Kereta Sewa Murah di KL Serendah RM55 Sehari

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kereta Sewa Murah di KL Serendah RM55 Sehari? Anda tengah mencari kereta sewa yang murah tetapi selesa dan tip top? Susah mendapat kereta sewa dengan harga yang boleh kawtim?

Teringin nak ronda-ronda “Key El” tetapi tiada kereta yang sesuai? Nak muat keluarga (Abang-abang, adik,kakak, makcik, pakcik, datuk, nenek, sepupu, sepapat bawa jalan-jalan Kuala Lumpur dan Lembah Klang?)

Kereta Sewa Murah di KL

Malas nak naik teksi? Uber? Grabcar? Nak naik kereta sendiri lebih senang pusing-pusing KL sebab sekarang dah ade Mrs Wazeyyy (Waze) lagi sonang zaman sekarang ni. Mungkin ada yang fikir, Nak cari bergaya pakai kereta mewah, nak pergi function, kenduri atau gathering kawan-kawan sekolah, kolej dan Universiti.

Hmmm.Malu lah kalau bawa motor atau kereta kecil. Hidup mesti mau stylo bro. Baru orang respek.

Atau nak bawa Tunang, Girlfriend or Secret Admire jalan-jalan KL… mesti Aweks tertarik bro… Abam bawa kereta besar…

Anggun Kereta Sewa Murah di KL

Haaaa. Ini tempat yang anda cari. Sewakan sahaja tau jangan bawa balik kampung pula. Lagi satu. Pastikan harga yang termurah di abad ini –> Hanya dengan Anggun Car rental – Kereta Sewa Mudah (Murah). Ia bukan murah tidak bagus tetapi murah serta berkualiti tau ! Jom kita lihat kereta besar yang mereka ada untuk anda sewakan…

Gambar Koleksi Kereta Sewa Murah di KL

Koleksi Kereta Sewa Murah di KL 1

Koleksi Kereta Sewa Murah di KL 2

 

Koleksi Kereta Sewa Honda Murah di KL

Honda City Kereta Sewa Murah di KL

Anda mahu lebih Penerangan, Honda City kereta dalam class Sedan sesuai untuk perjalanan di dalam bandar. Ianya diakui “jimat minyak” semasa jem di bandar, anda tak sedar betap jimatnya minyak apabila menggunakan kereta Honda City ini. Satu lagi kelebihan kereta ini ialah kurang bumping impact disebabkan suspension yang bagus. Anda akan rasa seperti bawa kereta mewah dengan kurangnya hummer atau getaran ketika driving. Saya yakin dan percaya mak mentua anda mesti suka naik Honda City ini….

Honda Accord Kereta Sewa Murah di KL

Honda Accord, mewah. Kalau anda tengah bawa kereta ini mesti orang ingat anda adalah ‘Manager’, Bussinesman atau orang-orang yang banyak duit… Fuhhh Aweks- aweks mesti terliur kecur perut apabila melihat anda mengambil mereka dengan menggunakan kereta ini.

Ianya juga memberikan keselesaan dan ruang yang luas kepada penumpang belakang, ehem2.. boleh rasa macam jadi boss bila duduk di bahagian belakang tue…

Kereta Sewa Murah di KL Honda CRV

Honda CRV, anda mahu kelihatan kuat dan garang di jalan raya KL ini?

Maka inilah kereta yang sesuai untuk anda. Berada di kelas SUV, kenderaan ini sesuai untuk famili dan untuk abam2 yang mahukan kelainan dari kereta Sedan yang biasa. Keluar je dari kereta ini mesti orang ingat anda orang-orang besar. Kereta ini agak tinggi dan saiz tayarnya agak besar, so anda akan merasa tinggi sedikit dari kereta lain. Tetapi dengan lambang ‘H’ dihadapan membuktikan anda bukan orang biasa-biasa.

Koleksi Kereta Sewa Proton Murah di KL

Kereta Sewa Murah di KL Saga FLX

Saga FLX 1.3, kereta Sedan untuk bajet sederhana. Khas untuk mereka yang cintakan kereta buatan Malaysia. Sesuai untuk family dan travel di sekitar KL. Manakala enjinnya dipastikan zero downtime.  Dengan ciri designnya yang up to date, memenuhi citarasa semua golongan. Tidak mewah dan simple sahaja untuk mengelakkan anda di “pau” teruk oleh rakan sebaya.

Kereta Sewa Murah di KL Persona

Persona 1.6, kereta Sedan, ramai orang Arab suka akan ciri-ciri design kereta ini. Ramai wanita (adik2 dan kakak2) di luar sana suka juga akan kereta ini. Berkonsepkan famili travel dengan bajet yang sederhana. Bentuk aerodynamics hood di hadapan memberi flow kepada angin di hadapan sekaligus memberikan impak kepada pemanduan yang selesa.

Kereta Sewa Murah di KL Exora Bold 1.6
Salah satu MPV keluaran Proton yang sesuai untuk orang yang berkeluarga. Dengan ruang penumpang dan cabin yang besar dapat memberikan keselesaan kepada penumpang. Pak mertua dan mak mertua anda mesti mahu naik kereta ini. Tidak lupa juga anak-anak akan berasa lebih selesa di bahagian belakang. MPV ini juga boleh memuatkan muatan yang besar dan banyak. Siapa sangka si sebalik body nya yang besar, ia boleh mendaki bukit dengan bersahaja tanpa mempedulikan kereta lain.

Koleksi Kereta Sewa Perodua Murah di KL

Viva

Sebut sahaja Viva, semua orang boleh agak kelebihannya di sebalik saiz yang kecil. Kecil bukan sebarang kecil. Kereta compact yang amat menjimatkan minyak berbanding kereta yang lain, mempunyai rekod cemerlang  di atas kertas penggunaan petrol hanya 26.1 km/l. Selain itu, anda merasa senang untuk parking dan ‘mencilok’ di khalayak ramai ketika jem. Walaubagaimanapun, pemanduan yang berkhemah amat digalakkan. Oh ya… tetapi anda juga mesti menempahnya secepat mungkin kerana ia laris seperti goreng pisang panas.

MyviMyvi 1.3 & 1.5 merupakan kereta yang boleh meluncur laju di jalan raya. Disebabkan oleh CC nya yang besar tetapi saiznya yang agak kecil (dibandingkan dengan kereta sedan). Apapun kereta ini juga laris seperti goreng pisang panas. Cuma anda dinasihatkan memandu kereta ini dengan berkhemah untuk mengelakkan di snap dan viral di dalam media sosial. Kereta ini juga jimat minyak.

AlzaSeperti kereta MPV Exora, MPV Alza juga adalah pilihan terbaik untuk keluarga. Dengan menaiki kereta ini anda boleh menikamat pemanduan yang santai disamping penjimatan minyak yang effisyien. Dengan MPV seperti ini anda tidak harus terlalu risau dengan luggage yang banyak. So bolehla shopping barang banyak-banyak di KL.

Pelanggan Kereta Sewa Murah di KL

Kereta Sewa Murah di KL 2

Kereta Sewa Murah di KL 1

Kereta Sewa Murah di KL 3

Kereta Sewa Murah di KL 4

Dapatkan Kereta Sewa Murah di KL Sekarang !

Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue
Off Jalan 34/26,
53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Website : www.anggunrentacar.com
BlogAnggunCarRental.blogspot.my

Email : angguncarrental@yahoo.com
Mobile Contact : +6 019 676 4434
Phone : +6 03 4131 1511


Anda tidak perlu pening kepala lagi. Jika mahu tahu lebih banyak koleksi kereta daripada biasa-biasa sehingga mewah anda boleh terus hubungi atau whatsapp no di atas untuk sebarang tempahan dan pertanyan. Kini segalanya mudah dengan anggun untuk Kereta Sewa Murah di KL Serendah RM55 Sehari. Mereka bersedia untuk menyediakan penghantaran ke premis dan kediaman anda dan juga ke KLIA/ KLIA 2/ Kl sentral hari ini.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *