Review
Aug 12, 2018, 12:47pm

Kereta Sewa Murah Di Kuala Terengganu


kereta sewa murah di kuala terengganu

Negeri Terengganu sememangnya terkenal dalam kalangan warga penduduk Malaysia sebagai salah satu destinasi pelancongan yang unik di negeri Malaysia. Terletak di Pantai Timur Semenanjung Malaysia, Terengganu menawarkan para pengunjung dan pelancong pelbagai tempat menarik yang menjadi tumpuan mereka yang melawat negeri tersebut sama ada dari penduduk tempatan mahupun dari antarabangsa. Ibu negeri Terengganu, Kuala Terengganu, juga dikenali sebagai Bandar Warisan Pesisir Air, kerana kedudukannya yang berhampiran dengan pantai yang cantik dan bersih.

Tempat Menarik di Kuala Terengganu

Antara tempat-tempat menarik yang boleh didapati di Kuala Terengganu termasuklah tempat membeli belah Pasir Payang, yang mana anda boleh membeli barang-barang yang khusus boleh didapati hanya di negeri Terengganu sahaja, tidak kira sama ada barang basah atau barangan-barangan yang lain, seperti songket, kain batik dan sebagainya.

kereta sewa murah pasar payang kuala terengganu

Sekiranya anda memang jenis seorang yang suka berjalan-jalan di negeri Terengganu, antara tempat-tempat yang menarik termasuklah Taman Tamadun Islam, Masjid Kristal, kawasan-kawasan tenunan batik dan kain songket, China Town di Kuala Terengganu dan sebagainya lagi boleh anda kunjungi.

Bagi anda yang kaki foodie atau gemar makan, anda boleh dapatkan keropok lekor yang semestinya unik dan unggul di Kuala Terengganu dengan rasanya yang tersendiri. Tambahan pula, anda mesti tidak ketinggalan untuk mencuba nasi dagang, ikan celup tepung dan sebagainya.

lokasi kereta sewa kuala terengganu

Untuk menjelajahi negeri Terengganu terutama sekali di Kuala Terengganu, sudah pasti ramai pengunjung akan menggunakan kereta untuk membawa mereka ke mana-mana sahaja di Kuala Terengganu. Salah satu pilihan yang boleh didapati bagi pengunjung-pengunjung di negeri Terengganu adalah untuk mendapatkan kereta sewa di Kuala Terengganu.

Kini ramai orang yang suka mengambil atau mendapatkan servis kereta sewa untuk memudahkan mereka berjalan-jalan sekitar Kuala Terengganu. Di sini kita akan memperkenalkan salah sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa di Kuala Terengganu.

Umar Travel Syarikat Kereta Sewa Kuala Terengganu Terbaik

syarikat kereta sewa murah di kuala terengganu

Syarikat ini mempunyai pelbagai jenis kereta untuk disewakan pada sesiapa sahaja yang memerlukan kereta sewa di Kuala Terengganu. Tidak kira untuk tujuan pekerjaan mahupun untuk tujuan santai, terdapat kereta yang boleh disewa dari syarikat ini mengikut jenis dan citarasa anda. Pelbagai jenis kereta sewa boleh ditempah oleh pelanggan mengikut kesesuaian atau kehendak mereka, termasuk kereta berjenis ekonomi, MPV, Sedan, luxury (kereta mewah) dan juga van. Untuk pengetahuan anda, Umar Travel merupakan syarikat kereta sewa murah Kuala Terengganu yang mendapat permintaan ramai dan sangat dipercayai di Kuala Terengganu.

Umar Travel Kereta Sewa Murah Di Kuala Terengganu

umar travel kereta sewa murah di kuala terengganu

Sedarkah anda, harga kereta sewa di sekitar Terengganu juga standard sama seperti harga kereta sewa di Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan sebagainya. Tidak semua perkhidmatan kereta sewa di Terengganu meletakkan harga yang murah dan sangat berbaloi untuk anda, namun Umar Travel menyediakan perkhidmatan kereta sewa Kuala Terengganu dengan harga yang amat murah, berpatutan dan mampu untuk anda miliki. Dengan harga yang sangat berpatutan dan murah, kereta sewa Kuala Terengganu ini sememangnya menjadi pilihan ramai!

Perkhidmatan Dan Servis Umar Travel Kereta Sewa Kuala Terengganu

perkhidmatan kereta sewa murah di kuala terengganu

Kereta sewa Terengganu ini menawarkan perkhidmatan dan servis kereta sewa bagi memudahkan anda untuk merancang perjalanan anda di Kuala Terengganu. Sebagai kereta sewa Kuala Terengganu yang memuaskan ramai pelanggan, kereta sewa Terengganu ini lengkap dengan pelbagai kemudahan dan keselesaan dalam memberikan servis yang terbaik kepada anda. Jom kita lihat perkhidmatan yang ditawarkan oleh kereta sewa Kuala Terengganu Umar Travel.

Kereta Sewa di Kuala Terengganu Dan Sekitar Terengganu

kereta sewa murah di terengganu

Anda boleh menyewa kereta sewa Umar Travel ini untuk digunakan ke mana sahaja di sekitar Kuala Terengganu dan seluruh Terengganu. Kereta sewa Terengganu ini sangat mudah untuk disewakan dan pastinya anda berpuas hati dengan kualiti kereta serta perkhidmatan kereta sewa yang ditawarkan.

Penghantaran Kereta Sewa Di Airport, Hotel Dan Lain-lain

penghantaran kereta sewa di lapangan terbang gong badak

Umar Travel menyediakan perkhidmatan menghantar kereta kepada anda untuk disewa di sekitar Terengganu sama ada di kawasan Airport Kuala Terengganu, di sekitar hotel berhampiran Pusat Bandar Kuala Terengganu dan di mana sahaja tempat yang memudahkan anda untuk mengambil kereta sewa. Sekiranya anda ingin datang ke lokasi kereta sewa Umar Travel, anda juga digalakkan.

Sewa Kereta Dan Pemandu

pemandu kereta sewa murah di kuala terengganu

Terdapat servis baru yang ditawarkan oleh Kereta Sewa Kuala Terengganu di mana anda boleh menyewa kenderaan anda sekali pemandu atau chauffeur. Harga untuk sewa kereta termasuk pemandu termasuk sekali dengan minyak, tol, pemandu yang profesional dan berkaliber, keadaan kereta yang sangat baik dan juga air mineral diberikan percuma kepada semua penumpang. Pemandu Kereta Sewa Kuala Terengganu akan memastikan anda sampai ke tempat yang dituju, dan pemandu kami bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka juga akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Jom Guna Perkhidmatan Kereta Sewa Umar Travel

pilihan kereta sewa murah di kuala terengganu

Kereta sewa Kuala Terengganu yang murah ini amat berbaloi untuk anda gunakan. Perkhidmatan yang meluas dan berkualiti menjadikan perjalanan anda lebih mudah, cepat dan murah! Jom guna perkhidmatan kereta sewa dari Umar Travel!

Untuk tempahan atau pertanyaan, anda boleh menghubungi Kereta Sewa Kuala Terengganu seperti berikut:

UMAR TRAVEL | PERKHIDMATAN KERETA SEWA KUALA TERENGGANU
Hotline: Tekan untuk telefon (013-315 8080) | Link WhatsApp
Website: www.keretasewakt.com

Jenis Kereta Sewa Murah Umar Travel di Kuala Terengganu

jenis kereta sewa murah di kuala terengganu

Kereta sewa Terengganu ini menawarkan pelbagai jenis kereta seperti kereta bajet biasa, MPV, kereta mewah luxury, sedan dan juga van. Semua jenis kereta ini sangat sesuai digunakan oleh anda yang mempunyai pelbagai tujuan dan objektif perjalanan seperti ingin bercuti bersama keluarga atau kawan-kawan, menghadiri mesyuarat syarikat anda di Terengganu, menggunakan ketika kecemasan dan lain-lain lagi. Harga kereta sewa Kuala Terengganu ini juga mengikut jenis kereta yang dipilih beserta jumlah hari yang anda sewa.

koleksi kereta sewa kuala terengganu

Koleksi Kereta Sewa Umar Travel

Pasti anda tidak sabar lagi hendak melihat koleksi kereta sewa Kuala Terengganu yang murah dan berpatutan di Terengganu. Ia sangat cantik, berkualiti dan murah! Mari kita lihat pelbagai jenis koleksi kereta yang ditawarkan oleh Syarikat Umar Travel, iaitu Kereta Sewa Kuala Terengganu yang pelanggan boleh tempah.

Perodua Axia (A)

kereta perodua axia murah kuala terengganu

Siapa yang tak kenal Perodua Axia? Dengan saiz ruang dalam yang setanding dengan Perodua Myvi dan juga digabungkan dengan pemanduan yang selesa, ia menjadi piiihan golongan pertengahan umur ataupun dengan mereka yang mempunyai keluarga yang kecil. Dengan rekabentuk yang menarik dan mampu dapat membawa 4 orang dengan selesa, siapa yang tak minat dengan Perodua Axia?

Harian: RM 120 / Mingguan: RM 650 / Bulanan: RM 1,850

Proton Saga FLX (A)

kereta sewa proton saga kuala terengganu

Siapa yang tak kenal Proton Saga? Kereta sedan ini telah menjadi kereta yang amat diminati ramai kerana ia sesuai untuk membawa keluarga yang kecil, dengan menawarkan tempat duduk yang selesa untuk seisi keluarga dan juga antara kereta yang jimat minyak. Sesuai untuk dibawa bershopping.

Harian: RM 130 / Mingguan: RM 700 / Bulanan: RM 1,950

Toyota Vios 2017 (A)

kereta sewa vios kuala terengganu

Toyota Vios 2017 tampak bergaya dengan rupa bentuk kereta yang moden dan sporty. Sesuai untuk mereka yang bedarah muda yang memelukan kereta sedan untuk tampak bergaya dan juga menjimatkan petrol. Dapat memuatkan sehingga 5 orang dan juga mempunyai ruang but yang luas sesuai untuk mereka yang kaki shopping.

Harian: RM 250 / Mingguan: RM 1,400 / Bulanan: RM 3,000

Proton Myvi (A) / Perodua Myvi Icon (A)

kereta sewa myvi murah kuala terengganu

Perodua Myvi merupakan kereta yang mampu membawa 5 orang dengan amat selesa, juga merupakan kereta yang amat jimat minyak, namun ia tidak terlalu besar dan terlalu kecil, sesuai dan selesa untuk dibawa ke mana-mana sahaja. Ia juga mempunyai ruang but yang luas untuk anda yang suka bershopping. Sesuailah bagi anda untuk anda membawa barang-barang yang banyak dengan kereta ini.

Harian: RM 130 | RM140 / Mingguan: RM 700 | RM750 / Bulanan: RM 1,950 | RM 2,000

Perodua Alza (A)

kereta sewa perodua alza murah kuala terengganu

Salah satu daripada kereta-kereta bersifat MPV entry-level yang menjadi kegemaran ramai, Perodua Alza sesuai untuk anda yang mempunyai keluarga yang sederhana besar atau membawa rakan-rakan anda untuk travel bersama-sama anda. Kereta ini mampu membawa sehingga 7 penumpang, ia merupakan pilihan yang sesuai bagi anda yang mementingkan bajet serta penjimatan penggunaan petrol.

Harian: RM 200 / Mingguan: RM 1,200 / Bulanan: RM 2,800

Hyundai Starex

kereta sewa hyundai starex kuala terengganu

Hyundai Starex merupakan MPV yang mampu memberikan keselesaan kepada pemandu dan juga penumpang dengan menawarkan ruang duduk yang luas dan selesa serta pemanduannya yang mantap dan lancar.

Harian: RM 650 / Mingguan: RM 3,500 / Bulanan: RM 8,500

Toyota Vellfire (A)

kereta sewa toyota vellfire kuala terengganu

Anda inginkan keselesaan yang optimum? Toyota Vellfire ini pastinya menjadi pilihan anda. Tentu ramai yang sudah tahu dengan jenama Vellfire yang tidak ragu-ragu lagi menawarkan ruang duduk yang amat luas dan spacious. Walaupun mahal tetapi anda akan terjamin dengan pengalaman pemanduan yang amat selesa. Anda boleh menaikinya dengan jumlah penumpang yang ramai.

Harian: RM 800 / Mingguan: RM 4,500 / Bulanan: RM 10,500

Exora CFE Bold (A)

kereta sewa exora murah terengganu

Exora juga termasuk dalam kategori MPV dan boleh membawa sehingga 7 penumpang serta keselesaan pemanduan adalah hampir setaraf dengan Perodua Alza. Satu alternatif atau kelainan yang anda boleh pilih kerana jenama Nissan tergolong dalam kategori jenama kereta yang mempunyai reliability yang tinggi.

Harian: RM 250 / Mingguan: RM 1,300 / Bulanan: RM 3,200

Toyota Hiace (M)

kereta sewa murah van 11 seaters kuala terengganu

Toyota Hiace ttergolong dalam minivan atau minibus yang mana ia mampu membawa penumpang yang ramai dan sesuai untuk anda yang membawa kumpulan yang besar.

Harian: RM 300 / Mingguan: RM 1,850 / Bulanan: RM 4,800

Kegunaan Kereta Sewa Umar Travel

kegunaan kereta sewa di kuala terengganu

Kereta sewa Umar Travel boleh digunakan bagi anda yang ingin bercuti atau ke mana sahaja yang anda inginkan di sekitar Terengganu. Mujur ada kereta sewa Terengganu yang murah dan berpatutan di Kuala Terengganu, ramai mereka yang memerlukan kereta kini boleh menempah dengan kereta sewa Umar Travel. Selain daripada bercuti, terdapat banyak kegunaan kereta sewa Kuala Terengganu ini yang mampu milik ini.

1. Percutian Atau Perjalanan Makan Angin

kereta sewa murah untuk bercuti di terengganu

Percutian atau perjalanan makan angin bersama keluarga dan kawan-kawan adalah sesuatu yang menarik untuk anda lakarkan bersama kereta sewa Umar Travel yang bertapak di Kuala Terengganu ini. Anda boleh memilih kereta yang besar, cantik dan selesa supaya keluarga dan rakan-rakan dapat menikmati percutian dengan baik dan menyeronokkan.

2. Mesyuarat, Majlis Atau Urusan Kerja

kereta sewa terbaik di kuala terengganu

Anda boleh menyewa kereta yang sesuai dengan anda untuk menghadiri mesyuarat, majlis atau apa-apa bentuk perjalanan yang melibatkan urusan kerja dan pejabat anda. Sekiranya urusan pekerjaan anda memerlukan kereta yang khas untuk VVIP, kereta mewah atau kereta yang bersesuaian, anda boleh memilih pelbagai jenis kereta di Umar Travel. Pelbagai kereta yang boleh anda dapatkan bersesuaian dengan situasi anda.

3. Urusan Kecemasan Dan Keperluan

sewa kenderaan murah kuala terengganu kecemasan

Anda mungkin memerlukan kereta untuk menghantar adik pulang ke university? Melawat rumah saudara mara? Ataupun menghadiri interview dan tidak tahu mengambil kenderaan awam di kawasan Kuala Terengganu? Apa sahaja urusan kecemasan ataupun keperluan yang anda perlukan, anda boleh menyewa kereta daripada Umar Travel. Kereta Sewa Terengganu yang menawarkan pilihan kereta yang pelbagai dengan kadar harga yang murah ini memerlukan anda menempah awal sebelum tarikh mengambil kenderaan supaya tidak berlaku tempahan kereta tersebut untuk kegunaan orang lain.

4. Kereta Wedding Atau Kereta Kahwin

kereta wedding murah kuala terengganu

Anda boleh menyewa kereta sewa Kuala Terengganu ini bagi dijadikan kereta sewa wedding anda untuk memeriahkan majlis perkahwinan anda sama ada sebagai latar belakang fotografi ataupun sebagai kenderaan eksklusif dan cantik untuk menghantar anda ke dewan majlis. Kereta sewa Terengganu ini paling sesuai dijadikan kereta wedding anda, malah ia sangat murah untuk disewakan dalam masa sehari dan anda juga berpeluang mendapatkan diskaun sekiranya sewa lebih dari beberapa hari.

Dapatkan Kereta Sewa Umar Travel Murah Di Terengganu

pilihan kereta sewa murah di kuala terengganu

Setiap kali datang ke Terengganu, tidak perlu lagi bimbang mengenai kenderaan yang anda perlukan kerana kereta sewa Umar Travel boleh digunakan pada setiap kali anda ke sini. Itulah kata-kata pelanggan yang telah menjadi pelanggan tetap Kereta Sewa Terengganu ini. Kereta Sewa Umar Travel sangat murah dan berbaloi untuk anda gunakan!

Untuk tempahan atau pertanyaan, anda boleh menghubungi Kereta Sewa Kuala Terengganu seperti berikut:

UMAR TRAVEL | PERKHIDMATAN KERETA SEWA KUALA TERENGGANU
Hotline: Tekan untuk telefon (013-315 8080) | Link WhatsApp
Website: www.keretasewakt.com

Cara Mudah Untuk Menempah Kereta Sewa Umar Travel

tempah kereta sewa murah di kuala terengganu

Umar Travel telah menyediakan medium atau sistem mudah bagi anda yang ingin menempah kereta sewa mereka untuk perjalanan anda. Sistem secara online atau lebih dikenali sebagai Online Booking boleh dilakukan secara atas talian di umartravel.com.my. Anda hanya perlu mengikut langkah-langkah yang mudah yang telah ditetapkan secara satu demi satu. Dengan sistem tempahan kereta sewa Kuala Terengganu secara online ini, anda akan jimat masa dan tenaga kerana tidak perlu datang ke kedai kereta sewa Umar Travel semata-mata untuk membuat tempahan kereta. Mudah kan? Jom lihat langkah-langkah untuk menempah kereta sewa bersama Umar Travel.

1. Pilih Lokasi Dan Masa

Setelah anda melayari laman web rasmi Umar Travel, anda boleh melihat di bahagian sewa kereta dan boleh terus memilih lokasi serta masa untuk anda ambil kereta dan hantar semula kereta sewa. Lokasi yang dipilih haruslah lokasi yang anda benar-benar boleh datang untuk mengambilnya.

cara tutorial tempahan kereta sewa kuala terengganu

2. Sah Dan Semak Tarikh Kereta Available

Anda perlu mengesahkan tarikh dan kereta yang anda pilih untuk pengambilan kereta. Sebelum itu, anda harus pastikan tarikh yang dipilih dan kereta yang anda pilih adalah available untuk tarikh tersebut. Sekiranya kereta sewa yang anda pilih boleh didapati pada hari tersebut, anda boleh teruskan tempahan anda di laman web Umar Travel.

carian kereta sewa murah kuala terengganu

3. Lihat total bayaran dan Isi Maklumat Pemandu

Total bayaran akan dikeluarkan berdasarkan jumlah hari dan jenis kereta yang anda pilih. Kemudian, anda perlu mengisi maklumat pemandu yang diperlukan dengan lengkap. Maklumat yang diperlukan adalah nama seperti dalam kad pengenalan, alamat, umur, nombor telefon dan sebagainya. Anda boleh melengkapkan maklumat yang diperlukan bagi memudahkan proses tempahan kereta sewa.

isi maklumat penyewaan kereta

4. Sah Email Dan No telefon

Anda boleh mengesahkan maklumat email dan nombor telefon anda supaya dapat membuat pengesahan dengan lancar. Pihak Umar Travel akan menghantar maklumat booking kereta sewa yang anda pilih di email yang telah anda nyatakan. Anda boleh merujuk maklumat kereta sewa seperti tarikh, lokasi ambil dan hantar kereta, harga dan lain-lain lagi di email anda.

resit pembayaran kereta sewa

5. Pembayaran Secara Online Untuk Kereta Sewa

Kereta sewa Kuala Terengganu ini membolehkan anda membuat pembayaran secara online dengan mudah, pantas dan selamat tanpa anda perlu memegang cash dan menghabiskan masa untuk berjumpa. Anda boleh terus buat pembayaran melalui internet perbankan seperti online transfer, melalui kad kredit, kad debit dan seabgainya. Caj untuk CREDIT dan DEBIT CARD adalah 2.5% manakala ONLINE BANKING adalah 1.5%. Caj tersebut ditanggung oleh Umar Travel sepenuhnya. Namun, sekiranya anda membuat pembatalan atau Cancel booking, caj tersebut menjadi tanggungan anda dan tambahan RM0.50 sen dikenakan sekiranya akaun bank anda adalah selain dari CIMB Bank

pilihan pembayaran mudah

Cara Pembayaran Yang Mudah

Cara pembayaran yang mudah boleh anda lakukan dari CIMB dengan redirecting terus kepada Online Banking System iaitu laman web CIMB Clicks di mana anda boleh terus log in dan membuat pembayaran. Ia sangat mudah dan murah bagi anda yang mempunyai CIMB Clicks. Jika tiada, anda boleh menggunakan sistem perbankan bank lain seperti Hong Leong Connect, Maybank2U dan lain-lain lagi.

cara pembayaran kereta sewa kuala terengganu

6. Langkah Terakhir: Semak Email Untuk Pengesahan Dan Berjaya Tempah

Setelah pembayaran dibuat, anda akan menerima email yang mengatakan anda berjaya menempah kereta sewa Umar Travel iaitu Successful serta Confirm booking dari pihak kereta sewa Kuala Terengganu ini. Anda boleh menyemak email anda untuk pengesahan booking selepas 1 minit. Setelah semuanya selesai, anda boleh mengambil kereta di tempat yang anda telah tetapkan pada waktu yang dirancang sebelumnya. Prosesnya amat senang, ringkas dan mudah sahaja kan!

Kelebihan Kereta Sewa Umar Travel

Umar Travel mempunyai kelebihan dari segi perkhidmatan, jenis kenderaan, harga dan kos, kecekapan sistem tempahan dan pelbagai lagi yang menambat hati pelanggan mereka terutamanya penduduk Kuala Terengganu dan sekitar Terengganu. Kereta sewa Terengganu ini juga menjadi pilihan para pelancong dalam merancang percutian mereka. Mari kita lihat pelbagai kelebihan yang menjadi penyebab kereta sewa Terengganu ini menjadi pilihan.

pilihan kereta sewa kuala terengganu

#1 – Pelbagai Jenis Kereta Ditawarkan

Seronoknya memilih kereta sewa Kuala Terengganu ini! Umar Travel menawarkan pelbagai jenis kereta iaitu dari kereta bajet sehinggalah kereta bertaraf luxury dan eksklusif yang sesuai untuk VVIP dan sebagainya. Semua kereta boleh dipilih oleh anda mengikut kemahuan dan kesesuaian perjalanan anda. Sebagai contoh, anda boleh memilih kereta Axia atau Myvi sekiranya ingin harga bajet atau hanya berseorangan dalam perjalanan.

kereta sewa berpatutan di kuala terengganu

#2 – Harga Berpatutan Dan Murah

Harga kereta sewa Terengganu yang murah dan berpatutan ini memuaskan hati semua pihak di mana mereka boleh mendapatkannya pada bila-bila masa terutamanya ketika kecemasan. Kereta sewa Kuala Terengganu ini sangat mampu milik kerana bukan sahaja anda yang bekerja boleh dapatkannya, tetapi pelajar, suri rumah dan sesiapa sahaja pun mampu menyewanya. Umar Travel adalah satu-satunya syarikat kereta sewa Terengganu yang menawarkan kereta sewa Terengganu murah dan berkualiti di Terengganu.

kereta terbaik untuk disewa

#3 – Kereta Berkualiti Tinggi

Jangan terkejut sekiranya kereta sewa Kuala Terengganu yang anda dapatkan ini sangat berkualiti seakan-akan kereta baru! Jaminan kualiti kereta kepada anda tidak pernah mengecewakan di mana keadaan kereta berada di tahap terbaik dan sangat memberangsangkan. Anda pasti berpuas hati dengan kualiti kereta yang disediakan oleh Umar Travel. Ia jarang untuk berlaku kerosakan, masalah sistem, enjin, kemalangan dan sebagainya.

sistem tempahan kereta sewa efektif

#4 – Sistem Tempahan Yang Efektif

Sistem tempahan atau booking kereta sewa Kuala Terengganu ini disediakan bagi memudahkan anda supaya boleh menempah pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda berada. Dengan perkhidmatan hanya di hujung jari sahaja, anda boleh terus mendapatkan kereta sewa idaman anda dari Umar Travel untuk terus digunakan pada hari yang anda perlukan. Harga sewa kereta juga telah ditetapkan dengan jelas mengikut sewaan secara harian, mingguan dan juga bulanan.

pakar kereta sewa murah di kuala terengganu

#5 – Berpengalaman, Pakar Dan Mahir

Umar Travel menjalankan perniagaan kereta sewa sejak dahulu lagi dan telah mempunyai pengalaman yang luas dalam mengendalikan kereta sewa. Anda tidak perlu risau kerana Umar Travel merupakan syarikat yang menguruskan servis kereta sewa dengan cekap, mahir dan pakar. Mereka sangat professional dan mudah dirunding. Sekiranya mempunyai masalah berkaitan kereta yang disewa, anda boleh terus menghubungi mereka dan berbincang.

peluang kereta sewa murah di kuala terengganu

#6 – Diskaun Untuk Tempoh Sewa Yang Lama

Anda turut menerima diskaun atau harga istimewa yang jauh lebih murah sekiranya anda membuat tempahan lebih daripada sehari dan beberapa hari. Seperti yang ditetapkan, anda boleh menyewa kereta dalam jangka masa harian, mingguan dan bulanan. Bagi sewaan yang lebih dari sehari, diskaun terus diberikan dan anda boleh melihat harga selepas diskaun di dalam sistem setelah membuat tempahan. Seronoknya dapat harga diskaun yang murah, berpatutan dan amat mampu milik!

kereta sewa pelbagai jenis di terengganu

#7 – Perkhidmatan Kereta Sewa Dan Pelbagai Servis

Umar Travel yang merupakan Kereta Sewa Terengganu ini turut menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan atau servis selain dari menyewakan kereta sewa sahaja. Mereka juga menawarkan perkhidmatan menghantar dan mengambil kereta yang ingin anda sewa, serivis ini juga akan memudahkan anda dapat menjimatkan masa dan tenaga anda. Selain itu, mereka juga boleh mengambil anda di Airport Kuala Terengganu, hotel atau sekitar kawasan Terengganu.

kereta sewa honda kuala terengganu

#8 – Peluang Memandu Kereta Mewah Dan Bergaya

Ramai pelanggan Umar Travel sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan oleh Umar Travel. Mereka secara tidak langsung dapat merasa untuk memandu kereta mewah dan bergaya seperti luxury car yang ditawarkan oleh kereta sewa Kuala Terengganu ini. Bukan selalu dapat anda memandu kereta mewah sebegini. Apa salahnya sekali sekala sewa dengan Umar Travel? Dapatlah jadi jejaka pujaan yang high class gitu!

Dapatkan Kereta Sewa Murah Di Kuala Terengganu Sekarang!

pilihan kereta sewa murah di kuala terengganu

Kereta Sewa Kuala Terengganu akan memastikan kepuasan pelanggan-pelanggan mereka dengan menawarkan khidmat kereta sewa dan juga khidmat sewa sekali pemandu yang terbaik. Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan khidmat sewa kereta kepada sesiapa sahaja, tidak kira individu atau korporat, tempatan atau antarabangsa, dan akan membuat yang terbaik kerana kepuasan pelanggan adalah matlamat Kereta Sewa Kuala Terengganu.

Untuk tempahan atau pertanyaan, anda boleh menghubungi Kereta Sewa Kuala Terengganu seperti berikut:

UMAR TRAVEL | PERKHIDMATAN KERETA SEWA KUALA TERENGGANU
Hotline: Tekan untuk telefon (013-315 8080) | Link WhatsApp
Website: www.keretasewakt.com

Jom tempah Kereta Sewa Terengganu SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom tempah Kereta Sewa Terengganu SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah Kereta Sewa Terengganu SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: