Umum
Dec 2, 2010, 11:52am

Ku Menunggu Ke Ku Merindu ?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lagu Ku Merindu pasti semua rakyat malaysia tahu kan? Nyanyian dari Ella dan Shah.. Lagu yang pernah popular, Dan saya juga tidak ketinggalan untuk meletakkan caller ringtone untuk Ku Merindu dalam Sony Ericsson saya pada suatu ketika dahulu.. Dan pernahkah korang mendengar lagu Ku Menunggu? Ya Ku Menunggu nyanyian dari Rossa..

Okey sudah dengar lagu Ku Menunggu dari Rossa? Jom kita tengok pula liriknya.  Ku Menunggu

Lirik Rossa Ku Menunggu

Ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu Ku kan selalu di sini untuk menunggumu Cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku Saat kau telah tak bersama kekasihmu Ku lakukan semua agar kau cintaiku Reff: Haruskah ku bilang cinta Hati senang namun bimbang Ada cemburu juga rindu Ku tetap menunggu courtesy of OriginaLyric.Info Haruskah ku bilang cinta Hati senang namun bimbang Dan kau sudah ada yang punya Ku tetap menunggu Datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku Saat kau sadar betapa ku cintaimu Ku akan selalu setia tuk menunggumu Repeat reff Haruskah ku bilang cinta Hati senang namun bimbang Ada cemburu dan juga rindu Dan aku tetap menunggu Haruskah ku bilang cinta Hati senang namun bimbang Dan kau sudah ada yang punya Ku tetap menunggu (aku tetap menunggu) ku tetap menunggu (aku tetap menunggu) ku tetap menunggu Ku tetap menunggu..

Ku Merindu daripada Ella dan Shah

Lirik Ku Merindu – Ella Feat Shah

Shah: Ku merindu Merindu cinta yang tulus dari hatimu Selalu ku impikan hidup bersamamu Ku kan selalu menanti balasan cintamu Ella: Ku berjanji, Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku Agar kau dapat menerima cintaku Ku selalu, merindu cintamu Yang selalu ada di jiwaku (Korus) Aku tahu kau pun cinta Tapi malu tuk berkata Usah kau ragui cintaku Ku tetap merindu Aku tahu kau pun cinta Tapi malu tuk berkata Ku tunggu jawapan cintamu Ku tetap merindu Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu Ku harap kau merestui cinta dariku Yang selalu setia menunggu dirimu… Na na Na… Na na Na.. Apakah semua ini ? Adakah Rossa Ku Menunggu terasa teruja akan Lagu Ku Merindu Ella Feat Shah ? Daripada Ku Merindu bertukar menjadi Ku Menunggu.. Ohh Ku Menunggu Ke Ku Merindu?