Review
Sep 29, 2020, 2:55pm

Latih Tubi Secara Atas Talian Secara Percuma Untuk Pelajar Sekolah Rendah


Wabak Coronavirus yang melanda Malaysia pada 23 Januari 2020 lalu memberi kesan ketara kepada sektor pendidikan negara. Setelah pengumuman penutupan sesi persekolahan di Malaysia dibuat, sesi persekolahan hanya terhad dengan penggunaan medium atas talian sahaja. Banyak ibu bapa yang menyuarakan kerisauan akan status pembelajaran anak-anak di bawah jagaan mereka, namun pandemik yang melanda tidak menunjukkan tanda-tanda yang bakal reda buat sementara waktu. Justeru itu ibu bapa wajar mencari medium latih tubi demi pengukuhan pengetahuan anak-anak mereka.

ibu bapa pentingkan pendidikan anak

Ibu bapa tidak perlu gentar dan risau lagi kerana UjiMinda MY diwujudkan demi untuk memudahkan tugas penyediaan latih tubi untuk anak-anak pada masa sekarang. Latih tubi yang disediakan oleh laman sesawang UjiMinda MY adalah untuk murid di tahun 1 hingga 6. Di samping itu, UjiMinda MY adalah sangat versatile kerana ianya boleh dilayari oleh pelbagai peranti pintar yang terdapat di pasaran sekarang, tidak kiralah anda pengguna ios mahupun android mahupun pengguna di komputer, anda masih boleh melayari dan menjawab soalan latihan di peranti anda. Sekarang, tiada lagi batasan bagi anak-anak untuk menglangkaji pelajaran mereka di mana-mana sahaja.

soalan latih tubi online sekolah rendah

Susah tak nak guna? Ini adalah soalan yang sering ditanyakan oleh para ibu bapa. Ibu bapa tidak perlu risau langsung, kerana UjiMinda MY menggunakan “interface” ataupun paparan yang amat mesra pengguna. Kami jamin anak anda di tahun 1 boleh melayari UjiMinda MY dan mengulangkaji pelajarannya dengan mudah dan seronok. Pihak UjiMinda MY menyediakan hanya 10 soalan per set soalan kerana ingin memberi pengalaman yang tidak membosankan kepada anak-anak di bangku sekolah rendah. Jawab pantas dapat markah pun pantas. Hanya satu klik sahaja anak anda di bahagian “semak”, anak anda sudah boleh melihat bahagian soalan mereka yang lemah. Dengan itu, anak-anak boleh tumpukan ulang kaji di bahagian tersebut.

latihan secara online untuk sekolah rendah

Tahukah anda sebanyak 3000 ++ soalan latih tubi dalam pelbagai subjek seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Matematik disediakan di website UjiMinda MY. UjiMinda MY turut menyediakan soalan UPSR untuk kegunaan ramai. Ibu bapa tidak perlu risau kerana soalan yang disediakan menepati sillibus sedia ada mengikut tahap pelajar dan dikaji sebelum dimasukkan ke dalam website UjiMinda MY.

soalan latih tubi UPSR sekolah rendah

Jadi, dengan ciri-ciri hebat yang disebutkan tentang UjiMinda MY, berapakah yang perlu dibayar oleh ibu bapa? Jawapannya tidak perlu bayar langsung. Semuanya adalah PERCUMA. Sudah 14000 set soalan terjawab di UjiMinda MY oleh anak-anak di seluruh Malaysia. Jadilah dia antara mereka yang tidak ketinggalan dengan tawaran hebat yang disediakan oleh UjiMinda MY. Jadi, kenapa nak bayar kalau dah percuma?

Nak dapatkan latihan percuma secara atas talian untuk sekolah rendah?

Layari www.ujiminda.com sekarang atau tekan butang website di bawah.

Ujiminda MY

Portal Latih Tubi Online Percuma Untuk Sekolah Rendah

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Putrajaya, Malaysia

   
Nak dapatkan latihan percuma secara atas talian untuk sekolah rendah?

Layari www.ujiminda.com sekarang atau tekan butang website di bawah.

Call Whatsapp Layari Website

Nak dapatkan latihan percuma secara atas talian untuk sekolah rendah?

Layari www.ujiminda.com sekarang atau tekan butang website di bawah.