Review
Jan 24, 2018, 1:54pm

Khidmat Penulisan Thesis / Asignment dan Analisis data


 Thesis / asingment / analisis data merupakan kerja khusus yang wajib sebelum pelajar-pelajar universiti di anugerahkan sijil diploma/ijazah master mahupun PhD. Namun begitu menyiapkan kerja thesis /asingment dan analisis data mungkin sukar bagi pelajar separuh masa dan pelajar yang mempunyai komitment seperti keluarga dan kerja hakiki. Proses penyiapan thesis mungkin menjadi sukar buat pelajar yang pertama kali melalui pengalaman membuat thesis. Sementara itu , adalah sedia maklum analisis data merupakan salah satu bahagian yang paling sukar dan menjadi mimpi ngeri untuk kebanyakan pelajar. Ramai pelajar yang fobia dengan STATISTIK. Melihat nombor-nombor di dalam formula statistik terus pengsan. Dengan permasalahan yang melanda kebanyakkan pelajar universiti, BETA CONSULTANCY faham masalah anda. BETA INGIN MEMBANTU ANDA.

khidmat penulisan thesis

Perkara Penting Bagi Menghasilkan Penulisan Thesis Dan Analisis SPSS Yang Bagus

Penulisan thesis dan kemahiran memahami statistik dan perisian SPSS/ SMART PLS/ AMOS merupakan satu proses yang sukar. Oleh itu, anda memerlukan mentor untuk mempercepatkan proses pembelajaran anda. Dengan menggunakan mentor BETA CONSULTANCY kerja-kerja penyiapan thesis dan analisis data akan menjadi semudah A B dan C.Terdapat banyak cara untuk anda menjadikan penulisan proposal, tesis dan analisis anda terbaik dan sempurna. Anda perlu memahami dengan jelas apa dan bagaimana penulisan ilmiah dihasilkan. Selain itu, anda perlu MEMAHAMI konsep dan tahu menggunakan perisian SPSS SMART PLS AMOS dan apa jua perisian yang diperlukan.
BETA memahami anda. Kami tahu anda penat! Anda keliru! Anda stuck!

perkara penting dalam penulisan thesis

Struktur Penulisan Ilmiah

Struktur penulisan akademik merupakan konsep yang perlu di fahami dan dikuasai oleh pelajar-pelajar jika ingin menghasilkan kualiti thesis yang bermutu tinggi. Walau bagaimanapun memahami struktur thesis bukan semudah yang difikirkan. Ia melibatkan proses latihan yang panjang , pembacaan jurnal-jurnal dan juga kemahiran kognitif yang tinggi untuk memahami konsep-konsep dan terminologi yang merumitkan. Ramai pelajar yang tidak tahan cabaran berputus asa dan sekerat jalan . Ditambah lagi dengan konsep-konsep statistik yang perlu difahami. Jika anda bijak anda akan mencari mentor untuk membantu anda. Jangan biarkan diri anda stuck. BETA akan membantu anda.

Kualiti dan Konsep Original Atau Asli

Dalam menghasilkan tesis yang sempurna dan bagus, kualiti penulisan dan konsep original atau keaslian adalah sesuatu yang dititikberatkan jika anda ingin lulus pengajian dalam jangka masa yang ditetapkan . Bagaimana menjadikan sesebuah tesis atau proposal itu berkualiti? Menghasilkan thesis yang berkualiti bukan kerja mudah. Anda memerlukan masa yang lama untuk menelaah journal-journal, menghurai dan mengkritik hasil kajian lepas dan mengaitkan dengan kajian yang anda sedang jalankan . Biasanya pelajar separuh masa dan mempunyai komitmen keluarga akan mudah terasa penat, putus asa dan mengambil keputusan untuk menamatkan pengajian mereka. Jika ini terjadi maka segala impian anda musnah . Segala perancangan selepas tamat pengajian hanya jadi angan-angan. Kadangkala sijil ijazah /master dan PhD diperlukan untuk kenaikan pangkat dan juga untuk tingkatkan nilai diri anda.

ciri penulisan thesis yang original

Konsep original juga menentukan sama ada tesis dan proposal anda berkualiti atau sebaliknya.  Seperti anda semua tahu, tesis merupakan karya asli yang dihasilkan menurut pemerhatian dan penyelidikan serta tidak ada dimana-mana penulisan kecuali sumber asli atau rujukannya yang sebenar dan diletakkan dalam bentuk ayat karangan asli tersebut.

Kepakaran

Tidak semua pelajar mempunyai kemahiran penulisan akademik dan menganalisis data kerana kebanyakkan pelajar merupakan novice researcher. Kebanyakkan daripada tidak mempunyai pengalaman untuk menyiapkan tesis . Proses menyiapkan Tesis mengambil masa yang lama bagi anda yang baru pertama kali mengenali dan ingin menyiapkannya. APA YANG ANDA PERLUKAN? Anda memerlukan mentor untuk memberi bimbingan kepada anda. Hasil kerja yang dilakukan oleh pakar biasanya berkualiti tinggi. Dengan mengunakan khidmat kepakaran BETA anda dapat MENJIMATKAN MASA , MENGHABISKAN PENGAJIAN DALAM MASA YANG DITETAPKAN dan dapat menumpukan pada perkara yang lebih penting seperti kerjaya anda dan keluarga anda.

pakar penulisan thesis di malaysia

Beta Consultancy Services Pakar Perkhidmatan Penulisan Thesis Akademik dan Penganalisisan Data Dengan Menggunakan Perisian SPSS/SMART PLS dan AMOS

Beta Consultancy Services adalah syarikat yang menawarkan perkhidmatan akademik kepada pelajar -pelajar DIPLOMA/DEGREE/MASTER dan PhD. Beta Consultancy Services ini ditubuhkan pada tahun 2011 dan merupakan organisasi perkhidmatan akademik yang berpengalaman dalam menyediakan khidmat penulisan akademik dan penganalisisan data.

khidmat penulisan thesis beta consultancy

Beta Consultancy Services mempunyai kepakaran dalam menyediakan keseluruhan proses kajian bermula dari penyediaan proposal sehinggalah penganalisisan data. Selain itu, Beta Consultancy Services memberi khidmat konsultansi analisis data dengan menggunakan perisian statistik seperti SPSS/SMART_PLS dan AMOS .

Perkhidmatan-Perkhidmatan Yang Disediakan Oleh Beta Consultancy

perkhidmatan penulisan thesis dan analisis data

Perkhidmatan Menulis Thesis

Beta Consultancy Services akan membantu anda dalam proses penyiapan thesis. Proses penyiapan thesis merupakan proses yang panjang dan memerlukan kemahiran kognitif. Seringkali pelajar gagal menyiapkan tesis dan terpaksa extend semester kerana supervisor tidak berpuas hati dengan kualiti kerja. Mahukah anda diselubungi trauma THESIS/DATA ANALISIS?. Kerja penyiapan thesis akan menjadi lebih sukar jika anda bekerja dan sudah berumah tangga. Dengan khidmat bantuan dari BETA CONSULTANCY, proses penyiapan thesis akan menjadi semakin mudah kerana kami terdiri daripada pakar penulisan akademik dan juga pakar penganalisisan data. Dengan menggunakan khidmat kami anda tidak lagi pening/ stress dan bermurung kerana stuck dengan thesis. Kami juga tahu berapa banyak air mata sudah berderai dek kerana penangan THESIS.

Perkhidmatan  Menyiapkan Asignment

Pelajar seringkali diberikan asingment yang sukar. Kebanyakkan pelajar tidak ada masa dan tidak tahu menyiapkan asingment dengan sempurna . Asingment -asingment yang melibatkan pengiraan statistik dan teknikal seringkali menjadi satu mimpi ngeri kepada pelajar. Pelajar seringkali mendapat markah yang rendah kerana kurang memahami bagaimana   asingment berkualiti dilakukan . Kami membantu anda dalam penyiapan asingment dengan harga yang berpatutan. Kami MEMAHAMI  kebanyakkan anda masih lagi pelajar. Duit poket selalu kering.

Perkhidmatan Personal Coaching Perisian SPSS / SMART PLS / AMOS / MATLAB / R / MINITAB / ORACLE / DATA MINING

personal coaching analisis data

Ramai pelajar seringkali tidak berpuas hati dengan bengkel -bengkel yang dihadiri kerana jumlah peserta yang ramai. Ya kami tahu anda menghadiri bengkel, tetapi apabila hendak menganalisis data sendiri mula la pening dan stress melanda . Hakikatnya , data sendiri yang dikutip adalah tidak akan sama dengan data yang digunakan semasa bengkel. Kami tahu anda menangis siang dan malam kerana due date dah dekat. Tidak hantar thesis makna anda gagal dalam pengajian . Segala masa dan wang ringgit dilaburkan demi untuk memililki segulung ijazah/master /PhD menjadi sia-sia. JANGAN MENANGIS/BERMURAM DURJA. Kami menyediakan personal coaching. Kami akan menganalisis data anda dihadapan anda. Anda diberi peluang melihat dengan mata kepala anda sendiri proses penganalisisan data sehinggalah intepretasi. Kami memberi jaminan kepada anda. anda akan 100% berpuas hati dengan pakar-pakar statistik kami.

perkhidmatan analisis data thesis

4. Proofreading / Editing / Paraphrasing / Transaction

Kebanyakan universiti di Malaysia menggunakan bahasa inggeris sebagai bahasa ilmu. Kami memahami jika anda tidak mahir berbahasa inggeris terutama bahasa inggeris akademik. Gaya penulisan yang teruk, tatabahasa yang tidak betul dan struktur tesis yang tidak harmoni akan meningkatkan kebarangkalian anda untuk gagal dalam pengajian anda . Pernahkan anda mendengar supervisor mencampakkan thesis pelajarnya kerana kualiti thesis yang sangat teruk . Jika anda bukan merupakan native speaker maka anda memerlukan proofreader. Proofreader BETA CONSULTANCY mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam kerja-kerja suntingan thesis. Pihak BETA juga menyediakan perkhidmatan REPHARASING / TRANSLATION dan juga REWRITING .

khidmat proofreading thesis

Kenapa Perlu Pilih Beta Consultancy Services?

beta consultancy analis data thesis

Komitmen

Komitmen utama Beta Consultancy Services adalah dari segi masa. Pelanggan amat berpuas hati kerana Beta sentiasa berkhidmat mengikut tempoh masa yang ditetapkan.

Kelayakan

Pakar-pakar yang berkhidmat dengan BETA mempunyai kelayakan dari Universiti yang diiktiraf dan mempunyai kepakaran dalam bidang yang berkaitan.

Kualiti

Pakar-pakar Beta sentiasa mengutamakan kualiti kerja. Kami tidak akan menerima bayaran jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti kerja kami. TANPA ANDA SIAPALAH KAMI. Anda penting untuk kami.

Original

Setiap tugasan yang dihasilkan oleh pakar Beta adalah asli . Semua pakar sangat prihatin dalam mencegah plagiarism dalam penulisan proposal, tesis dan lain-lain penulisan ilmiah. Bagi pihak BETA, plagiarism adalah jenayah akademik. Anda tidak perlu rungsing dengan plagiarism. Pihak BETA tidak akan bertolerasi dengan jenayah plagiarism.

Harga Yang Berpatutan

Beta Consultancy Services menawarkan harga yang berpatutan selari dengan KUALITI perkhidmatan mereka. Anda pasti berpuas hati dengan hasil penulisan mereka. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, mereka akan menyemak semula dokumen anda secara percuma.

Keistimewaan Beta Consultancy Services

Kemudahan Anda

Pihak Beta sentiasa terbaik dalam memenangi kepercayaan pelanggan dan memenuhi semua keperluan pelajar dalam apa-apa jenis masalah akademik. Setiap hari pihak Beta berusaha untuk mencapai matlamat bersama bagi menjadikan kehidupan anda bebas daripada tugas-tugas yang memakan masa yang lama dan merumitkan.

bantuan penulisan thesis dan asignment

Hanya Penulis / Ahli Statistik Yang Diiktiraf Dan Berpengalaman Dipilih Menjadi Sebahagian Dari Kumpulan Beta Consultancy

Penulis dan ahli statistik yang berkhidmat dengan BETA CONSULTANCY adalah sangat profesional dan mempunyai kepakaran dalam bidang penulisan akademik dan statistik. Pakar-pakar Beta Consultancy Services terdiri daripada mereka yang mempunyai sekurang-kurangnya kelayakan MASTER dan PhD dan berpengalaman sekurang-kurangya tiga tahun dalam bidang penulisan akademik dan penganalisisan data. Proses pemilihan penulis dan ahli statistik adalah ketat. Hanya mereka yang berpengalaman dan benar-benar layak dipilih menjadi sebahagian daripada Beta Consultancy Services.

penulisan thesis terbaik

Prestasi semua penulis mereka dinilai secara berkala bagi menentukan sama ada mereka terus memenuhi piawaian premium perkhidmatan penulisan akademik yang sesuai. Anda tidak perlu bimbang kerana pihak BETA akan memastikan kerja anda ditulis oleh pakar yang memiliki kemahiran penulisan akademik dan penganalisisan data.

Respon 24/7

Berkonsepkan 24 jam, 7 hari, Beta Consultancy Services bersedia membantu anda pada bila-bila masa. Anda boleh menghubungi mereka untuk bertanya soalan atau mendapatkan khidmat akademik melalui email, mesej ataupun call sahaja. Mereka akan sentiasa melakukan yang terbaik untuk anda!

khidmat 24 jam penulisan thesis analisis data

Jaminan Beta Consultancy Services

jaminan penulisan thesis beta consultancy

  • Perkhidmatan Berkualiti Tinggi
  • Penghantaran atau document submission mengikut masa ditetapkan
  • Dasar Privasi 100%
  • Wang dikembalikan jika tidak berpuas hati
  • Sokongan mesra pelanggan
  • Hasil Penulisan yang Sempurna
  • Memenuhi Keperluan Anda
  • Percuma Perkhidmatan Plagiarisma
  • Harga dan Kualiti yang  setimpal

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Perkhidmatan Beta Consultancy Services

pelajar berjaya bantuan penulisan thesis beta consultancy pemahaman analisis data untuk penulisan thesis semakin jelas

“Alhamdulilah kualiti kerja adalah amat baik”

-Puan Syahirah  Phd student UITM

“Personal coaching yang dijalankan amat membantu saya untuk memahami cara-cara menganalisis data. Data PHD Saya sudah siap di analisis dengan bantuan pakar statistic beta”

-Puan Fawziyah Singapore

“Personal coaching dengan menggunakan SMART PLS adalah sangat efektif. Saya mampu memahami walaupun saya tidak mempunyai asas yang kukuh dalam statistik.”

-Puan ANI, UTM

Hubungi Beta Consultancy Services SEKARANG!!

Bagi anda yang  memerlukan khidmat Beta Consultancy seperti SPSS, AMOS, SMART PLS, AMOS , R, STATA NVIVO, ATLAS TiThesis/Dissertation/Asignment Proofreading/Restructuring/Translation Consultancy untuk Statistics & Research, jom hubungi Beta Consultancy!

pelbagai-analisis-data-untuk-penyelidikan-thesis

Jom Dapatkan Khidmat Berkaitan Research SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Dapatkan Khidmat Berkaitan Research SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Khidmat Berkaitan Research SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: