Umum
Mar 18, 2012, 10:00am

Lirik Kosong Najwa Latif


Kosong Najwa Latif

Kosong merupakan lagu terbaru Najwa Latif yang hangat dimainkan di corong-corong handphone kawan-kawan Hariz. Bila lepak di twitter pun ramai yang update #NP Najwa Latif Kosong. Geram plak an lalu Hariz pun dengar lah lagu kosong ni di youtube ternyata memang best lagu ni. Jom layan Lirik Kosong Najwa Latif.

Lirik Kosong Najwa Latif

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong…kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong…kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong…kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong .. kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong…kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong…kosong

Video Klip Kosong Najwa Latif



Download Najwa Latif Kosong.mp3

ProfHariz : Amacam? Comel kan lagu kosong ni. Jom Download Najwa Latif Kosong.mp3

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: