Umum
Jun 30, 2011, 3:42am

Lirik Meet Uncle Hussain ft. Hazama – Pokok


Tanya sama pokok
Apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang..

Time masa nak ontheway nak balik penang layan Hot.fm atas bas express SE Ekspres.. Terpaksa naik bas SE Ekspres tuh sebab dah xde bas lain untuk perjalanan siang.. Biasa bas KKKL.. Ehh.. Apa motif cerita bas express plak nie?

Haa.. Korang dah dengar ke lagu Meet Uncle Hussain dengan Hazama Juara Af9 tuh.. Jeng-jeng-jeng Lagu Pokok. Nak cakap banyak x best der. Apa kata hampa tekan butang play kat bawah video nie. Video Klip Meet Uncle Hussain ft. Hazama – Pokok


Lirik Meet Uncle Hussain ft. Hazama – Pokok

Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
Menyusur di kaki lima terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai? luruh

[*]
Tanya sama pokok
Apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah kau masih ada

[**]
Terlalu mahu dan mahu terlupa apa yang belum
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam
Tak mudah namun tak susah terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Ulang [*]

Nanana.. nananana..
Nanana.. nananana..
Nanana.. nananana.. na…

Kau masih ada ulang 2x
Kau masih adaaa… ooooooooo!

Ulang [**]

Tanya sama pokok…

ProfHariz : Amacam lagu pokok nie ? Sikit hari nanti ada pulak lagu sungai, air kan? huhuhu

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: