Review
Jun 30, 2018, 3:31am

Kuaci Ralik Alternatif Kepada Kuaci Bunga Matahari Terbaik di Pasaran.


Kuaci Bunga Matahari Sedap

Kuaci ataupun biji bunga matahari merupakan salah satu snek kegemaran rakyat Malaysia. Rata-rata di setiap kedai runcit sudah semestinya ada menjual kuaci kerana kuaci begitu popular dalam kalangan masyarakat. Kuaci bukan sahaja sedap malah mempunyai khasiat yang tersendiri.

Jom baca artikel ini dengan lebih lanjut untuk mengetahui kenapa anda harus menambah kuaci dalam diet anda.

1. Sumber Vitamin E

Kuaci Bunga Matahari Vitamin

Biji bunga matahari (kuaci) merupakan salah satu sumber vitamin E yang sangat baik. 60 gram biji bunga matahari tanpa kulit memenuhi keperluan tubuh bagi mendapat vitamin E setiap hari

Antara kelebihan vitamin E ialah kaya dengan antioksidan bagi memastikan anda kekal awet muda. Di samping itu, vitamin E juga beritindak sebagai pencegah kanser dan penyakit kardiovaskular.

2. Bantu Untuk Tidur Lena

Kuaci Bunga Matahari Tidur

Selain itu, sejumlah kecil kuaci biji bunga matahari sebelum tidur bermanfaat bagi pencernaan dan membolehkan anda tidur lena. Tidur yang berkualiti sangat penting bagi memastikan anda kekal bertenaga untuk meneruskan kehidupan seharian.

3. Mencantikkan Kulit Anda

Kuaci Bunga Matahari Cantik

Kuaci biji bunga matahari juga kaya dengan Conjugated Linoleic Acid (CLA). CLA merupakan agen yang sangat efektif yang mampu menjadikan kulit anda lebih halus dan lembut, selain mencegah kulit kering dan kusam. Sekiranya anda mengamalkan kuaci sudah semestinya dapat membantu anda mendapatkan kulit yang anda idamkan.

Isu Kulit Kuaci

Kuaci Bunga Matahari Hitam

Namun kuaci kadang kala agak sukar dimakan kerana kulitnya. Namun anda tidak perlu risau dengan inovasi terkini lahirlah kuaci ralit. Dengan adanya kuaci ralit, anda tidak perlu lagi susah payah membuka kulit kuaci.

Memperkenalkan Kuaci Ralik

Kuaci Bunga Matahari Lazat

Khas untuk peminat kuaci, kuaci ralit ini ialah kuaci yang tidak perlu di kopek kulitnya. Kuaci ini dpekkan dalam botol bersaiz sederhana. Senang di makan, dan senang dibawa ke mana mana.

Sedap Dan Tahan Lama

Kuaci Bunga Matahari Terbaik

Selain itu, kuaci ini tahan lama dan boleh di simpan dlm pelbagai suhu bilik. Rasanya juga sedap kerana ditambahbaikan dgn ramuan dan rasa.

Kuaci ralit juga boleh dijadikan sebagai teman anda ketika travel ataupun mengadap jem. Pembungkusannya yang berkualiti dan cantik menjamin kesegaran kuaci di dalam botol

Keluaran Bumiputera

Kuaci Bunga Matahari Bumiputra

Kuaci ini merupakan keluaran bumiputera 100% dan dijamin selamat untuk di makan. Anda tidak perlu risau dan makan tanpa rasa was-was.

Berkualiti Tinggi

Kuaci Bunga Matahari Premium

Seterusnya, kuaci ralit merupakan produk makanan yang premium. Ini kerana kuaci ralit dihasilkan menggunakan bahan mentah yang berkualiti tinggi untuk menghasilkan produk yang berkualiti.

Jana Pendapatan dengan Kuaci Ralik

Kuaci Bunga Matahari Duit

Kuaci ralik juga berpotensi untuk anda menambah duit poket. Ini kerana kuaci ralit mendapat permintaan yang tinggi di pasaran kerana keenakkanya yang tidak terhingga.

Kuaci ralik menawarkan untuk anda yang ingin menambah pendapatan sampingan dengan menjadi agent atau stokis dgn syarat serta modal yang minimum.

Kuaci ralik semestinya dapat menjadi alternative terbaik untuk peminat kuaci di luar sana. Jangan tunggu lagi dan segera dapatkan kuaci ralik ini untuk anda dan seisi keluarga!

KUACI RALIK | ALTERNATIF TERBAIK KUACI BUNGA MATAHARI
Hotline
 :Tekan untuk telefon (018-3990380) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: