Review
Jul 20, 2019, 9:00am

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Dan Pasti Lulus


Pembelian kereta merupakan salah satu keputusan yang amat penting di dalam hidup anda kerana ia merupakan sebuah komitmen yang anda perlu tanggung selama 3 – 9 tahun mengikut bajet dan bayaran bulanan yang anda mampu langsaikan. Anda perlu sentiasa berhati – hati dalam memilih kereta yang ingin dimiliki kerana banyak perkara yang anda perlu tanggung sesudah anda memiliki kereta tersebut. Antara perkara lain yang perlu diambil kira termasuklah kos insurans, cukai jalan, minyak petrol, parking dan sebagainya.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2019 2020

Anda boleh mendapatkan sebuah kereta idaman anda namun pastikan anda mampu untuk menanggung kos -kos yang telah dinyatakan di atas. Kereta yang ingin dibeli seharusnya Ramai juga yang mendapatkan kereta second hand atau kereta baru yang rendah spesifikasinya hanya untuk memenuhi keperluan harian. Jadi, anda perlu bertanya kepada diri anda sendiri, adakah anda ingin memiliki kereta sekadar untuk keperluan atau ingin bermewah – mewah?

Kereta Sewa Pasti Dimiliki KL

MyVehicle Provider Business – Kereta Sewa Pasti Dimiliki

Sekiranya anda merupakan seorang yang ingin memiliki kereta tersendiri tapi nama dah kena blacklist oleh pihak bank, anda boleh menggunakan perkhidmatan dari MyVehicle Provider, di mana anda boleh membeli kereta sendiri dengan cara sewaan dan pasti boleh dimiliki. Namun, kereta yang ditawarkan oleh pihak mereka adalah kereta yang mempunyai spesifikasi rendah kerana mereka menyediakan kereta untuk keperluan anda dan bukan dengan tujuan untuk kepentingan atau kemewahan.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Berbaloi

MyVehicle Provider menyediakan pelbagai jenis kereta terbaru dan second hand untuk anda yang ingin mendapatkan kereta tanpa perlu loan di bank asalkan anda mampu untuk membayar komitmen bulanan. Ia merupakan skim di mana anda menyewa kereta tersebut dan seterusnya kereta itu akan menjadi milik anda. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan kereta baru meskipun anda telah disenarai hitam atau mempunyai rekod CCRIS/CTOS yang tinggi.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Selangor

Antara kereta – kereta yang disediakan termasuklah;

Kereta Baru

 • Perodua Aruz Premium 1.5
 • Honda City S 1.5

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Termurah

Kereta Second Hand

 • Perodua Myvi SE 1.5
 • Perodua Axia G 1.0
 • Proton Iriz executive 1.6
 • Proton Preve exec 1.6
 • Honda Jazz S 1.5
 • Proton Exora Executives 1.6
 • Honda Hrv E 1.5

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2019

Kelebihan Mendapatkan Kereta Dari MyVehicle Provider

Terdapat pelbagai syarikat dan ejen yang menjual kereta untuk anda, namun anda perlu menggunakan perkhidmatan MyVehicle Provider untuk membeli kereta baru atau second hand pilihan anda kerana ia mempunyai pelbagai jenis kelebihan untuk diri anda. Antara kelebihan – kelebihan tersebut termasuklah;

Kereta Ready Stock

Semua kereta yang anda ingin miliki adalah ready stock jadi anda tidak perlu lagi menunggu dalam tempoh yang lama. Pihak MyVehicle Provider akan memastikan semua kereta yang ada di dalam senarai boleh terus dimiliki oleh anda selepas anda membayar deposit dan sewaan. Tidak kiralah kereta baru atau kereta second hand, anda akan terus menerima kereta tersebut di tangan anda setelah selesai prosedur pembelian.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Terpadu

Urusan Yang Pantas

Anda tidak perlu risau atau menunggu dengan MyVehicle Provider kerana mereka boleh menyelesaikan urusan anda dalam tempoh 30 minit sahaja. Jadi, anda boleh terus membawa pulang kereta anda setelah semua prosedur telah dijalankan. Ramai pelanggan yang berpuas hati dan memuji kepantasan MyVehicle Provider dalam menjalankan proses pembelian.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2020

Harga Yang Berpatutan

Segala kenderaan yang dijual di MyVehicle Provider dikenakan harga yang murah dan amat berpatutan dengan model kereta yang dijual. Anda tidak perlu risau lagi kerana semua orang akan mampu memiliki kereta dengan MyVehicle Provider. Tambahan pula, kenderaan yang dijual mempunyai kualiti yang tinggi dan masih dalam keadaan yang baik meskipun ia merupakan kenderaan second hand.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Murah

Kualiti Yang Terbaik

Semua kenderaan akan dipastikan berada di dalam keadaan yang cantik dan membolehkan anda untuk menggunakan kereta tersebut dalam masa yang lama dan masih berfungsi dengan baik. Anda juga boleh menjual kereta anda dengan MyVehicle Provider kerana mereka akan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2019 2020

Blacklist / CTOS/ AKPK Boleh Pohon

Selalunya pembelian kereta akan memerlukan anda untuk melakukan loan, jadi ramai yang mempunyai rekod CTOS/CCRIS atau blacklist tidak dapat memiliki kereta baru. Dengan MyVehicle Provider, proses pembelian kereta anda akan menjadi lebih mudah kerana golongan ini juga boleh memohon. Anda hanya perlu mampu untuk membayar komitmen bulanan sahaja.

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Lejen

Dokumen Yang Diperlukan

MyVehicle Provider juga tidak memerlukan anda untuk menyediakan pelbagai jenis dokumen yang boleh membuatkan anda pening kepala. Mereka hanya memerlukan 3 jenis dokumen dari anda. Dokumen tersebut adalah;

 • Salinan ic dan lesen memandu
 • Bil api atau air untuk pengesahan alamat tempat tinggal
 • 1 orang penjamin dari Ahli keluarga

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Terbaik

Testimoni Pelanggan

Antara pelanggan – pelanggan yang telah membeli kereta daripada MyVehicle Provider termasuklah cikgu, student, penjawat awam, pekerja swasta dan juga pekerja kilang. Anda boleh melihat gambar – gambar penyerahan kereta seperti di bawah;

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Padu

Terpancar kegembiraan encik ni selepas menerima kereta baharu

Kereta Sewa Pasti Dimiliki Kuala Lumpur

Penyerahan kereta terus kepada pelanggan

Kereta Sewa Pasti Dimiliki 2019 dan 2020

Tak sabar nak drive kereta baharu? Miliki Kereta Impian Anda Sekarang Dengan MyVehicle Provider SEKARANG!

Jom dapatkan kereta dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 28G, Jalan BS 1/2,Taman Bukit Serdang, Pusat perdagangan Olive Hill, Seksyen 1,43300 seri kembangan, selangor

   
Jom dapatkan kereta dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan kereta dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: