Review
Jul 18, 2017, 11:35pm

Maajun Anggun Bistari Original


Bagi mereka yang baru sahaja mendirikan rumahtangga, terutama sekali bagi mereka yang merancang untuk mendapatkan anak, tentu mereka akan tertanya-tanya tentang apakah kaedah perancang keluarga yang boleh mereka amalkan. Terutama sekali bagi kaum isteri yang baru sahaja mendapat cahaya mata yang pertama dan sedang mengalami dilema sama ada untuk memilih sama ada perancang yang moden ataupun menitikberatkan kesihatan pada jangka yang panjang.

perancangan-keluarga-pasangan-muda

Sememangnya ada bermacam-macam pilihan bagaimana untuk merancang keluarga, walau bagaimanapun kita haruslah mengambil kira kesemua faktor termasuk faktor kesihatan, faktor keselamatan, keberkesanan, dan sebagainya. Khusus juga bagi para isteri yang menghadapai dilema antara merancang atau menghadapi kehamilan tanpa persediaan mental dan fizikal. 

Sebaik-baiknya dalam memilih kaedah perancang keluarga yang akan memberi manfaat terutamanya kepada kaum isteri, pastilah perancang keluarga yang tradisional dan semula jadi amat digalakkan. Kaedah-kaedah perancang keluarga yang moden seperti pil hormon, contraceptives dan sebagainya kadang-kadang tidak akan menjamin keberkesanannya.

Tambahan pula kaedah moden seperti pil perancang mungkin akan mengganggu atau menjadikan hormon-hormon di dalam badan tidak seimbang, dan ini akan memberi kesan kepada tubuh badan. Oleh itu, para isteri perlu mencari perancang keluarga semula jadi yang bukan sahaja bertindak sebagai perancang keluarga yang berkesan, tetapi ia juga dapat menjaga kesihatan tubuh badan dan selamat untuk digunakan.

bahaya-pil-perancang-kepada-kitaran-haid-wanita

Ramai wanita tidak mengambil tahu kesan penggunaan pil perancang terhadap kitaran haid.

Mengenai Maajun Anggun Bistari Original

Maajun Anggun Bestari adalah produk yang berasaskan  100% herba  semulajadi.  Resepinya  telah diformulasi  dan digunakan turun temurun sejak 40 tahun lalu dari zaman nenek moyang kita lagi sebagai perancang keluarga yang berkesan.  Pengambilan Maajun Anggun Bestari Original merupakan kaedah yang paling selamat untuk kesihatan jangkamasa panjang dan tidak mengganggu sistem tubuh kerana ianya bebas dari sebarang bahan kimia merbahaya dan cara pembuatannya yang halal lagi suci.

maajun-anggun-bistari-classic-perancang-keluarga-semulajadi

Maajun Anggun bukan sekadar untuk merancang keluarga malah herba herba yang terkandung di dalamnya mampu berfungsi bagi menyelesaikan pelbagai masalah dalaman dan luaran wanita secara menyeluruh. Ianya dihasilkan khas untuk memberikan penjagaan dalaman dan keseluruhan tubuh wanita secara total.

Maajun Anggun Bistari Original Murah

Maajun Anggun adalah anugerah istimewa khazanah hasil bumi khusus buat wanita yang mementingkan kesihatan, kecantikan dan penampilan yang lebih anggun dan awet muda. Maajun ini telah digunakan oleh lebih 30 ribu wanita di Malaysia termasuk Sabah  dan Sarawak, Singapura dan Brunei untuk membantu mereka ikhtiar untuk hamil dengan merancang / menjarakkan kehamilan dan mengekalkan kesihatan dalaman mereka sekaligus.

Maajun Anggun Bistari Original Murah di KL

Maajun Anggun Bistari Original telah berada di pasaran dan dijual secara online lebih 10 tahun dan hari ini telah mencapai angka jualan sehingga 40 ribu botol sebulan, dan dijangka akan terus meningkat.

Selama 10 tahun ini Maajun Anggun yang berada di pasaran adalah merupakan Maajun Anggun Bistari Original klasik, yang mana ianya berbentuk maajun bulat kehitaman. Namun pada September 2016, Zai Permai Resources telah mengeluarkan Maajun Anggun Bistari Original Tablet. Fungsi dan khasiat Maajun Tablet adalah sama seperti Maajun Anggun Bistari Original klasik, namun Maajun Anggun Bistari Original Tablet diformulasi dengan beberapa bahan tambahan bagi memberikan kesedapan  agar pengambilan nya menjadi lebih mudah bagi generasi masa kini.

maajun-anggun-bistari-tablet

Maajun Anggun Bistari Original Tablet dihasilkan dengan teknologi tinggi oleh kilang bertaraf GMP dan HACCP.  Teknologi yang digunakan adalah dengan mengekstrak nutrisi dari herba herba terpilih agar Nutrisi dari herba ini dapat dipelihara pada tahap paling maksimum.

Kilang ini dipantau oleh KKM dan JAKIM.  Penghasilan Maajun Anggun Bistari Original Tablet mengambil kira aspek kebersihan, halal dan toyyib. Semasa pembungkusan, ianya terpelihara dari pencemaran mikro organisma, InsyaAllah.

mudah-hamil-dengan-maajun-anggun-bistari

Maajun Anggun Klasik sendiri telah melalui beberapa Ujian Makmal di beberapa badan Universiti  Terkemuka seperti UTM dan USM. Ianya telah disahkan bebas Merkuri, Sterioid dan racun berjadual. Manakala Maajun Anggun Bistari Tablet telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan No. Siri Pendaftaran KKM 170616/05/120.

Penggunaan Maajun Anggun Bistari Original

Maajun Anggun Bistari (MAB) Original merupakan salah satu perancang keluarga semula jadi yang mempunyai matlamat atau fungsi utama sebagai perancang keluarga. Selain daripada itu, ia mampu dapat memberikan tenaga dan memelihara dalaman kaum wanita, terutama sekali bagi mereka yang baru sahaja lepas bersalin. Bagi mereka yang ingin merancang keluarga dengan menjarakkan kehamilan yang seterusnya, Maajun Original adalah pilihan anda sebagai perancang keluarga semula jadi. Kaedah semula jadi adalah semestinya lebih baik daripada kaedah yang moden, contraceptives atau bergantung kepada ubat-ubatan seperti pil hormon, pil perancang dan sebagainya.

cara-mendapat-zuriat-dengan-cepat

Keistimewaan Maajun Anggun Bistari Original ini bukan sahaja sebagai perancang keluarga yang semula jadi, malah ia juga mengandungi banyak khasiat. Ia dapat merawat masalah-masalah wanita seperti keputihan, kegatalan di bahagian sulit, dan bau yang tidak menyenangkan. Tambahan pula, sekiranya anda mengamalkan Maajun Anggun Bistari Original ini, ia mampu dapat mengembalikan rupa paras anda sebelum bersalin kerana Maajun Anggun Bistari Original dapat memontokkan dan mengekalkan kembali otot payudara serta mengetatkan kembali bahagian kewanitaan selepas bersalin. Semestinya ia dapat menghangatkan dan mengeratkan lagi hubungan sesama suami dan isteri sekiranya kaum isteri mengamalkan penggunaan Maajun Anggun Bistari Original ini.

cara-merancang-keluarga-tanpa-pil

Khasiat Maajun Anggun Bistari

Selain daripada mengembalikan rupa paras bagi para isteri yang mengamalkan Maajun Anggun Bistari Original ini, ia juga mempunyai khasiat-khasiat yang lain. Dengan mengamalkan Maajun Anggun Bistari Original sebagai perancang keluarga semula jadi, kaum wanita akan dapat bahawa peredaran haid pada setiap bulan akan semakin lancar kerana Maajun Anggun Bistari Original dapat menyingkirkan toksin-toksin serta darah-darah kotor dari badan. Di samping itu juga, Maajun Anggun Bistari Original juga dapat menambah serta memberikan semula tenaga dalam badan. Hasil daripada pembuangan toksin dan darah kotor dari badan juga akan membuatkan kulit menjadi lebih cantik.

kandungan-maajun-anggun-bistari

Selain daripada itu, khasiat-khasiat yang terdapat dalam Maajun Anggun Bestari Original dapat mempertingkatkan kembali ketahanan / imuniti badan, di mana badan akan menjadi lebih sihat, segar dan kuat. Tiada lagi kaum wanita yang akan mengadu sakit, tidak bermaya atau tidak larat untuk melakukan kerja-kerja terutama sekali selepas bersalin. Tambahan pula, Maajun Anggun Bestari Original dapat mempertingkatkan lagi tahap keimunan atau ketahanan badan agar badan menjadi sihat dan kuat.

khasiat-maajun-anggun-bistari-langsing-dan-payudara-montok

Antara khasiat-khasiat lain sekiranya mengamalkan Maajun Anggun Bestari Original, perancang keluarga semula jadi adalah ia dapat merawat serta memecahkan ketulan-ketulan angin bagi mereka yang menghadapi masalah angin di dalam badan. Di samping itu juga, ia juga dapat melawaskan pembuangan air besar dan juga dapat mengawal selera makan sekaligus dapat menurunkan berat badan. Bagi mereka yang sedang diet, Maajun Anggun Bestari Original juga amat sesuai bagi mereka yang ingin melangsingkan badan kerana ramuan akar-akar kayu yang terkandung dalam Maajun Anggun Bestari Original bertindak untuk menyingkirkan toksin-toksin di dalam badan, oleh itu badan akan menjadi ringan dan segala lemak juga dapat disingkirkan.

Video Bagaimana Anggun Bistari Dapat Membantu Anda

Testimoni Pengguna Maajun Anggun Bistari Original Sebagai Perancang Keluarga Semula Jadi
testimoni-maajun-perancang-keluarga

testimoni-maajun-perancang-keluarga

testimoni-maajun-perancang-keluarga

testimoni-maajun-perancang-keluarga

Dapatkan Maajun Anggun Bistari Original Untuk Perancang Keluarga Anda Secara Semula Jadi

Maajun Anggun Bistari

Bagi mereka yang ingin mencuba untuk mengamalkan Maajun Anggun Bistari Original, perancang keluarga semula jadi, anda boleh menghubungi

NUHANOH NETWORK | MAAJUN ANGGUN BISTARI

Sekiranya anda ingin terus order produk Maajun ini, anda boleh menghubungi pengedar-pengedar kami secara langsung.

Senarai Stokis : https://kedaimab.wordpress.com/dealer-dealer-kami

Jom order Maajun Anggun Bistari SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Maajun Anggun Bistari SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Maajun Anggun Bistari SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: