Umum
Feb 3, 2012, 11:51am

Liyana Fizi Siapa ?


Liyana Fizi Siapa ? Itulah persoalan yang terlontar daripada bibir Hariz yang seksi ini. Kali pertama hariz melihat wajah manis gadis yang bernama Liyana Fizi ini di #PartyBudiey tempoh hari terus terpukau. Terus balik dari #PartyBudiey tanpa segan silu hariz mula mengoggle “Liyana Fizi“.

Liyana Fizi

Bila kali pertama tengok persembahan Liyana Fizi terus membuatkan Hariz melayang-layang seperti terbang di awan-awangan. Liyana Fizi suara seperti buluh perindu ditiup angin tatkala dinihari itulah gambaran yang boleh Hariz kongsikan pada korang. Sepanjang Hariz Google-google “Liyana Fizi” ada sedikit info tentang Liyana Fizi yang hariz nak kongsi.

Liyana Fizi pada mulanya tampil sebagai Vokalis bagi kumpulan Indie Estrella dan kali ini dia tampil sebagai status solo iaitu Liyana Fizi rhythm guitar dan vokal. Tetapi dia tidak sendirian di atas pentas, malah ditemani teman sejiwa bermuzik di barisan sessionist iaitu Izaad Amir (Lead Guitar, Backing vocals), Pito Bass (Bass) dan Ruviyamin Ruslan (Drum).

Liyana Fizi bermain lagu-lagu yang diwarnai dengan konsep campuran pop, folky dan jazzy. Untuk pengetahuan anda. Liyana Fizi mula menyanyi dan bermain gitar sebagai artis solo sejak awal september 2009. Dan terbukti dia amat cekap sekali bermain gitar. Pasti ramai yang tertarik dengan Liyana Fizi kan? Saya berharap Liyana Fizi sudi untuk berkongsi serba sedikit biodata mengenai diri beliau di bahagian hubungi.

Video Klip Liyana Fizi

Liyana Fizi – Light Writing

Liyana Fizi – Jatuh

Jom reramai meriahkan dengan Like Fan Page Liyana Fizi Facebook dan Follow Liyana Fizi Twitter dan jangan lupa melayari Liyana Fizi Website. Jangan lupa Tengok Serba Sedikit Profile Liyana Fizi semoga terjawab Liyana Fizi Siapa

ProfHariz: Tak ku mampu tak ku mampu tak ku mampu tak ku mampu tak ku mampu tak ku mampu tak ku mampu tak ku mampu. Tidur

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: