Review
Aug 25, 2019, 9:00am

Kursus Masakan Komersial Dari Dato’ Chef Li Di Bangi, Selangor


Tahukah anda bahawa ramai orang telah kaya raya dan menjadi jutawan kerana terlibat dalam industri makanan. Bermula dengan berniaga di pasar malam, gerai-gerai kecil tepi jalan dan sebagainya, mereka telah bangkit sedar akan peluang dan segera merebutnya. Mereka dahulunya juga seperti anda tetapi mereka ini mempunyai keinginan yang tinggi, daya usaha yang tidak kenal penat lelah, perancang yang baik serta tawakal kepada Allah. Bersediakah anda untuk menuju ke arah itu dengan menambahkan ilmu pengetahuan dan kemahiran bagi mencapai matlamat dan cita-cita anda? Mulakan perniagaan anda sekarang dengan memasak resepi-resepi hebat yang mempunyai permintaan yang tinggi dalam pasaran.

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li 2019

Ikuti Kursus Masakan Komersial Dari Dato’ Chef Li Di Bangi, Selangor

Sudah ramai yang bertanya dimana boleh mengikuti kursus-kursus masakan. Sebenarnya di KL dan Selangor ni, banyak tempat dimana kursus-kursus masakan ini diadakan. Mungkin ada di antara anda yang mencari kursus masakan anjuran dari orang profesional atau chef bukan? Berita baiknya, Dato’ Chef Li menawarkan program sepenuh masa program masakan. Program ini mendedahkan kepada pelajar tentang teknik dan masakan tempatan dan komersial. Penggabungan aspek terbaik kajian masakan tradisional dengan arahan hands-on dalam pengeluaran state-of-the-art dapur makmal asas dan tinggi, program ini memberikan pandangan ke dalam industri makanan dan menyediakan pelajar untuk pelbagai pekerjaan.

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li 2019 dan 2020

  • Belajar daripada chef profesional terbaik dan guru dalam dunia masakan
  • Menguasai teknik-teknik asas klasik dan moden dan teori pengeluaran makanan
  • Menerokai pelbagai budaya dan masakan

Apa Yang Anda Dapat Jika Mengikuti Kursus Masakan Komersial Dari Dato’ Chef Li Di Bangi, Selangor?

Dato’ Chef Li merupakan Jurulatih Masakan Bergerak untuk Siri-Siri Kursus Masakan atau Kelas Masakan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, dan Kelantan. Keistimewaan Dato’ Chef Li selaku pengendali Kursus Masakan dan Kelas Memasak sangat banyak. Antaranya :

1. Mengasah skill masakan anda

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li 2020

Dato’ Chef Li melatih dan memberi skill kepada anda menjadi Usahawan Makanan. Sesuai kepada Para Pengusaha Katering, Restoran, kedai makan kecil, gerai, kantin dan kepada yang ingin memulakan perniagaan dari rumah. Kami akan membimbing anda dalam siri-siri Kursus Masakan dan Kelas Memasak melalui modul-modul menarik yang ditawarkan.

2. Sesuai untuk semua peringkat umur

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li Selangor

Dato’ Chef Li Sesuai untuk semua peringkat sama ada tua atau muda, lelaki atau wanita. Juga kursus yang disediakan sesuai untuk aktiviti atau program PUSPANITA, Persatuan Penduduk, Persatuan Masjid, Persatuan Pejabat dan Guru juga PIBG atau Persatuan Ibu Tunggal. Ia sangat sesuai untuk suri rumah dan sesiapa sahaja yang mempunyai hobi memasak. Atau kepada sesiapa yang langsung tidak tahu memasak, para pelajar atau remaja yang baru ingin belajar memasak. Juga kepada bakal pengantin baru, atau yang ingin menambahkan ilmu dunia masakan.

3. Rasai program kursus masakan dalam suasana yang meriah

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li Mudah

Semasa mengikuti Kursus Masakan bersama Dato’ Chef Li anda akan memasak dalam suasana sebenar dengan memasak pelbagai nasi dan lauk pauk dan aneka hidangan untuk kenduri dalam jumlah yang banyak dan besar atau sedikit. Juga cara menghias hidangan mengikut keperluan majlis atau acara yang ingin dijalankan.

4. Kursus Masakan Komersial termurah serendah RM275

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li di Selangor

Yang paling penting, harga yang ditawarkan oleh Dato’ Chef Li untuk Kelas Memasak atau Kursus Masakan antara yang termurah serendah RM275 dan terendah di pasaran. Pada anda yang tinggal di Selangor, Kuala Lumpur dan Kota Bharu Kelantan jangan lepaskan peluang untuk menghadiri kursus ini ok!

Service atau Perkhidmatan Dato’ Chef Li sangat istimewa dari yang lain kerana :

Anda tidak perlu sediakan apa-apa.

Kursus masakan Dato’ Chef Li akan datang ke tempat anda dengan membawa semua peralatan memasak seperti dapur, oven, pemanggang, termasuklah periuk, kuali, senduk, sudip, pinggan, mangkuk dll.(Selangor/KL//KELANTAN sahaja)

Anda tidak perlu membawa apa-apa Bahan Mentah.

Semuanya disediakan. Lauk pauk untuk di masak seperti daging ayam, kambing, lembu, ikan dan lain-lain. Juga sayur-sayuran dan rempah-ratus termasuklah beras, mee, bihun atau roti sebagai makanan asas. Semua ini disediakan mengikut resepi atau modul yang dipilih.

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li di Bangi

Sesuai untuk semua peringkat umur

kursus masakan Dato’ Chef Li Kursus untuk semua. Tidak kira anda siapa : individu, berpasangan juga berkumpulan atau berkesatuan.

Tempat kursus di lokasi terpilih

Tempat kursus di mana sahaja boleh dijalankan. Sama ada di rumah anda, di tempat kerja, sekolah, perkarangan masjid dan surau, kolej, universiti, Dewan Serbaguna dll.

Kenapa Perlu Sertai Kursus Masakan Dato’ Chef Li :

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li Murah

  • Modul yang diajar boleh digunakan untuk tujuan persendirian atau Perniagaan.
  • Kos yang sangat MURAH berbanding Pengendali Kursus yang lain.
  • Boleh terus memulakan perniagaan
  • Khidmat Nasihat/ Motivasi Oleh Dato’ Chef Li dan Team.

Inilah Peluang Untuk Menambah Kemahiran, Pengetahuan Dan Pengalaman Dalam Bidang Katering Dan Masakan

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li Bangi

Kursus ini direka untuk orang yang sedang mencari kerjaya dalam masakan dalam persekitaran komersial. Kursus ini menyediakan peserta dengan kemahiran, pengetahuan dan pengalaman dalam pengeluaran praktikal makanan, kebersihan, menu berharga, kesihatan dan keselamatan pekerjaan, kerja berpasukan dan nutrisi asas.

Ramai telah mengikuti kursus masakan Dato’ Chef Li, Lihat Testimoni :

Alhamdulillah dengan rasa rendah diri Dato’ Chef Li telah melatih dan membentuk pelbagai golongan lapisan masyarakat , bangsa dan usia bermula 17 tahun hingga 77 tahun juga hadir dalam memperkasakan diri dengan ilmu masakan

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li Senang Faham

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li Terbaik

Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li Padu

Sila Daftarkan Diri Anda Secepatnya. Jangan Lepaskan Peluang!

Kursus ini khas untuk anda yang tinggal di Selangor dan Kelantan. Sekiranya ada sebarang pertanyaan atau perlukan sebarang bantuan berkenaan kursus terus hubungi mereka.

Jom Sertai Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Sertai Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Sertai Kursus Masakan Komersial Dari Dato' Chef Li SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: