Review
Jul 16, 2018, 7:07am

Kereta Sewa Murah di Kuala Lumpur dan Selangor dari RM55/Sehari


Di Kuala Lumpur dan Selangor mana satu syarikat yang menawarkan servis dan kadar sewaan yang murah ya? Banyak iklan di facebook tapi tiada details lengkap mengenai syarikat mahupun feedback pelanggan. Aduhh, rungsingnya nak cari kereta sewa sekarang ni!

kereta sewa murah kl

Pernah mengalami seperti situasi di atas? Jika ya, dalam entri ini saya akan menceritakan sedikit kepada anda mengenai perkhidmatan terbaik kereta sewa yang popular di Kuala Lumpur dan Selangor

Anggun Car Rental  Syarikat Kereta Sewa Berdaftar di Kuala Lumpur dan Selangor

kereta sewa murah wangsa maju

Nak cari kereta sewa biarlah dari agensi syarikat yang berdaftar agar tidak tertipu semasa proses penyewaan. Anggun Car Rental merupakan sebuah syarikat berdaftar dan lebih 5 tahun dalam kereta sewa di Kuala Lumpur ini dan sentiasa faham akan kehendak pengguna kereta sewa yang semestinya mahukan kenderaan dalam keadaan baik sebelum membuat perjalanan jauh.

7 kelebihan Anggun Car Rental Yang Perlu Anda Tahu

Tidak dapat dinafikan bahawa setiap syarikat sewa kereta mempunyai kelebihan mereka masing-masing. Tetapi, di Anggun Car Rental lebih menepati kehendak masyarakat kerana salah satu faktor tersebut adalah pilihan kereta yang pelbagai dengan harga yang murah. Lihat 7 kelebihan lain :

kereta sewa murah diselenggara

1) Kereta Sewa Murah KL Diservis Dan Diselenggara Dengan Baik

  • Sebarang kerosakan pada kereta sewa dibaiki dan diperiksa.
  • Menunjukkan rekod servis dan selenggara asas kepada pengguna (telus).
  • Mendapatkan sebarang maklumbalas dari pengguna dan bertindak atas makluman/rungutan.
  • Setiap kereta kami akan dicuci bersih sebelum diberikan kepada pelanggan
  • Jangan risau Cik,kereta sewa kami memang dijaga.

kereta sewa murah dengan penghantaran

2) Boleh Membuat Penghantaran Dan Pengambilan ke Rumah

  • Boleh hantar dan ambil kereta sewa di mid point yang telah dijanjikan
  • Tetapi ada caj yang dikenakan bergantung lokasi yang sangat murah.
  • Cik Roger jer Mana Tempat, Kami Mai.

syarikat kereta sewa uruskan breakdown

3) Mempunyai Kepakaran Urusan Kecemasan (Emergency ResponseTeam)

  • Khidmat kereta sewa ganti (replace car), mempunyai jaringan hubungan ahli KOPKES
  • Khidmat Trak Tunda, mempunyai jaringan hubungan ahli towing & bantuan insurans
  • Kepakaran Urusan Kecemasan, berpengalaman untuk sebarang respon kecemasan dengan cekap & pantas.
  • Semasa perjalanan kereta breakdown secara tiba-tiba? Cik call je kami.

kereta sewa murah pelbagai

4) Mempunyai Pelbagai Jenis Kereta, MPV, Pikap dan Van Sedia untuk Digunakan

  • Pelbagai jenis kereta sewa dari jenama tempatan & luar negara.
  • Pelbagai jenis mpv sewa dari jenama tempatan & luar negara.
  • Pelbagai jenis van sewa dari jenama tempatan & luar negara.
  • Pelbagai jenis pikap sewa dari jenama tempatan & luar negara.

syarikat kereta sewa dipercayai

5) Merupakan Ahli Berdaftar Sebagai Bukti Kebolehpercayaan

  • Anggun Car Rental merupakan syarikat sewa kereta berdaftar dan terkenal di Kuala Lumpur dan Selangor
  • Ramai pelanggan memberikan feedback positif selepas menggunakan perkhhidmatan kami.
  • Pihak Anggun Car Rental akan pastikan setiap tempahan van mpv sewa akan diberikan tumpuan sepenuhnya tanpa sebarang masalah dan setiap masa penghantaran akan ditepati tanpa lewat.

harga sewa kereta rendah

6) Harga Yang Ditawarkan Murah dan Berpatutan

  • Kami berikan harga dalam kategori rendah tapi berpatutan.
  • Lebih lama sewa, lebih rendah harga.
  • Harga Rendah, Kualiti Tinggi, Mana nak Dapat Tempat Lain Cik. hanya di Anggun Car Rental sahaja cik boleh dapat harga terendah RM55/Sehari

staff jujur dan amanah

7) Staf Yang Mesra, Jujur dan Amanah

  • Kami akan pastikan setiap pertanyaan dan panggilan Cik dilayan dengan baik.
  • Kami akan pastikan memberi layanan yang mesra untuk setiap urusan.
  • Kami akan pastikan jujur dan amanah untuk setiap urusan yang melibatkan wang ringgit.
  • Kalau Kitaorang tak Senyum atau Kasar,Cik dibenarkan Marah kami balik.hehe

Dah Tahu 7 Kelebihan Kami? Nah, Promosi Kereta Sewa Murah KL Serendah RM55/Sehari Kami Tawarkan Pula Kepada Anda

kereta honda sewa murah

Cubalah cari mana-mana syarikat sewa kereta lain pasti tiada harga serendah seperti yang Anggun Car Rental tawarkan. Anda dapat harga murah, kereta yang terbaik dan staff yang mesra sepanjang proses penyewaan. Dengan bermodalkan RM55 anda boleh menyewa kereta. Mudah dan menjimatkan duit anda!

Kereta Sewa KL Murah RM55/Sehari

kereta sewa murah viva kl

Anda boleh menikmati kadar kereta sewa di Kuala Lumpur serendah RM55/Sehari dan ianya paling murah pernah ditawarkan oleh Anggun Car Rental. Sesuai untuk anda yang mencari kereta sewa bajet, boleh terus booking di Anggun Car Rental dan keretanya pula ada banyak pilihan. Anda mungkin rambang mata.

Kereta Sewa KL Pelbagai Jenis Dan Pilihan

kereta pelbagai jenis dan pilihan

Secara umumnya, kategori kereta atau kenderaan ini dikelaskan mengikut saiz, kegunaan dan rekabentuknya. Saiz kenderaan dinilai mengikut saiz kenderaan tersebut sama ada ianya bersaiz mini, kecil, sederhana, besar dan penuh. Manakala dari segi penggunaan pula, pengkelasan kenderaan dinilai mengikut kesesuaian pengguna iaitu untuk kegunaan yang lebih ekonomi, untuk sebuah keluarga, status serta kemewahan dan fungsinya seperti Van, Wagon, Pickup dan Kereta mesra alam.

Kereta Sewa KL Jenis Ekonomi

kereta sewa ekonomi

Kereta Ekonomi merupakan kategori kereta paling kecil seperti perodua Axia, Perodua Viva, Kia Picanto dan sebagainya. Biasanya ia berkuasa di bawah 1,300cc. Di Anggun Car Rental kereta jenis ini adalah yang paling laris jualannya berikutan faktor harga, praktikal dan jimat minyak. Ianya sesuai untuk jarak perjalanan yang dekat dan sesak terutama di dalam bandar seperti di Kuala Lumpur.

Kereta Sewa KL Murah Jenis Sedan

kereta sedan sewa kl

Kereta sedan seperti Perodua Myvi, Proton Iriz, Honda Jazz, Bmw dan sebagainya. Jenis ini adalah yang paling biasa digunakan dan sesuai untuk sebuah kereta keluarga. Ia mempunyai 5 atau 4 tempat duduk dan boot belakang yang besar. Biasanya ia datang denga 4 atau 2 pintu.

Kereta Sewa KL Murah Jenis MPV

MPW sewa murah

“Multi Purpose Vehicle” Adalah sebuah kereta dengan tempat duduk yang banyak dan selesa. Bilangan tempat duduk biasanya boleh memuatkan 6 hingga 11 orang. Kebanyakan MPV sekarang dilengkapi dengan sistem hawa dingin bahagian depan dan belakang serta screen lcd untuk keselesaan penumpang. MPV menjadi pilihan bagi sebuah keluarga sederhana dan besar kerana lebih ruang, tempat duduk dan amat selesa.

Kereta Sewa KL Murah Jenis Pickup Truck

kereta 4wd murah

Tujuan untuk membawa barang kasar seperti besi dan batu. Berfungsi seperti SUV tinggi dan lasak boleh digunakan untuk membawa penumpang di jalanraya dan diluar jalan tar. Bezanya cuma ia mempunyai ruang yang lebih besar di belakang untuk membawa barang yang kasar. Nak sewa kereta jenis ini untuk pemindahahan barangan rumah seperti peti ais, kerusi, meja, dan sebagainya boleh asalkan tidak melebihi muatan ya.

Kereta Sewa Murah KL, Anggun Car Rental Dibuka Pada Musim Perayaan!

sewa kereta untuk perayaan

Pening kepala bila tiba musim kenduri atau ingin bercuti ketika musim cuti sekolah. Kereta kecil tetapi ahli keluarga yang ramai membantutkan perancangan asal. Itulah apa yang diluahkan oleh pelanggan-pelanggan yang menyewa Van dan MPV dengan kami. Untuk perjalanan jauh dan dekat, Van Sewa Kelantan atau MPV Sewa Kelantan sedia membantu untuk menyediakan perkhidmatan sewa van pandu sendiri atau sewa dengan pemandu.

Kereta Sewa Murah KL Jenis MiniVan Ada Di Anggun Car Rental

kereta sewa mudah urus

Kereta MPV atau multi propose vehical/kenderaan pelbagai guna juga dikenali sebagai minivan. Inilah kereta idaman lelaki berkeluarga. Trend semasa menunjukkan keluarga sederhana besar dengan tiga atau empat anak juga sudah mula memikirkan MPV manakah yang sesuai dengan cita rasa peribadi, kemampuan kewangan, pakej promosi dan tinjauan pendapat umum mengenai model MPV itu. Dalam konsep nie, biasanya ia terarah kepada kereta MPV. Fungsi MPV nie biasanya adalah untuk membawa individu yang lebih ramai

Lokasi Kereta Sewa Murah KL, Anggun Car Rental

lokasi kereta sewa kl

Lokasinya yang terletak di tengah kota raya Kuala Lumpur menjadikan syarikat Anggun Car Rental sentiasa menerima penyewa dari pelbagai sudut tidak kira penduduk tempatan mahupun pelancong. Ada yang menyewa untuk tujuan melancong di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, ada yang menyewa untuk kegunaan peribadi dan ada yang menyewa ketika waktu hujan. Apa pun alasan anda untuk menyewa, Anggun Car Rental akan pastikan anda mendapat servis kereta sewa yang terbaik dari mereka.

Kereta Sewa Murah KL Mengutamakan Keselamatan Anda

kereta sewa keutamaan pelanggan

Walaupun kebanyakan agensi sewa kereta utama menjaga kereta mereka dalam keadaan yang baik, pelanggan secara amnya tidak perlu bimbang tentang kenderaan sewa anda jika ia rosak. Sekiranya kenderaan anda rosak, Anggun Car Rental akan menggantikan dengan kenderaan yang baharu. Jika kereta itu tidak boleh dibaiki dalam tempoh masa yang singkat, agensi mereka akan menyediakan anda dengan kereta lain tanpa dikenakan bayaran tambahan. Ini membantu memberi pelanggan ketenangan fikiran bahawa mereka boleh bergantung kepada agensi sewa kereta untuk menjaga apa-apa isu yang tidak dirancang yang mungkin timbul semasa tempoh masa kontrak sewa mereka.

Kereta Sewa Murah KL Menjaga Kebersihan Kereta

kereta sewa sentiasa bersih

Setiap kereta yang anda naiki telah dicuci terlebih dahulu sekiranya ia digunakan oleh pelanggan yang lain. Mereka mencuci kereta tersebut secara menyeluruh sebelum diberikan kepada anda agar anda boleh menaiki kereta dengan selesa dan wangi. Kereta juga akan diservis sekiranya terdapat sebarang kerosakan serta ditukar minyak hitam dan minyak enjin sekiranya kereta tersebut telah sampai mileage yang ditetapkan.

Sekiranya Anda Mahu Menempah Kereta Sewa Sila Bawa Dokumen – Dokumen Yang Diperlukan Oleh Mereka

Sila bawa salinan seperti berikut :

  1. Salinan IC penyewa
  2. Salinan lesen penyewa
  3. Salinan bil utiliti (bil elektrik, bil ASTRO, dan sebagainya)
  4. Salinan kad matrik (untuk pelajar sahaja)

tawaran kereta sewa murah

Pengguna Kereta Sewa Murah KL, Anggun Car Rental

testimoni pengguna kereta sewa murah testimoni pengguna kereta sewa murah testimoni pengguna kereta sewa murah

Dapatkan Kereta Sewa Murah di KL Sekarang !

Perkhidmatan kereta sewa sememangnya diperlukan. Dengan menaiki kereta ini anda boleh menikmati pemanduan yang santai disamping penjimatan minyak yang efisyen.

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA MURAH KL
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: