Review
Apr 6, 2019, 1:39am

Kereta Sewa Terbaik di Johor Bahru Serendah RM120/sehari


Sewa Kereta Di Johor Bahru banyak tempat menarik yang ada di daerah ini termasuk di sekitar pusat bandaraya sendiri. Bagi anda yang bercadang untuk bercuti ke Johor Bahru, dah jumpa ke belum kereta sewa yang terbaik disini? Kalau belum, apa kata cuba kereta sewa dari NH Car Rental?

dapatkan kereta sewa murah johor bahru sekarang.jpg 1

NH Car Rental, Kereta Sewa Terbaik di Johor Bahru

NH Car Rental merupakan syarikat penyewaan kereta yang termurah di pasaran pada hari ini. Bagi yang mementingkan bajet dan mencari kereta yang selesa dan harga yang ditawarkan murah dan berpatutan, anda boleh sewa kereta di NH Car Rental. Berpengalaman lama dalam sewaan kereta menjadikan NH Car Rental sentiasa menjadi pilihan pelancong tidak kira dalam atau luar negara. NH Car Rental akan pastikan setiap pelanggan mereka berpuas hati dengan servis yang ditawarkan.

dapatkan kereta sewa murah johor bahru sekarang.jpg 7

10 Kelebihan menyewa kereta di NH CAR RENTAL, Johor Bahru

Pada dasarnya kereta sewa itu adalah salah satu pilihan terpenting untuk melakukan ataupun memudahkan sesuatu perjalanan dari segi urusan pekerjaan yang membabitkan urusan luar negara ataupun dari segi pelancongan dan juga penjimatan kos. Selain itu, berikut adalah 10 kelebihan menyewa kereta di NH Car Rental :

 1. Boleh berjalan-jalan sekitar Johor Bahru Tanpa halangan

Kereta itu adalah lebih cepat untuk sampai ke destinasi yang telah ditetapkan. Malaysia juga ada ramai pegguna pengangkutan awam tetapi apabila ingin ke suatu tempat yang tertentu secepat mungkin dan teksi bukan lah lagi pilihan anda. Dengan menyewa kereta, anda boleh menentukan laluan anda atau mengambil laluan alternatif. Tidak seperti dengan pengangkutan awam, anda boleh dikatakan boleh pergi ke mana-mana sahaja yang anda mahu dengan kereta yang disewa.

dapatkan kereta sewa murah johor bahru sekarang.jpg 4

 1. Pelbagai Jenis Kenderaan ada di NH Car Rental

Kelebihan besar menyewa kereta adalah bahawa NH Car Rental akan menawarkan pelbagai jenis kereta untuk anda pilih untuk tempoh sewaan tertentu. Pilihan ini biasanya terdiri daripada kenderaan kecil, hatchbacks ekonomi kepada beberapa SUV terbesar di pasaran, sama ada manual atau automatic. Tidak kira apa keperluan khusus anda, NH Car Rental akan dapat membantu anda mencari kenderaan yang terbaik untuk keperluan anda dan untuk tempoh sewa yang dikehendaki.

promosi kereta sewa murah johor bahru 2

 1. Jimat wang minyak

Kelebihan besar memandu kereta sewa dan bukannya kenderaan peribadi adalah anda boleh memilih untuk menyewa kenderaan yang jimat minyak untuk perjalanan jauh. Sama ada anda membuat pilihan untuk menyewa kenderaan berkuasa diesel untuk memaksimumkan manfaat perjalanan, atau anda membuat keputusan untuk menyewa hibrid, agensi sewa akan dapat membantu anda mencari kenderaan untuk memaksimumkan faedah yang anda akan lihat dari penjimatan dalam kos bahan api. Sebelum mendaftar untuk sewa, pastikan anda mengesahkan jenama dan model kenderaan agensi itu sebelum menyewa.

kereta sewa murah johor bahru 1

 1. Boleh Dapatkan Kenderaan yang sesuai

Kelebihan sewa kereta NH Car Rental ialah anda boleh menyewa kenderaan yang sempurna untuk hanya apa-apa situasi khas. Sama ada anda memerlukan van mini untuk membantu mengambil semua anak-anak anda dan rakan-rakan mereka untuk lawatan khas atau perkhemahan, atau kereta yang lebih eksotik untuk membantu membuat hari khas yang lebih istimewa, mendapatkan kereta sewa untuk majlis itu akan membantu menjimatkan wang dalam jangka masa panjang.

dapatkan kereta sewa murah johor bahru sekarang.jpg 2

Ramai pengguna tidak menemuinya bahkan hal ini dapat menjimatkan kewangan disebalik terus membeli sebuah kereta khusus untuk pemanduan seharian mereka. Dengan bergantung pada agensi sewa kereta NH Car Rental untuk membantu mengisi keperluan ini, anda akan dapat untuk membuat sebahagian besar majlis istimewa anda tanpa menanggung hutang jangka panjang atau tanggungjawab untuk membeli kereta.

 1. Mengutamakan keselamatan kereta sewa

Setiap kali ada kereta sewa yang rosak, akan tenaga kerja NH Travel yang perbaiki. Bengkel yang disediakan cukup dengan segala kelengkapan yang sepatutnya. Tenaga kerja yang ramai serta mahir dalam membaiki kenderaan amat memudahkan kerja yang ada. Bengkel merupakan satu keperluan bagi pihak NH Travel untuk memastikan semua kenderaan yang di sewakan kepada pelanggan dalam keadaan yang baik dan sempurna. Ini mengelakkan daripada sebarang masalah apabila di atas jalan raya.

kereta sewa murah johor bahru 4

 1. Mengelakkan haus dan lusuh pada Kenderaan Anda

Kelebihan besar kereta sewa ialah pengguna mengelakkan haus dan lusuh pada kenderaan mereka sendiri ketika memandu sebuah kereta sewa. Selain mengelakkan penggunaan kilometer yang tinggi pada kereta anda sendiri, anda juga boleh menyimpan wang tambahan dengan menyewa kenderaan untuk perjalanan dengan lebih cekap daripada anda guna sendiri kereta, lori, atau SUV. Untuk perjalanan yang panjang, ini boleh menjadi simpanan keseluruhan yang besar apabila ia datang untuk memaksimumkan bajet anda secara keseluruhan untuk perjalanan.

kereta sewa murah johor bahru mudah

 1. NH Car Rental Menyelenggara Kereta Dengan Baik

Kebanyakan pemilik kereta dan van tidak melakukan penyelenggaraan kereta, apatah lagi membayar orang lain untuk melakukannya pada kereta mereka. Jika penyelenggaraan tidak dikemaskinikan, maka kegagalan dan kerosakan boleh berlaku yang mengakibatkan kehilangan penggunaan kereta dan bil membaiki boleh menjadi mahal. Kelebihan besar kereta sewa adalah bahawa pengguna tidak perlu bimbang tentang mendapatkan penyelenggaraan selesai pada kenderaan.

promosi kereta sewa murah johor bahru 4

NH Car Rental menjaga semua penyelenggaraan di antara pelanggan, jadi pengguna hanya perlu bimbang tentang meletakkan gas atau minyak petrol di dalam kenderaan itu. Bagi mereka yang menyewa kenderaan dalam tempoh yang lebih lama, NH Car Rental biasanya akan memberikan tempoh masa untuk membawa kereta untuk diservis atau untuk bertukar-tukar dengan kenderaan lain yang mempunyai penyelenggaraan yang sentiasa dikemaskini.

 1. Jangan Risau mengenai Break-Downs/rosak dalam perjalanan

Walaupun kebanyakan agensi sewa kereta utama menjaga kereta mereka dalam keadaan yang baik, pelanggan secara amnya tidak perlu bimbang tentang kenderaan sewa anda jika ia rosak. Sekiranya kenderaan anda rosak, semua agensi sewaan kereta utama akan menyediakan anda dengan arahan mengenai siapa yang dipanggil untuk membantu.

kereta sewa murah johor bahru yang selesa 5

Jika kereta itu tidak boleh dibaiki dalam tempoh masa yang singkat, agensi akan menyediakan anda dengan kereta lain tanpa dikenakan bayaran tambahan. Ini membantu memberi pelanggan ketenangan fikiran bahawa mereka boleh bergantung kepada agensi sewa kereta untuk menjaga apa-apa isu yang tidak dirancang yang mungkin timbul semasa tempoh masa kontrak sewa mereka.

 1. Tak perlu Periksa maintenance & kebersihan kereta

Dengan tenaga kerja yang mahir dan bertauliah, segala kereta yang ada di NH Travel di jaga rapi. Pemeriksaan maintenance and juga kebersihan kereta dilakukan setelah memulangkan kereta sewa tersebut. Ini kerana tidak mahu berlaku sebarang masalah kepada pelanggan seterusnya. Segala jenis kerosakan atau komplikasi harus diberitahu kepada tenaga kerja agar memudahkan kerja mereka. Kebersihan kereta haruslah dijaga rapi bagi mengelakkan bau yang tidak menenangkan.

promosi kereta sewa murah johor bahru 1

 1. Pantas, Cepat Dan Berdedikasi

Tenaga kerja NH Car Rental melakukan kerja yang sangat pantas dan cepat. Mereka juga dilatih untuk berdedikasi semasa menjalankan aktiviti sewa menyewa bersama pelanggan. Ini kerana untuk menjalinkan sikap disiplin di antara tenaga kerja, majikan dan juga pelanggan. Menjadikan suasana kerja yang harmoni.

kereta sewa murah johor bahru yang selesa 2

Kereta Sewa Murah Dan Bajet NH Car Rental Pilihan Utama pelanggan di Johor Bahru

Menawarkan kereta sewa pada harga yang berpatutan dan mampu milik merupakan satu bonus untuk anda yang ingin cari kereta sewa bajet di Johor Bahru ini. Tawaran harga kereta sewa di NH Car Rental bermula dari harga RM120 iaitu kereta model perodua Axia. Sudah semestinya keadaan kereta disini adalah terbaik sahaja ditawarkan. Walaubagaimana pun, untuk model kereta jenis lain juga ada seperti Honda, Proton, Toyota dan banyak lagi dari jenis kereta kecil hinggalah yang besar. Semuanya bergantung kepada bajet yang anda sediakan

kereta sewa murah johor bahru

Kereta sewa terbaik dan murah Serendah RM120/Sehari di Johor Bahru

Anda boleh menikmati kadar kereta sewa di Johor Bahru serendah RM120/Sehari dan ianya paling murah pernah ditawarkan oleh NH Car Rental. Sesuai untuk anda yang mencari kereta sewa bajet, boleh terus booking di NH Car Rental dan keretanya pula ada banyak pilihan. Anda mungkin rambang mata.

promosi kereta sewa murah johor bahru 5

Harga Kereta Sewa Termurah Dan Berpatutan Di Pasir Gudang Dan Johor Bahru

Memilih kereta sewa murah dan berpatutan adalah cara pilih kereta sewa sesuai untuk kegunaan anda yang harus anda titik beratkan. Pasti semua orang sukakan penjimatan dan harga yang murah lagi berbaloi. Kereta sewa berkualiti tinggi dengan harga berpatutan yang ditawarkan oleh NH Car Rental adalah termurah di Johor dan Pasir Gudang malah, kereta sewa terbaik dan sesuai untuk kegunaan anda.

promosi kereta sewa murah johor bahru 7

Kereta rosak? Tiada masalah. NH Car Rental ganti dengan kereta baru terus kepada anda

Jika berlaku sebarang kerosakan, penyewa perlu sahaja menelefon pihak NH Car Rental bagi memaklumkan masalah tersebut. Pihak NH Car Rental akan menghantar kereta yang lain untuk anda sementara kereta yang rosak itu diperbaiki. Tetapi NH Car Rental memastikan perkara sebegini tidak akan berlaku kepada mana – mana pelanggan. Jika berlaku, maklumkan dan masalah akan selesai serta merta.

kereta sewa murah johor bahru 2

Senarai Kereta Sewa Di NH Car Rental, Johor Bahru

Compact car seperti Axia, Bezza dan Camry. Kereta Keluarga seperti Alza dan Vellfire. 4WD adalah seperti Hilux, SUV seperti Fortuner, van dan juga bas. Penyewa boleh memilih jenis kereta yang bersesuaian bagi mereka. Ini adalah sebahagian daripada jenis kereta sewa namun pelbagai kereta yang boleh dipilih apabila berada di NH Car Rental itu sendiri. Ini adalah sedikit justifikasi bagi jenis – jenis kereta.

 1. Kereta sewa jenis Compact murah di NH Car Rental, Johor Bahru

kereta sewa murah johor bahru yang selesa 3

 • Axia, Bezza dan Myvi
 • Dapat memuatkan 2 hingga 4 orang
 • Sesuai untuk mereka yang memerlukan keselesaan
 • Jimat dan berpatutan

kereta sewa murah johor bahru murah

 1. Kereta sewa jenis SUV/HRV murah di NH Car Rental, Johor Bahru

promosi kereta sewa murah johor bahru 6

 • Seperti Alza dan Exora
 • Memuatkan 6 hingga 8 orang
 • Ruang yang besar dan selesa

kereta sewa murah johor bahru cepat

 1. Kereta sewa jenis Van atau bas murah di NH Car Rental, Johor Bahru

kereta sewa murah johor bahru yang selesa 4

 • Mini van, dan starex
 • Sesuai untuk jumlah yang ramai
 • Menjimatkan kos
 • Memudahkan perjalanan
 • Ruang yang cukup besar untuk barang
 • Tidak perlu bersesak
 1. Kereta sewa lasak 4×4 murah di NH Car Rental, Johor Bahru

dapatkan kereta sewa murah johor bahru sekarang.jpg 6

 • Sesuai untuk angkat barangan yang besar seperti perabut
 • Tahan lasak
 • Ruang yang besar untuk barang
 • Sesuai untuk mereka yang memerlukan keselesaan

 

Kereta sewa eksklusif murah di NH Car Rental, Johor Bahru

Khas untuk penyewa yang ada bajet besar boleh menyewa kereta jenis mewah seperti Vellfire, honda dan sebagainya. Satu lagi kelebihan kereta ini ialah kurang bumping impact disebabkan suspension yang bagus. Anda akan rasa seperti bawa kereta mewah dengan kurangnya hummer atau getaran ketika driving. Ianya juga memberikan keselesaan dan ruang yang luas kepada penumpang belakang

dapatkan kereta sewa murah johor bahru sekarang.jpg 3

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kereta sewa serendah RM120/sehari di NH Car Rental, Johor Bahru

Harga yang ditetapkan bermula dari RM120 sehari hinggalah RM650 sehari mengikut jenis kereta. Murah bukan harga sewa kereta yang pihak NH Car Rental? Para pelanggan atau penyewa baru tidak sesekali akan melepaskan peluang yang pihak NH Car Rental berikan kepada pelanggan. Tidak mustahil kenapa ramai yang menyewa kereta daripada NH Car Rental. Harga yang murah, pelbagai jenis kereta yang diberikan, tinggal pilih dan bayar!

kereta sewa murah johor bahru dipercayai

Promosi harga serendah RM120 Sehari adalah termurah di Johor Bahru dan Pasir Gudang

Harga sewa kereta di Kereta Sewa NH Car Rental adalah serendah RM120/sehari dan inilah yang termurah pernah saya dengar. Pada yang bercadang bercuti ke Johor Bahru dan Pasir Gudang cepat-cepat buat tempahan awal kerana promosi kereta sewa serendah RM120 ini adalah termurah yang pernah di tawarkan oleh syarikat ini.

kereta sewa murah johor bahru 6

NH Car Rental mengutamakan kepada pelanggan seperti :

Pihak NH Car Rental sangat mengalukan para pelanggan mereka, tidak kiralah daripada Semenanjung Malaysia mahupun luar negara. NH Car Rental tidak memilih siapa pelanggan mereka. Asalkan pandai menjaga dan memulangkan kereta yang disewa dalam keadaan yang sempurna dan elok, cukup memadai bagi pihak NH Car Rental. Ini adalah justifikasi para pelanggan.

promosi kereta sewa murah johor bahru 2

 • Lelaki dan wanita
 • Berumur 21 hingga 50 tahun
 • Bagi yang gemar melancong
 • Urusan kerja dan sebagainya

Cara booking kereta di NH Car Rental, Johor Bahru

Kepada anda yang ingin booking kereta sewa di NH Car Rental, caranya sangat mudah iaitu anda hanya perlu ada online ataupun walk in. Sebahagian daripada pelanggan NH Car Rental mungkin daripada Semenanjung Malaysia, luar negara mahupun penduduk Johor juga. Bagi yang duduk jauh daripada Johor boleh menyewa kereta daripada atas talian atau online sahaja dan penduduk sekitar Johor boleh walk in sahaja untuk menyewa kereta. Untuk atas talian memudahkan pelanggan untuk memilih jenis kereta daripada melihat satu persatu kereta yang ada di NH Car Rental di samping potongan harga yang diberikan kepada penyewa.

dapatkan kereta sewa murah johor bahru sekarang.jpg 5

Feedback Positif Dari Pelanggan NH Car Rental Menguatkan Lagi Kepercayaan Ramai, Lihat Testimoni :

kereta sewa murah johor bahru senang

kereta sewa murah johor bahru sesuai untuk keluarga

promosi kereta sewa murah johor bahru 7

promosi kereta sewa murah johor bahru 3

kereta sewa murah johor bahru yang selesa 1

Tunggu apa lagi, Jom Booking Kereta Sewa Johor Bahru. Hanya di NH CAR RENTAL.

kereta sewa murah johor bahru malaysia

Dapatkan kereta sewa pilihan anda dengan menempah kereta sewa murah di NH Car Rental hari ini juga! Hubungi mereka di talian bawah :

NH CAR RENTAL | KERETA SEWA TERMURAH DI JOHOR BARU
Hotline : Tekan untuk telefon(019-6404770) | Tekan untuk WhatsApp
Website : https://www.nhvision.com.my
Instagram : https://www.instagram.com/nhcarrental/
Facebook : https://www.facebook.com/nhcarrental77/?ref=bookmarks

Alamat :

31-A, JALAN RAMBAI 12, TAMAN KOTA MASAI, 81700 PASIR GUDANG, JOHOR

Jom booking kereta sewa murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom booking kereta sewa murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom booking kereta sewa murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: