Review
Dec 4, 2019, 9:00am

Liputan 4G Terbaik Dengan Halo Telco Bermula Dari RM1.60/hari


Penggunaan telefon pintar pada hari ini adalah amat penting kerana ia mempunyai pelbagai fungsi yang anda boleh gunakan hanya dengan satu alat sahaja. Dengan telefon pintar, anda boleh menjalankan pelbagai urusan hanya di hujung jari. Namun, dengan penggunaan telefon pintar, anda wajib mempunyai rangkaian internet yang baik kerana kebanyakan aplikasi di dalam telefon pintar memerlukan sambungan internet untuk berfungsi.

Halo Telco 2019

Jadi, ramai syarikat telekomunikasi yang menawarkan pakej – pakej panggilan dan internet untuk para pengguna. Namun, anda juga sebagai pengguna perlu bijak dalam memilih pakej – pakej yang ditawarkan ini agar anda dapat menggunakan pakej ini dengan sebaiknya. Hal ini kerana, banyak syarikat yang menawarkan pakej internet yang unlimited dan murah, namun akan ada masalah kelajuan internet dan ada pula yang menawarkan internet yang laju tetapi harga pula terlalu mahal.

Halo Telco 2020 2021

Cara Memilih Pakej Internet Dan Panggilan Yang Terbaik

Sekiranya anda ingin mendapatkan pakej internet dan panggilan yang terbaik, maka anda perlu melihat panduan di bawah agar anda boleh mendapatkan plan yang bersesuaian dengan anda tanpa perlu menghabiskan wang ataupun membazir data. Berikut adalah tips – tips yang anda boleh ikuti;

 • Survey harga terlebih dahulu sebelum memilih pakej yang diingini
 • Lihat kelajuan internet dan kawasan yang diliputi
 • Ambil pakej yang bersesuaian dengan anda agar tidak membazir wang dan data
 • Cari pakej panggilan unlimited untuk memastikan anda boleh membuat panggilan pada bila – bila masa.
 • Pilih tawaran pakej yang terbaik dengan harga yang murah

Halo Telco Power

Halo Telco – Dapatkan Pakej Internet Yang Laju Dengan Hanya RM48/Bulan

Adakah anda sedang mencari plan data dan unlimited call dengan harga yang amat murah dan berpatutan? Halo Telco menawarkan plan 10GB data dan panggilan tanpa had dengan hanya RM48/bulan. Ia merupakan plan prepaid terbaik di Malaysia dan lebih berbaloi untuk anda dengan pelan – pelan yang ditawarkan oleh mereka.

Berikut adalah plan data dan unlimited call yang ditawarkan oleh Halo Telco;

Plan RM48/30 hari

 • 10 GB High speed data
 • 60 GB Video 2gb/day
 • 10 GB basic data
 • Unlimited call ke semua rangkaian
 • Unlimited chat – whatsapp, wechat, viber, line, imo
 • Unlimited social – facebook, instagram, twitter
 • Unlimited music – spotify, joox, raku, hugama
 • ADD-ONS 10GB high speed data RM10 sahaja

Halo Telco Hebat

Plan RM28/30 hari

 • 6GB High speed data
 • 15GB Video 500MB/day
 • 10 GB basic data
 • Unlimited call ke sama rangkaian
 • Unlimited chat – whatsapp, wechat, viber, line, imo
 • Unlimited social – facebook, instagram, twitter
 • ADD-ONS 10GB high speed data RM10 sahaja

Halo Telco Di Dalam Malaysia

Kelebihan Menggunakan Halo Telco

Sekiranya anda memilih Halo Telco sebagai syarikat telekomunikasi pilihan, anda akan menerima pelbagai jenis kelebihan. Antara kelebihan – kelebihan tersebut termasuklah;

1. Boleh Kekalkan Nombor

Anda tidak perlu risau sekiranya anda ingin bertukar kepada plan prepaid Halo Telco kerana anda boleh mengekalkan nombor lama anda. Jadi, anda tidak perlulah risau perlu menukar nombor dan perlu memberitahu semua orang yang anda telah menukar nombor. Selain dari boleh mengekalkan nombor lama, anda juga boleh mendaftar nombor baru dengan 4 pilihan nombor belakang.

Halo Telco 2021

2. Liputan 4G Terbaik

Layari internet berkelajuan pantas dengan kelajuan sehingga 150mbps dengan Halo Telco. Hal ini kerana, mereka menggunakan coverage Celcom 4g/Lte yang terluas di Malaysia. Jadi, anda boleh melayari internet dengan liputan 4g terbaik di mana sahaja anda berada. Malah, harga pakej data yang ditawarkan pula amat berpatutan dengan kelajuan internet yang sangat pantas.

Halo Telco Gombak

3. Data Super Murah

Halo Telco adalah satu – satunya pakej yang menawarkan plan data yang sangat murah dan jimat serendah RM1 sahaja. Malah, anda akan menerima data basic sebanyak 10gb setiap bulan dengan Halo Telco. Dengan harga yang amat murah dan internet berkelajuan tinggi, anda perlu menjadikan Halo Telco sebagai plan prepaid pilihan anda.

Halo Telco 2019 2021

4. Unlimited Call & Data

Anda boleh mendapatkan panggilan tanpa had ke semua telco dan semua rangkaian mengikut plan langganan anda. Malah, anda juga akan menerima unlimited chat, social dan music secara percuma. Pastikan anda memilih plan data yang bersesuaian dengan keperluan anda agar anda boleh menggunakan plan – plan tersebut dengan baik dan boleh menjimatkan wang anda.

Halo Telco Hebat Amat

 

5. Simkad Reward

Selain dari anda dapat plan data dan unlimited call yang sangat murah, anda juga boleh mendapatkan Mata Ganjaran BIG setiap kali Topup. Dengan mata ganjaran BIG, anda boleh menebus tiket AirAsia, Tune Talk GOODIES. Malah, sekiranya anda topup RM50 ke atas setiap bulan anda dapat insurans secara percuma. Sememangnya berbaloi dengan Halo Telco.

Halo Telco 2020

6. Unlimited Income

Sekiranya anda berpuas hati sebagai pengguna Halo Telco, apa kata anda tambah peluang pendapatan anda dengan Halo Telco pula? Dengan Halo Telco, anda boleh menjana income pasif sebagai dealer. Sekiranya anda ingin menjadi pengguna terlebih dahulu, anda boleh upgrade diri anda sebagai dealer kemudian.

Halo Telco 2021

Testimoni Pengguna Halo Telco

Berikut adalah testimoni pengguna Halo Telco yang berpuas hati dengan Plan Prepaid mereka;

Halo Telco Gombak Halo Telco Di Malaysia Halo Telco 2019 2020

Dapatkan Plan Prepaid Terbaik Dengan Halo Telco Hari Ini!

 

Dapatkan Plan Prepaid Terbaik Dengan Halo Telco Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Jalan Ilmiah, Taman Universiti, Kajang, Selangor 43000, Malaysia

   
Dapatkan Plan Prepaid Terbaik Dengan Halo Telco Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Plan Prepaid Terbaik Dengan Halo Telco Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: