Review
Dec 15, 2017, 7:25am

Kereta Sewa Murah di Klang


  • 9
  •  
  •  
  •  
    9
    Shares

Untuk menikmati pemandangan dan keindahan di sesuatu tempat sepenuhnya dan secara bebas, menyewa kenderaan di sana adalah satu kemestian. Bukannya pengangkutan awam di tidak bagus, tetapi anda perlu terikat dengan jadual dan perjalanan dan masa anda di satu-satu tempat adalah terhad. Tambahan pula, kebanyakan pengangkutan awam tidak beroperasi 24 jam. Mencari kereta sewa terutama di Klang bukanlah perkara yang mudah kerana Klang sebuah bandar yang sesak sama seperti Kuala Lumpur.

bandar-klang-kereta-sewa-murah

Kereta Sewa Lebih Jimat dan Mudah dari  Uber dan GrabCar

Rangkaian Uber dan Grabcar akan mengenakan bayaran perjalanan sehala sahaja, jika anda mahu banyak kawasan sudah tentu meningkatkan kos penggangkutan anda. Bayangkan jika anda datang ke Klang dengan tujuh orang ahli keluarga, sudah tentu anda perlukan lebih dari satu kereta Uber dan Grabcar bukan? Dengan itu, kereta sewa adalah penyelesaian yang terbaik untuk anda.

perkhidmatan-grab-car

Kereta Sewa Murah Di Klang Serendah RM85 Sehari

Xvipi Sinergi Sdn Bhd merupakan syarikat berdaftar yang menjadi peneraju utama dalam menyediakan perkhidmatan kereta sewa di Klang, Shah Alam dan Johor Bahru di bawah jenama KLEZCAR. Mereka menawarkan perkhidmatan kereta sewa murah untuk jangka masa singkat dan panjang serendah sewaan RM85 sehari. Kereta mereka sentiasa dalam keadaan baik. Di samping itu juga kereta sewa ini lebih murah jika dibandingkan dengan pasaran di luar.

kereta-sewa-murah-klang

Perkhidmatan Kereta Sewa Yang Sesuai Untuk Semua Golongan

Perkhidmatan kereta sewa KLEZCAR ini didatangkan dengan banyak variasi kereta yang dikehendaki daripada kereta kecil, sederhana hingga ke kereta besar atau MPV. Kelebihan KLEZCAR adalah perkhidmatan Kereta Sewa mereka disediakan untuk seluruh golongan masyarakat samada yang bekerja tetap, bekerja sendiri atau pelajar ipta/ipts.

perkhidmatan-kereta-sewa-untuk-student-klang

Kepada pelajar-pelajar untuk menyewa kereta untuk berjalan-jalan di hujung minggu dengan kawan-kawan. Malah, boleh juga menyewa kereta untuk mengangkut barang-barang dari kolej sewaktu untuk menghadapi cuti semesta.

Kereta Sewa Perodua Myvi Murah di KLEZCAR, Klang

kereta-sewa-myvi-klang

Jika anda mencari kereta yang boleh menjimatkan kos perbelanjaan minyak Perodua Myvi adalah pilihan yang bijak. Saiz kereta yang comel memberikan kelebihan untuk lebih mudah masuk parking dan senang untuk dikendalikan semasa menghadapi kesesakan lalulintas. Disebabkan itu, model perodua ini adalah antara model kereta sewa yang terlaris disewa oleh para pelanggan yang mementingkan bajet dan kemudahan untuk mereka. Jadi, duit selebihnya mereka boleh gunakan untuk perbelanjaan yang lain.

Kereta sewa MPV Murah di KLEZCAR, Klang

kereta-sewa-murah-klang-shah-alam

Pilihan kereta sewa jenis MPV ini biasanya sangat sesuai untuk keluarga yang besar yang mana ia boleh memuatkan sehingga 7 orang penumpang. Dengan saiznya yang besar sudah tentu ia memberikan keselesaan kepada penumpang belakang. Disebalik saiznya yang besar, cc enjinnya yang besar mampu memberikan anda pengalaman pemanduan yang lebih menyeronokkan dan lebih selesa.

MPV Sewa Mewah di Klang – Toyota Vellfire / Hyundai Starex

sewa-kereta-MPV-klang

Sekiranya anda mempunyai bajet yang lebih besar dan berkeinginan untuk memandu sebuah kereta sedikit mewah daripada biasa seperti Vellfire atau Starex juga ada disediakan. Semestinya ia juga memberikan keselesaan yang lebih kepada pelanggan dan pelanggan akan lebih rasa seronok. Jika anda berminat dan anda mahu mengambil peluang ini untuk memandu MPV mewah ini, anda juga boleh dapatkannya pada harga sewa berpatutan. Selain itu, ia juga memberikan keselesaan maksima untuk anda sekeluarga dengan menawarkan ruang dalaman yang luas dan mewah.

8 Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Kereta Sewa Xvipi Sinergi Sdn Bhd

1. Syarikat Yang Dipercayai Ramai

logo-xvipi-car-rental

Xvipi Sinergi Sdn Bhd  telah bertapak sejak bertahun lamanya dan menyediakan banyak kenderaan yang sedia untuk disewa oleh para pelanggan. Ramai pelanggan telah menggunakan perkhidmatan dari Xvipi Sinergi Sdn Bhd sejak ditubuhkan.

2. Banyak Pilihan Kereta Sewa

kereta-sewa-klang-murah-mudah-baru

Syarikat Xvipi Sinergi Sdn Bhd menyediakan pelbagai jenis model kenderaan, saiz, harga kereta sewa untuk pilihan pelanggan  mengikut bajet masing-masing.

3. Harga kereta sewa yang murah

lagi-lama-lagi-murah

Xvipi Sinergi Sdn Bhd menawarkan harga kereta sewa yang termurah di Klang, Shah Alam, dan Johor Bahru berbanding dengan tawaran perkhidmatan kereta sewa yang lain. Jika tidak percaya, anda boleh cuba survey untuk memastikannya.

4. Kereta yang terbaik untuk pelanggan

kereta-yang-sentiasa-diselenggara

Samada anda sewa untuk kegunaan sendiri mahupun kegunaan korporat, Xvipi Sinergi Sdn Bhd akan menyediakan kereta yang terbaik untuk pelanggan tidak mengira status. Kenderaan yang di sewakan juga telah dipastikan selesa dan selamat untuk digunakan oleh para pelanggan. Mereka juga memberikan kenderaan yang sesuai untuk keperluan setiap pelanggan mereka.

5. Memberikan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik

khidmat-terbaik

Misi Xvipi Sinergi Sdn Bhd sentiasa berusaha memberikan perkhidmatan yang terbaik buat pelanggan. Selain itu, Xvipi Sinergi Sdn Bhd akan memastikan pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan kereta sewa yang mereka tawarkan sepanjang menggunakan perkhidmatan mereka.

6. Pakar dalam Menyediakan MPV Mewah

pakar-kereta-sewa-mpv-mewah

Xvipi Sinergi Sdn Bhd sangat pakar dalam menyediakan MPV mewah seperti MPV seperti  Toyota Alphard, Toyota Vellfire, Toyota Estima dan Hyundai Starex.

7. Boleh Sewa Kereta Secara Harian, Mingguan dan Bulanan

kereta-sewa-harian-mingguan-bulanan

Di Xvipi Sinergi Sdn Bhd, anda boleh sewa kereta secara harian, mingguan dan bulanan dengan harga yang lebih murah seperti yang ditawarkan sekitar seluruh Klang, Shah Alam dan Johor Bahru Sebaiknya anda perlu merancang terlebih dahulu berapa lama tempoh untuk menyewa kereta supaya tidak menimbulkan sebarang masalah semasa menggunakannya.

8. Perkhidmatan Tambahan

kereta-sewa-klang-untuk-majlis-rasmi

Xvipi Sinergi Sdn Bhd juga menyediakan kenderaan sewa premium untuk upacara majlis yang istimewa mengikut permintaan pelanggan. Pastikan anda tempah awal untuk memastikan perancangan berjalan lebih lancar bila sampai masanya dan memudahkan pihak Xvipi Sinergi Sdn Bhd untuk merancang dan menyediakan perkhidmatan tersebut lebih awal.

Apa Kata Pelanggan Kereta Sewa Murah di Klang Ini?

Ramai antara pelanggan yang menggunakan perkhidmatan kereta sewa Xvipi Sinergi Sdn Bhd sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan sepanjang menggunakannya. Pendek kata, servis mereka memang terbaik dalam soal kereta sewa.

testimoni-pengguna-kereta-sewa-murah-klang (1) testimoni-pengguna-kereta-sewa-murah-klang (2) testimoni-pengguna-kereta-sewa-murah-klang (3)

Dapatkan Kereta Sewa Murah Di Klang Sekarang!!!

Xvipi Sinergi Sdn Bhd memberi perhatian penuh kepada kualiti kereta sewa serta komitmen yang tinggi untuk memberikan servis yang terbaik kepada pelanggan. Di jamin puas hati dengan perkhidmatan kereta sewa yang diberikan kepada anda.

XVP CAR RENTAL | KERETA SEWA KLANG Hubungi: Tekan untuk telefon (013-9188282) | Tekan untuk WhatsApp Website: www.xvpcarrental.my

Lokasi kereta Sewa Klang (Google Map): https://goo.gl/maps/R2F9hhPSLoy

   
Jom tempah kereta sewa Klang di XVPCar Rental SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah kereta sewa Klang di XVPCar Rental SEKARANG!