Review
Jul 14, 2018, 9:42am

Kereta Sewa Murah Di Setapak, Kuala Lumpur | Budget – VVIP


kereta sewa setapak

Kereta sewa murah, berkualiti, besar dan selesa adalah kereta sewa yang anda cari-cari selama ini? Besar atau kecil bukanlah masalah, yang paling penting kereta sewa haruslah murah dan tidak mudah rosak! Sudah tentu anda sering mendengar mengenai kes penipuan kereta sewa yang menawarkan kereta cantik tetapi kualitinya mudah rosak dan mempunyai pelbagai masalah teknikal. Sememangnya sangat bahaya anda bukan sahaja terpaksa membayar kos yang mahal, malah tergendala pula dalam perjalanan.

kereta sewa murah setapak

Kuala Lumpur sesak dengan pelbagai kemudahan kereta sewa terutamanya kereta sewa khas untuk ke tempat-tempat seperti airport, hotel dan sebagainya. Tidak terkecuali dengan lokasi yang anda ingin pergi, namun sesetengah perkhidmatan kereta sewa meletakkan syarat lokasi yang terhad untuk anda pandu ke sana. Dari segi harga pula, amat sukar untuk mendapatkan kereta sewa yang murah serendah harga bajet yang anda mahukan, apatah lagi kereta VVIP.

Kereta Sewa Murah Di Setapak, Kuala Lumpur | Budget – VVIP

kereta sewa bajet setapak

Kereta Sewa di Setapak, Kuala Lumpur menjadi perhatian ramai kerana menawarkan harga yang sangat rendah dan berpatutan berbanding kereta sewa di tempat lain. Ada pula ura-ura yang mengatakan kereta sewa murah di Setapak, Kuala Lumpur ini turut menyediakan perkhidmatan kereta budget dan juga VVIP. Benarkah?

Anggun Car Rental | Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur

kereta sewa termurah setapak

Anggun Car Rental merupakan sebuah perkhidmatan kereta sewa yang meliputi seluruh Kuala Lumpur terutamanya kawasan Setapak. Mereka membantu memudahkan perjalanan anda ke mana sahaja yang anda inginkan dengan kadar yang sangat murah dan mampu milik. Anggun Car Rental juga menyediakan kemudahan seperti menghantar dan mengambil kereta di tempat anda. Mudah kan? Anda tidak perlu susah-susah ke kedai kereta sewa Anggun Car Rental.

Pemilihan Kereta Sewa Budget – VVIP Anggun Car Rental

servis kereta sewa di setapak

Anggun Car Rental menawarkan pelbagai jenis kereta sewa iaitu kategori Budget sehinggalah VVIP. Anda boleh memilih jenis kereta mengikut kesesuaian anda, bilangan penumpang, jarak perjalanan yang anda inginkan, keselesaan dan bajet anda. Sebenarnya, memilih kereta sewa Anggun Car Rental tidaklah sukar kerana anda boleh bandingkan harga dan jenis kereta di laman web mereka untuk lebih mudah dan puas hati.

kereta sewa untuk bercuti di setapak

Sekiranya anda mempunyai bajet yang tertentu dan mempunyai penumpang yang sedikit, anda boleh memilih kereta sewa yang ditawarkan Anggun Car Rental yang jauh lebih murah dari kereta VVIP. Kereta VVIP boleh digunakan oleh anda yang memerlukannya bagi tujuan syarikat atau tujuan yang tertentu. Kedua-dua sama ada kereta sewa bajet atau VVIP, semuanya sangat berbaloi dan mempunyai keistimewaannya yang tersendiri.

Jenis Kereta Sewa Anggun Car Rental

chaffeur servis murah setapak

Hampir 15 buah kereta sewa budget dan VVIP yang sangat menarik dan berkualiti disediakan oleh Anggun Car Rental. Pastinya kenderaan kereta sewa yang ditawarkan sangat selesa, besar dan bersih berbaloi dengan harganya yang amat berpatutan. Sudahlah murah, kualiti pun memang tip top! Mari kita lihat senarai kereta sewa Anggun Car Rental.

kereta sewa axia setapak

Perodua Axia

Perodua Axia 1.0

  • Terdiri daripada jenis Auto sahaja
  • Sesuai dinaiki seramai 5 orang penumpang
  • Bagi anda yang ingin menaiki bersama beberapa orang kawan-kawan atau keluarga untuk bersantai, bersiar-siar dan sebagainya, Axia adalah pilihan tepat untuk anda.
kereta myvi setapak

Perodua Myvi 1.3

Perodua Myvi 1.3

  • Perodua Myvi bersistem auto sangat mudah untuk anda mengharungi perjalanan jauh.
  • Ia sesua dinaiki oleh anda berlima bersama penumpang. Untuk 4 orang dalam satu kereta, anda akan mendapat keselesaan yang maksimum.
kereta sewa myvi setapak

Perodua Myvi 1.5 SE

Perodua Myvi 1.5 SE

  • Perodua Myvi 1.5 SE lebih laju dipandu berbanding dengan Myvi 1.3.
  • Ia lengkap seperti Myvi yang lain namun mempunyai spek yang lebih canggih dan sempurna
  • Perodua Myvi ini juga selesa dinaiki oleh 5 orang termasuk pemandu.
Kereta sewa alza setapak

Perodua Alza

Perodua Alza 1.5 MPV

  • Perodua Alza ini bersifat Auto dan boleh dipandu jauh ke mana sahaja
  • Kereta sewa Alza cukup untuk memuatkan serama 6 orang penumpang dan seorang pemandu
  • Kereta sebesar ini sesuai digunakan untuk anda yang mempunyai bilangan ahli keluarga, rakan pejabat yang ramai untuk naik bersama.
Kereta proton exora setapak

Proton Exora

Proton Exora 1.6 MPV

  • Proton Exora muat untuk 8 orang penumpang beserta pemandu bagi mendapatkan keselesaan dalam perjalanan
  • Anda boleh mengalami keseronokan perjalanan jauh dengan menikmati keselesaan bersama rakan-rakan anda.
  • Pastinya anda akan lebih rehat dan tenang kerana kereta yang dinaiki adalah jenis Auto.
Kereta sewa honda city setapak

Honda City 1.5

Honda City 1.5

  • Kereta Honda City ini sesuai dinaiki seramai 5 orang seperti kereta yang lain
  • Ia sangat selesa dipandu kerana memiliki sistem auto, ringan dan laju dibawa
  • Honda merupakan kereta berjenama yang menjadi idaman para remaja untuk mencubanya.
kereta honda vios setapak

Honda Vios

Honda Vios 1.5

  • Anda teringin nak memandu kerete sewa berjenama? Honda Vios boleh dipandu dengan mudah, selesa dan senang kerana mempunyai sistem Auto
  • Lebih besar dan bergaya berbanding kereta-kereta yang lain
  • Boleh memuatkan seramai 5 orang penumpang termasuk pemandu

Jenis-Jenis Kereta Sewa Lain Anggun Car Rental

kereta sewa mewah setapak

Menarik bukan kereta sewa yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental? Untuk pengetahuan anda, mereka juga menawarkan kereta sewa VVIP yang besar, selesa dan boleh dinaiki secara lebih ramai. Kereta VVIP atau kereta mewah ini boleh digunakan oleh anda yang memerlukan atas tujuan syarikat atau urusan tertentu. Jom kita lihat jenis-jenis kereta sewa lain milik Anggun Car Rental yang boleh anda pilih.

Triton sewa setapak

Mitsubishi Triton VGT 2.5 4×4

Mitsubishi Triton VGT 2.5 4×4

Boleh dinaiki seramai 5 orang, sistem Auto dan mempunyai ciri-ciri keselamatan dan keselesaan buat penumpang dan pemandu.

11 seater van setapak

Mitsubishi Hiace 2.5 11 Seater Van

Mitsubishi Hiace 2.5 11 Seater Van

Jangan terperanjat kerana anda boleh menaiki van ini seramai 10 orang. Banyakkan? Nak sewa untuk buat rombongan meminang pun boleh, untuk urusan kerja pun sesuai. Untuk pengetahuan anda, van ini hanya boleh dibawa secara manual.

kereta sewa camry setapak

Toyota Camry

Toyota Camry 2.0

Kereta auto yang boleh memuatkan 5 orang termasuk pemandu ini menjadi pilihan ramai bagi mereka yang ingin menyewa bersama ahli keluarga. Sudahlah dapat kereta cantik, berkualiti, selesa pula berjalan bersama keluarga.

sewa alphard murah setapak

Toyota Alphard 2.4

Toyota Alphard 2.4

Toyota Alphard 2.4 sangat besar dan panjang dimana ia boleh dinaiki seramai 8 orang. Ia mempunyai sistem auto dan ciri-ciri keselamatan yang tinggi.

sewa starex murah setapak

Hyundai Starex Royale Turbo 2.5

Hyundai Starex Royale Turbo 2.5 MPV

MPV ini sangat penting bagi anda yang memerlukan kereta yang besar dan berkualiti tinggi. Hyundai Starex Royale Turbo membolehkan anda memandu dan membawa penumpang seramai 10 orang. 11 orang yang berada didalam kereta pasti sangat selesa dan berpuas hati. Kereta ini mempunyai sistem pemanduan secara auto.

Sewa vellfire setapak

Toyota Vellfire 2.4

Toyota Vellfire 2.4 7 Seater

Kereta jenis Toyota ini boleh memuatkan seramai 7 orang penumpang termasuklah anda yang memandu. Ia bersifat pemanduan secara auto dan boleh digunakan untuk tujuan urusan anda yang tertentu.

sewa bmw f10 setapak

BMW 523i F10

BMW 523i F10

Kereta BMW yang dikategorikan sebagai Luxury Car atau kereta mewah ini pastinya menjadi pendamping bagi anda yang ingin menyewanya. Anggun Car Rental menyediakan kereta mewah citarasa anda dengan harga berpatutan. Dengan 5 orang penumpang termasuklah pemandu serta pemanduan secara auto, pasti anda akan seronok memandu kereta ini.

Sewa vellfire baru setapak

Toyota Vellfire 2.5 New Face Lift Luxury

Toyota Vellfire 2.5 New Face Lift Luxury

Anda juga berpeluang menyewa kereta jenis Toyota Vellfire bagi kegunaan anda dan syarikat. Ia memuatkan 7 orang dan berasaskan pemanduan jenis auto.

Kenapa Anda Harus Pilih Kereta Sewa Anggun Car Rental

Anggun Car Rental Mempunyai Banyak Jenis Pilihan Kereta

anggun car rental setapak

Sama ada kereta sewa bajet atau VVIP, anda boleh dapatkan di Anggun Car Rental. Terdapat banyak jenis pilihan kereta dan warna yang menarik untuk anda jadikan teman percutian dan perjalanan anda. Anda pasti rambang mata dan tak tahu mana satu untuk dipilih. Luxury Car, Vellfire, MPV dan macam-macam lagi boleh anda dapatkan di Anggun Car Rental.

Kereta Sewa Anggun Car Rental Harga Murah Dan Berbaloi

sewa kereta setapak murah

Kereta sewa Anggun Car Rental yang cantik dan menarik ditawarkan dengan harga yang murah dan berbaloi. Ia benar-benar berpatutan dan mampu milik kerana semua orang mampu menyewa bersama Anggun Car Rental. Nak bayar secara individu atau nak berkongsi bayar dengan kawan-kawan pun pasti semua akan berpuas hati.

Kualiti Kereta Sewa Anggun Car Rental Bagus, Tidak Mudah Rosak

kereta sewa baru setapak

Kualiti kereta sewa amat penting bagi anda sebelum memilih mana-mana kereta untuk disewa. Anda harus pastikan tiada kerosakan, tahan lasak dan kereta tersebut benar-benar diservis atau berkualiti. Bagaimana hendak pastikan selain dari tengok sendiri? Perkhidmatan kereta sewa yang berkualiti dan dipercayai pastinya mempunyai senarai pelanggan yang berpuas hati mengenai kualitinya. Kereta sewa Anggun dipercayai ramai dalam menyediakan kualiti kereta terbaik untuk perjalanan anda. Banyak feedback pelanggan mengenai kualiti kereta sewa Anggun yang sangat terbaik.

Keadaan Kereta Sewa Anggun Car Rental Sentiasa Bersih Dan Wangi

kereta sewa yang bersih

Kereta sewa Anggun Car Rental sentiasa berbau harum, segar dan wangi. Anda pasti senang dan nyaman menaiki kereta sewa mereka. Keadaannya pula bersih tanpa ada kotoran, pasir dan sebagainya. Anda tidak perlu risau membawa anak-anak kecil kerana kereta sewa Anggun Car Rental sangat selamat dan mesra pengguna.

Proses Sewa Kereta Yang Mudah, Cepat Dan Senang

kereta sewa mudah proses

Proses sewa kereta Anggun Car Rental berlaku dengan mudah, pantas dan senang dimana anda boleh terus ke kedai kereta mereka bagi memilih kereta dan tarikh jika perlu. Namun, untuk menjimatkan masa dan kos, anda boleh memilih secara online di laman web mereka dan booking tarikh untuk pengambilan kereta sewa di tempat yang memudahkan anda dan terdekat dengan anda.

Antara Testimoni Pelanggan Kereta Sewa Setapak di Anggun Car Rental

how to book a car in setapak booking kereta sewa online cara tempah kereta sewa setapak

Tengah Cari Kereta Sewa Setapak? Pilihlah Anggun Car Rental

booking kereta sewa setapak

Anda risau sekiranya berlaku masalah sepanjang menyewa kereta? Anggun Car Rental terdiri daripada staff yang berpengalaman dan mesra pelanggan, anda boleh berunding bersama mereka untuk apa sahaja masalah yang anda alami. Dengan kualiti dan pilihan kereta sewa yang sangat menarik, harga termurah dan berpatutan di Kuala Lumpur, tidak rugi anda menjadikan Anggun Car Rental sebagai kereta sewa pilihan anda di Kuala Lumpur. Ramai pengguna yang telah memilih Anggun Car Rental. Anda bila lagi? Jom hubungi mereka untuk melihat harga kereta sewa idaman anda segera!

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA GOMBAK
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: