Review
Jan 27, 2018, 6:08am

Sf Car Rental Agency Kereta Sewa Murah Shah Alam


Kenderaan mambolehkan kita pergi ke mana-mana destinasi yang kita sukai. Kita tidak perlu memikirkan cara mana untuk sampai ke satu-satu tempat. Kenderaan yang ada membolehkan ianya membawa penumpang. Contohnya, dengan hanya membayar sejumlah wang yang tertentu, kita boleh pergi ke mana-mana destinasi yang ingin ditujui.

kereta sewa murah shah alam

Syarikat Sf Car Rental Agency Menawarkan Khidmat Kereta Sewa Murah Shah Alam

Syarikat Sf Car Rental Agency merupakan peneraju utama dalam perniagaan perkhidmatan Kereta Sewa di Shah Alam. Syarikat ini menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta Shah Alam bermula dari tahun 2010 lagi. Perkhidmatan Kereta Sewa kawasan Shah Alam ini disediakan khusus kepada golongan pelajar mahupun yang sudah bekerja. Perkhidmatan Kereta Sewa Di Shah Alam ini didatangkan dengan banyak variasi kereta.

variasi pilihan kereta sewa shah alam

Syarikat Sf Car Rental Agency Kereta Sewa Murah Shah Alam

Syarikat Sf Car Rental Agency menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam khususnya kepada warga bandaraya Shah Alam dan kawasan sekitar yang berhampiran dengan Shah Alam. Perkhidmatan Sewa Kereta Shah Alam ini disediakan kepada semua warganegara berumur 22 tahun ke atas yang memiliki lesen memandu D Penuh. Temui kereta sewa murah dengan pantas dan gembira memulakan perjalanan dengan Sf Car Rental Agency, syarikat kereta sewa terkemuka di Malaysia.

servis kereta sewa murah shah alam

Bandingkan harga di Sf Car Rental Agency dengan serta-merta. Kemudian, tempah terus dengan syarikat ini dengan memilih jenis kereta idaman pilihan anda. Ia sangat mudah. Dengan Sf Car Rental Agency, anda akan menemui beberapa harga sewaan kereta terendah yang boleh didapati.. Sebaik sahaja anda menemui tawaran sewaan kereta yang sesuai bagi anda, Sf Car Rental Agency akan membawa anda terus ke syarikat kereta sewa untuk membuat tempahan anda. Sf Car Rental Agency tidak pernah menambah komisen, jadi anda sentiasa mendapat harga terbaik.

Sf Car Rental Agency Menawarkan Kereta Sewa Mewah Dan Ekslusif Di Shah Alam

Kereta Sewa dari Sf Car Rental Agency menawarkan kereta yang dynamic dan economic bagi pelanggannya. Tidak lupa juga kebersihan dan keselamatan kereta di sini di jaga dengan rapi agar anda selesa dan berasa selamat untuk memandu ke kampung halaman atau ke tempat perlancongan di sekitar Shah Alam dan Kuala Lumpur.

 • Harga yang berpatutan.
 • Kereta yang baru & bersih sahaja digunakan.
 • Diskaun Bagi Pelajar
 • Promosi Setiap Minggu
 • Untuk Aduan sebarang masalah Call 017-244 9251

kereta sewa murah shah alam yang bersih

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah Shah Alam Mengikut Kawasan

Sf Car Rental Agency menyediakan perkhidmatan sewaan kereta di sekitar Shah Alam terutama di Setia Alam, Shah Alam, Bukit Raja, Meru, Alam Impian, Bukit Jelutong, Subang, Airport Subang, Sunway, Bandar Puteri & Kuala Lumpur. Semua kereta Sf Car Rental Agency adalah bersih, selesa dan selamat.

perkhidmatan kereta sewa area shah alam

Kegunaan Sewa Kereta Untuk Kemudahan Yang Lain

Tidak semestinya yang melancong sahaja memerlukan kenderaan sewa. Andainya anda adalah penduduk Shah Alam, dan ada keluarga atau sahabat lama yang akan datang, anda boleh sewakan kenderaan untuk memudahkan tetamu anda bergerak didalam Shah Alam. Anda juga boleh sewakan kereta mewah untuk tetamu kehormat yang datang melawat. Salah satu syarikat yang menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Shah Alam adalah  Sf Car Rental Agency.

kereta sewa shah alam untuk tetamu vip

Pelbagai Jenis Variasi Kereta Mengikut Citarasa Pelanggan Di Sf Car Rental Agency

Syarikat kereta sewa ini menawarkan pelbagai jenis kenderaan dari kereta Perodua Axia, MPV sehinggalah Van Mewah Vellfire, mengikut keperluan dan bajet anda. Anda boleh layari laman sesawang utama mereka untuk melihat senarai kereta sewa dan perkhidmatan yang disediakan.

kereta yang ditawarkan oleh sf car agency shah alam

Sf Car Rental Agency menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk semua peringkat pelanggan tidak kira individu, kerajaan atau swasta, sama ada rakyat tempatan atau dari luar negara. Setiap kenderaan yang disediakan boleh disewa secara harian, mingguan atau bulanan pada kadar sewa yang berpatutan.

5 Alasan Kenapa Perlu Guna Sf Car Rental Agency Sebagai Perkhidmatan Sewa Kereta di Shah Alam

Kebersihan

Perkara pertama yang perlu mendapat perhatian anda adalah kebersihan kereta. Kereta yang bersih memberikan ketenangan dan keselesaan sepanjang pemanduan anda. Pihak Sf Car Rental Agency akan memastikan kenderaan yang anda terima bersih dan wangi.

kereta sewa shah alam murah dan bersih

Keselamatan

Ia adalah pekara yang dititik berat oleh Sf Car Rental Agency. Mereka memastikan setiap kenderaan diselenggara mengikut jadual untuk memastikan anda mendapat kenderaan yang terbaik, selamat digunakan dan tidak mengalami sebarang masalah sepanjang penyewaan.

kereta sewa murah shah alam yang sentiasa diselenggara

Penghantaran

Anda tak perlu dan pening kepala mencari lokasi syarikat Sf Car Rental Agency semata-mata untuk mengambil kenderaan yang ditempah. Sebaliknya, pihak mereka yang akan menghantar kenderaan kepada anda tidak kira dimana sahaja lokasi anda berada.

penghantaran kereta sewa ke tempat pick up shah alam

Pelbagai pilihan

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, terdapat pelbagai model kereta disediakan untuk pilihan dan keperluan anda. Tidak kira apa bentuk penggunaan, sama ada untuk bergerak ke sesuatu destinasi, untuk menyambut tetamu atau memindah barang, Sf Car Rental Agency ada kenderaan yang bersesuaian.

pelbagai pilihan kereta sewa shah alam yang ditawarkan

Khidmat mesra pelanggan

Sekiranya berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini dalam tempoh penyewaan, anda boleh menghubungi call center Sf Car Rental Agency di talian 017-244 9251 pada bila-bila masa. Perkhidmatan menunda kenderaan 24 jam juga disediakan.

khidmat kereta sewa murah shah alam mesra pelanggan

Pendek cerita, anda mahu sewa kenderaan dari Sf Car Rental Agency kerana memberikan perkhidmatan terbaik, mantap dan memuaskan dari segi keadaan kereta, keselesaan pelanggan, kebersihan kereta, keselamatan pelanggan dan prestasi kereta yang mantap.

Perkhidmatan sewa kereta Sf Car Rental Agency Dengan Kadar Sewaan Serendah RM50

Kadar sewa yang murah dan berpatutan dengan jenis kenderaan, anda boleh menyewa bermula dengan RM50 sehari dan anda akan menerima kenderaan yang selesa, selamat dan lancar supaya anda boleh tenang menikmati perjalanan.

kereta sewa murah shah alam serendah RM50

Anda tak perlu membocorkan poket anda dengan membayar harga sewa yang tidak munasabah. Sebaliknya, wang yang anda jimatkan dapat digunakan untuk tujuan yang lain seperti menikmati pelbagai juadah makanan dan masakan istimewa yang terdapat di Negeri Selangor

Penghantaran Kereta Percuma di sekitar Shah Alam

Sf Car Rental Agency menyediakan perkhidmatan penghantaran kereta secara percuma kepada pelanggan-pelanggan yang melanggan perkhidmatan Kereta Sewa Area Shah Alam ini. Namun begitu lokasi penghantaran ‘percuma’ berkenaan hanyalah di Seksyen 1-Seksyen 20 sahaja. Caj penghantaran akan dikenakan bagi kawasan lain selain dari yang berkenaan. Perkhidmatan ini disediakan pada waktu pejabat sahaja. Perkhidmatan ini juga diberhentikan sementara antara 4.00pm-8.00pm(waktu sibuk).

kereta sewa penghantaran percuma ke kawasan shah alam

Terma & Syarat Sf Car Rental Agency

Sebelum anda melanggan perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam kami, anda disarankan supaya membaca dan meneliti dahulu terma dan syarat oleh pihak syarikat. Berikut disenaraikan terma dan syarat oleh pihak Sf Car Rental Agency:

 1. Minimum umur adalah 22 tahun.
 2. Mempunyai lesen memandu Malaysia Kelas D yang sah dan terkini.
 3. Penyewa/peminjam kenderaan dilarang daripada melakukan sebarang kegiatan jenayah atau melanggar sebarang Undang-Undang Kerajaan Malaysia. Laporan pihak berkuasa akan dibuat jika ingkar.
 4. Sebarang kerosakan/kecaatan/calar/pecah yang terdapat pada bahagian luaran dan dalaman kenderaan sepanjang tempoh sewaan/pinjaman, caj RM100.00(minimum) dan RM2500.00(maksimum) akan dikenakan terhadap penyewa/peminjam kenderaan terbabit. Laporan pihak berkuasa akan dilakukan jika ingkar.
 5. Penyewa/peminjam kenderaan tidak dibenarkan sama sekali menukar/mengambil sebarang alat ganti terhadap setiap kenderaan yang disewa/dipinjam. Laporan pihak berkuasa akan dibuat jika ingkar.
 6. Segala tuntutan saman yang dikeluarkan oleh pihak berkuasa tempatan adalah tanggungjawab penyewa/peminjam kenderaan sepanjang tempoh sewaan/pinjaman berjalan.
 7. Sebarang pembatalan sewa akan menyebabkan deposit anda HANGUS.
 8. Deposit akan dipulangkan selepas empat(4) hari dari tarikh pemulangan kereta untuk urusan semakan saman dan lain-lain berkaitan.
 9. Sebarang perubahan tarikh dan masa sewa oleh anda perlu dimaklumkan kepada syarikat secepat mungkin.

Jenis Kereta & Harga di Sf Car Rental Agency

harga dan jenis kereta sewa shah alam

Testimoni Pelanggan Yang Menggunakan Perkhidmatan Sewa Kereta Murah Shah Alam

Anda akan dapati ramai dari pada pelanggan Sf Car Rental Agency menyatakan kepuashatian mereka. Perkataan “Terbaik” menjadi sebutan. Bukti sebagai perkhidmatan yang diberikan bertaraf 5 bintang.  Berikut adalah antara ulasan positif yang diberikan oleh pelanggan setia Sf Car Rental Agency.

testimoni pelanggan kereta sewa murah shah alam (1) testimoni pelanggan kereta sewa murah shah alam (2) testimoni pelanggan kereta sewa murah shah alam (3)

Jom Tempah Perkhidmatan Sf Car Rental Agency Kereta Sewa Murah Shah Alam sekarang!

Hubungi Sf Car Rental Agency segera untuk keselesaan perjalanan dan kunjungan anda di Kelantan.  Pejabat urusan Sf Car Rental Agency terletak di Shah Alam, Selangor terletak di Jalan Kristal Tiga 7/76c, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.

variasi pilihan kereta sewa shah alam

Untuk mendapatkan info lanjut berkenaan Sf Car Rental Agency, penyedia perkhidmatan kereta sewa murah Shah Alam, boleh juga layari laman web :

 

Jom Booking Teksi SF Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Jalan Kristal Tiga 7/76c, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor

   
Jom Booking Teksi SF Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Booking Teksi SF Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: