Review
Jul 16, 2018, 12:22pm

Kereta Sewa Wedding di Kuala Lumpur


‘Teringin nak naik kereta berjenama dan kereta mewah apabila majlis perkahwinan anda berlangsung? Paling tidak pun, dapat photoshoot sebagai pengantin bersama kereta eksklusif pun jadilah!’

kereta sewa wedding murah

Sudah menjadi fenomena kini anda boleh bergambar bersama kereta wedding ketika hari majlis bahagia anda dan indahnya, anda sendiri akan dijemput datang ke dewan perkahwinan bersama pasangan dengan menaiki kereta wedding tersebut. Sweet kan? Kereta wedding mudah untuk anda dapatkan dengan menyewa kereta dari pihak atau kedai yang menawarkan kereta sewa wedding yang cantik dan berbaloi.

kereta sewa wedding berpatutan

Kuala Lumpur merupakan bandar tertinggi yang selalu menggunakan kereta sewa wedding sebagai kereta yang menggamit memori anda dan bakal pasangan. Kereta sewa wedding adalah jalan mudah untuk anda menambahbaikkan kemeriahan majlis anda kerana adanya kereta yang eksklusif sebagai tarikan para pengunjung dan juga menjadi latar belakang untuk bergambar.

Ciri-Ciri Kereta Sewa Wedding

harga kereta sewa wedding

Kereta sewa wedding tidak seharusnya eksklusif dan mewah, tetapi juga boleh menggunakan kereta bajet seperti kereta yang bersaiz kecil dan lebih murah. Cukuplah ia sangat kemas, cantik, bersih dan tidak rosak. Tetamu juga pasti akan terpegun melihat kereta sewa wedding yang cantik dan menarik. Namun, kereta sewa wedding yang lebIh eksklusif dan mewah akan membuatkan anda kelihatan lebih gah! Kereta sewa wedding yang perlu anda pilih haruslah menepati ciri-ciri yang terbaik ini.

kereta sewa wedding bajet

  • Lebih bersih, kemas dan bebas dari segala kekotoran luar dan dalam kereta
  • Wangi dan menyenangkan apabila berada di dalam kereta
  • Tidak berisiko mengalami masalah kerosakan dan teknikal sepanjang perjalanan
  • Jenis kereta budget atau eksklusif yang menjadi tarikan ramai tetamu
  • Memberi keselesaan dan keseronokan kepada anda semua
  • Boleh dihias dengan sepadan berdasarkan tema perkahwinan anda

koleksi kereta sewa wedding

Mendapatkan kereta sewa wedding yang eksklusif akan memakan banyak kos berbanding kereta sewa wedding budget. Anda harus bijak memilih kereta sewa wedding bagi memudahkan urusan majlis dan untuk lebih berbaloi, kereta sewa wedding yang murah tetapi cantik dan menarik yang harus anda cari.

Anggun Car Rental – Kereta Sewa Untuk Wedding Di Kuala Lumpur

kereta sewa wedding anggun car rental

Anggun Car Rental merupakan sebuah perkhidmatan kereta sewa wedding yang bertapak di Wangsa Maju, Kuala Lumpur. Kereta sewa wedding yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental ini terdiri daripada kereta jenis budget sehinggalah kereta eksklusif. Bagi anda yang ingin menyewa bersama mereka, anda boleh memilih untuk pakej harian, mingguan ataupun bulanan. Kereta sewa wedding Anggun Car Rental boleh disewa mengikut jumlah harian anda mahukan dalam kadar yang sangat berpatutan.

Koleksi Kereta Sewa Tempahan Khas Untuk Wedding Anggun Car Rental

tempat kereta sewa wedding kl

Terdapat banyak pilihan kereta sewa yang boleh anda tempah dan hias untuk kelihatan lebih cantik dan menarik. Kereta sewa yang ditawarkan adalah kereta bajet dan kereta eksklusif atau lebih mewah. Kereta sewa bajet lebih murah dan berpatutan sesuai dengan anda yang berpendapatan sederhana.

Kereta Sewa Untuk Majlis Perkahwinan Budget

Perodua Axia 1.0 – Kereta jenis perodua ini mempunyai 2 tempat duduk, dan bersistem automatik. Simple and nice merupakan konsep kereta Axia ini bagi dijadikan kereta sewa wedding anda.

kereta sewa wedding budget

Perodua Myvi 1.3 – Perodua Myvi ini lengkap dengan 5 tempat duduk dan mempunyai sistem automatik, justeru memudahkan anda untuk memandu kereta ia lebih rileks dan santai.

kereta sewa wedding myvi

Perodua Myvi 1.5 SE Kereta jenis perodua Myvi ini mempunyai 5 tempat duduk yang amat selesa dan menggunakan sistem automatik. Dengan harga budget, ia sangat cantik, kemas dan elegent.

kereta sewa wedding alza

Perodua Alza 1.5 MPVKereta perodua Alza lebih besar berbanding Myvi dan Axia, ia lebih eksklusif dan bergaya dengan keadaannya yang lebih mewah, kereta Alza ini boleh dinaiki seramai 7 orang dengan transmisi auto.

kereta sewa exora wedding

Exora 1.6 MPV – Exora 1.6 MPV ini mempunyai 8 tempat duduk dan dibawah sistem pemanduan secara automatik. Ia sangat besar dan eksklusif untuk anda gunakan.

kereta sewa wedding besar

Vios 1.5 – Kereta Honda Vios 1.5 sesuai untuk anda jadikan kereta sewa wedding kerana bentuknya sangat bergaya dan cantik. Sudah pasti kereta yang memuatkan 5 penumpang dan bersifat auto ini menjadikan kereta wedding anda yang tidak dapat dilupakan.

kereta sewa vios wedding

Kereta Sewa Eksklusif Untuk Majlis Pernikahan

Camry 2.0 – Kereta sewa wedding Mitsubishi Camry ini sangat eksklusif dan berkilauan barunya. Pengantin boleh menaiki kereta ini beserta beberapa orang lagi kerana ia mempunyai 5 tempat duduk yang selesa dan boleh dipandu secara automatik.

kereta sewa wedding camry

Alphard 2.4 – Kereta Mitsubishi Alphard 2.4 berbentuk besar dan mewah. Ia sesuai bagi anda yang inginkan kemewahan atau tahap VVIP dan lebih tinggi lagi. Kereta sewa wedding ini automatik dan boleh dinaiki seramai 8 orang.

alphard sewa wedding

Hyundai Starex Royale Turbo 2.5 MPV – Kereta sewa wedding jenis Hyundai ini sangat besar untuk 11 orang penumpang beserta pemandu. Anda boleh menghiasnya sebagai kereta wedding dan memandu secara auto dengan bergaya dan eksklusif.

kereta sewa hyundai untuk wedding

Vellfire 2.4 – Kereta Toyota Vellfire 2.4 yang mengandungi 7 tempat duduk yang empuk lagi selesa ini boleh dipandu dengan laju pada jarak jauh dan tempoh masa yang lama. Ia juga dikatakan sebagai kereta sewa wedding bagi anda yang perlu berjalan jauh dan juga sewa untuk honeymoon. Ia tampak eksklusif, mewah dan memberikan anda mood yang sangat gembira.

sewa vellfire wedding kl

BMW 523i F10 Kereta sewa wedding jenis 523i FI0 ini adalah sejenis BMW yang lengkap dengan 5 tempat duduk penumpang dan bersifat pemanduan secara automatik. Ia juga lengkap dengan ciri-ciri keselamatan dan kelajuan yang amat mengagumkan. Kereta sewa wedding eksklusif ini menjadi pilihan ramai pasangan yang menetap di Kuala Lumpur.

bmw f10 untuk wedding

Vellfire 2.5 – Kereta eksklusif jenama Toyota Vellfire 2.5 ini merupakan keluaran berwajah baru yang lebih sport dan memiliki ciri-ciri mewah untuk meraikan pengantin di majlis perkahwinan. Kereta automatik yang boleh dinaiki oleh 7 orang penumpang ini bakal mengejutkan semua orang tetamu yang melihat ketibaan pengantin di majlis pada hari majlis tersebut.

vellfire wedding sewa khas

Kelebihan Memilih Anggun Car Rental Sebagai Kereta Sewa Wedding Anda

sewa khas kereta untuk wedding

Kereta sewa wedding yang menjadi idaman para pengantin adalah kereta yang cantik, eksklusif dan juga berjenama. Anggun Car Rental telah menyediakan segala-galanya dari segi jenis kereta, kualiti dan perkhidmatan yang memudahkan anda menggunakannya. Mari kita lihat kelebihan memilih Anggun Car Rental sebagai kereta sewa wedding anda.

Anggun Car Rental Banyak Pilihan Kereta

rangkaian kereta sewa wedding kl

Terdapat banyak pilihan kereta yang boleh anda pilih bermula dari kereta bajet atau biasa sehinggalah kereta mewah dan eksklusif. Antara kereta yang boleh anda dapatkan adalah kereta Axia, Myvi, Camry, Vios, Toyota, Vellfire, BMW dan macam-macam lagi.

Harga Kereta Anggun Car Rental Murah Dan Berbaloi

antara kereta sewa wedding kl

Harga kereta sewa wedding yang ditawarkan adalah amat murah, berpatutan dan berbaloi. Bagi anda yang mempunyai bajet rendah, anda boleh memilih kereta bajet seperti Axia, myvi dan sebagainya. Untuk anda yang inginkan kereta eksklusif seperti Vellfire, Alphard, BMW dan lain-lain lagi, ia juga sangat berbaloi dan berpatutan dari segi harga.

Kualiti Kereta Sewa Anggun Car Rental Dipercayai Dan Diakui

kualiti di kereta sewa wedding anggun car

Ramai yang mengakui kehebatan dan kualiti kereta sewa wedding Anggun Car Rental ini sebagai sebuah kereta yang tahan lasak, tidak mudah rosak dan paling hebat sekali, ianya adalah kereta baru! Dengan jaminan kualiti kereta yang sangat bagus, Anggun Car Rental menjadi sebuah perkhidmatan kereta sewa wedding yang sangat dipercayai di rantau ini.

Kereta Sewa Wedding Anggun Car Rental Bersih Dan Wangi

kereta sewa wedding yang menarik

Kereta sewa wedding yang boleh anda dapatkan di Anggun Car Rental sememangnya sangat bersih dan wangi. Mood anda pasti akan lebih girang dengan menaiki kereta sewa wedding yang eksklusif dan wangi ini sambil membawa pengantin anda yang cantik! Apa lagi, sudah tentu anda menjadi pujian dan perhatian pada hari tersebut.

Staff Berpengalaman Dan Pakar Dalam Mengendalikan Kereta Sewa

staff kereta sewa wedding

Staff atau pekerja Anggun Car Rental sangat mahir dan pakar dalam mengendalikan urusan yang melibatkan kereta sewa. Sekiranya sesuatu yang tidak diingini berlaku melibatkan kereta sewa wedding ini, anda tidak perlu risau kerana staff Anggun Car Rental berpengalaman dalam menguruskan segala masalah yang berlaku. Anda boleh menghubungi mereka pada bila-bila masa.

Proses Sewa Kereta Wedding Di Anggun Car Rental Cepat Dan Selamat

tempah kereta sewa wedding murah

Kelebihan memilih Anggun Car Rental sebagai kereta sewa wedding anda memberikan anda kepantasan yang cepat dalam mendapatkan kereta yang anda impikan. Mereka akan terus menghantar kereta ke tempat anda pada tarikh yang anda mahukan. Anda juga boleh mengambil kereta dimana sahaja yang berdekatan dengan anda.

Bila Perlu Menyewa Kereta Sewa Di Anggun Car Rental?

booking kereta sewa wedding

Sudah tentu anda boleh menyewa kereta sewa wedding Anggun Car Rental pada hari majlis perkahwinan anda atau sebelumnya. Namun, kereta sewa ini juga boleh anda dapatkan pada bila-bila masa sekiranya anda memerlukan kereta sewa di sekitar Kuala Lumpur. Selain daripada kereta sewa untuk wedding, Anggun Car Rental mengalu-alukan anda untuk menggunakan kereta sewa yang anda inginkan sekiranya anda ingin bercuti, membuat perjalanan jauh bersama keluarga, kawan-kawan atau yang tersayang dan lain-lain lagi urusan.

antara penyewa kereta sewa wedding

Kereta sewa wedding yang anda pilih sudah menepati citarasa anda dan pasangan? Anggun Car Rental yang sangat murah dan dipercayai memberikan anda kemudahan dan kereta sewa wedding dalam konsep budget dan eksklusif bersesuaian dengan keadaan dan situasi anda. Kereta sewa dari kategori budget sehingga eksklusif sentiasa terbuka untuk membantu anda yang memerlukan!

Testimoni Penyewa Kereta Sewa Bersama Anggun Car Rental

Jangan jealous melihat kereta wedding pengantin lain yang cantik dan eksklusif sedangkan anda tidak dapat menikmatinya dek kerana tidak mampu mencari kereta yang lebih murah, berkualiti dan cantik. Anggun Car Rental telah pun menyediakan kereta sewa wedding dari budget sehinggalah eksklusif untuk memudahkan anda merasainya pada hari majlis anda. Tak percaya? Tanya dan lihatlah testimoni mereka yang telah menggunakannya. Pasti anda teruja dan teringin! Jom sewa kereta wedding anda bersama Anggun Car Rental.

antara penyewa kereta sewa wedding antara penyewa kereta sewa wedding antara penyewa kereta sewa wedding

Jom Sewa Kereta Wedding Anda Bersama Anggun Car Rental

hiasan kereta sewa wedding

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA GOMBAK
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: