Review
Sep 21, 2018, 7:02am

Koleksi Pakaian Muslimah Heaxabell Mesra Wudhu dan Nursing Friendly


Fesyen muslimah pada hari ini semakin diketengahkan di dalam industri fesyen tanah air. Artis tempatan juga sudah mula ramai berhijrah dengan memakai pakaian yang labuh dan bertudung. Malah ramai artis tempatan dinobatkan sebagai ikon fesyen muslimah di Malaysia dan ini menjadikan mereka sebagai sumber inspirasi fesyen muslimah masa kini.

Pakaian Muslimah Heaxabell Cun

Seiring dengan perkembangan dunia fesyen, banyak jenama – jenama baru serta pereka – pereka fesyen tempatan tampil dengan pelbagai design yang mesra wudhu dan nursing friendly. Menariknya, design sebegini boleh digayakan bagi semua peringkat umur tidak kira anda seorang muslimah yang belum berkahwin, seorang ibu yang menyusu atau seorang wanita yang sudah mencapai usia 50-an.

Heaxabell Mewarnai Dunia Fesyen Muslimah Tempatan

Pakaian Muslimah Heaxabell Model

Bagi peminat fesyen muslimah, nama Heaxabell pasti tidak asing bagi anda. Jumlah pengikut Heaxabell di media sosial menunjukkan jenama Heaxabell ini bukanlah calang – calang. Heaxabell telah berada di pasaran fesyen sejak dari tahun 2013 lagi. Tapak perniagaan yang beroperasi di Bandar Baru Bangi menjadikan jenama Heaxabell sangat dipercayai oleh setiap pelanggan.

Pakaian Muslimah Heaxabell Tasik

Heaxabell bukan sahaja bergerak di lokasi fizikal sahaja malah Heaxabell turut aktif membuat jualan di media sosial Facebook dan Instagram. Seluruh Malaysia boleh dapatkan koleksi fesyen daripada Heaxabell dengan adanya urusan jualan dan belian di dalam talian hari ini.

5 Keunikan Koleksi Pakaian Muslimah Heaxabell

Pakaian Muslimah Heaxabell Maroon

Fesyen muslimah hari ini terlalu banyak sehinggakan ramai yang rambang mata dibuatnya. Perlu anda ketahui fesyen muslimah haruslah menepati tuntutan agama seperti material yang tidak jarang, longgar serta  labuh bagi setiap pemakainya. Anda mesti ketahui keunikan dan keistimewaan jenama fesyen muslimah Heaxabell ini terlebih dahulu. Yang pastinya, keunikannya sangat berbaloi dan telah membuatkan ramai wanita sentiasa menunggu setiap kali keluaran baru dikeluarkan oleh Heaxabell.

1. Material Kain Yang Berkualiti

Pakaian Muslimah Heaxabell Dusty Pink

Bagi mengeluarkan fesyen muslimah pilihan ramai, material kain perlulah mengikut syariah iaitu tidak jarang, kain yang tebal serta bersesuaian dengan iklim di Malaysia. Kualiti kain daripada koleksi Heaxabell sangat selesa dan terbaik kerana pemilihan material yang diimport dari luar negara ini dipilih antara yang terbaik. Heaxabell mementingkan keselesaan setiap penggaya fesyen mereka walaupun seorang penggaya itu merupakan muslimah yang bertudung.

2. Design Ciptaan Sendiri

Pakaian Muslimah Heaxabell Peplum

Setiap keluaran koleksi muslimah daripada Heaxabell mempunyai keunikannya tersendiri kerana setiap design dicipta sendiri oleh pereka fesyen Heaxabell. Anda yang memiliki pakaian muslimah dari Heaxabell tidak akan sama dengan jenama yang lain disebabkan keistimewaan ini. Disebabkan itu, pakaian Heaxabell sentiasa memenuhi citarasa pelanggan mereka.

3. Mempunyai Pelbagai Pilihan Fesyen Muslimah

Pakaian Muslimah Heaxabell Rak

Bila disebut fesyen muslimah, bukan bererti anda hanya perlu sentiasa berbaju kurung atau memakai jubah. Dunia fesyen muslimah hari ini telah mempelbagaikan pilihan rekabentuk pakaian muslimah agar ia sesuai digayakan mengikut tempat dan keadaan. Antara fesyen muslimah Heaxabell yang menjadi kesukaan para wanita adalah koleksi Abaya, Blouse, Cardigan, Dress, Jubah, Kurung dan Skirt.

4. Koleksi Pakaian Muslimah Untuk Ibu Menyusu

Pakaian Muslimah Heaxabell Bergaya

Bagi seorang ibu yang menyusu, mereka sering mengalami kesukaran untuk mencari pakaian muslimah yang memudahkan untuk menyusukan bayi. Namun dengan adanya pelbagai rangkaian fesyen daripada Heaxabell yang ‘Nursing Friendly’ ini, menjadikan fesyen Heaxabell menjadi pilihan nombor satu untuk setiap ibu yang menyusu. Ibu menyusu boleh menggayakan pelbagai fesyen menarik rekaan terkini ketika keluar bersama keluarga.

5. Design Terkini Yang Mesra Wudhu

Pakaian Muslimah Heaxabell Cantik

Pasti anda sukakan fesyen muslimah daripada Heaxabell yang mesra wudhu ini. Setiap kali mengambil wudhu di tempat kerja atau ketika berada di luar rumah, agak sukar untuk pakaian yang tidak mempunyai zip atau butang dibahagian hujung lengan. Namun koleksi pakaian muslimah yang mesra wudhu ini sangat memudahkan anda untuk solat tidak kira di mana sahaja anda berada.

Koleksi Fesyen Muslimah Heaxabell Dipelbagaikan Dengan Abaya dan Jubah

Pakaian Muslimah Heaxabell Lawa

Bagi memenuhi citarasa setiap pelanggan, Heaxabell juga ada mereka bentuk sendiri Abaya dan jubah yang sesuai dengan ketinggian wanita di Malaysia. Berbanding kebanyakan jubah di pasaran yang mempunyai size yang sangat besar serta labuh sehinggakan anda was – was untuk memakainya untuk solat. Jubah dan Abaya daripada Heaxabell ini di buat dalam size yang tertentu, mesra wudhu serta nursing friendly. Warna jubah dan abaya juga dipelbagaikan bagi memenuhi citarasa anda.

Aktiviti Santai Dengan Blouse Heaxabell

Pakaian Muslimah Heaxabell Biru

Blouse Heaxabell juga dibuat mesra wudhu dan menyusu bagi membolehkan blouse keluaran Heaxabell boleh digayakan oleh semua lapisan umur. Blouse Heaxabell direka khas dengan jahitan dan bentuk yang selesa serta anda boleh menggayakan dalam suasana formal atau tidak formal. Ada pelbagai design dan warna blouse yang menarik untuk anda pilih.

Gayakan Kurung Heaxabell ke Majlis Formal

Pakaian Muslimah Heaxabell

Heaxabell juga ada mengeluarkan pelbagai rekaan eksklusif kurung untuk pelanggan mereka. Menariknya kurung ini juga ada direka untuk size si cilik anda. Maka anda boleh memakai sedondon bersama si kecil anda juga nanti. Kurung daripada Heaxabell boleh digayakan untuk majlis formal atau majlis tidak formal.

Fesyen Heaxabell Tersebar di Dada Majalah Tempatan

Fesyen muslimah Heaxabell telah tersebar di majalah fesyen tanah air. Ini merupakan satu pencapaian yang membanggakan kerana bukan mudah untuk mendapat kepercayaan orang ramai terhadap fesyen muslimah daripada Heaxabell. Dengan munculnya kisah fesyen Heaxabell di majalah ini membuktikan jenama Heaxabell sudah setaraf dengan jenama fesyen terkenal yang lain.

Pakaian Muslimah Heaxabell Majalah

Pakaian Muslimah Heaxabell Surat Khabar

Pakaian Muslimah Heaxabell Harmoni

Testimonial Pelanggan Heaxabell

Pakaian Muslimah Heaxabell Baju

Pakaian Muslimah Heaxabell Tunic

Pakaian Muslimah Heaxabell Kurung

Pakaian Muslimah Heaxabell Feedback

Pakaian Muslimah Heaxabell Best

Pakaian Muslimah Heaxabell Terima Kasih

Pakaian Muslimah Heaxabell Top

Mahu Gayakan Koleksi Heaxabell? Dapatkan Segera Sekarang!

Anda masih boleh memakai baju yang cantik, elegan dan eksklusif selagi pakaian tersebut memenuhi tuntutan agama. Segera dapatkan koleksi kesayangan anda di butik Heaxabell atau belian di dalam talian. Anda boleh hubungi info di bawah untuk maklumat lanjut.

Pakaian Muslimah Heaxabell Butik

PAKAIAN MUSLIMAH HEAXABELL | KOLEKSI PAKAIAN MUSLIMAH
Hubungi :
 Tekan untuk telefon ( 016-3126325 ) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook : Heaxabell Boutique
Instagram : heaxabell
Laman Web : https://heaxabell.com/
Lokasi : Heaxabell Boutique, 2-5-3A, Jalan Medan Pusat Bandar 8A, Bangi Sentral 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: