Umum
Mar 25, 2012, 2:18pm

Lelaki Kacak – Trivia Menarik


Lelaki Kacak – Trivia Menarik. Lelaki Kacak rambutnya sentiasa seiring dengan peredaran zaman, kening yang tebal serta hidung yang mancung, bibirnya yang merah beserta lirikan mata yang sunggu memikat dan tidak ketinggalan susunan gigi yang rapi penambah manis senyumannya. Lelaki Kacak susuk tubuh setegap ahli bina badan membuatkan setiap gaya serta kombinasi pakaian yang menutupi tubuhnya terlihat amat sempurna.

Logo Lelaki Kacak
Lelaki Kacak 2012

Lelaki Kacak ketinggian persis seorang model menjadikan dirinya terlihat sempurna, Itulah definisi atau padangan umum masyarakat mengenai Lelaki Kacak. Namun jika seseorang itu dilahirkan dengan setiap kesempurnaan tersebut apakah ianya akan menjadikan dirinya Lelaki Kacak? Kadangkala dengan menyatukan setiap elemen yang sempurna tidak semestinya akan menghasilkan kombinasi yang terbaik.

Defini Umum Lelaki Kacak

Di planet bumi yang dibanjiri dengan lautan manusia ini, tidak dinafikan pasti akan ada berjuta-jutan pandangan yang berbeza tambahan pula ianya melibatkan fizikal mengenai seseorang individu. Lelaki Kacak merupakan suatu topik umum yang mempunyai pelbagai pendapat. Secara ironinya, golongan Lelaki Kacak ini mempunyai rupa paras yang menarik serta kelibatnya pasti jadi tumpuan gadis disekelilingnya. Antara lelaki kacak termasyur yang dikenali dengan nama Brad Pitt, Ashton Kutcher dan tidak ketinggalan juga Lelaki Kacak Malaya iaitu Aaron Aziz. Namun jika anda seseorang lelaki itu tidak memiliki wajah yang kacak. Jika gaya serta kebersihan dirinya berada di tahap Gred A+ sudah pastinya dirinya akan tampak kacak.

Lelaki Kacak
Lelaki Kacak 2012

Ciri-Ciri Ringkas Lelaki Kacak

Lelaki Kacak kebanyakkannya berkongsi ciri-ciri yang hampir sama, mereka mempunyai citarasa yang sama dari segi cara berpakaian dan pengayaan serta tatarias diri. Metroseksual merupakan istilah yang sesuai serta popular bagi Lelaki Kacak kerana minat mereka yang mendalam dari segi penjagaan diri. Marcaparda ini, lelaki juga berhak untuk memiliki alat penjagaan diri dan kecantikan seperti perempuan. Jika dulu set makeup, alat mandian dan pewangi hanya popular bagi perempuan. Kini, puluhan jenama alat memanjakan diri telah dicipta bagi lelaki. Jenama wangian mewah bagi lelaki seperti Amarni sentiasa memastikan setiap edisi keluaran pewangi syarikat mereka diciptakan untuk golongan kaum adam juga,jenama pakaian Levi’s akan memastikan setiap ciptaan yang dikeluarkan sesuai dengan peredaran zaman bagi memenuhi permintaan dan gaya terkini bagi golongan kaum lelaki.

Lelaki Kacak
Lelaki Perasan Kacak

Lelaki Kacak Di Khayalak Ramai

Lelaki Kacak – Trivia Menarik pada kali ini ialah perkara wajib bagi lelaki kacak ketika berada di khayalak ramai. Lelaki Kacak tidak akan membiarkan diri mereka kelihatan selekah ketika mereka berada di khayalak umum, Mereka akan memastikan rambutnya kelihatan menarik, pakaian yang dipakai kemas dan pewangi semburan akan menjadi peneman setia bagi mereka ketika berada di luar. Ianya bukan lagi perkara yang pelik jika golongan Lelaki Kacak ini mempunyai alat solek khas bagi diri mereka. Revolusi kosmetik pada zaman ini banyak menghasilkan pelembab muka serta krim tabir suria (sunblock) bagi mereka. Golongan Lelaki Kacak yang mempunyai sifat metroseksual yang tinggi sudah semestinya akan mengunakan krim bibir dan pelbagai produk kosmetik bagi memastikan wajah mereka terlihat sempurna. Antara jenama produk yang popular bagi golongan lelaki ialah Loreal. Selebriti kacak yang mengakui menggunakan kosmetik ketika berada di luar rumah ialah David Beckham dan Tom Cruise tidak ketinggalan juga aktor kelahiran tanah air iaitu Iqram Dinzly.

Jadi inilah serba sedikit TRIVIA MENARIK LELAKI KACAK. Ianya mungkin tidak dipersetujui oleh semua umat manusia, Namun ianya adalah pendapat dan coretan yang berbeza dari diri saya sendiri. Setiap manusia mempunyai pendapat dan pandangan yang pelbagai.

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja oleh Contengconteng.comMrs.YieAbangensemCikgu DahliaFarish Ishak,PuanBee.comw.habibu rahmanAzri JohanDirmansyah1Malaysianews.netLadfeAmir.comSEO AppsBluedianthus.comHafizmohd.comUmarFaruq.com,1Artikel.comBlog Bukit BesiRadhio.comBlog Perniagaan InternetHadi Hanafee,Jomtonton.netMuaz Lelaki KacakOhcikgu.comBloggerWanita.comCyza Sector,LelakiAcai.com Sabreehussin dot comAbrablog.com dan AhmadFaizal.com.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: