Review
Dec 1, 2019, 9:00am

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Dengan My Vehicle Provider Untuk Blacklist Loan


Asyik naik motor sahaja, sampai bila kita hendak naik motor merentas panas, hujan kilat guruh dan sebagainya. Selalu lihat kawan-kawan anda, saudara-mara anda sudah memiliki kereta yang mewah dan senang untuk bergerak ke sana-sini, tetapi anda? Hanya memiliki motor dan tidak boleh bergerak jauh. Anda pasti teringin untuk memiliki sebuah kereta juga bukan? Tetapi tidak mampu? Nama di blacklist? Jangan risau, setiap masalah pasti akan ada juga jalan penyelesaiannya.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2021

Seperti yang dinyatakan di atas, setiap masalah pasti mempunyai jalan penyesalannya. Jika anda seorang peniaga tetapi tiada dokumen yang lengkap untuk membeli kereta yang anda inginkan dan idamkan jangan risau. Anda pasti boleh memiliki kereta idaman anda dengan Myvehicle Provider Business dengan mudah. Begitu juga dengan anda yang berkerjaya yang namanya blaclist, Myvehicle Provider Business pasti akan menolong dengan sebaiknya untuk mendapatkan kereta idaman anda dengan sebaik mungkin.

MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS

Pernah dengar tentang MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS, ini adalah syarikat perusahaan kenderaan. Jika sebelum ini anda selalu gagal untuk membuat loan tetapi dengan syarikat ini akan memudahkan proses pembelian kereta anda. Anda hanya perlu memilih kereta idaman anda sahaja.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2020 2021

Honda City

Anda peminat honda city? Tetapi loan asyik tidak lepas kerana terikat dengan banyak komitment dan sebagainya, jangan risau dengan adanya MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS hanya sekelip mata sahaja impian anda akan tercapai. Bagi kereta jenis Honda City bayaran deposit hanya RM 14,350.00 dan diikuti bulanan sewaan 5 tahun pertama RM 1,470 dan bulanan sewaan 4 tahun berikut RM 1,370.00 dan kadar sewaan ialah 9 tahun. Honda City disediakan 2 warna iaitu hitam dan merah bermodel Honda City S 1.5 AT- 2unit 2019.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2020 2021

Proton X70 STD

Anda peminat keluaran yang terbaru proton X70? Cantik bukan reka bentuk proton X70 ini. Fungsinya juga menarik hati ramai orang iaitu Proton X70 ini guna enjin 1.8TGDi Turbocharged Gasoline Direct Injection berkuasa 182hp @ 5,500rpm dan tork 285Nm 1,700-4,400rpm. Kotak gear pula jenis automatik 6-kelajuan, siap dengan mod manual dan boleh pilih hendak beli varian 2WD atau AWD. Di MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS anda boleh dapati Proton X70 STD dengan bayaran deposit RM 17,600 sahaja dan bayaran bulanan sewaan 5 tahun pertama RM 1,700 dan bulanan sewaan 4 tahun pertama ialah RM 1,600 dengan kadar sewaan 9 tahun.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Di Dalam Malaysia

Proton Iriz

Dah lihat keluaran proton Iriz? Cantik bukan rekaan bentuknya yang kecil dan comel itu sesuai untuk perempuan dan juga kepada peminat-peminat kereta kecil. Hal ini demikian kerana reka bentuk proton Iriz yang kecil sangat menarik minat kepada orang yang berminat kereta jenis sport. Walaupun kecil rekaannya tetapi sangat laju gerakannya. Anda boleh dapati keluaran kereta proton Iriz ini dengan bayaran deposit RM 8,200 dan bayaran bulan sewaan 5 tahun pertama RM 920.00 dan bayaran bulanan sewaan 4 tahun pertama RM 820.00 dengan kadar 9 tahun sewaan.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2020

Perodua Aruz

Perodua Aruz yang dikeluarkan oleh perodua juga mempunyai nilai reka bentuk sporty. Fungsi kereta perodua Aruz ini ialah lampu depan LED bersama fungsi Follow-Me-Home (lampu automatik untuk varian Advance) Rim aloi dwi-tona 17-inci dengan jarak kelegaan tanah 220mm serta difuser krom bersama lampu kabus pada bampar depan. Power bukan? Walaupun hanya kecil tetapi fungsi dia bukan biasa-biasa. MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS anda oleh dapati perodua Aruz dengan deposit RM 13,500 dengan kadar sewaan 5 tahun pertama RM 1,370.00 dan kadar bulanan sewaan 4 tahun berikut RM 1,270.00 dengan 9 tahun sewaan. Perodua Iriz disediakan dengan tiga warna iaitu hijau, putih dan silver.

Kelebihan Memilih MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS

Payslip hanya satu bulan sahaja dan memerlukan 30 minit sahaja urusan diproses

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Dipercayai

Di mana-mana syarikat untuk membuat sewaan atau apa sahaja, memerlukan 3 bulan payslip tetapi di MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS hanya memerlukan 1 bulan payslip sahaja. Mudah bukan? Hal ini akan memudahkan anda untuk menguruskan kadar sewaan ini. Syarikat ini juga sangat memudahkan urusan loan iaitu hanya memerlukan document salinan kad pengenalan, lesen memandu,bil api iaitu air utk pengesahan alamat tempat tinggal dan sediakan seorang penjamin ahli keluarga sahaja. Selain itu, urusan di urusan hanya 30 minit sahaja. Untung bukan? Jimat masa, mudah dan senang lagi tidak perlu bersusah payah untuk mengikuti segala proses yang rumit.

Testimoni Bersama Pelanggan MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2019 2021

Pelanggan di atas sangat berpuas hati dengan servis MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS yang ditawarkan. Hal ini demikian kerana dengan free giff menarik dan kereta yang baharu, kualiti yang cantik dan baik membuatkan pelanggan jatuh cinta dengan servis yang ditawarkan kepada mereka.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Di Malaysia

MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS juga menyediakan warranty kepada pelanggannya. Jadi, anda tidak perlu risau jika kereta yang anda miliki rosak atau sebagainya kerana MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS bertanggungjawab dalam masa warranty di berikan.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2019 2020

Anda lihat sendiri, bagaimana pelanggan berpuas hati dengan MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS. Jadi jangan tunggu lagi, jom dapatkan segera kereta idaman dengan MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS.

Jom dapatkan kereta sewa terbaik daripada Myvehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 28G, Jalan BS 1/2, Taman Bukit Serdang, Pusat Perdagangan Olive Hill, Sekyen 1 Seri Kembangan 43300

   
Jom dapatkan kereta sewa terbaik daripada Myvehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan kereta sewa terbaik daripada Myvehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: