Review
Nov 26, 2018, 8:48am

Kereta Sewa Murah di Gombak dan Kuala Lumpur Dari Aleya Crystal Car Rental 50% OFF


Hendak ke tempat kerja secara tiba-tiba kereta tidak boleh dihidupkan. Makin menambah kerisauan kerana perlu menghantar anak ke sekolah juga. Kerana terpaksa perlu hubungi teksi dan kereta yang rosak terpaksa di hubungi kereta penunda untuk membawa kereta kesayangan yang sedang meragam itu ke bengkel. Rupa-rupanya ada pelbagai masalah dan perlu ditinggalkan di bengkel untuk satu jangka masa yang agak lama untuk memperbaiki segalanya supaya kembali berada di dalam kondisi yang terbaik semula.

kereta sewa murah di gombak kl

Masalahnya sekarang, kereta untuk kegunaan harian seperti ke tempat kerja dan menghantar anak ke sekolah ini hanyalah sebuah sahaja. Bagaimana untuk ke tempat kerja? Bagaimana untuk menghantar anak ke sekolah? Mana mungkin perlu menghubungi teksi setiap masa. Jawapan yang terbaik adalah dengan menghubungi pihak ALEYA CRYSTAL CAR RENTAL yang sememangnya ada menawarkan servis kereta sewa dalam jangka tempoh masa bulanan.

lia crystal car rental gombak

Kelebihan Utama Aleya Crystal Car Rental

Berbeza dengan pusat sewa kereta yang lain, kenderaan yang ada di Aleya Crystal Car Rental adalah sangat pelbagai yang terdiri daripada kereta jenama tempatan dan juga kereta jenama luar negara termasuk juga kereta-kereta di dalam kategori mewah. Antara jenama kereta untuk di sewa yang ditawarkan oleh Aleya Crystal Car Rental ini adalah seperti Proton, Perodua, Hyundai, Honda, Toyota dan lain-lain lagi.

kereta sewa murah sri gombak batu caves

Dengan adanya pelbagai jenis kereta sewa sebegini secara tidak langsung ianya akan memudahkan urusan para penyewa untuk memilih kenderaan yang sesuai mengikut dengan kehendak dan juga budget para pelanggan. Bagi anda yang ingin menyewa secara bulanan demi untuk memudahkan urusan seharian sementara kereta masih di bengkel, bolehlah memilih kereta jenama tempatan yang sesuai dengan kehendak anda pada masa tersebut.

kereta sewa baharu

Tawaran Istimewa – Dapatkan 50% OFF Untuk Sewaan Selama Sebulan

Anda sangat bernasib baik kerana pihak Aleya Crystal Car Rental ini turut menawarkan jumlah diskaun sehingga 50% untuk sewaan selama sebulan ini. 50% ini bermakna, harga yang perlu anda bayar adalah separuh daripada harga sewaan asal yang sebenar. Maka pada anda yang mengalami masalah kereta rosak mahupun masalah lain yang memerlukan anda menyewa untuk jangka masa yang lama, jangan lepaskan peluang ini kerana ianya sangat berbaloi dan menjimatkan.

sewa vellfire dan alphard

Kereta Sewa Sangat Sesuai Untuk Tujuan Percutian

Apabila pergi ke mana-mana destinasi perlancongan, antara perkara yang perlu diberi perhatian bukan hanya tempat penginapan yang sesuai dan selesa mengikut budget, restoran makanan yang sedap dan menyelerakan mengikut selera tekak tetapi juga dari aspek pengangkutan. Apa gunanya pergi ke sesuatu destinasi yang menarik tetapi sekadar duduk bersantai di hotel mahupun homestay tanpa dapat melihat tempat istimewa yang menarik di sesuatu lokasi percutian yang telah di tuju itu.

kereta mpv mewah kapasiti besar

Kerana itu, tidak kira di mana anda bercuti jika mahu mendapatkan sebuah percutian yang padat di isi dengan pelbagai aktiviti menarik yang penuh bermakna, ada baiknya jika anda keluarkan sedikit peruntukan khas untuk menyewa sebuah kereta yang boleh digunakan untuk bersiar-siar bersama yang tersayang di sepanjang tempoh percutian tersebut. Bagi yang akan bercuti dengan menaiki kereta sendiri sememangnya ini bukanlah suatu masalah namun berbeza halnya dengan mereka yang sama sekali tidak memiliki sebarang kenderaan empat roda sendiri.

kereta mewah sewa gombak

Tidak lupa juga dikalangan para pelajar pusat pengajian tinggi yang suka melancong bersama rakan-rakan. Kebanyakan dari mereka ini akan menggunakan perkhidmatan awam seperti bas dan keretapi untuk tiba di destinasi utama setelah itu barulah akan digunakan khidmat kereta sewa setelah tiba di tempat percutian yang ingin dituju tadi.  

Aleya Crystal Car Rental Antara Servis Sewa Kereta Murah Terbaik di Gombak dan Kuala Lumpur

Bagi anda yang ingin bercuti ke Kuala Lumpur mahupun telah berada di Kuala Lumpur tetapi ingin lari dari kesibukan kotaraya untuk membawa diri ke mana-mana destinasi percutian lain yang lebih tenang dan aman, semestinya anda juga boleh menggunakan khidmat kereta sewa daripada pihak Aleya Crystal Car Rental ini. Keistimewaan Aleya Crystal Car Rental ini tidak hanya memberi sewaan kenderaan untuk jangka masa yang lama dengan tawaran 50% OFF malah Aleya Crystal Car Rental juga ingin memberikan servis terbaik mereka untuk para pelanggan yang ingin melancong ke mana-mana destinasi pilihan dengan menggunakan kereta bersifat peribadi sebegini.

sewaan kereta mewah murah berbaloi

Pelbagai Jenis Kereta Disediakan Dengan Harga Rendah Sesuai Budget

Dari segi harganya pula, pihak Aleya Crystal Car Rental menyediakan pelbagai jenis kereta tenpatan seperti Proton dan Perodua demi untuk memastikan anda dapat menyewa kereta untuk kegunaan masing-masing dengan harga yang berpatutan dan sesuai dengan budget. Dengan cara ini secara tidak langsung anda tidak akan berasa risau semasa sedang menikmati tempoh percutian kerana harga untuk kereta yang di sewa masih lagi di bawah paras yang telah anda tetapkan.

pelbagai kereta jenama popular untuk disewa

Kereta Mewah Selesa Turut Menanti Para Penyewa Yang Berkemampuan

Jika kebetulan anda memiliki jumlah budget yang lebih tinggi untuk percutian tersebut dan ingin menjadikan tempoh bercuti itu sebagai salah satu percutian mewah yang ingin di kenang untuk seumur hidup, anda boleh dapatkan kereta sewa daripada jenama kereta mewah yang sangat elegen seperti Honda HRV, Hyundai, Vellfire dan sebagainya. Kenderaan bersifat mewah yang amat selesa dan cantik ini semestinya akan dapat memberikan rasa selesa di sepanjang perjalanan ke lokasi percutian tersebut dari hari pertama sehingga ke hari terakhir.

kereta mewah sewa untuk majlis special

Tidak Hanya Kereta, Van Juga Ada Untuk Penumpang Yang Lebih Ramai

Van yang sememangnya dapat memuatkan lebih ramai penumpang sangat sesuai jika anda ingin bercuti bersama ahli keluarga yang lebih ramai jumlahnya. Secara tidak langsung anda akan turut dapat menjimatkan kos daripada terpaksa menyewa dua buah kenderaan. Bagi anda yang ingin menyewa van ini untuk tujuan yang lain selain daripada percutian juga turut dialu-alukan oleh pihak Aleya Crystal Car Rental ini.

van sewa murah gombak

Kondisi Kereta Dalam Keadaan Baik Seperti Masih Baru!

Semua kereta kelihatan seakan baru di beli semalam! Itulah gambaran untuk semua kenderaan 4 roda yang telah disediakan oleh pihak Aleya Crystal Car Rental ini kerana semuanya sentiasa di selia baik dari segi enjin , kebersihan dan sebagainya. Malah kenderaan ini sentiasa dipastikan berada di dalam keadaan wangi sentiasa demi untuk memberikan rasa puashati terhadap pada penyewa.

kereta sewa premium eksklusif

Boleh di Hantar Terus Sehingga Ke Depan Pintu Rumah Kediaman Anda

Seperkara lagi yang patut di puji, pihak Aleya Crystal Car Rental juga turut menyediakan khidmat penghantaran kenderaan yang ingin di sewa terbabit sehingga ke muka pintu kediaman anda. Servis tambahan ini bagi meringankan beban para penyewa terutama yang ingin menyewa selama sebulan dek kerana ada masalah kereta sendiri rosak dan sebagainya. Apa yang perlu dilakukan oleh anda hanyalah memberitahu lokasi yang betul dan seterusnya pihak Aleya Crystal Car Rental akan menghantar wakil untuk menghantar kereta yang ingin anda sewa itu secara terus tanpa perlu anda bersusah payah lagi.

penghantaran kereta sewa terus ke tempat pelanggan

Sebahagian Daripada Pelanggan Yang Menggunakan Perkhidmatan Aleya Crystal Car Rental

testimoni lia cystal car rental testimoni lia cystal car rental testimoni lia cystal car rental

Ingin Bercuti Dengan Penjimatan Sewa Kereta Yang Murah ? Hubungilah Global Aleya Crystal Car Rental Hari Ini Jugak!

Apa yang di tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang keemasan yang tiba di hadapan anda ini. Segera hubungi wakil pihak Aleya Crystal Car Rental yang sah dan jangan lupa juga untuk mendapatkan tawaran diskaun sehingga 50% untuk penyewaan kereta dan tempoh jangka masa sebulan dan ke atas.

dapatkan pakej lia car rental

Jangan risau anda pasti akan berpuashati kerana syarikat kereta sewa Aleya Crystal Car Rental yang aktif beroperasi di sekitar Gombak dan Kuala Lumpur ini benar-benar adalah salah satu pemberi perkhidmatan kereta sewa yang paling terbaik di Malaysia. Untuk membuat tempahan dan sebarang pertanyaan lanjut yang berkaitan, sila hubungi

ALEYA CRYSTAL CAR RENTAL | KERETA SEWA MURAH DI GOMBAK KL
Hotline: Tekan untuk telefon (014-2219944 ) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook:  Lia Car Rental Lia   

Website: www.aleyacrystal.com

Ingin Bercuti Dengan Penjimatan Sewa Kereta Yang Murah ? Hubungilah Global Aleya Crystal Car Rental Hari Ini Jugak!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin Bercuti Dengan Penjimatan Sewa Kereta Yang Murah ? Hubungilah Global Aleya Crystal Car Rental Hari Ini Jugak!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin Bercuti Dengan Penjimatan Sewa Kereta Yang Murah ? Hubungilah Global Aleya Crystal Car Rental Hari Ini Jugak!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: