Perkilangan Baik (GMP) dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

skincare penjagaan muka semulajadi selamat

Lihat Testimoni Pengguna Makayla Di Bawah

testimoni makayla skincare penjagaan muka semulajadi testimoni makayla skincare penjagaan muka semulajadi testimoni makayla skincare produk penjagaan muka semulajadi

Dapatkan Rangkaian Produk Makayla – Produk Penjagaan Muka Semulajadi Sekarang!

cantik semulajadi dengan makayla skincare

Jika anda nak cantikkan kulit tanpa merisikokan kepada kesan kimia, saya syorkan untuk mencuba Makayla Skincare. Pilihlah yang semulajadi pastinya lebih selamat dan terbaik untuk kulit. Hubungi Makayla Skincare di saluran yang tertera di bawah.

MAKAYLA | SKINCARE PRODUK PENJAGAAN MUKA SEMULAJADI SELAMAT
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-3463757) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Makayla_my
Instagram: @Makayla_my
Website: www.Makayla.com.my

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: