Review
Jun 21, 2018, 11:27am

Khidmat Repair Laptop dan Handphone Murah Di Pulau Pinang


Mencari laptop dan telefon bimbit merupakan perkara pertama yang anda lakukan setiap kali bangun pagi.  Cuba anda bayangkan, apakah yang akan terjadi sekiranya anda mendapati telefon bimbit anda retak dan rosak pada pagi hari? Pasti mood anda akan kurang baik pada hari tersebut, memikirkan anda tidak lagi mempunyai handpone yang boleh digunakan.  Begitu juga dengan laptop.

repair motherboard laptop pulau pinang

Laptop dan handphone yang mempunyai masalah atau rosak pastinya mengganggu kerja anda dan aktiviti harian anda.  Maklumlah handphone pastinya menjadi teman rapat anda kerana ia adalah penghubung anda dan teman-teman anda. Bak kata pepatah, semuanya hanya di hujung jari sahaja. 

repair laptop murah penang

Khidmat Repair Laptop dan Handphone Murah Di Pulau Pinang

Sekiranya berlaku masalah kerosakan laptop dan handphone di Pulau Pinang, dengan pantasnya anda boleh membaiki gadget tersebut secara berkesan dan cepat. Ramai penduduk Pulau Pinang tidak lagi rungsing sekiranya mengalami kerosakan laptop dan handphone kerana terdapat perkhidmatan repair laptop dan handphone yang murah dan cekap di sini! Anda juga tidak perlu bimbang dengan kos repair yang ditawarkan kerana ia amat murah dan berpatutan.

repair laptop rosak dan panas

Farmacy Gadget Penang

farmacy gadget repair laptop handphone pulau pinang

Farmacy Gadget Penang adalah kedai perkhidmatan repair laptop dan handphone yang paling sempoi di Pulau Pinang dari segi harga, perkhidmatan dan kemudahan yang ditawarkan.  Anda yang mengalami pelbagai masalah kerosakan laptop dan telefon bimbit boleh menghantar barang anda ke sini untuk semakan dan repair.

repair handphone murah penang

Farmacy Gadget Penang sememangnya terkenal dengan harganya yang sangat murah, perkhidmatan pantas dan berkesan! Pendek kata, anda tak perlu cari kedai repair laptop dan telefon lain lagi.

Adakah Anda Mengalami Masalah Laptop Dan Handphone Seperti Ini?

Masalah Laptop

repair laptop rosak penang

 • Laptop tidak boleh On atau tidak hidup
 • LCD Pecah, retak dan gelap
 • Hinge patah
 • Keyboard rosak dan tidak detect
 • Battery bermasalah, tidak hidup dan sebagainya
 • Kipas dalaman laptop tidak bergerak
 • Software sangkut
 • Grafik Chip terbakar
 • Shortage dalaman

Masalah Handphone

repair handphone murah penang

 • Emmc
 • Wifi problem dan tidak detect
 • Skrin tidak boleh ditekan
 • Handphone terlalu panas dan jem
 • Handphone masuk air
 • Sangkut di logo
 • Line handphone sering hilang dan tidak dapat dikesan
 • GPS gagal berfungsi
 • Battery cepat mati
 • Terlupa password handphone
 • Simkad tidak dapat detect
 • Speaker rosak dan tidak jelas

Perkhidmatan Farmacy Gadget Penang

baiki hanphone dan laptop di pulau pinang

Farmacy Gadget Penang menawarkan pelbagai perkhidmatan repair komputer, laptop dan handphone untuk pelbagai jenis model dan versi seperti Toshiba, Asus, hp, Huawei, Samsung dan lain-lain lagi.  Hanya di satu tempat sahaja, anda boleh dapatkan pelbagai perkhidmatan.

Tawaran Hebat Farmacy Gadget Penang

tempat repair laptop dan handphone murah di pulau pinang

Kini, anda boleh dapatkan kabel fon secara percuma di Farmacy Gadget Penang.  Ia terhad untuk 50 orang pertama tertakluk kepada terma dan syarat. Khidmat repair laptop dan handphone murah di Pulau Pinang ini amat berpatutan, murah dan menguntungkan anda.

#1 – Membaiki Laptop Dan Handphone

perkhidmatan laptop dan handphone pulau pinang

Anda boleh membaiki laptop dan handphone untuk semua versi dan model.  Farmacy Gadget Penang menyediakan perkhidmatan pembaikian untuk semua jenis laptop dan handphone bagi memudahkan anda serta tidak perlu mencari kedai yang berbeza.

#2 – Menjual Barang IT

gadget murah di pulau pinang

Barang-barang IT atau yang berkaitan dengan laptop, komputer, telefon bimbit dan gadget lain boleh anda dapatkan disini. Apa sahaja yang anda mahukan, tanya saja di sini!

#3 – Menjual Laptop Serta PC Terbaru dan Terpakai

laptop terpakai pulau pinang

Farmacy Gadget Penang bukan sekadar kedai repair laptop sahaja, tetapi anda juga boleh mendapatkan laptop atau PC baru dan terpakai di sini. Di sini, terdapat pelbagai jenis laptop yang dijual dengan harga yang murah dan berpatutan.  

#4 – Menjual Smartphone Baru Dan Terpakai

laptop dan handphone murah

Farmacy Gadget Penang menjual pelbagai handphone baru dan terpakai. Anda dapat menemui pelbagai jenis handphone dengan harga yang murah sama ada handphone terpakai dan juga handphone baru.

#5 – Menjual Barang Aksesori Laptop Dan Smartphone

aksesori laptop pulau pinang

arang aksesori laptop dan smartphone seperti charger, eyephone, mouse, cover fon dan lain-lain lagi turut dijual di Farmacy Gadget Penang.

#6 – Menjual Spare Part Laptop Dan Handphone

baikpulih laptop rosak pulau pinang

Anda boleh menghantar fon dan laptop di Farmacy Gadget Penang untuk dibaiki tetapi sekiranya anda ingin membaiki sendiri, anda boleh mendapatkan spare part laptop dan handphone dengan mendapatkan spare part di sini.

#7 – Printing Dan Photostat

servis laptop dan printing

Untuk pengetahuan anda, Farmacy Gadget Penang juga menawarkan perkhidmatan printing dan photostat bagi anda yang ingin menyiapkan kerja atau urusan dokumen anda. Pelajar universiti yang berdekatan dengan kedai Farmacy Gadget Penang boleh menggunakan perkhidmatan photostat dan printing disini.

Keistimewaan Farmacy Gadget Penang

1. Pelbagai Jenis Perkhidmatan Laptop Dan Handphone

repair laptop handphone one stop center

Farmacy Gadget Penang sememangnya farmasi bagi pembaikian laptop dan handphone. Ia juga menawarkan penjualan laptop dan handphone yang baru serta menjual barang IT, aksesori gadget dan juga spare part.  Selain itu, anda juga boleh photostat dan print kertas atau dokumen disini dengan harga yang amat murah.

2. Perkhidmatan Murah Dan Berpatutan

repair charging port pulau pinang

Khidmat repair laptop dan handphone yang disediakan di sini amat murah dan berpatutan berbanding dengan kedai repair laptop yang terdapat di dalam mall dan lain-lain tempat.  Farmacy Gadget Penang menawarkan harga yang mampu milik bagi setiap orang.

3. Kawasan Kedai Yang Strategik

laptop strategik pulau pinang

Farmacy Gadget Penang bertapak di Bukit Gambir, Pulau Pinang.  Ia merupakan kawasan yang sangat strategik dan mudah dikunjungi.  Kedai repair laptop dan handphone bumiputera muslim ini berdekatan dengan Nasi Kandar Khaleel dan Tomyam Murni Pinggan Besar pintu belakang Universiti Sains Malaysia Penang.  Anda juga boleh mendapatkan kemudahan parking kereta dan motor di sini.

4. Perkhidmatan Yang Cepat Dan Pantas

servis puas hati

Setelah menghantar laptop atau handphone untuk direpair di sini, anda boleh datang mengambilnya semula dalam tempoh masa yang diberikan.  Perkhidmatan repair laptop dan handphone ini mengambil masa yang cepat dan pantas.

5. Staff Yang Pakar Dan Terlatih

staff terlatik repair laptop dan handphone murah di pulau pinang

Selalunya tidak pernah menjadi masalah setelah laptop atau handphone anda dibaiki malah anda boleh menggunakannya seperti biasa tanpa mengalami sebarang kerosakan lagi.  Staff Farmacy Gadget Penang sangat pakar dan terlatih dalam mengendalilkan masalah kerosakan laptop yang berlaku.

Jom Repair Handphone dan Laptop di Farmacy Gadget Penang!

port repair laptop murah pulau pinang

Ramai yang telah menggunakan perkhidmatan repair laptop dan handphone di Farmacy Gadget Penang.  Mereka amat berpuas hati dan mengesyorkan kedai repair laptop Farmacy Gadget kepada keluarga dan rakan-rakan.  Dengan pelbagai perkhidmatan yang murah dan mudah di Pulau Pinang, pastinya anda tidak perlu susah memikirkan cara membaiki dan mengatasi masalah laptop dan handphone anda lagi. Jom repair handphone dan laptop di Farmacy Gadget Penang!

FARMACY GADGET PENANG |  KHIDMAT REPAIR LAPTOP DAN HANDPHONE MURAH DI PULAU PINANG
Hotline: Tekan untuk telefon (010-6655400) | Tekan untuk WhatsApp

Lokasi:
Farmacy Gadget Penang
Plaza Ivory 2-2-17, 
Halaman Bukit Gambir, Bukit Gambir, 11700 Gelugor Pulau Pinang

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: