Review
May 6, 2017, 1:53pm

Kereta Sewa Murah KLIA1 dan KLIA2


  •  
  •  
  •  
  •  

HCube Car Rental, inilah dia syarikat kereta sewa yang menawarkan perkhidmatan yang terbaik di kawasan Kuala Lumpur iaitu Kereta Sewa Murah KLIA1. Memulakan operasi dengan hanya berbekalkan 2 biji kereta myvi sahaja pada tahun 2014. Akhirnya, berkembang dan mempunyai lebih dari 10 biji kereta sewa dari pelbagai jenis model kereta tau!

Kereta Sewa Murah KLIA1 dan KLIA2

Jadi, di HCube Car Rental ini masalah seperti kereta habis atau fully booked pasti tidak akan berlaku. Kira anda tidak akan kecewa dengan harapan palsu anda sendiri lah. Untuk pengetahuan, HCube Car Rental ini juga merupakan rakan niaga kepada Green Matrix Car Rental, satu syarikat sewa kereta yang  mempunyai cawangan di seluruh Malaysia tau. Sudah pastilah HCube Car Rental ini boleh dipercayai.

Pilihan Kereta Sewa Murah KLIA1 dan KLIA2 di HCube Car Rental

Kereta Sewa Murah KLIA1 dan KLIA2 di HCube Car Rental

Yang  lebih menyeronokkan lagi, perkhidmatan mereka ini 24jam! Jadi, buat anda yang mungkin mempunyai emergency dan memerlukan perkhidmatan sewa jadi, bolehlah hubungi HCube Car Rental ya! Bagi mereka yang baru sahaja touch down di KLIA dan inginkan kereta sewa juga boleh hubungi HCube Car Rental ini. Perkhidmatan penghantaran kereta sewa murah ke KLIA1 dan KLIA2 pun ada ok! Best kan?

Sewa Kereta Perodua Myvi Murah KLIA1 dan KLIA2

Kereta Sewa Murah KLIA1 ke KLIA2

Inilah kereta yang menjadi pilihan ramai. Kereta yang mendapat anugerah kereta terlaris jualannya di Malaysia sepanjang 9 tahun! Perodua myvi. Model myvi ini, tidak perlulah saya ceritakan dengan lebih lanjut. Pasti ramai yang mengetahui dan sedia maklum dengan keselesaannya kan? Kereta yang kecil, tapi boleh memecut laju di atas jalanraya. Kondisi kereta sangatlah memuaskan. Bersih, kemas dan pemanduannya pun rasa macam memandu kereta yang baru keluar dari show room! Jadi dengan kadar sewaan RM130 sehari, setelah di congak dan bahagi dengan anda yang berlima. InshaAllah semuanya amat berpuas hati dengan kadar sewaannya. 

Sewa Kereta Perodua Viva Murah KLIA

Perodua Viva KLIA1

Selain dari myvi, HCube Car Rental juga ada menyediakan kereta sewa dari model Perodua viva. Salah satu model kereta comel yang turut menjadi pilihan ramai. Model viva ini lebih menjimatkan minyak kerana sisi keretanya yang lebih kecil. Kadar sewaan bagi Perodua viva ini juga lebih murah jika dibandingkan dengan Myvi iaitu RM110 sehari. Jadi, anda boleh lah buat kira kira, kereta manakah yang lebih memenuhi keperluan dan bajet anda.

Sewa Kereta Perodua Axia Murah KLIA

Sewa Kereta Perodua Axia Murah KLIA

Perodua Axia, lagi kereta kecil dan comel yang sering menjadi pilihan ramai terutamanya bagi kaum wanita. Iyalah, kereta seperti selain dari jimat minyak, ianya juga lebih mudah untuk dikendalikan terutama urusan memakir kereta. Keluasan kereta, tidak banyak beza dengan kakaknya iaitu Perodua Viva. Cuma muatan bonetnya lebih besar sedikit berbanding viva.

Sewa Kereta Proton Saga Murah KLIA

Sewa Kereta Proton Saga Murah KLIA

Proton Saga ini juga antara kereta yang terdapat di HCube Car Rental. Juga merupakan model yang tidak asing lagi. Menjadi persaing hebat bagi myvi. Selesa di pandu dan juga dalam ketegori kereta yang jimat minyak. Tapi, kami tak pilih saga sebagai pilihan kami kerana rata rata dari kawan saya bersepakat untuk memilih Perodua myvi. Mungkin mereka peminat Myvi, bukan saga.. Entahlah. Tapi saya, secara personalnya akan memilih saga, iyalah bonetnya lagi besar dari myvi tau! Mudah urusan meletakkan barang. Tapi mungkin tidak mudah untuk memakir. Eh, apa apa pun.. Pilihan di tangan anda. Saga atau myvi yang pasti, kadar sewaannya berbaloi dan serius kondisi kereta sewa di HCube Car Rental ini kesemuanya dijaga dengan baik.

Sewa Kereta MPV Murah dari KLIA1 dan KLIA2

Sewa Kereta MPV Murah dari KLIA1 dan KLIA2

Selain dari kereta sedan dan kereta comel, HCube Car Rental juga ada sediakan sewaan kereta yang lebih besar. Sesuai dengan mereka yang berkeluarga besar. Proton Exora, ini adalah mpv yang tidak asing lagi. Memang terkenal sebagai kenderaan berkeluarga. Dengan kapasiti muatan 5 ke 6 orang. Jadi cukup selesa ya untuk perjalanan keluarga anda. Bagi yang belum berkeluarga namun mencari kereta sewa yang boleh dinaiki ramai ramai bersama rakan rakan pun apa salahnya. Proton Exora dan Perodua Alza adalah diantara kenderaan mpv yang ada di HCube Car Rental.

Sewa Kereta Mewah dari KLIA1 dan KLIA2

Sewa Kereta Mewah dari KLIA1 dan KLIA2

Hah! Ada bajet lebih? Apa kata anda sewa sahaja vellfire ini. Dengan kapasiti muatan 7 ke 8 orang, alah dibahagikan berapalah sangat sekepala kan? Kadar sewaan bagi Toyota Vellfire ini ialah RM 650 sehari. Cepat buat kira kira, mana tahu boleh memandu ke destinasi anda dengan kereta mewah ini. Barulah diva! Toyota Vellfire, model yang tidak asing lagi. Luxury minivan yang sudah pasti menjanjikan keselesaan dan kelainan untuk penumpangnya. Jadi, jika Vellfire ini yang anda cari. Haa… cepat book ya!

Banyak lagi sebenarnya pilihan kenderaan yang boleh anda dapati di HCube Car Rental ini tau. Yang saya tunjukkan itu hanyalah sebahagian sahaja. Pendek cerita, di HCube Car Rental ini, anda pasti akan berpuas hati dengan servisnya. Ramai pelanggan yang seronok dan puas hati dengan perkhidmatan Hcube Car Rental ini.

Testimoni Pelanggan Yang Berpuas Hati dengan HCube Car Rental

Kereta Sewa KLIA1 ke KLIA2

Antara testimoni dari pelanggan yang berpuas hati dengan servis dan kondisi kereta sewa di HCube Car Rental.

Kereta_Sewa_KLIA1

Haaa.. inilah yang saya katakan tadi. Perkhidmatan HCube Car Rental ni siap buat penghantaran di KLIA1 dan KLIA2. Tengok, pelancung dari luar negara pun percaya pada perkhidmatan mereka.

Kereta Sewa KLIA2

Eh! Macam kenal ja kereta belakang tu. Haa.. selain dari kami abang ini juga antara penyewa yang mendapatkan khidmat sewaan dari Hcube Car Rental ini.

Haa. Dipercayai kan HCube Car Rental ni? Kondisi kereta yang terjaga, membuatkan perjalanan anda lancar dan haruslah pemanduan anda akan menjadi lebih mudah dan selesa. Kadar sewaan juga berbaloi dengan servis yang ditawarkan. Saya percaya, anda pasti berpuas hati dengan perkhidmatan dari HCube Car Rental ini.

Cara Untuk Tempah Kereta Sewa Murah KLIA1 dan KLIA2

Sewa_Kereta_KL

Selain dari sewaan secara harian, anda juga boleh menyewa secara mingguan dan juga bulanan. Untuk maklumat lanjut, harga, syarat dan cara tempahan apa kata anda hubungi sahaja telefon nombor yang disediakan. Disini saya tinggalkan maklumat dan contact untuk Hcube Car Rental ini ya! Pilih kenderaan yang bersesuaian dengan bajet dan tujuan anda tau! Dengan Hcube Car Rental ini, masalah pengangkutan sebaik tiba di KLIA juga dapat diselesaikan.

HCUBE CAR RENTAL | KERETA SEWA MURAH KLIA

Hotline: 014-2783371 | Link WhatsApp Facebook: @keretasewabatucavesgombakkualalumpur Website: HCube Car Rental

Jadi, ingat kereta sewa. Ingatlah Hcube Car Rental ini! “You drive we care