Review
Dec 7, 2018, 9:59am

Krim Gatal Herba Rerama Membantu Hilangkan Masalah Gatal Celah Peha


rawat gatal celah peha

Masalah gatal celah peha sering mengganggu kanak-kanak dan juga golongan para dewasa. Ia berpunca daripada kesan pakaian ataupun radang kulit yang menyebabkan peha menjadi gatal dan berkerutu. Bagi wanita yang sudah berkahwin atau belum berkahwin, anda pasti tidak selesa dengan keadaan peha anda yang terasa gatal dan alergi serta terlihat tidak cantik lagi. Begitu juga dengan golongan kaum lelaki yang mengalami gatal celah kangkang dan gatal kulit.

krim gatal peha

Penyakit gatal celah peha tidak mempunyai ubat yang spesifik tetapi mempunyai pelbagai cara untuk sembuh dengan menggunakan ubat gatal yang diberikan oleh klinik, hospital ataupun farmasi. Namun, penggunaan ubat gatal tidak menjamin masalah gatal celah peha anda untuk sembuh. Jangan risau, kini terdapat cara mudah untuk masalah gatal celah peha anda sembuh sepenuhnya.

Krim Gatal Herba Rerama | Krim Ho Tabib

krim hilangkan gatal di celah ketiak

Krim Gatal Herba Rerama boleh digunakan dalam mengatasi masalah gatal celah peha untuk anak-anak kecil, kanak-kanak, dewasa dan semua orang. Krim gatal Herba Rerama ini juga dikenali sebagai Krim Ho Tabib yang merupakan rawatan kesihatan semulajadi ekstrak rerama dan diperkaya dengan ekstrak teras pohon jambu dan serbuk mutiara.

krim tradisional untuk radang kulit

Krim organik semulajadi tanpa kimia ini membantu menghilangkan masalah gatal celah peha dengan berkesan serta telah lama menjadi pilihan pengguna dalam pasaran. Krim Gatal Herba Rerama ini juga dapat mengatasi pelbagai masalah kulit gatal seperti ekzema, gatal celah peha dan lain-lain lagi. 100% ramuan organik dari herba rerama ini merupakan formulasi rahsia tabib tradisional yang telah digunakan zaman berzaman untuk rawatan masalah kulit gatal.

Fungsi Krim Gatal Herba Rerama

krim untuk ekzema dan radang kulit

 • Mengatasi masalah gatal-gatal celah peha dan kelangkang
 • Merawat gatal pada kemaluan lelaki dan wanita
 • Menghilangkan gatal dan berkerutu pada celah ketiak
 • Masalah gatal pada jari dan lengan diatasi
 • Kulit berkerutu, berkerak dan kehitaman akan kembali sekata
 • Menyelesaikan masalah kulit gatal ekzema untuk bayi, kanak-kanak dan dewasa
 • Mengecutkan jerawat dan kulit gatal di wajah dan tubuh badan
 • Mengatasi masalah Psoriasis
 • Merawat kudis, bisul dan kulat air yang berlaku pada kulit
 • Mengatasi masalah ruam dan kurap
 • Mengurangkan kesan-kesan panau pada kulit anda
 • Mencerahkan kulit yang kehitaman terutamanya di celah peha, pelipat dan seluruh tubuh badan
 • Merawat apa sahaja masalah kulit gatal yang biasa dan kronik
 • Menyekatakan warna tona kulit
 • Membersihkan kulit-kulit gatal dan menghilangkan daki di punggung, bahagian intim dan tubuh badan

Kelebihan Menggunakan Krim Gatal Herba Rerama

 • Bahan Semulajadi Dan Herba Tradisional

krim bahan semulajadi atasi kegatalan

Bahan organik yang digunakan untuk menghasilkan krim gatal herba rerama ini adalah herba tradisional yang telah lama digunakan dalam dunia perubatan untuk memastikan kesihatan dan kecantikan kulit anda terjamin. Bahan berkualiti semulajadi ini adalah tanpa bahan kimia atau bahan terlarang justeru tiada kesan sampingan.

 • Mengatasi Semua Masalah Kulit Gatal

cara mengatasi kulit merah

Semua masalah kulit gatal termasuklah masalah kulit kronik seperti ekzema, kudis, psoriasis, kulit air dan lain-lain lagi dapat dirawat hanya dengan menggunakan krim gatal herba rerama. Krim Gatal Herba Rerama mempunyai pelbagai fungsi dan manfaat dalam membantu anda menyelesaikan masalah gatal kulit terutamanya gatal celah peha.

 • Penggunaan Yang Mudah Dan Selesa

krim sapu untuk gatal

Anda boleh menggunakan Krim Gatal Herba Rerama dengan mudah setiap hari iaitu sapu sahaja 2 kali sehari selepas mandi. Anda boleh terus menggunakan krim ini setiap hari sehingga tona warna kulit anda menjadi sekata. Krim ini boleh dibawa ke mana sahaja dan sesuai dipakai oleh sesiapa sahaja yang mempunyai masalah kulit gatal kerana ia tiada pantang larang.

 • Kesan Yang Cepat Dan Pantas

gatal hilang dengan cepat

Setelah menggunakan Krim Gatal Herba Rerama, kesan kulit gatal tidak akan anda rasa lagi kerana kesan rawatan semulajadi krim ini amat cepat dan pantas. Ia merawat setiap sel kulit anda dan menghilangkan semua kesakitan dari luar dan dalam kulit yang gatal. Masalah gatal cela peha akan dapat diatasi dengan mudah, celah peha yang kehitaman dan kekeringan juga akan menjadi lebih cerah dan lembab.

Promosi Murah Krim Gatal Herba Rerama

harga promosi krim ho tabib

Harga asal untuk Krim Gatal Herba Rerama adalah RM60 dan kos penghantaran RM10. Anda boleh mendapatkan harga promosi dengan kos penghantaran percuma sahaja pada hari ini. Penghantaran boleh dibuat di kawasan Kerinchi dan Bangsa, Kuala Lumpur dan untuk lokasi lain, Krim Gatal Herba Rerama akan terus di post kepada anda.

tips hilangkan kegatalan pada ari-ari

Harga Promosi Sekarang

1 Botol (RM50) – Jimat RM10

2 Botol (RM80) – Jimat RM40

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Krim Gatal Herba Rerama

testimoni pengguna krim ho tabib

Krim Gatal Herba Rerama menjadi pilihan ramai pengguna kerana kesan dan fungsinya yang benar-benar menjadi dan berkesan dalam merawat masalah kulit gatal terutamanya celah peha dan sakit kulit ekzema yang kronik. Apa sahaja masalah kulit gatal boleh diatasi dengan Krim Gatal Herba Rerama. Sememangnya ramai pengguna berpuas hati dan berkongsi kesan terbaik setelah mereka menggunakan krim gatal herba rerama.

testimoni pengguna krim ho tabib gatal celah peha punggung

Akak nak bagitau gatal akak celah peha dah hilang..dah bermacam-macam ubat pakai..terima kasih..syukur pada Allah..masalah dah selesai..happy.. Kalau tidak, tak senang kemana menahan gatal.”

gatal celah celah

“Memang berkesan..kat celah peha pon dah tak gatal2 lagi..selalu memang agak risau jika sapu apa-apa krim..takut pedih..tapi krim ni tak pedih pun..terima kasih kerana berkongsi kebaikan krim ni.”

gatal celah peha hilang

“Assalamualaikum..sy sangat tak sangka..terkejut..kerana gatal-gatal terus hilang dalam masa 1 hari..celah peha, celah ketiak.. pusat..sekarang hanya tinggal bekas.”

Dapatkan Krim Ho Tabib Untuk Menghilangkan Rasa Gatal Dan Keradangan Pada Bahagian Punggun, Ketiak Dan Peha

KRIM HO TABIB | MEMBANTU HILANGKAN MASALAH GATAL CELAH PEHA
Hubungi: Tekan untuk telefon (017-8679203) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Krim Gatal Viral
Website: http://ekzemahero.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: