Review
Sep 22, 2017, 4:28pm

Koleksi Dress Muslimah Terkini Yang Wajib Semua Isteri Miliki


Fesyen Muslimah sejak dua menjak ini telah semakin lama mendapat perhatian ramai. Tidak perlu lagi wanita-wanita risau untuk keluar ke rumah dengan menutup aurat tetapi dengan memakai busana yang biasa sahaja. Kini terdapa pelbagai fesyen-fesyen dan kokelsi dress muslimah terkini yang wajib semua wanita, termasuk golongan remaja, golongan bekerja, isteri, ibu-ibu dan sesiapa sahaja. Terutama sekali bagi para isteri yang mahu melihatkan mereka tampak bergaya di samping dapat menjaga aurat dan berpakaian yang bersesuaian.

Dress Muslimah Terkini

Terdapat beberapa koleksi dress muslimah terkini yang sesiapa sahaja yang boleh dapati di pasaran, tidak kira sama ada berkunjung di kedai atau membelinya secara online. Tetapi bagaimana anda hendak mendapatkan koleksi dress muslimah yang terkini yang wajib semua isteri miliki, tanpa perlu ragu-ragu sama ada dress tersebut memenuhi syariat dan tutup aurat dengan selengkapnya, ataupun dress tersebut dapat dimiliki dengan harga yang murah dan berpatutan? Jangan risau, jangan ragu-ragu, ada penyelesaiannya.

Daneena Couture Koleksi Dress Muslimah Terkini

Tahukah anda bahawa terdapat satu kedai atau butik online yang dikenali sebagai Daneena Couture? Daneena Couture merupakan satu-satunya butik atau kedai yang beruperasi secara atas talian atau online. Kedai online ini boleh diakses melalui laman Facebook (carian: Daneena Couture) atau melalui laman Instagram (carian: daneena_couture_official). Pelbagai jenis fesyen, rekabentuk, warna dan corak terdapat dalam butik online Daneena Couture ini, terpulang kepada pilihan hati untuk mendapatkan yang mana yang sesuai dan secocok dengan anda.

jubah dress muslimah

Busana-busana dari kedai atau butik online Daneena Couture ini diperbuat daripada fabrik Tisabella Silk yang mempunyai tekstur yang lembut, nyaman dan selesa untuk dipakai. Walaupun kainnya lembut dan selesa, namun kainnya tidak jarang dan mudah untuk diseterika atau iron. Ia amat sesuai digayakan sama ada untuk urusan rasmi seperti digayakan di pejabat atau dalam mesyuarat, ataupun digayakan dalam majlis-majlis keramaian.

Koleksi Busana Daneena Couture Dress Muslimah Terkini Yang Wajib Semua Isteri Miliki

Baju-baju atau dress-dress yang boleh didapati di Daneena Couture adalah breastfeeding friendly dan wudhu’ friendly, yakni tidak menyusahkan anda untuk mengambil wudhu’ sekiranya anda bergaya dengan busana Daneena Couture yang memang cukup gorgeous dan anggun ini. Busana-busana Daneena Couture juga menggunakan potongan ala Princess Cut yang membuatkan anda nampak cantik, gorgeous dan menawan khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya dan pada masa yang sama ingin tampil dengan sopan.

Selain dari itu juga, tahukan anda bahawa fesyen-fesyen baju Daneena Couture juga sesuai dipakai oleh orang yang mengandung? Ya, anda juga boleh kelihatan tidak kurang gorgeousnya walaupun anda ada baby bump dan anda akan tetap kelihatan anggun dan menawan sekiranya menggayakan busana dari Daneena Couture yang semestinya tempat untuk mendapatkan koleksi muslimah terkini yang wajib semua isteri miliki.

dress muslimah remaja

Selain dari itu, busana Daneena Couture menggayakan lengan-lengannya yang bercuff serta dijahit dengan kemas. Fabrik yang digunakan oleh busana Daneena Couture tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur walaupun telah dibasuh dengan mesin berkali-kali, kerana fabrik yang digunakan adalah dari material yang memang tahan lasak. Ia mudah digayakan di mana-mana sahaja, sama ada digayakan di pejabat ataupun di majlis keramaian. Harga bagi setiap busana Daneena Couture adalah amat berpatutan. Hanya dari RM75 sahaja anda sudahpun berjaya menutup aurat.

dress muslimah for dinner

Bagi mereka yang ingin mendapatkan fesyen terkini dari Daneena Couture yang sememangnya memiliki koleksi dress muslimah terkini yang wajib semua isteri miliki, jangan tunggu tunggu untuk ke butik Daneena Couture, hubungi sekarang via Whatsapp di +6 018 464 7698.

Jenis-Jenis Fesyen Dan Busana Daneena Couture Untuk Muslimah

Mari kita melihat antara fesyen-fesyen serta rekabentuk / design-design yang boleh didapati daripada Daneena Couture, yang mana setiap fesyen atau rekabentuk mempunyai keanggunan serta kecantikannya yang tersendiri. Mari kita lihat ya antara design-design fesyen yang boleh didapati.

dress muslimah murah

Qaisara Dress – mempraktikkan design dan material yang amat selesa dan sesuai untuk wanita-wanita Malaysia, juga sesuai untuk ibu-ibu yang mengandung dan juga friendly bagi ibu-ibu yang sudah bersalin dan sedang menyusukan kerana tidak mendatangkan masalah langsung untuk anda breastfeed baby anda.

baju dress muslimah

Edora Dress – menampakkan rekabentuk atau design yang moden dan cutting ala-ala princess, menggayakan lengan bercuff dan menggunakan zip di bahagian hadapan dress untuk memudahkan breastfeeding. Anggun dan menawan bila menggayakannya.

dress muslimah modern brokat

Neesa Dress – sesuai untuk dipakai sama ada di pejabat atau di majlis keramaian, design dan fesyen terkini supaya anda tidak ketinggalan dalam menggayakan fesyen yang trendy danm menawan. Menggunakan material como crepe yang tidak nipis dan tidak panas, memang high quality. Juga mudah untuk breastfeed dan tidak perlu gosok sangat, hanya iron yang minimal sahaja.

dress muslimah online

Aurora Dress – juga sama seperti Neesa Dress, anggun dan tampak menawan jika digayakan sama ada di pejabat atau di majlis-majlis rasmi. Menggunakan material Tisabella silk, juga tidak jarang dan juga tidak panas, amat selesa memakai material ini.

dress muslimah untuk dinner

Blouse Mahya – simple tapi elegant, sopan dan cantik serta tidak perlu rumit-rumit. Blouse ini memang cantik dan pada masa yang sama dapat menutup aurat. Kemas dan trendy dan pada masa yang sama mematuhi syariat.

Terdapat bermacam-macam lagi design / rekabentuk / fesyen yang ditawarkan oleh Daneena Couture. Memang patut Daneena Coutire memliki koleksi dress muslimah terkini yang wajib semua isteri miliki! Antaranya yang tidak termasuk dalam senarai di atas termasuklah Baju Kurung Asheley, Kain Pasang Inspired, Minaz Inspired Dress, Lana Dress, Zaara Dress, Adelia Dress dan bermacam-macam lagi. Memang rambu mata bagi wanita yang mengunjungi butik online Daneena Couture ini, bermacam-macam piihan yang ada.

Dapatkan Koleksi Dress Muslimah Terkini Dari Daneena Couture SEKARANG!

Anda inginkan tampak anggun dan bergaya dengan fesyen yang terkini? Segeralah ke Daneena Couture untuk mendapatkan koleksi muslimah terkini yang wajib semua isteri miliki sekarang! Anda akan bersama-sama golongan yang up to date dengan trend dan fesyen masa kini dan anda akan pasti tidak ketinggalan fesyen sekiranya ada memilih busana daripada Daneena Couture.

design dress muslimah

Laman Facebook Daneena Couture telahpun mencecah lebih 30 ribu followers dan juga laman Instagram Daneena Couture hampir mencecah 10 ribu followers, jadi anda jangan risau kerana memang fesyen Daneena Couture memang menjadi fesyen muslimah pilihan ramai. Jadi apa yang ditunggu-tunggu lagi, segeralah ke butik online Daneena Couture melalui Facebook, Instagram atau direct contact via WhatsApp dan tempahlah serta belilah sekarang!

dress muslimah for wedding

Tampil anggun dan bergaya dengan menjaga aurat muslimah disamping dapat menjaga hubungan nya dengan maha pencipta.

Jom tempah Koleksi Muslimah dari Daneena Couture SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom tempah Koleksi Muslimah dari Daneena Couture SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah Koleksi Muslimah dari Daneena Couture SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: