Review
Jul 16, 2018, 9:57am

Promosi Kereta Sewa Wangsa Maju Murah Dan Berkualiti


kereta sewa wangsa maju

Kereta sewa Wangsa Maju merupakan kereta sewa yang sering diperlukan bagi anda yang menetap di Wangsa Maju terutamanya pelajar-pelajar yang tinggal berdekatan. Terdapat banyak organisasi atau kedai kereta sewa di Wangsa Maju yang menyewakan kereta dengan kadar harga yang sangat murah dan berkualiti. Kereta sewa Wangsa Maju boleh didapatkan dengan mudah kerana terdapat sebuah kedai kereta sewa berhampiran Jalan Wangsa Niaga yang sering mendapat tempahan dalam kalangan mereka yang tinggal di kawasan Wangsa Maju dan berhampiran.

kereta sewa murah wangsa maju

Apa benar kereta sewa Wangsa Maju dan berhampiran kawasan ini menyediakan perkhidmatan sewa kereta secara mudah dan murah? Ya, ramai yang mengakui bahawa kedai kereta sewa wangsa maju di sini sangat berkualiti dan sentiasa memberikan yang terbaik dalam menyewakan kereta dan sudah tentu kos nya juga amat murah berpatutan.

Promosi Kereta Sewa Wangsa Maju Murah Dan Berkualiti

promosi kereta sewa wangsa maju

Bercakap tentang promosi, anda harus tahu bahawa anda bukan sahaja mendapat harga yang murah di kedai kereta sewa Wangsa Maju dalam tempoh tertentu, tetapi harganya yang murah adalah harga yang anda boleh dapatkan sentiasa. Ia amat berbaloi jika dibandingkan dengan kualiti kereta yang akan anda nikmati setelah memandu nanti. Kereta sewa Wangsa Maju yang dimaksudkan adalah kereta sewa Anggun Car Rental.

Anggun Car Rental | Kereta Sewa Wangsa Maju Murah Dan Berkualiti

kerete sewa anggun wangsa maju

Anggun Car Rental adalah sebuah organisasi kedai kereta sewa yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa di sekitar Wangsa Maju dan Kuala Lumpur. Kepakaran mereka adalah dalam menyediakan kenderaan seperti kereta bagi anda menggunakannya untuk memudahkan urusan seharian dan urusan kerja anda dalam tempoh yang telah ditetapkan secara bayaran sewa yang murah dan berkualiti.

operasi kereta sewa wangsa maju

Anggun Car Rental terkenal dalam kalangan pelancong, orang tempatan dan semua masyarakat Malaysia terutamanya mereka yang menetap di Wangsa Maju dan Kuala Lumpur. Perkhidmatan kereta sewa Anggun Car Rental beroperasi pada hari-hari bekerja dan juga hari cuti umum.

Perkhidmatan Anggun Car Rental Kereta Sewa Wangsa Maju

perkhidmatan kereta sewa wangsa maju

Ramai penduduk dalam dan luar Kuala Lumpur yang mendapatkan perkhidmatan kereta sewa Wangsa Maju yang murah lagi berkualiti ini. Anggun Car Rental turut menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pengambilan kereta sewa di kawasan-kawasan yang tertentu.

#1 – Sewa Kereta Anggun Car Rental di Wangsa Maju

pilihan kereta sewa wangsa maju

Khidmat sewa kereta ini boleh didapatkan di kedai kereta sewa Anggun Car Rental yang bertapak di Wangsa Maju. Sekiranya anda tidak ada masa untuk ke sana, anda boleh booking secara online di laman web Anggun Car Rental ataupun laman sosial mereka.

#2 – Penghantaran Dan Pengambilan Kereta Sewa Anggun Car Rental

penghantaran kereta sewa wangsa maju

Kereta sewa Anggun car Rental juga boleh dihantar terus kepada anda di tempat yang berhampiran dengan anda. Anda tidak perlu mengambil cuti kerja, datang ke kedai atau bersusah payah untuk mengambil kereta di Wangsa Maju, Anggun Car Rental menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pengambilan kereta di tempat anda dengan masa dan tarikh boleh ditetapkan oleh anda.

Senarai Kereta Sewa Yang Ditawarkan Oleh Anggun Car Rental

senarai kereta sewa wangsa maju

Kereta sewa Wangsa Maju ini menyediakan pelbagai jenis kereta sewa yang terdiri daripada kereta biasa, MPV dan juga kereta mewah VVIP. Anggun Car Rental sentiasa memastikan kereta yang disewakan menepati citarasa dan kualiti yang pelanggan mahukan.

Axia 1.0

kereta sewa wangsa maju murah

Axia 1.0 sesuai bagi anda yang inginkan kereta sewa yang sederhana, ringkas dan mudah untuk perjalanan yang melibatkan seramai 5 orang ke bawah. Penumpang akan lebih selesa dan santai dengan penangan kereta Axia 1.0 manakala pemandu pula boleh memandunya secara auto.

Myvi 1.3

kereta sewa axia 13 wangsa maju

Myvi 1.3 sangat selesa dipandu oleh anda yang inginkan kelajuan yang ringkas dan keseronokan dalam memandu kerana Myvi 1.3 mempunyai kelajuan yang dapat anda nikmati pada kadar kesibukan urusan seharian anda. Ia boleh dinaiki seramai 5 orang dan mempunyai sistem pemanduan auto.

Myvi 1.5 SE

Myvi SE kereta sewa wangsa maju

Myvi 1.5 SE memuatkan 5 orang penumpang dan lebih laju berbanding Myvi yang lain. Kereta sewa Wangsa Maju ini sangat selesa untuk ke tempat-tempat yang jauh dan mencabar. Pemanduan secara auto pasti melegakan perjalanan anda kerana tidak akan lenguh sendi dan sebagainya.

Alza 1.5 MPV

kereta mpv alza wangsa maju

Kereta Perodua Alza 1.5 MPV ini boleh memuatkan seramai 7 orang penumpang. Seronoknya menaiki Alza bersama keluarga dan rakan-rakan anda kerana ia pasti menjamin keselesaan anda. Sistem auto digunakan dalam konsep pemanduan kereta sewa Wangsa Maju ini.

Exora 1.6 MPV

exora kereta sewa wangsa maju

Kereta Proton Exora sangat besar ruangnya malah anda boleh menaikinya seramai 8 orang. Tak perlu menaiki dua kereta tetapi cukuplah dengan 1 kereta sahaja, harga pula sangat murah berpatutan.

City 1.5

kereta sewa honda city wangsa maju

Kereta Honda City 1.5 di kedai kereta sewa Wangsa Maju ini boleh didapati dengan kadar yang rendah dan berbaloi. Sistem automatik dan berhawa dingin pun sudah cukup memuaskan bagi anda yang ingin menaiki honda City ini. Ia boleh dinaiki seramai orang.

Vios 1.5

kereta sewa vios wangsa maju

Honda Vios merupakan kereta sewa Wangsa Maju Anggun Car Rental yang seringkali menjadi pilihan ramai. Anda memandu secara auto dan boleh menggunakan segala spek dan kelebihannya dalam memandu. Untuk 5 orang penumpang termasuk pemandu, ia amat sesuai digunakan.

Triton VGT 2.5 4×4

 triton sewa wangsa maja

Mitsubishi Triton VGT 2.5 boleh digunakan bagi anda yang sukakan kereta yang besar dan selesa dalam menjalankan urusan perjalanan anda seharian. 5 orang boleh menaikinya dan perjalanan berada dalam kawalan kereta bersistem automatik.

Hiace 2.5

van hiace sewa wangsa maju

Mitsubishi Hiace ini merupakan Van yang dibawa secara manual dan mempunyai 11 tempat duduk. Anda boleh menggunakannya untuk ke mana sahaja secara beramai-ramai. Ia lebih selesa dan jimat kerana kualiti kerewa sewa Wangsa Maju ini sangat berkualiti!

Camry 2.0

kereta camry sewa wangsa maju

Kereta sewa Wangsa Maju dari Anggun Car Rental ini turut menampilkan Mitsubishi Camry 2.0 yang mempunyai sistem pemanduan automatik dan mudah. Ia juga menyediakan 5 buah tempat duduk yang selesa dan sedap dipandu.

Luxury Car Atau Kereta Mewah di Anggun Car Rental

Alphard 2.4

sewa alphard wangsa maju kl

Kereta sewa mewah ini boleh dinaiki seramai 8 orang, sangat besar dan selesa. Sekiranya anda inginkan ruang yang besar untuk bilangan orang yang ramai, kereta mewah Wangsa Maju ini amat sepadan.

Hyundai Starex Royale Turbo 2.5 MPV

starex sewa wangsa maju

Kereta sewa Hyundai Starex Royale Turbo 2.5 MPV dari Anggun Car Rental ini bakal menjadi kenangan manis anda bersama orang tercinta juga keluarga tercinta. Kereta besar dan cantik yang boleh diduduki seramai 11 orang dan bersifat automatik ini amat sesuai untuk mencipta kenangan bersama orang sekeliling anda.

Vellfire 2.4

vellfire sewa wangsa maju

Kereta Toyota Vellfire 2.4 ini sangat eksklusif dan formal dengan keadaannya yang selesa, kemas dan berkilauan. Kereta sewa Anggun Car Rental di Wangsa Maju ini boleh memuatkan 7 orang penumpang dan bersifat automatik.

BMW 523i FI0

kereta sewa BMW F10 wangsa maju

Anggun Car Rental tidak terkecuali dalam menyediakan kereta mewah seperti BMW 523i FI0 kepada pengguna kereta sewa. Khas untuk anda yang sukakan kualiti kereta sewa Wangsa Maju ini, pasti anda teruja sekiranya dapat menaiki BMW automatik berbentuk elegant yang mempunyai 5 tempat duduk selesa.

Vellfire 2.5

vellfire 2.5 wangsa maju

Toyota Vellfire 2.5 mempunyai bentuk yang unik dan menarik perhatian ramai. Ia dijadikan sebagai sebuah kereta mewah VVIP bagi kegunaan urusan tertentu dan bersifat automatik serta mempunyai 7 tempat duduk di dalamnya.

Kualiti Kereta Sewa Anggun Car Rental

Tidak Mudah Rosak – Segala sistem kenderaan seperti enjin, lampu, minyak hitam, air dalam tangki dan semuanya telah diuruskan dengan baik tanpa ada kelemahan.

kereta sewa wangsa maju mewah

Tahan Lasak – Kereta tahan lasak dimana ia boleh dipandu dalam jarak yang jauh dan laju dengan kadar yang tertentu. Kereta tidak akan rosak ditengah jalan atau mengalami masalah teknikal.

kereta sewa wangsa maju tahan lasak

Bersih Dan Selamat – Kereta sewa Wangsa Maju Anggun Car Rental sentiasa berada dalam keadaan bersih dan suci daripada segala kekotoran dan habuk-habuk halus. Ia juga merupakan salah satu ciri keselamatan yang patut dijaga oleh semua perkhidmatan kereta sewa.

van sewa bersih wangsa maju

Cermin Ditinted – Cermin kereta sewa Anggun Car Rental ini ditinted dengan selamat dan tidak terlalu gelap. Ia mengikut piawaian undang-undang daripada JPJ yang telah ditetapkan. Tinted cermin dilakukan adalah untuk memberi keselesaan anda dan mengelakkan anda daripada terkena panas matahari.

kereta sewa tinted wangsa maju

Kelebihan Menyewa Kereta Bersama Anggun Car Rental

Kereta Sewa Wangsa Maju Anggun Car Rental ini menjadi pilihan ramai kerana harganya yang murah dan kualiti kereta yang sangat bagus. Mendapatkan kereta sewa Anggun Car Rental menjadikan anda lebih mudah, selesa dan disenangi semua orang.

kelebihan kereta sewa wangsa maju

  • Anda dan penumpang akan gembira dan berpuas hati dengan khidmat serta kualiti kereta sewa Wangsa Maju ini
  • Kualiti kereta terbaik tanpa risiko rosak
  • Kereta tidak bermasalah dari segi enjin, teknikal dan sebagainya
  • Perjalanan dan percutian anda akan lebih lancar dan laju
  • Anda lebih jimat dan untung kerana tidak perlu bayar lebih berbanding dengan sewa kereta di tempat lain
  • Kereta sentiasa bersih, wangi dan berbau harum
  • Staff yang peramah, mesra, mudah berbincang dan berunding
  • Sentiasa menepati masa dalam melakukan penghantaran dan pengambilan kereta sewa anda
  • Menyediakan pelbagai jenis kereta seperti MPV, VVIP, kereta mewah dan lain-lain lagi
  • Boleh menyewa kereta dalam tempoh jangka masa pendek dan panjang seperti harian, mingguan dan juga bulanan.

sewa kereta toyota wangsa maju

Jom Sewa Kereta Anggun Car Rental Di Wangsa Maju

Kereta sewa Wangsa Maju Anggun Car Rental ini sangat terkenal di Kuala Lumpur. Ramai penduduk di seluruh Kuala Lumpur menyewa kereta bersama mereka atas sebab mereka sangat professional dalam mengendalikan kereta sewa dan berunding dengan pelanggan. Ramai yang berpuas hati atas perkhidmatan yang mereka sediakan kerana sangat menyeluruh dan khas untuk semua lokasi di sekitar Kuala Lumpur, jelas ia memudahkan semua pengguna! Bagaimana pula dengan anda? Jom sewa kereta Anggun Car Rental segera.

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA WANGSA MAJU
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: