Review
Jul 19, 2018, 10:15pm

Promosi Kereta Sewa Murah Di KL Serendah RM55 Sehari 2018 & 2019


Shares913

Kereta Sewa Murah di KL Serendah RM55 Sehari? Anda tengah mencari kereta sewa yang murah tetapi selesa dan tip top? Susah mendapat kereta sewa dengan harga yang boleh kawtim? Teringin nak ronda-ronda “Key El” tetapi tiada kereta yang sesuai? Nak muat keluarga (Abang-abang, adik,kakak, makcik, pakcik, datuk, nenek, sepupu, sepapat bawa jalan-jalan Kuala Lumpur dan Lembah Klang?)

Kereta Sewa Murah di KL

Malas nak naik teksi? Uber? Grabcar? Nak naik kereta sendiri lebih senang pusing-pusing KL sebab sekarang dah ade Mrs Wazeyyy (Waze) lagi sonang zaman sekarang ni. Mungkin ada yang fikir, Nak cari bergaya pakai kereta mewah, nak pergi function, kenduri atau gathering kawan-kawan sekolah, kolej dan Universiti.

Hmmm.Malu lah kalau bawa motor atau kereta kecil. Hidup mesti mau stylo bro. Baru orang respek.

Atau nak bawa Tunang, Girlfriend or Secret Admire jalan-jalan KL… mesti Aweks tertarik bro… Abam bawa kereta besar…

Anggun Kereta Sewa Murah di KL

Haaaa. Ini tempat yang anda cari. Sewakan sahaja tau jangan bawa balik kampung pula. Lagi satu. Pastikan harga yang termurah di abad ini –> Hanya dengan Anggun Car rental – Kereta Sewa Mudah (Murah). Ia bukan murah tidak bagus tetapi murah serta berkualiti tau ! Jom kita lihat kereta besar yang mereka ada untuk anda sewakan

kereta sewa murah di kl

Menyewa kereta adalah lebih baik daripada mengambil kenderaan awam yang lain. Apabila anda berkunjung ke Kuala Lumpur atau memerlukan kenderaan untuk menyempurnakan urusan anda, sudah pasti anda terikat dengan masa perjalanan dan aktiviti anda, malah anda mungkin lebih selesa kerana kereta memberikan ruang privasi kepada anda dan keluarga anda. Sesekali ke Kuala Lumpur, kereta sewa harus menjadi perkara pertama yang perlu anda dapatkan.

Kelebihan Menaiki Kereta Sewa Berbanding Kenderaan Awam

#1 – Boleh Menaiki Bila-Bila Masa

kereta sewa terbaik murah

Anda tidak perlu tunggu lama untuk teksi, bas atau tren untuk tiba tetapi anda boleh terus menaiki kereta pada waktu yang anda inginkan. Ada masanya kita hendak cepat tetapi tiada pula kenderaan, tanpa disedari urusan kita juga tergendala. Pasti anda tidak mahu hal yang sedemikian berlaku!

#2 – Tidak Perlu Menyediakan Duit Kecil Setiap Masa

tips kereta sewa kl

Anda tidak perlu menyediakan duit pecah setiap masa untuk dijadikan tambang tren, MRT dan sebagainya. Cukuplah menaiki kereta sekali sahaja memerlukan anda mengeluarkan kos sewa dan juga kos minyak kereta. Tidaklah anda tercari-cari duit syiling atau duit kecil untuk membeli token tren setiap masa untuk ke destinasi anda.

#3 – Selesa Dan Mempunyai Ruang Privasi

privasi kereta sewa murah di kl

Mengambil kereta sewa dan menggunakannya sepanjang tempoh anda berada di Kuala Lumpur memberi keselesaan kepada anda dan keluarga atau kawan-kawan. Anda boleh berehat di dalam kereta, berbual, makan dan melakukan apa sahaja tanpa perlu mematuhi mana-mana peraturan di dalam kereta. Pendek kata, anda mempunyai ruang privasi untuk anda dan keluarga anda sendiri.

#4 – Boleh Membawa Barang-Barang Tanpa Had

kereta sewa kl mudah

Anda boleh membawa barang-barang personal anda tanpa had sekiranya menaiki kereta sewa. Sekiranya menaiki kenderaan awam, pasti amat berat dan sukar untuk anda membawa barang yang banyak, berat dan sebagainya. Jika anda datang melancong, bagaimana anda ingin membawa pulang barang-barang yang banyak dibeli dengan menaiki kenderaan awam, tidak cukup tangan lagi untuk angkat ke sana sini?

Berbaloikah Menaiki Kereta Sewa Di Kuala Lumpur?

syarikat kereta sewa kl terbaik

Persoalan berbaloikah menaiki kereta sewa di Kuala Lumpur boleh dirungkaikan dengan 3 keadaan iaitu tempat anda mengambil kereta dengan destinasi anda, kesesakan lalu lintas di Kuala Lumpur dan juga harga kereta sewa yang ditawarkan kepada anda.

Tempat

kereta sewa kl terbaik

Kereta sewa sememangnya berbaloi dinaiki sekiranya ia adalah kereta sewa murah Kuala Lumpur. Kereta sewa murah di Kuala Lumpur yang berada disekitar kawasan Cheras, Ampang, Sentul, Gombak, Setapak dan lain-lain lagi boleh anda dapatkan sekiranya anda ingin melakukan perjalanan di Kuala Lumpur dan sekitarnya. Bagi anda yang ingin ke kawasan Selangor atau berdekatan Kuala Lumpur, anda boleh mencari kereta sewa di Selayang atau kereta sewa di Kepong.

Kesesakan

kesesakan kereta sewa murah

Memandu di Kuala Lumpur dengan menaiki kereta sewa pada kadar kos yang mahal amat tidak berbaloi ditambah dengan kesesakan lalu lintas yang berpanjangan dan membosankan. Siapa yang sanggup rugi menyewa kereta yang mahal tetapi menghabiskan masa mengharungi jalan sesak sepanjang hari? Itulah pentingnya menyewa kereta murah dan mampu milik sepanjang berada di Kuala Lumpur.

Harga

review kereta sewa kl

Kebanyakan perkhidmatan kereta sewa yang terdapat di Kuala Lumpur menawarkan kereta sewa pada kadar harga yang paling murah iaitu serendah RM80 atau RM100 ke atas untuk kereta bersaiz kecil dan pastinya kereta sewa tersebut sudah banyak kali digunakan. Adakah anggaran harga tersebut berbaloi untuk anda menyewa kereta yang bersaiz kecil dan belum pasti kualitinya? Sudah tentu tidak!

Promosi Kereta Sewa Murah Di KL Serendah RM55 Sehari

kereta mpv sewa kl

RM55 untuk sewa kereta dalam masa sehari adalah jumlah yang sangat berbaloi sekiranya anda menyewa kereta di Kuala Lumpur dengan keadaan kereta yang sangat baru, berkualiti dan juga berpatutan. Kini, terdapat promosi kereta sewa murah di Kuala Lumpur serendah RM55 sehari yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental.

Anggun Car Rental | Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur

lokasi kereta sewa murah di kl

Anggun Car Rental merupakan perkhidmatan kereta sewa yang diyakini ramai dan telah mendapat permintaan tinggi bagi semua daerah di Kuala Lumpur. Sebagai salah sebuah perkhidmatan atau kedai kereta sewa murah di KL, Anggun Car Rental sentiasa memberikan servis dan manfaat yang terbaik untuk anda. Promosi kereta sewa Anggun Car Rental serendah RM55 sehari ini sesuai untuk semua golongan terutamanya pelajar atau mereka yang berpendapatan rendah dan sederhana.

Jenis Kereta Sewa Anggun Car Rental

jenis kereta sewa murah

Terdapat pelbagai jenis kereta sewa Anggun Car Rental yang ditawarkan kepada anda dengan harga yang murah dan berpatutan. Kereta sewa murah di KL ini terdiri daripada pelbagai saiz, jenama dan kegunaannya yang tersendiri. Anda boleh memilih kereta sewa berdasarkan jumlah penumpang bersama anda, jarak perjalanan ke tempat anda inginkan, kegunaan kereta dan lain-lain lagi. Mari kita lihat jenis kereta sewa dan kegunaannya untuk anda.

Kereta Kompak (4 tempat duduk)

kereta sewa murah compact

Kereta Kompak disediakan bagi anda yang inginkan kereta yang lebih kecil berbanding kereta sedan dan boleh memuatkan 4 orang dalam satu kereta. Bagi perjalanan yang dekat dan tidak jauh, kereta jenis kompak sangat sesuai digunakan. Namun, ada juga kereta kompak yang sangat berbaloi untuk digunakan bagi perjalanan jauh.

Perodua AXIA 1.0

kereta sewa axia kuala lumpur

Kereta Axia 1.0 adalah kereta kompak yang paling menjimatkan minyak anda sepanjang perjalanan dan ia telah menduduki carta tertinggi dalam senarai kereta yang menjimatkan minyak. Anda bukan sahaja dapat menikmati penjimatan kos sewa kereta dengan adanya promosi ini, tetapi juga dapat menjimatkan kos minyak!

Perodua Myvi 1.3

kereta sewa myvi murah kl

Kereta sewa murah di KL ini juga menampilkan Myvi 1.3 sebagai sebuah kereta sewa bajet yang sesuai dipandu oleh anda yang sukakan pemanduan auto, ringkas dan bergaya. Ia sesuai dinaiki seramai seorang sehingga empat orang bagi menikmati keselesaan ruangan duduk dalam kereta Myvi ini.

Perodua Myvi 1.5 SE

tips kereta sewa murah di kl

Anda dan keluarga kecil ingin pergi bercuti? Atau anda ingin membawa seseorang bersiar-siar di Kuala Lumpur? Sudah tentulah Myvi 1.5 SE yang merupakan Kereta Murah Kuala Lumpur bersistem auto serta tampak eksklusif, romantik dan sport ini adalah pilihan yang tepat buat anda!

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Kereta Sedan (5 tempat duduk)

kereta sewa murah di kl

Kereta sedan yang mempunyai sistem pemanduan secara auto dan 5 Seat ini lebih menyeronokkan bagi anda yang ingin menikmati perjalanan bersama ahli keluarga atau rakan-rakan. Kereta cantik, eksklusif, murah dan baru ini juga boleh dijadikan sebagai kereta sewa wedding dan juga kereta dating untuk anda!

Honda City 1.5

sewa honda city murah di kl

Honda City 1.5 merupakan kereta jenis sedan yang elegan dan sesuai dipandu oleh wanita dan lelaki. Anda nak kereta yang sederhana dan terbaik? Kereta Honda City 1.5 tidak terlalu kecil dan tidak terlalu besar, mempunyai ciri keselamatan premium malah anda juga akan terlihat mewah dengan memandu kereta Honda City 1.5 ini.

Honda Vios 1.5

kereta honda vios sewa murah

Jarang ada kereta sewa murah Kuala Lumpur yang menawarkan kereta baru yang berkualiti dan murah selain dari Anggun Car Rental. Kereta sewa di KL ini juga menawarkan Honda Vios 1.5 untuk anda yang ingin tampak bergaya dan selesa dalam perjalanan. Kereta jenis sedan yang sesuai membawa ibu bapa atau isteri dan anak-anak ini juga boleh memuatkan maksimum 5 orang.

Toyota Camry 2.0

toyota camry sewa kl

Toyota Camry 2.0 adalah kereta sedan yang sesuai dinaiki untuk anda dan rakan sepejabat ke lokasi Mesyuarat syarikat yang akan diadakan di Kuala Lumpur. Kereta Sewa Murah di Kuala Lumpur yang eksklusif ini membuatkan anda tidak segan silu menumpangkan staff, rakan-rakan pejabat atau majikan anda untuk keluar makan dan sebagainya.

Kereta MPV (6 – 9 tempat duduk)

mpv sewa murah

Kereta MPV adalah kereta yang mempunyai ruang lebih besar daripada kereta kompak yang mempunyai 8 seat secara tersusun dan kemas. Bagi anda yang berkeluarga atau melancong beramai-ramai, kereta MPV membolehkan anda menaiki 1 kereta sahaja dan tidak perlu menaiki asing daripada kawan yang lain.

Perodua Alza 1.5 MPV

perodua alza murah

Kereta Sewa Perodua Alza yang merupakan sejenis kereta Sewa MPV mempunyai ciri kelajuan 1.5 dan 6 Seat. Kereta sewa Alza Anggun Car Rental boleh dilihat sebagai kereta MPV yang menarik dari segi kualiti dan keselesaan dalamannya seperti kerusi boleh dilipat habis, mempunyai fabrik interior yang berkualiti dan lain-lain lagi.

Proton Exora 1.6 MPV

sewa exora murah di kl

Kereta proton Exora selalunya digunakan oleh anda untuk ke tempat perlancongan atau event yang memuatkan ramai penumpang. 8 Seat dan kedudukan yang selesa membawa anda mengharungi perjalanan jauh yang cukup menyeronokkan. Kereta Sewa MPV ini juga seringkali menjadi tumpuan ramai pelancong termasuklah daripada luar negara.

Kereta Toyota Vellfire (7 tempat duduk)

nak sewa vellfire murah

Kereta Sewa Vellfire adalah idaman para lelaki yang sudah berkeluarga dan sudah tentulah disokong oleh para isteri. Dengan saiznya yang begitu besar seakan bas mini dan lebih besar daripada van, sememangnya ramai yang berangan-angan untuk merantau jauh bersama kereta Vellfire yang juga boleh dijadikan sebagai tempat berlindung sekiranya tiada penginapan!

Toyota Vellfire 2.4

vellfire 2.4 murah untuk disewa

Kereta Sewa Vellfire besar ini lengkap dengan sistem pemanduan auto dan rekacipta yang memudahkan pemandu serta penumpang. Unsur kestabilan dan keselamatan yang diterapkan bagi kereta vellfire adalah sangat berkualiti. Untuk pemanduan jarak jauh dan ramai penumpang, anda tidak perlu ragu-ragu untuk menggunakan kereta sewa Vellfire yang baru ini.

  • Toyota Vellfire 2.5 New Face Lift Luxury

kereta sewa vellfire baru kl

Kereta sewa Vellfire 2.5 yang berbentuk mewah dan menggoda ini boleh dinaiki seramai 7 orang. Sama ada individu atau atas urusan syarikat, anda boleh menempah Vellfire 2.5 baru dan murah ini. Pemanduan secara automatik memudahkan anda dan kesejukan aircond serta ruangan personal yang besar membuatkan anda sentiasa selesa dalam perjalanan anda.

Toyota Alphard 2.4

sewa alphard murah kl

Kereta Toyota Alphard 2.4 yang mempunyai 7 seat ini sedikit berbeza dengan vellfire dari segi designnya yang lebih bersahaja, cantik dan eksklusif tetapi mempunyai kemantapan teknologi seperti teknologi panel MID yang membuatkan aircond terlalu dingin sekaligus menghilangkan kotoran berbentuk debu.

Kereta Starex (11 tempat duduk)

Hyundai Starex Royale Turbo 2.5 MPV

kereta mpv sewa kl

Kereta Starex Hyundai Royale Turbo 2.5 sedikit sebanyak mempunyai persamaan seperti kereta Toyota Alphard dari segi fizikal dan rupa bentuknya. Lengkap dengan kamera keselamatan pemanduan dan kuasa enjin yang hebat, kereta sewa Starex ini sangat berbaloi untuk disewa bagi aktiviti-aktiviti luar bersama rakan-rakan anda. Kereta sewa Starex ini terdiri daripada 11 seat yang sangat bersih, baru dan wangi.

Van Sewa (11 Seat)

Toyota Hiace 2.5

sewa van murah kl

Sekali sekala nak ke tempat jauh beramai-ramai, apa kata anda memilih Van Hiace 2.5 yang sangat selesa untuk berkumpul di dalamnya. Anda bukan sahaja boleh menikmati perjalanan ke destinasi anda, tetapi juga boleh bergosip dan bermesyuarat secara tak rasmi di dalam van tersebut. Van yang mempunyai 11 seat ini memberikan anda kenangan bersama rakan-rakan dan saudara mara anda. Ia boleh digunakan dalam trip ke tempat menarik bersama kawan-kawan, rombongan kerja, rombongan meminang dan banyak lagi urusan.

Kemudahan Yang Disediakan Oleh Anggun Car Rental

Anggun Car Rental sangat disyorkan bagi anda yang menetap di Kuala Lumpur yang memerlukan kereta dan juga bagi anda yang ingin berkunjung ke Kuala Lumpur untuk bercuti atau mempunyai urusan tertentu. Dalam menyediakan Kereta Sewa Murah di Kuala Lumpur, Anggun Car Rental juga menyediakan kemudahan bagi pengguna kereta sewa yang berminat untuk menempah kereta sewa di KL bersama mereka.

1. Penghantaran Dan Pengambilan Kereta

kereta sewa kl servis hantar dan ambil

Jangan risau sekiranya anda sibuk atau tiada kenderaan untuk ke kedai Anggun Car Rental bagi mengambil kereta sewa. Anggun Car Rental menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pengambilan kereta secara terus kepada anda bagi memudahkan urusan anda. Anda juga boleh walk in ke Anggun Car Rental untuk memilih kereta yang anda ingini.

2. Booking Secara Online

booking kereta sewa kl murah online

Booking atau tempahan boleh dibuat secara online sahaja sama ada di laman web atau boleh terus wasap sahaja ke nombor telefon yang telah disediakan. Anda boleh sertakan tempat untuk penghantaran kereta, tarikh dan masa. Dengan adanya perkhidmatan booking secara online, anda tidak perlu menghabiskan tenaga untuk ke tempat mereka.

3. Pilihan Pelbagai Kereta Sewa

sewa kereta kl pelbagai jenis

Anggun Car Rental sangat mudah dan senang kerana anda tidak perlu mencari perkhidmatan lain lagi sekiranya memerlukan apa jua jenis kereta. Anggun Car Rental menawarkan pelbagai pilihan kereta sewa iaitu kereta jenis kompak, sedan, MPV, Vellfire, Starex, Van Hiace dan juga kereta mewah seperti BMW. Semua harganya pula amat murah dan berpatutan.

4. Tempoh Sewa (Harian, Mingguan, Bulanan)

sewa kereta mingguan

Anda boleh menyewa kereta dari Anggun Car Rental mengikut tempoh yang anda mahukan iaitu dari harian, mingguan dan juga bulanan. Tempoh sewa yang anda pilih memberi kadar sewa yang berbeza. Sebagai contoh, kos sewa kereta bulanan lebih jimat berbanding mingguan dan harian.

5. Penyelenggaraan Kereta Sewa

kereta sewa sudah diselenggara

Kereta sewa murah Kuala Lumpur ini juga telah diselenggara terlebih dahulu sebelum diserahkan kepada anda. Anda boleh terus gunakannya setelah mengambilnya nanti. Sekiranya berlaku masalah kerosakan atau teknikal pada kereta sewa, anda boleh menghubungi pihak Anggun Car Rental untuk mengendalikannya.

6. Kereta Sewa Wedding

kereta sewa untuk wedding kl

Kereta sewa Anggun Car Rental ini juga boleh digunakan sebagai kereta sewa wedding bagi anda yang ingin melangsungkan majlis dan memerlukan kereta untuk menjemput anda dan juga sebagai background fotografi kahwin anda. Untuk lebih ekslusif dan mewah, kereta sewa Vellfire dan kereta sewa Alza boleh dijadikan kereta sewa Wedding anda. Untuk kelainan dan lebih unik, jangan terkejut kerana kereta sewa 4×4 juga pernah dijadikan sebagai kereta sewa wedding.

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Kereta Sewa Anggun Car Rental Untuk Lokasi Sekitar Kuala Lumpur

anggun car kereta sewa kl terbaik

Tidak menjadi masalah bagi anda yang ingin menempah kereta sewa Anggun Car Rental tetapi tidak tinggal berdekatan dan tidak ada masa untuk datang ke kedai mereka kerana anda juga boleh mengambil kereta di tempat berhampiran anda yang telah ditetapkan oleh Anggun Car Rental. Anggun Car Rental menyediakan kemudahan kereta sewa untuk kawasan Kuala Lumpur dan sekitarnya.

sewa kereta terbaik selangor

Selain itu, anda yang menetap di Kuala Lumpur atau hendak berkunjung ke Kuala Lumpur juga boleh mendapatkan Kereta Sewa Murah Kuala Lumpur dengan mudah, murah dan senang. Dengan harga serendah RM55 sehari, memandu kereta mewah dan eksklusif bukan lagi halangan pada anda.

Kelebihan Memilih Kereta Sewa Anggun Car Rental

kelebihan sewa kereta kl

Kereta sewa Anggun Car Rental menjadi pilihan ramai pengguna kereta terutamanya mereka yang kerap kali mempunyai urusan di Kuala Lumpur. Ramai memilih kereta sewa murah Kuala Lumpur ini kerana ia mengikut bajet setiap pengguna. Mana tidaknya, sehari hanya perlu bayar RM55 sahaja. Di samping itu, kereta sewa murah Kuala Lumpur ini juga sangat berkualiti tinggi dan dijamin penggunaannya tidak mengecewakan.

  • Kereta Bersih Dan Wangi

kereta sewa wangi dan bersih kl

Bersih adalah elemen penting yang wajib ada untuk semua kereta terutamanya kereta sewa. Kereta sewa yang bersih memberi pengudaraan yang lancar dan tidak terdedah kepada debu dan kekotoran. Kereta sewa Anggun Car Rental juga wangi dan harum memberikan keceriaan pada anda dan penumpang kereta.

  • Kereta Berkualiti Dan Selamat

kereta sewa berkualiti

Kualiti kereta boleh dilihat dari segi keadaan kereta tersebut sama ada baru atau lama, tempoh mileage, status servis dan pembaikian kereta dan lain-lain lagi. Rekod eksiden terdahulu juga penting namun tidak semua maklumat dapat anda ketahui. Ciri-ciri keselamatan seperti airbag, signal kecemasan, kamera keselamatan dan lain-lain juga turut tersedia untuk anda.

  • Kereta Murah Dan Berpatutan

kereta sewa kl murah berpatutan

Anggun Car Rental membantu anda dari segi memudahkan anda untuk menggunakan kereta sewa mereka dengan menawarkan harga sewa yang murah, berpatutan dan mampu milik. Kualiti dan servis kereta yang cukup baik dan harga murah yang diletakkan menjadikan kereta sewa Anggun Car Rental sangat berbaloi.

  • Berpengalaman Dan Pakar

kereta sewa kl berpengalaman

Anggun Car Rental sudah lama bertapak dalam dunia perniagaan kereta sewa dan berpengalaman dalam memastikan anda berpuas hati sebagai pengguna kereta sewa. Dengan pengalaman dan kepakaran yang telah terbukti, perkhidmatan kereta sewa Anggun Car Rental diyakini dan dipercayai ramai terutamanya mereka yang ingin sewa kereta di kawasan Gombak, Kepong, Selayang, Setapak, Cheras, Ampang dan Setiawangsa.

  • Banyak Pilihan Kereta Dan Saiz

pilihan kereta untuk disewa

Saiz kereta sewa Kuala Lumpur ini terdiri daripada kereta bersaiz kecil sehinggalah besar. Antara kereta sewa yang boleh anda dapatkan di Anggun Car Rental juga adalah kereta sewa Alza, kereta sewa MPV, kereta sewa Vellfire, Kereta sewa 4×4 dan lain-lain lagi. Semua kereta yang anda pilih haruslah tepat dengan penggunaan dan tujuan urusan serta aktiviti anda.

  • Kereta Sewa Jimat Minyak

kereta jimat minyak

Kereta sewa Anggun Car Rental bukanlah bersifat manual, kereta jenis lama dan memakan minyak yang banyak. Ia bersifat auto, masih baru dan sangat menjimatkan minyak. Anda sangat beruntung kerana tidak perlu mengeluarkan kos minyak yang banyak tetapi lebih jimat.

  • Pengguna Kereta Sewa Selesa Dan Berpuas Hati

kereta sewa kl diyakini pengguna

Pengguna kereta sewa Anggun Car Rental sangat berpuas hati dan selesa dengan perkhidmatan kereta sewa di Kuala Lumpur ini. Ramai pengguna kereta sewa Anggun Car Rental yang telah memberi feedback dan testimoni positif tentang kereta sewa yang mereka gunakan. Sejujurnya, hampir semua pelanggan berpuas hati dengan Anggun Car Rental.

Anggun Car Rental Pilihan Pelancong Tempatan Dan Luar Negara

servis kereta sewa diyakini pelanggan

Sama ada pelancong dalam atau luar negeri, mereka kebanyakannya memilih Anggun Car Rental sebagai kereta sewa harian mereka sementara bercuti di Kuala Lumpur. Ramai juga pelancong yang menyewa kereta sewa 4×4 bagi aktiviti lasak dan mengangkat barang-barang atau muatan yang berat. Pilihan kereta sewa bagi pelancong di Kuala Lumpur sangat tepat dan digalakkan!

Promosi Kereta Sewa Anggun Car Rental RM55 Sehari

promosi kereta sewa kl

Kereta sewa murah Kuala Lumpur tidak lain dan tidak bukan adalah Anggun Car Rental. Ini adalah promosi terbaik untuk anda dimana anda berpeluang mendapatkan kereta sewa idaman anda serendah RM55 sahaja untuk sehari. Ini benar-benar kereta sewa murah di Kuala Lumpur! Anda boleh melihat contoh anggaran perbelanjaan kos kereta dan minyak yang perlu anda keluarkan dalam masa sehari.

kereta sewa kl terbaik

“Dengan RM55 kos sewa kereta bersama Anggun Car Rental, anda cuma perlu keluarkan RM50 sahaja untuk minyak kereta dalam sehari anda bersiar-siar. Total keseluruhan yang anda guna untuk pengangkutan adalah RM100 sahaja.”

promosi sewa kereta untuk student

Pengiraan tersebut lebih menguntungkan berbanding anda menyewa kereta di tempat lain dengan harga yang mahal ditambah pula kos minyak kereta seharian. Promosi kereta sewa murah di Kuala Lumpur ini amat menguntungkan!

Pelanggan Kereta Sewa Anggun Car Rental Yang Menempah

pelanggan kereta sewa kl

pelanggan kereta sewa kl

pelanggan kereta sewa kl

pelanggan kereta sewa kl

pelanggan kereta sewa kl

Nak Kereta Sewa Murah Dan Jimat? Hubungi Anggun Car Rental Untuk Promosi Terbaru!

logo anggun kereta sewa kl

Keseronokan, kepuasan dan kegembiraan meniti perjalanan bersama kereta sewa Anggun Car Rental tidak dapat dilupakan. Ia juga menjadi sebahagian kenangan terindah perjalanan anda di Kuala Lumpur. Untuk anda yang mencari kereta sewa murah dan berkualiti di Kuala Lumpur, jom tempah kereta sewa di Anggun Car Rental segera!

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Nak Kereta Sewa Murah Dan Jimat? Hubungi Anggun Car Rental Untuk Promosi Terbaru!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak Kereta Sewa Murah Dan Jimat? Hubungi Anggun Car Rental Untuk Promosi Terbaru!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Nak Kereta Sewa Murah Dan Jimat? Hubungi Anggun Car Rental Untuk Promosi Terbaru!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: