Review
Jul 14, 2018, 2:22pm

Kereta Sewa Vellfire Di Kuala Lumpur


kerete sewa vellfire vip

Kereta Sewa Vellfire kini menjadi rebutan bagi anda yang inginkan kelainan bersama keluarga, kawan-kawan dan rakan sepejabat. Selalunya mereka yang menyewa kereta vellfire sudah tentulah mempunyai penumpang yang ramai, memerlukan keselesaan yang berterusan dan sememangnya lebih sukakan kereta Vellfire. Bagi anda yang belum pernah menyewa kereta Vellfire, anda boleh cuba menyewa kereta Vellfire bagi urusan-urusan anda yang tertentu seperti bersiar-siar dan bercuti.

kereta sewa vellfire kl

Kereta Sewa Vellfire di Kuala Lumpur mudah untuk anda dapatkan namun tidak semua kereta sewa menawarkan harga yang berbaloi dan jenis kereta vellfire yang menarik serta merupakan pilihan hati anda. Anda juga harus memastikan bahawa kereta tersebut benar-benar bersih dan baru supaya tidak ada masalah kerosakan dan perkara yang tidak menyenangkan yang berlaku.

Situasi Sesuai Untuk Menyewa Kereta Vellfire

kenapa sewa kereta vellfire

Kereta Vellfire sesuai disewakan bagi anda yang bercadang untuk membuat perjalanan yang jauh, anda yang ingin bercuti, mempunyai urusan kerja yang perlu diselesaikan, memerlukan kereta untuk ramai penumpang dan lain-lain lagi. Kereta Vellfire boleh disewakan kepada anda yang mengalami situasi yang pelbagai. Mari kita lihat situasi-situasi anda yang sesuai dan perlu untuk mendapatkan kereta sewa vellfire.

spesifikasi kereta sewa vellfire kl

 • Membawa keluarga atau kawan-kawan yang ramai pergi bercuti
 • Membawa kawan-kawan atau keluarga bercuti dengan kadar percutian yang eksklusif
 • Mengharungi perjalanan dan percutian yang jarak tempat percutiannya sangat jauh
 • Membuat kejutan menaiki kereta vellfire bagi kekasih atau ibu bapa anda sebagai kenangan atau hadiah
 • Membawa atau berhadapan dengan golongan ternama, VVIP dan korporat yang memerlukan syarikat anda menyewa kereta Vellfire
 • Menaiki kereta vellfire sempena majlis formal, eksklusif atau majlis sambutan seperti hari jadi dan sebagainya.

Anggun Car Rental | Kereta Sewa Vellfire Kuala Lumpur

anggun car rental sewa vellfire

Kereta sewa Anggun Car Rental amat disyorkan dan dipercayai ramai kerana harganya yang berpatutan dan memberikan kualiti kereta sewa yang terbaik abad ini. Terdapat beberapa jenis kereta vellfire dan kereta mewah yang lain yang menjadi pilihan ramai pengguna di Kuala Lumpur.

Anda boleh memilih mana-mana kereta yang anda suka dan boleh nyatakan tarikh untuk mengambil. Mudah kan!

kereta sewa vellfire muatan besar selesa

Kereta sewa Vellfire di Anggun Car Rental dikatakan kereta yang sangat cantik, kemas dan bersih untuk anda dapatkan, malah sudah pasti keselesaan anda dan keluarga anda menjadi keutamaan bagi Anggun Car Rental. Ramai kata-kata positif atau feedback daripada pelanggan yang sering diterima setiap kali mereka menyewa bersama Anggun Car Rental.

variant kereta sewa vellfire kl

Memang seronok dan berbaloi bergerak dengan kereta sewa Vellfire Anggun Car Rental ni!
Jimat, berpatutan, berbaloi-baloi naik vellfire, bukan selalu nak naik pun!
Wife dengan keluarga semua teruja bila naik vellfire Anggun Car Rental ni.

Jenis Kereta Sewa Vellfire Anggun Car Rental

jenis kereta sewa vellfire

Kereta vellfire selalunya dikatakan sebagai salah satu kereta mewah yang sering digunakan bagi golongan berada atau orang golongan atasan. Anggun Car Rental menawarkan 2 jenis kereta Vellfire bagi kemudahan anda. Kereta Vellfire disediakan mengikut keperluan dan permintaan anda pada bila-bila masa dan anda tak perlu susah-susah mencari kereta sewa vellfire di Kuala Lumpur kerana Anggun Car Rental adalah pemilik kereta sewa car rental yang berkualiti, menarik dan berpatutan. 2 jenis kereta vellfire yang ditawarkan adalah kereta vellfire 2.4 dan juga vellfire 2.5.

Vellfire 2.4

kereta sewa vellfire 2.4

Toyota Vellfire 2.4 untuk disewa ini hadir dalam keadaan baru dan bersih serta memiliki ciri-ciri kelajuan yang sangat mengagumkan dan begitu pantas beralaskan ciri-ciri keselamatan dan sistem pemanduan secara auto. Toyota Vellfire ini mempunyai 7 tempat duduk didalam kereta yang boleh anda naiki bersama kaum keluarga dan rakan-rakan anda. Ia juga dilengkapi dengan aircond dan kelengkapan kereta yang lain.

Vellfire 2.5

kereta sewa vellfire termurah

Toyota Vellfire 2.5 mempunyai rupa yang cantik, menarik dan sport serta dilengkapi dengan pelbagai kemudahan dan kelengkapan seperti ciri-ciri keselamatan dan keselesaan yang baik dan lain-lain lagi. Ia mempunyai sistem pemanduan juga secara auto dan boleh dinaiki oleh 7 orang penumpang termasuklah pemandu. Untuk pengetahuan anda, kereta sewa vellfire 2.5 ini adalah dalam keadaan baru dan bersih.

Kadar Sewa Kereta Vellfire Anggun Car Rental

rate kereta sewa vellfire kl

Kadar sewa kereta Vellfire di Anggun Car Rental boleh anda dapatkan secara kategori iaitu secara harian, mingguan ataupun bulanan. Sekiranya anda ingin menyewa kereta vellfire untuk 1 hari sahaja, anda boleh dapatkannya dengan kadar yang berpatutan iaitu dari RM500-RM900 sahaja. Anda boleh menyemak kadar harga sewa kereta vellfire di laman web atau dengan cara terus menghubungi mereka.

Keistimewaan Kereta Sewa VellFire Anggun Car Rental

keistimewaan kereta sewa vellfire

Kereta sewa Vellfire di Anggun Car Rental amat berbeza dengan kereta sewa vellfire di tempat lain kerana keadaan kereta, kualiti serta pelbagai faktor yang sangat memudahkan anda menggunakannya menjadi keutamaan Anggun Car Rental dalam memberi keselesaan kepada anda.

#1 – Kereta Sewa Vellfire Baru Dan Berkualiti

dashboard kereta sewa vellfire

Kereta sewa vellfire Anggun car rental sangat berkualiti dengan keadaannya yang baru dan tidak pernah mengalami kerosakan. Enjinnya yang laju dan selamat dipandu memudahkan anda dan mengelakkan anda daripada mengalami masalah yang tidak diingini. Sudah pasti anda juga ingin memandu kereta vellfire yang baru kan?

#2 – Kereta Sewa Vellfire Bersih Dan Wangi

kereta sewa vellfire bersih wangi

Seronoknya menaiki kereta vellfire yang bersih dan wangi. Barulah nampak begitu eksklusif dan mewah. Mood anda seharian pun pasti gembira dan tidak tertekan dengan keadaan kereta. Nak bawa keluarga, anak kecil atau kawan-kawan pun anda tidak perlu risau tentang habuk dan kotoran dalam kereta.

#3 – Kereta Sewa Vellfire Murah Dan Berpatutan

sewa kereta vellfire berpatutan

Dengan harga yang rendah dan berpatutan serta anda memperoleh kereta dalam keadaan yang baru, cantik, bersih, wangi, berkualiti dan besar, pasti ia amat berbaloi untuk anda menyewa kereta vellfire di Anggun Car Rental. Harga yang mampu milik ini menjadikan anda berpeluang membawa keluarga dan rakan-rakan bercuti dan bersiar-siar dengan jimat dan untung.

#4 – Kereta Sewa Vellfire Anggun Car Rental Besar Dan Selesa

kereta sewa vellfire eksklusif

Keselesaan anda merupakan keutamaan Anggun Car Rental dalam memastikan anda berpuas hati dan selesa dengan kereta vellfire yang disewa. Selesa dari segi tempat duduk, ruang kereta, aircond yang berfungsi, kemudahan lain, kebersihan dan kewangian kereta dan lain-lain lagi adalah sangat penting bagi keseronokan anda menyewa dengan Anggun Car Rental.

Kenapa Perlu Sewa Kereta Vellfire Anggun Car Rental?

kenapa pilih kereta vellfire

Ramai orang yang ingin menaiki kereta sewa Vellfire tetapi tidak mampu dan tidak berpeluang dalam mendapatkan kereta sewa vellfire terbaik dari segi semua aspek. Kebanyakan kereta sewa memberikan kereta yang lama, panas dan berpotensi mengalami masalah teknikal atau rosak. Jelas, terdapat banyak sebab kenapa anda perlu sewa kereta vellfire bersama Anggun Car Rental.

sewa vellfire murah

 • Kualiti kereta baru dan tahan lama
 • Kereta sewa tidak mudah rosak
 • Kereta sewa sentiasa dalam keadaan yang bersih dari dalam dan luar
 • Kereta sewa sentiasa berbau harum dan wangi
 • Kereta sewa dilengkapi dengan kemudahan-kemudahan kereta seperti aircond dan sebagainya
 • Kereta sewa bersaiz besar dan muat untuk dinaiki beramai-ramai
 • Menawarkan harga yang sangat murah, berpatutan dan mampu milik
 • Sentiasa on time atau menepati masa untuk penghantaran dan pengambilan kereta sewa
 • Staff yang mesra pelanggan dan mudah dirunding
 • Berpengalaman dalam perkhidmatan sewa kereta terutamanya kereta vellfire dan lain-lain lagi
 • Mempunyai kedai yang strategik bagi menyediakan perkhidmatan kereta sewa dan membaiki kereta
 • Sentiasa dipercayai dan diyakini semua pengguna kereta sewa terutamanya mereka yang menetap di Kuala Lumpur
 • Mereka juga menawarkan kenderaan sewa lain seperti van, kereta biasa iaitu axia, exora, cambry, myvi dan juga kereta mewah seperti mercedes, bmw dan lain-lain lagi.

Kereta Sewa Vellfire Menjadi Pilihan Utama Individu Dan Syarikat

kereta sewa vellfire untuk syarikat

Kereta sewa Vellfire menjadi pilihan bagi individu dan syarikat yang memerlukannya bagi kegunaan urusan mereka dan selalunya mereka menyewa dalam tempoh masa yang lama seperti seminggu dan sebulan. Anda juga boleh membuat tempahan kereta sekiranya memerlukan kereta vellfire bagi kegunaan dalam tempoh masa yang lama atau pendek. Sekiranya anda ingin membawa barang yang banyak seperti stok barangan niaga anda, baju, vitamin dan sebagainya untuk ke suatu tempat dengan selesa, anda juga boleh menggunakan kereta sewa vellfire dari Anggun Car Rental.

Cara Menempah Kereta Sewa Vellfire Dan Kereta Lain Di Anggun Car Rental

1. Walk In

cara tempah kereta sewa vellfire online

Anda boleh terus datang ke kedai kereta sewa vellfire bagi membuat tempahan sewa kereta untuk tarikh yang anda mahukan beserta pembayaran. Lokasi kedai sewa kereta Vellfire ini terletak di Jalan wangsa niaga, Kuala Lumpur.

2. Hubungi WhatsApp / Call

sewa kereta vellfire dengan whatsapp

Cara mudah ini boleh diikuti sekiranya anda benar-benar berada dalam kecemasan kerana sudah tidak sempat membuat tempahan secara online. Anda boleh terus wassap kepada pihak Anggun Car Rental bagi menempah kereta sewa yang anda inginkan dengan kadar segera.

3. Tempahan Secara Online di Website

website sewa kereta vellfire

Tempahan kereta sewa secara online di website boleh dibuat dengan mudah, cepat dan senang dimana anda cuma perlu mengisi form tarikh ingin sewa kereta, jenis kereta, tarikh dan tempat untuk ambil dan hantar kereta. Kemudian, anda cuma perlu menunggu feedback daripada admin dan staff. Tempahan secara online sangat mudah dilakukan dan dapat menjimatkan masa, tenaga dan kos anda.

Jom Sewa Kereta Vellfire Di Anggun Car Rental Sekarang!

Kereta Vellfire yang disewakan di Anggun Car Rental mendapat permintaan yang tinggi dalam kawasan Kuala Lumpur selaras dengan kualiti dan kelebihannya yang menjadi pujaan ramai peminat kereta sewa. Nak lagi best, anda boleh jadikan kereta sewa vellfire Anggun Car Rental ini sebagai kereta untuk suprisekan orang yang anda sayang. Dengan harga yang berpatutan dan berbaloi, jom sewa kereta vellfire di Anggun Car Rental sekarang!

jom sewa kereta vellfire

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA KL
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Jom booking kereta sewa Anggun Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom booking kereta sewa Anggun Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom booking kereta sewa Anggun Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: