Review
Mar 30, 2018, 9:20am

Kereta Sewa Murah di Puchong | Berkualiti Dan Diyakini


Sama ada anda merupakan seorang pelajar, pekerja, pelancong atau sesiapa sahaja yang memerlukan kereta sewa di Puchong, anda harus memastikan kereta yang disewakan kepada anda benar-benar berkualiti dan diyakini. Banyak kes yang telah berlaku yang berpunca daripada pihak sewa kereta yang tidak bertanggungjawab ataupun kereta yang disewakan mudah rosak, dicajkan mahal dan sebagainya.

kereta sewa murah di puchong

Anda harus peka dengan segala jenis bentuk cabaran dalam menyewa kereta daripada organisasi atau individu yang mempunyai perkhidmatan kereta sewa. Sebaiknya carilah mereka yang telah lama berkhidmat, kereta yang berkualiti dan diyakini serta paling penting sekali adalah kereta sewa yang murah! Bagi memastikan perjalanan anda berjalan lancar, selamat dan cepat, pastinya anda memerlukan kereta yang berkualiti tanpa masalah fizikal dan teknikal, kereta sewa yang boleh didapati pada bila-bila masa dan mempunyai perkhidmatannya di sekitar Puchong atau lebih baik lagi di mana-mana sahaja selain Puchong. Tetapi masih adakah perkhidmatan kereta sewa yang murah dan berpatutan dek zaman ekonomi yang ada pasang surutnya ini?

sewa kereta murah puchong

Jarang sekali kita temui perkhidmatan kereta sewa yang berkualiti tetapi murah dan berpatutan. Selalunya kita akan dicaj lebih daripada apa yang kita anggarkan walaupun ia hanya kereta biasa. Mungkin faktor-faktor lain memainkan peranan dalam caj harga yang diletakkan untuk perkhidmatan kereta sewa walaupun kebanyakan pelanggan bukanlah pelancong daripada luar negara. Namun, anda harus memilih perkhidmatan kereta sewa dengan bijak. Dimanakah perkhidmatan kereta sewa yang anda boleh dapatkan di Puchong dengan harga yang murah?

Green Matrix Car Rental Puchong | Kereta Sewa Murah Di Puchong

Green Matrix car rental Puchong  adalah sebuah organisasi yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa di Malaysia dan khasnya di Puchong Selangor. Green Matrix car rental Puchong merupakan salah satu rakan niaga Green Matrix Car Rental Malaysia iaitu mereka mempunyai perkhidmatan kereta sewa secara menyeluruh di semua negeri dalam Malaysia.

green matrix syarikat kereta sewa murah di puchong

Kawasan operasi bagi Green Matrix Car Rental ini meliputi sekitar kawasan Puchong, Subang Jaya, Shah Alam, Putrajaya serta Kuala Lumpur International Airport 1 & 2 ( KLIA 1 & 2). Amat mudah bagi anda yang ingin bergerak ke kawasan-kawasan ini, anda juga menghubungi mereka bagi memastikan destinasi yang ingin anda tuju. Selain itu, perkhidmatan kereta sewa yang mereka tawarkan adalah pelbagai jenis dari segi kereta dan perkhidmatan. Anda juga berpeluang memilih jenis-jenis kereta yang sangat eksklusif dan sederhana.

syarikat kereta sewa murah di puchong

Namun, yang pasti adalah harga mereka tawarkan sangat berpatutan dan berbaloi. Natijahnya, perkhidmatan mereka telah mendapat permintaan ramai dan sambutan ramai. ” Your Travel Solution “ merupakan tagline yang sering digunakan oleh Green Matrix Car Rental selaras dengna misi mereka untuk menjadi penyedia perkhidmatan kenderaan sewa yang bermutu tinggi dan diyakini ramai. Justeru, sememangnya mereka menyediakan perkhidmatan yang berkualiti kepada pelanggan.

Perkhidmatan Green Matrix Car Rental Puchong

perkhidmatan kereta sewa murah di puchong

Selain daripada jenis kereta sewa, Green Matrix Car Rental Puchong juga menyediakan pelbagai perkhidmatan yang anda wajib tahu. Mungkin salah satunya yang memang anda tengah cari ataupun mungkin ianya sangat sesuai dengan situasi anda.

1. Self Drive (Kereta Pandu Sendiri)

kereta sewa pandu sendiri puchong

Seperti konsep perkhidmatan kereta sewa yang lain, anda boleh memilih kereta sewa dan memandu sendiri. Anda bebas ke destinasi anda tanpa ada apa-apa gangguan dan anda mendapat privacy anda tersendiri bersama rakan-rakan atau keluarga anda. Namun, anda boleh mengembalikan kereta pada masa yang ditetapkan.

2. Leasing (Pajakan Kereta Anda)

sewakan kereta kepada syarikat green matrix puchong

Bagi anda yang ingin mendapatkan pendapatan sampingan atau berminat dalam perkhidmatan kereta sewa, anda boleh menggunakan perkhidmatan pajakan kereta. Dalam hal ini, anda akan memajak kereta anda bagi dijadikan kereta sewa untuk perkhidmatan Green Matrix Car Rental dan anda akan menerima bayaran pajakan.  

3. Chauffuer (Mempunyai Pemandu Persendirian)

perkhidmatan chaffeur kereta sewa murah di puchong

Anda ingin menyewa kereta tetapi tidak mahu memandu? Ataupun mungkin anda memerlukan seorang pemandu untuk memandu bagi pihak anda. Green Matrix Car Rental juga menyediakan perkhidmatan memandu bagi anda. Sangat mudah, anda hanya memilih kereta dan mereka akan memandu bagi pihak anda. Jarang kita dengar perkhidmatan kereta sewa yang sangat lengkap dan pelbagai seperti ini. Semestinya Green Matrix Car Rental memberikan apa sahaja yang anda mahukan.

Kelebihan Green Matrix Car Rental

kelebihan kereta sewa murah green matrix puchong

Selain mempunyai pelbagai jenis perkhidmatan sewa kereta, Green Matrix Car Rental juga terkenal dengan kelebihan atau ciri-ciri perkhidmatan kereta sewa mereka. Anda pasti teruja dengan kelebihan perkhidmatan kereta sewa di Puchong ini.

1. Kebersihan Kereta Terjamin

kereta sewa murah dan bersih di puchong

Kenderaan yang diberikan kepada pelanggan adalah sangat terjamin dari segi kebersihan dimana ia sangat bersih, tidak berbau dan diselenggara mengikut saranan dari pusat servis yang bertauliah iaitu dari pengeluar model kenderaan itu sendiri. Kereta-kereta sewa ini sangat selesa tanpa kotoran adalah sangat dijamin kepada anda.

2. Bantuan Rakan Niaga

bantuan rakan niaga kereta sewa green matrix

Untuk pengetahuan anda, rakan niaga Green Matrix Car Rental yang terdapat diseluruh negara terlalu banyak sehingga anda tidak perlu risau sekiranya kenderaan yang disewa mengalami masalah teknikal. Sebanyak 144 rakan niaga Green Matrix Car Rental seluruh Malaysia dan yang paling terdekat dilokasi anda akan sedia membantu.

3. Reputasi Tinggi

green matrix syarikat kereta sewa murah di puchong terbaik

Green Matrix Car Rental juga mempunyai reputasi yang tinggi dalam bidang perkhidmatan kereta sewa. Ramai selebriti terkenal tanah air yang telah menggunakan perkhidmatan mereka. Antaranya ialah Datuk Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood (Perunding motivasi dan penceramah agama), Dato Fadley Yaakob (Pelakon/penyanyi/ juara Masterchef pertama) dan juga Azhar Sulaiman (Pelakon, Arkitek, Pengacara dan Pereka Set TV/Filem). Selebriti pun dah cuba dan memberikan respon yang sangat positif dan berpuas hati, sudah tentu perkhidmatan ini adalah sangat diyakini.

4. Pelbagai Jenis Kenderaan

kereta green matrix puchong untuk di sewa

Ramai yang memilih Green Matrix Car Rental sebagai kereta sewa mereka Green Matrix menawarkan pelbagai jenis kenderaan seperti sedan, MPV, luxury car, van, economy, compact dan 4WD.  Antara kereta-kereta yang boleh didapati adalah kereta Proton Saga, Myvi, Persona, Toyota, Alza, Innova, Exora, Camry, Hilux dan pelbagai lagi.

5. Tawaran Diskaun

diskaun kereta sewa murah di puchong

Kemudahan yang boleh anda gunakan dan sudah pasti akan menjimatkan anda adalah anda boleh membuat tempahan secara online atau atas talian di laman web www.greenmatrixcarrental.com/puchong.  Dengan tempahan secara online ini, anda layak mendapat tawaran yang istimewa iaitu diskaun yang boleh anda tebus dengan menekan butang diskaun di dalam laman web tersebut (mengikut terma & syarat).

Sebab Anda Perlu Pilih Green Matrix Car Rental Puchong

pengiktirafan trustpilot green matrix kereta sewa murah di puchong

Tahukah anda apakah sebab yang membuatkan anda perlu mendapatkan kereta sewa dari Green Matrix Car Rental? Sebenarnya, terdapat banyak sebab kenapa anda perlu membuat tempahan dan memilih Green Matrix Car Rental Puchong.  

Syarikat Berdaftar

syarikat kereta sewa murah di puchong yang berdaftar

Green Matrix Car Rental merupakan sebuah syarikat khidmat sewa kereta yang telah berdaftar (KPK/LN7944). Oleh itu, anda tidak perlu risau tentang status syarikat, kes scam atau penipuan dan sebagainya. Perkhidmatan mereka sangat diyakini dan dipercayai.

Kemudahan Bantuan Seluruh Negeri

kemudahan bantuan seluruh negeri di greenmatix

Sekiranya kereta yang disewa oleh anda mengalami kerosakan atau kecemasan, anda boleh mendapatkan khidmat bantuan walau di mana sahaja anda berada. Mereka mempunyai kemudahan khidmat bantuan kereta rosak di seluruh negeri dan lokasi anda.

Keadaan Kereta Yang Bagus, Baru Dan Berkualiti

kereta sewa murah di puchong yang terbaik baru dan selesa

Perkara yang paling anda perlu syukuri adalah kualiti kereta yang diserahkan kepada anda. Kereta-kereta mereka sangat berkualiti dan berada dalam keadaan yang bagus dan baru. Ia tidak akan mudah rosak dan bermasalah bagi memastikan perjalanan anda berjalan dengan lancar dan selamat.  

Tempah Dan Bayar Atas Talian 24/7

tempah kereta sewa murah di puchong online

Antara sebab anda perlu menempah kereta daripada Green Matrix Car Rental juga adalah kerana anda boleh menempah pada bila-bila masa dan semuanya di atas talian sahaja. Anda tidak perlu menyediakan duit tunai dan anda boleh memasuki sistem online mereka pada setiap masa dan setiap hari. Mudah sangat kan?

Menerima Kad Kredit

sewa kereta dengan kad kredit

Tidak semua orang selesa untuk membayar secara tunai, begitu juga dengan anda. Sekiranya anda tidak mahu membayar secara tunai, anda boleh menggunakan kad kredit, ia lebih menjimatkan masa dan tenaga anda kerana anda tidak perlu berjumpa untuk menempah. Anda boleh menempah dan bayar menggunakan kad kredit secara online. Tidak semua syarikat perkhidmatan sewa kereta menyediakan pembayaran melalui kad kredit. Anda boleh datang sekali terus untuk mengambil kenderaan pada hari yang anda ingin tempah.

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Kereta Sewa Green Matrix Car Rental

testimoni perkhidmatan kereta sewa greenmatrix kereta sewa murah di puchong testimoni perkhidmatan kereta sewa greenmatrix kereta sewa murah di puchong testimoni perkhidmatan kereta sewa greenmatrix kereta sewa murah di puchong testimoni perkhidmatan kereta sewa greenmatrix kereta sewa murah di puchong

Jom Tempah Kereta Sewa Dengan Green Matrix Car Rental

Jangan susah hati lagi mencari kereta sewa yang murah. Memang tidak ada kereta yang murah semurah kereta sewa di Green Matrix Car Rental. Dengan Green Matrix, anda hanya buat 3 langkah sahaja untuk anda dapatkan kereta sewa tanpa perlu ke mana-mana. Pertama, anda hanya perlu menempah secara online. Kedua, anda membuat bayaran secara online dan akhirnya anda hanya bersedia untuk mendapatkan kereta pada hari anda ingin tempah. Mudah, cepat dan murah pula tu. Untuk pengetahuan anda, harga kereta sewa yang ditawarkan adalah sangat murah dan serendah RM110 setelah termasuk GST dan ia juga bergantung kepada jenis model kenderaan yang disewa. Anda juga boleh melihat pelbagai jenis kereta sewa yang ditawarkan dan anda tidak perlu mencari-cari kereta sewa di luar sana lagi. Green Matrix Car Rental pastinya pilihan yang terbaik dan termurah di Puchong.

jom sewa kereta sewa murah di puchong

Ramai yang telah menggunakan perkhidmatan kereta sewa daripada Green Matrix Car Rental dan mereka sangat berpuas hati dengan perkhidmatan kereta sewa yang ditawarkan, malah kualiti kereta sangat bagus dan harga sangat berpatutan. Anda tidak harus melepaskan peluang mencuba dan menempah perkhidmatan kereta sewa yang sangat eksklusif, berbaloi dan terbaik di Puchong ini. Jom tempah Kereta Sewa bersama Green Matrix Car Rental sekarang!

GREEN MATRIX CAR RENTAL |  KERETA SEWA MURAH DI PUCHONG
Hubungi: Tekan untuk telefon (011-33312909) | Tekan untuk WhatsApp 
Facebook:  Green Matrix Puchong
Website: www.greenmatrixcarrental.com/puchong

Lokasi:
Puchong Intan, puchong selangor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: