Review
May 4, 2018, 4:14pm

Kereta Sewa Murah di Cyberjaya Berbaloi Dan Digemari Ramai


kereta sewa murah di Cyberjaya

Cyberjaya merupakan kota yang luas dan memerlukan anda memandu sendiri dari satu tempat ke tempat yang lain. Ia lebih berbaloi untuk menyewa kereta berbanding menaiki teksi atau perkhidmatan awam, apatah lagi sekiranya anda bersama keluarga anda ataupun kawan-kawan dan telah merancang untuk ke suatu tempat yang lain beramai-ramai. Kereta sewa amat sesuai dengan anda kerana anda akan lebih santai dan ia akan memudahkan perjalanan anda untuk berhenti ke mana sahaja dan bersiar-siar mengikut kehendak anda. Di Cyberjaya, anda boleh dapatkan perkhidmatan kereta sewa yang sangat murah dan berbaloi serta mendapat pelbagai manfaat.

syarikat kereta sewa murah di Cyberjaya

Sebagai pengguna, sudah tentulah anda inginkan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik, murah dan berbaloi, dan yang paling penting sekali adalah kenderaan yang berkualiti dan tidak mendatangkan masalah. Mari saya syorkan satu perkhidmatan kereta sewa yang sangat berbaloi, berkualiti, mudah dan sangat digemari ramai! Untuk pengetahuan anda, kereta sewa di Cyberjaya yang mendapat permintaan ramai ini adalah sangat mudah kerana perkhidmatan dan servisnya begitu efektif dan sistematik, malah sesiapa sahaja pun akan memilih kereta sewa murah ini. Perkhidmatan kereta sewa yang dimaksudkan adalah MKAZ Car Rental.

MKAZ Car Rental Kereta Sewa Murah Di Cyberjaya

MKAZ Car Rental kereta sewa murah di Cyberjaya

MKAZ Car Rental adalah syarikat perkhidmatan kereta sewa yang menjadi permintaan ramai dan ia terletak di Cyberjaya. MKAZ Car Rental yang ditubuhkan oleh syarikat MKAZ TRAVEL NETWORK SDN.BHD ini merupakan perkhidmatan kereta sewa seperti tempat lain juga tetapi mereka sangat pakar dan berpengalaman dalam menyediakan perkhidmatan yang hebat dan pasti memuaskan hati anda semua. Paling utama, mereka adalah satu-satunya perkhidmatan kereta sewa yang sangat murah dan mudah di Cyberjaya yang telah memberikan khidmat kepada ramai pengguna. Selain itu, tempat yang mereka tawarkan perkhidmatan kereta sewa meliputi kawasan-kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

MKAZ kereta sewa murah di Cyberjaya

 • Kuala Lumpur International Airport – KLIA / KLIA2 Airport
 • Kuala Lumpur
 • Shah Alam
 • Klang
 • Sunway
 • Subang Jaya
 • Petaling Jaya
 • Puchong
 • Putrajaya
 • Cyberjaya
 • Rawang
 • Damansara
 • Bangsar
 • Seluruh Semenanjung Malaysia

Perkhidmatan Yang Ditawarkan Oleh MKAZ Car Rental

kereta sewa terbaik di Cyberjaya

Anda pasti akan teruja dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh MKAZ Car Rental kerana mereka menawarkan perkhidmatan yang berbeza daripada sewa kereta tempat lain dan sangat unik serta lebih mudah. Mari kita lihat apakah perkhidmatan yang dimaksudkan.

1. Sewa Kereta

sewa kereta murah di Cyberjaya

Anda boleh datang ke kedai sendiri untuk memilih kereta yang anda inginkan. Kemudian, anda boleh menggunakan kereta sewa tersebut dalam tempoh yang anda telah tetapkan. Seterusnya, anda boleh menghantar kereta tersebut kembali.

2. Penghantaran Disediakan

kereta sewa murah di Cyberjaya dengan penghantaran

Ya, penghantaran benar-benar disediakan bagi anda yang ingin menyewa kereta tetapi perlukan kereta dihantar! Perkhidmatan ini jarang untuk anda dapatkan di mana-mana kedai kereta sewa melainkan MKAZ Car Rental. Sekiranya anda mempunyai urusan kerja dan pejabat yang memerlukan anda selesaikan, pihak MKAZ Car Rental akan menghantar terus kereta ke hotel atau tempat anda. Adalah amat mudah bagi anda kerana tidak perlu mencuri-curi masa untuk bergegas ke pejabat mereka.

Jenis Kereta Sewa MKAZ Car Rental

pilihan kereta sewa murah di Cyberjaya

Kereta sewa yang disediakan oleh MKAZ Car Rental ini terdiri daripada pelbagai model yang menarik dan mampu milik. Sungguhpun kereta yang lebih mahal, namun harga sewanya juga masih mampu milik dan sangat berbaloi untuk anda sewakan bersama keluarga atau kawan-kawan anda. Mari kita lihat senarai kereta beserta harga yang ditawarkan oleh MKAZ Car Rental.

Kereta Padat Tetapi Mempunyai Ruang Yang Besar

 • Perodua Viva 1.0 (RM 110)
 • Perodua Axia 1.0 (RM 120)
 • Perodua Myvi 1.3 (RM 130)
 • Perodua Bezza 1.3 (RM 150)
 • Proton Saga 1.3 (RM 140)

Honda Toyota Model Baru

 • Toyota Vios (RM 250)
 • Toyota Camry (RM 450)
 • Honda City (RM 250)
 • Honda Civic (RM 500)
 • Honda Accord (RM 500)

harga kereta sewa murah di Cyberjaya

MPV (Kereta Besar Untuk Keluarga, Rakan-rakan Dan Ramai Penumpang)

 • Perodua Alza 1.5 (RM 180)
 • Proton Exora 1.6 (RM 200)
 • Toyota Alphard 2.4 (RM 550)
 • Toyota Vellfire 3.5 (RM 700)
 • Hyundai Starex Old (RM 550)
 • Toyota Alphard 3.0 (RM 650)
 • Hyundai Starex Robot 17 (RM 650)
 • Hiance Van Ti Seater (RM 350)

harga sewa mpv di cyberjaya

Penggunaan Kereta Sewa MKAZ Car Rental

Kenderaan yang disediakan oleh MKAZ Car Rental kereta sewa memudahkan anda untuk menjalani urusan kerja dan rutin harian anda dengan mudah. Pelbagai cara penggunaan kereta sewa yang anda perlukan amat sesuai dan selaras dengan perkhidmatan yang telah disediakan oleh MKAZ Car Rental.

 • Perlancongan Atau Perjalanan Jauh

tujuan kereta sewa murah di Cyberjaya

Anda boleh menggunakan kereta sewa yang disewakan di MKAZ Car Rental bagi tujuan melancong atau bersiar-siar bersama keluarga dan kawan-kawan anda. Anda boleh menggunakan kereta yang sesuai untuk digunakan bagi tujuan percutian dan perjalanan jauh.

 • Urusan Perniagaan Dan Kerja

urusan kerja dengan kereta sewa murah di Cyberjaya

Kereta sewa yang bersesuaian juga boleh anda sewakan sebagai kemudahan yang anda perlukan untuk pekerjaan dan urusan perniagaan anda. Anda diantara anda yang memerlukan kereta untuk menghadiri kursus di kawasan ini kerana anda bukanlah berasal daripada sini. Ya, MKAZ Car Rental mengalu-alukan anda untukmembantu mendapatkan perkhidmatan kereta sewa yang anda perlukan.

 • Urusan Lain

kereta sewa murah di Cyberjaya untuk apa - apa tujuan

Mungkin anda juga perlukan kereta untuk urusan lain ataupun dari segi kecemasan seperti perlu pulang ke kampung, menghantar keluarga ke kampung, perlukan kereta untuk melakukan urusan penting dan sebagainya, anda juga boleh menggunakan kereta sewa di Cyberjaya yang sangat berbaloi dan digemari ramai ini.

Cara Mudah Menyewa Kereta Bersama MKAZ Car Rental

cara booking kereta sewa murah di Cyberjaya

Dengan MKAZ Car Rental, anda boleh menyewa kereta dengan cepat dan tak perlu bersusah payah ke sana sini, urusan anda akan selesai. MKAZ Car Rental telah menyediakan 5 cara mudah untuk anda menyewa kereta bersama mereka malah anda dapat membuat pilihan yang tepat dan mendapatkan apa yang anda mahukan.

Langkah 1

layari website kereta sewa murah di Cyberjaya

MKAZ telah menyediakan laman web yang memudahkan segala urusan anda. Anda cuma perlu masuk ke laman web mereka di www.mkazcarrental.com dan boleh memilih tarikh yang anda inginkan sehingga tarikh yang anda akan pulangkan kereta.

Langkah 2

koleksi layari website kereta sewa murah di Cyberjaya

Kemudian, anda boleh memilih jenis model kereta yang anda inginkan kerana MKAZ Car Rental telah menyediakan senarai kereta yang anda boleh sewa didalam laman web mereka. Untuk pengetahuan anda, pelbagai jenis kereta telah disediakan daripada yang bersaiz kecil sehinggalah besar bagi memudahkan anda semua.

Langkah 3

pengesahan booking layari website kereta sewa murah di Cyberjaya

Anda perlu menunggu admin confirmation dimana pihak MKAZ Car Rental akan memberi tindak balas dan meluluskan booking sewa anda. Setelah anda mendapatkan pengesahan daripada admin, anda boleh teruskan dengan langkah seterusnya.

Langkah 4

langkah booking online layari website kereta sewa murah di Cyberjaya

Kini, anda boleh membuat bayaran untuk sewa kereta yang anda pilih. Jangan risau, segala jumlah dan bil perlu dibayar akan disediakan dan anda boleh terus dapatkan dari situ.

Langkah 5

penghantaran layari website kereta sewa murah di Cyberjaya

Akhir sekali, anda boleh pergi mendapatkan kereta sewa anda pada tarikh anda ingin menyewanya ataupun anda boleh mendapatkan khidmat penghantaran kenderaan kepada anda dengan mudah.

Kelebihan MKAZ Car Rental

kelebihan MKAZ Car rental putrajaya

Anda boleh dapatkan kereta sewa MKAZ Car Rental dengan mudah dan selamat kerana mereka sangat arif dan sentiasa menyediakan perkhidmatan yang memudahkan pelanggan. Terdapat banyak sebab yang anda wajib tahu kenapa anda perlu memilih menyewa kereta dengan MKAZ Car Rental.

 • Termurah Dan Berbaloi

kereta sewa murah dan terbaik di cyberjaya

MKAZ Car Rental adalah perkhidmatan sewa kereta yang paling murah di Malaysia. Anda sendiri dapat melihat penjimatan yang akan anda terima apabila menyewa bersama MKAZ Car Rental. Semakan di pencarian kereta di dalam laman web mereka juga akan memudahkan anda mendapat kereta yang sangat cantik, berkualiti dan mengikut bajet yang anda mahukan.

 • Sistem Sewa Mudah

antara kereta sewa cyberjaya yang murah

Sistem sewa yang disediakan oleh MKAZ Car Rental sangat mudah dan memberikan anda pilihan sama ada ingin terus ke pejabat mereka ataupun menyewa secara online sahaja. Anda boleh menggunakannya secara 24 jam setiap hari. Ia sangat professional, menjimatkan masa dan memudahkan urusan pelanggan yang tiada masa untuk ke sana.

 • Bayaran Cash Atau Kad Kredit

proses layari website kereta sewa murah di Cyberjaya

Anda akan lebih mudah kerana MKAZ Car Rental ini juga menyediakan pilihan bayaran sama ada boleh membayar secara cash ataupun menggunakan kad kredit. Anda yang biasa menggunakan kad kredit akan lebih jimat dan tidak perlu ke atm untuk keluarkan duit, malah urusan perniagaan anda juga semakin mudah.

 • Kereta Berkualiti

agensi kereta sewa murah di cyberjaya

Kebanyakan kereta sewa yang ditawarkan oleh MKAZ Car Rental adalah kereta baru dan pastinya sangat berkualiti. Mereka juga menyediakan pelbagai jenis kereta iaitu kereta jenis biasa, kereta baru dan juga luxury car. Kereta-kereta yang disediakan juga sangat bersih dan sentiasa berada keadaan yang baik.

 • Servis Cepat Dan Pantas

service kereta sewa terbaik dan tip top

MKAZ Car Rental sentiasa memastikan perkhidmatan yang mereka berikan sentiasa pantas dan menepati masa. Sekiranya anda inginkan delivery kereta, pasti mereka akan menghantar pada masa yang ditetapkan dan tidak akan lewat. Selain itu, pihak MKAZ Car Rental juga amat profesional dan sentiasa bersedia untuk membantu anda. Anda juga boleh mendapatkan khidmat nasihat berkenaan kereta sewa dengan mereka.

 • Pelbagai Perkhidmatan

service layari website kereta sewa murah di Cyberjaya

Tidak dapat dinafikan lagi, MKAZ Car Rental mempunyai perkhidmatan yang sangat hebat berbanding kereta sewa yang lain. MKAZ Car Rental akan sentiasa memudahkan anda sama ada di mana sahaja anda berada dan masih dalam kawasan perkhidmatan mereka, anda boleh menggunakan khidmat penghantaran kereta sewa daripada mereka.

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Perkhidmatan Kereta Sewa MKAZ Car Rental

testimoni kereta sewa murah di Cyberjaya

Booking Kereta Sewa Murah Di Cyberjaya Dengan MKAZ Car Rental Sekarang!

Ramai yang telah menggunakan kereta sewa daripada MKAZ Car Rental. Kereta sewa yang disediakan sangat berkualiti, selesa dibawa dan paling penting, perkhidmatan mereka mendapat pujian ramai daripada semua pengguna kereta sewa mereka. Anda sendiri boleh mendapatkan perkhidmatan mereka dan pastinya ia akan memudahkan perjalanan dan urusan anda. Dengan kos yang paling murah di Malaysia, jom gunakan kereta sewa daripada MKAZ Car Rental!

MKAZ car rental cyberjaya

MKAZ CAR RENTAL | KERETA SEWA MURAH DI CYBERJAYA BERBALOI DAN DIGEMARI RAMAI
Hotline: Tekan untuk telefon (0182364401) | Tekan untuk WhatsApp
Pejabat: Tekan untuk telefon (03-83226969)
Facebook:
Mkaz Car Rental
Website:
www.mkazcarrental.com

Lokasi:
F-1-05 Jalan Vita 1, Lingkaran Cyberpoint Timur, Plaza Crystalville, 63000 Cyberjaya Selangor
Waze: Kereta sewa MKAZ Travel Network Sdn Bhd
Waktu Operasi: 9.00 a.m – 12.00 a.m (setiap hari)

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: