Review
Jun 8, 2017, 10:43am

Kopi Ini Membantu Anda Kurangkan Berat Badan Secara Santai


Seringkali anda ada terbaca tentang kaedah-kaedah untuk kurangkan berat badan yang terdapat di internet. Bermacam-macam kaedah yang dicuba, petua yang diamalkan, produk yang dicuba namun begitu masih belum mendapat hasil yang diidamkan iaitu ia betul-betul dapat mengurangkan berat badan. Sesetengah kaedah-kaedah untuk mengurangkan berat badan termasuklah “exercise” atau senaman, diet, dan sebagainya.

nak-kuruskan-badan-tanpa-bersenam

Dalam keadaan sekarang ini, sebahagian dari kita tidak mempunyai masa untuk membuat senaman secara konsisten kerana sibuk menguruskan perkara-perkara lain. Ada pula kaedah-keaedah kurangkan berat badan yang mengamalkan pemakanan yang mengikut jadual dan juga mengikut batas-batas yang tertentu. Walau bagaimanapun bukan semua yang boleh mengikuti diet seperti ini dan lambat laun akan berbalik kepada stail pemakanan yang asal.

senaman-kuruskan-badan

Saya ingin perkenalkan satu produk yang boleh membantu anda kurangkan berat badan anda dengan mudah dan santai tanpa perlu bersenam, berdiet, berpuasa, memakan ubat-ubatan dan sebagainya. Produk ini adalah terbukti berkesan dan telah diperakui oleh ramai pengguna di sini mahupun di luar negara.

Green Coffee With Svetol – Kurangkan Berat Badan Anda Secara Santai!

Memperkenalkan produk Green Coffee With Svetol – produk yang boleh membantu anda dalam usaha untuk kurangkan berat badan anda. Anda tidak perlu lagi hendak berdiet dengan teruk atau bersenam sehingga lenguh seluruh badan. Green Coffee With Svetol adalah produk yang anda cari-cari dalam usaha anda untuk kurangkan berat badan anda, dan anda boleh melakukannya pada bila-bila masa sahaja.

kopi-kurus-badan

Green Coffee With Svetol adalah merupakan supplement buatan Malaysia dan dijamin Halal oleh Jabatan Kebajikan Islam Malaysia (JAKIM). Ia berbentuk bil yang mudah untuk digunakan dan memang terbukti dalam usaha anda untuk kurangkan berat badan.

Khasiat Green Coffee With Svetol

Kandungan Green Coffee With Svetol terdiri daripada 100% ekstrak Kopi Arabica yang diimport khas dari negara Perancis dan ia telahpun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Mungkin anda hairan, kenapa menggunakan Green Coffee atau kopi hijau? Ini adalah kerana Green Coffee adalah biji kopi asli yang belum dipanggang dan masih mempertahankan zat-zat dan khasiat yang terkandung di dalamnya. Kandungan dalam kopi hijau mampu kurangkan berat badan, dan juga ada manfaat-manfaat yang lain yang boleh didapati dalam green coffee ini, seperti polifenol, flavinoid, proantosianidin, kumarin, asam klorogenat dan tokoferol, yang mana kesemua bahan-bahan ini terkandung dalam golongan atau kategori zat anti-oksidan.

green-coffee

Anda juga mungkin tertanya-tanya, apa itu Svetol? Svetol merupakan ekstrak tumbuhan yang diperolehi daripada green coffee tersebut dan bahan inilah yang terbukti dapat mengurangkan berat badan anda serta memberikan bentuk badan yang langsing. Terdapat dua kesan yang ketara apabila menggunakan Svetol, iaitu paras rupa anda akan menjadi lebih cantik dan menawan dan tubuh badan anda akan menjadi semakil langsing.

Khasiat Biji Kopi Yang Anda Tidak Tahu Selama Ini

Kita semua mungkin tahu bahawa kopi adalah merupakan minuman yang paling kerap diminum di serata dunia dan digemari oleh ramai orang. Dengan rasa kopi yang cukup memikat selera, para saintis kini menumpukan kepada khasiat-khasiat yang boleh diperolehi daripada biji kopi, dan sebagaimana yang telah diberitahu sebentar tadi, kopi mengandungi asid klorogena yang banyak, salah satu anti-oksidan yang membantu untuk meingkatkan kesihatan seseorang. Sungguhpun begitu, ramai orang terlepas pandang atas khasiat kopi terutama sekali kopi hijau atau green coffee kerana ramai orang lebih biasa menggunakan kopi dalam minuman mereka sahaja.

khasiat-kopi-dalam-menurunkan-berat-badan

Kini, dengan merealisasikan kandungan khasiat yang terdapat dalam biji kopi hijau, maka melalui proses yang terkawal dan selamat ekstrak kopi hijau diproses menjadi kapsul yang mudah dimakan. Tidak perlu lagi berdiet, tidak perlu lagi bersenam, anda tidak perlu berbuat apa-apa pun! Hanya dengan menelan kapsul Green Coffee With Svetol ini dengan dos yang ditetapkan, anda pasti akan melihat perbezaan yang ketara pada rupa paras dan berat badan anda.

Rumusan Kebaikan-Kebaikan Green Coffee With Svetol Untuk Kurangkan Berat Badan

Mari kita rumuskan apakah kebaikan anda mengamalkan Green Coffee With Svetol dalam kurangkan berat badan anda:

kebaikan-green-coffee

 • Ia merupakan ekstrak kopi yang berkualiti tinggi dari bijian Kopi Arabica yang diimport dari negara Perancis
 • Mendapat pengiktirafan halal oleh JAKIM serta diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
 • Hanya 2 biji sahaja untuk setiap hari, tidak perlu dibancuh dengan air atau dikemam
 • 100% bahan asli, tiada bahan-bahan tiruan
 • Tiada pantang larang dalam mengamalkan produk ini
 • Tidak perlu menahan lapar
 • Membantu membakar lemak dengan pantas dan berkesan
 • Meningkatkan metabolisme badan
 • Menghapuskan selulit
 • Tiada kesan sampingan
 • Tiada cirit-birit
 • Sesuai untuk lelaki dan badan
 • Dan yang penting sekali, kurangkan berat badan!

Testimoni Dari Pengguna Berjaya Kurangkan Berat Badan

Mari kita lihat testimoni dari pengguna-pengguna yang sedang dah telah mengamalkan Green Coffe With Svetol ini.

testimoni-kurus-dengan-minum-coffee testimoni-kurus-dengan-minum-coffee testimoni-kurus-dengan-minum-coffee

testimoni-kurus-dengan-minum-coffee

nota: keputusan individu mungkin berbeza-beza

testimoni-kurus-dengan-minum-coffee

nota: keputusan individu mungkin berbeza-beza

testimoni-kurus-dengan-minum-coffee

nota: keputusan individu mungkin berbeza-beza

testimoni-kurus-dengan-minum-coffee

nota: keputusan individu mungkin berbeza-beza

testimoni-kurus-dengan-minum-coffee

nota: keputusan individu mungkin berbeza-beza

Di Mana Saya Nak Dapatkan Green Coffee With Svetol Ini?

Segeralah hubungi nombor yang tertera di sini sekiranya anda ingin mendapatkan Green Coffee With Svetol yang dapat membantu anda kurangkan berat badan secara santai.

Jom order Green Coffee With Svetol SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Green Coffee With Svetol SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Green Coffee With Svetol SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: