Umum
May 19, 2012, 7:37pm

Luahan hati lelaki kacak


Lelaki Kacak bila disebut pasti ada bermacam-macam pandangan yang berbeza mengenai Kacak. Entri Luahan Hati Lelaki Kacak ini dihasilkan adalah untuk mengikuti contest cabaran SEO dengan Keywords “Lelaki Kacak” jika anda suka dengan artikel Lelaki Kacak ini. Jangan lupa tekan butang share di facebook anda.

Cinta Lelaki Kacak

Kehidupan seorang insan yang bergelar Lelaki Kacak di ibarat penerang kegelapan bagi setiap kehidupan wanita. Bisikan naluri hati lelaki kacak Ketika diri ini memikirkan dimana akan ku temui cinta sejati, aku tertanya-tanya masih adakah cinta sedemikian, aku sering mendambakan seorang wanita yang mampu mengetarkan seluruh tubuh ku bila aku melihatnya. Aku yakin aku telah menemui seorang wanita yang berjaya menapak di dalam hati ku.

Kini dia seorang wanita yang cukup sempurna dimata aku, wajahnya yang polos serta lembut yang membuatkan tidak jemu mata memandang, juga mempunyai pesona yang mengoyahkan jiwaku. Setiap kali aku melihat dirinya aku tertanya, mampukah aku sebagai Lelaki Kacak memikul tanggungjawab membimbing seorang wanita yang bergelar isteri.

Lelaki Kacak Playboy

Semua LELAKI KACAK adalah “playboy”?

Sedang aku mengelamun aku teringat akan sesuatu tentang prinsip dia. Semua LELAKI KACAK adalah “playboy”. Kerana itu juga dia melabelkan aku sebagai “playboy”. Ya, sikap aku yang mempunyai ramai teman wanita yang silih berganti. Bahagianya aku apabila didampingi ramai wanita membuatkan aku selalu lupa diri. Perlunya aku memiliki seorang suri dalam hati ini. Aku selalu tewas dengan pujuk rayu, rengekkan wanita-wanita yang selalu berada disamping aku.

Sejak pertemuan pertama dahulu dengan si jelita aku yakin bahawa dialah insan yang telah diutuskan untuk aku menjaga dan memelihara kebajikan terhadap dirinya. Si dia yang sangat bijak menilai dan sentiasa berhati-hati dengan setiap pergaulannya. Aku yakin sudah sampai masa untuk aku menamatkan zaman “playboy” aku untuk mendapatkan permata yang dicari. Yang sememangnya mencabar kelakian aku sebagai Lelaki Kacak.

Dugaan Lelaki Kacak

Dugaan Lelaki Kacak Bercinta

“Kepercayaan itu umpama sebuah kristal yang berkilau cantik memukau mata. tapi sekali terhempas tak mungkin akan dapat dicantum kembali.” Begitu juga prinsip yang aku cuba pertahankan aku juga mempunyai impian untuk merasai cinta dan cintai, kasih dan dikasihi, kepada seorang wanita yang akan menjadi cinta sejatiku. Sesungguhnya cinta yang sejati datang hanya sekali.

Di setiap persimpangan pasti akan ada dugaan dan halangan sebelum kita mengecap kebahagiaan. Kebahagiaan aku bagai direntap. Setelah lamaran aku ditolak buat pertama kalinya. Baru aku sedar untuk memiliki cinta yang sejati perlu adanya pengorbanan yang besar. Aku mula memikirkan bagaimana cara untuk mendapatkan sekeping hati miliknya. Aku tahu Aku Anak Kuat.

Lelaki Kacak Gambar Lelaki Kacak

Setelah puas aku berusaha memperjudikan keegoan kelakian aku Lelaki Kacak, dan aku berusaha bersungguh-sungguh melemparkan jauh kenangan dan kisah silam. Lalu aku mendapat kekuatan. Aku bangun dengan membawa satu peranan seorang lelaki kacak dalam memburu cinta sejati. Dalam pilu dia juga diburu rindu, dalam duka dia mengharapkan bahagia dan aku. (Aku tahu apa yang tersirat dalam hati milik dia).

Jangan lupa untuk membaca Luahan Hati Seorang Wanita dan artikel Lelaki Kacak

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: