Review
May 19, 2019, 5:42pm

Kereta Sewa Murah Di Bukit Jalil, KL Hanya Dari RM46.70/Sehari


Kuala Lumpur, satu satunya tempat yang mempunyai pelbagai destinasi yang memang cukup menarik. Ada ingin membeli belah? Anda ingin bersantai atau melihat keindahan semulajadi? Atau anda kaki makan dan ingin mencari tempat-tempat makan yang best? Kuala Lumpur adalah tempat anda. Lebih-lebih lagi di Bukit Jalil, KL, di mana ia juga menempatkan antara lokasi-lokasi yang menarik untuk anda kunjungi. Pelbagai tempat-tempat menarik ada untuk anda singgah dan kunjugi, tetapi persoalannya bagaimana anda hendak ke sana?

2019 Kereta Sewa Bukit Jalil

Menaiki pengangkutan awam memang satu pilihan yang baik, tetapi bagaimana anda hendak bershopping dan hendak bawa barang-barang yang banyak? Ataupun anda inginkan untuk pergi ke satu tempat yang mana agak jauh untuk anda sampai ke sana menggunakan pengangkutan awam? Jawapannya adalah untuk anda mendapatkan kereta sewa. Tahukah anda anda boleh mendapatkan kereta sewa murah di Bukit Jalil, KL hanya dari RM46.70/sehari?

Malaysia Kereta Sewa Bukit Jalil

Sejak dua menjak ni pelbagai tempat-tempat yang menarik sudahpun terdapat di Bukit Jalil, KL. Misalnya, Sunway Velocity, satu-satunya tempat shopping yang unggul setanding dengan Sunway Pyramid di Bandar Sunway, Petaling Jaya, kini boleh didapati di Bukit Jalil, KL. Ataupun anda ingin pergi ke IKEA? Tahukah anda bahawa sekarang terdapat satu cawangan IKEA yang bertempat di Bukit Jalil, KL? Hebat ya Bukit Jalil ni. Tapi jangan pula dilupakan tempat-tempat shopping yang menarik seperti INDAH PARADE, AEON BUKIT JALIL, dan banyak lagi. Stadium Nasional juga di Bukit Jalil ya.

Servis Kereta Sewa Bukit Jalilv

Bagi anda yang kaki makan atau suka mencari tempat-tempat makan, tahukah anda ada satu kedai yang namanya Warung Kaklong bertempat di Bandar Tun Hussein Onn, Bukit Jalil, KL yang mana anda boleh mendapatkan nasi lemak dengan harga 50 sen sahaja? Menariknya! Jadi tunggu apa lagi, ayuh kita cari kereta sewa murah di Bukit Jalil, KL. Terdapat satu syarikat yang menawarkan kereta sewa murah di Bukit Jalil, KL hanya dari RM46.70/sehari. Mari kita perkenalkan syarikat tersebut.

Kereta Sewa Murah Di Bukit Jalil, KL – Hanya Dari RM46.70/Sehari

Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur & Selangor merupakan salah satu syarikat kereta sewa yang telahpun bertapak di Bukit Jalil Kuala Lumpur dan menawarkan perkhidmatan kereta sewa serendah RM46.70 untuk sehari. Berpangkalan di Bukit Jalil, KL, syarikat ini telah berkecimpung dalam perkhidmatan sewa kereta dan telah memberikan perkhidmatan yang cukup memuaskan hati pelanggan-pelanggannya. Bermula dari hanya 3 kenderaan sahaja, sejak tahun 2014 mereka telah berkembang ke 39 buah kenderaan dan semakin berkembang kian hari.

Kereta Sewa Bukit Jalil (5)

Pelanggan-pelanggan Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur & Selangor tidak terhad kepada orang tempatan sahaja, malah pelancong-pelancong dari negara luar pun turut serta menggunakan perkhidmatan kereta sewa daripada Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur & Selangor. Bukan mudah untuk anda mendapatkan kereta sewa murah di Bukit Jalil, KL hanya dari RM46.70/Sehari, tetapi dengan Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur & Selangor, ia menjadi kenyataan bagi mereka yang memerlukan perkhidmatan kereta sewa yang mantap dan murah.

Perkhidmatan Yang Disediakan Oleh Kereta Sewa Murah Di Bukit Jalil

Secara asasnya perkhidmatan yang disediakan oleh Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur dan Selangor adalah perkhidmatan sewa yang mana anda boleh menyewa kereta secara harian, mingguan ataupun bulanan, dengan harga sewa yang memang cukup berpatutan dan susah untuk didapati di tempat lain. Pelbagai pilihan kereta yang anda boleh dapati dengan Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur dan Selangor yang mana anda boleh mendapatkan kereta sewa murah di Bukit Jalil, KL hanya dari RM46.70 sehari.

Kereta Sewa Bukit Jalil Laju

Sekiranya anda mementingkan bajet atau inginkan kereta yang kecil dan mudah untuk dibawa, pilihan anda yang paling sesuai adalah Perodua Viva, yang menjanjikan penjimatan petrol yang paling optimum di samping memberikan pengalaman pemanduan yang mudah kerana saiznya yang kecil memudahkan anda untuk parking, membawa kereta dalam trafik KL yang sememangnya sesak dengan mudah. Harga sewaan bagi Perodua Viva memang murah, hanya dari RM46.70/sehari.

Kereta Sewa Bukit Jalil Digilai Ramai

Sekiranya anda inginkan kereta yang tidak terlalu kecil atau masih berada dalam kategori kereta compact atau hatchback, anda boleh memilih sama ada dari kereta Perodua Axia ataupun Perodua Myvi, yang mana ia menjanjikan pemanduan yang selesa, ruang duduk yang luas sehingga memuatkan 5 orang dengan selesa, dan juga memberikan ruang but yang besar untuk barang-barang shopping anda, disamping juga ia dapat memberikan penjimatan petrol yang baik.

Kereta Sewa Bukit Jalil Dipercayai

Untuk mereka yang meminati kereta sedan, terdapat pilihan untuk mendapatkan sama ada Proton Saga, Proton Persona dan Honda City, ketiga-tiga kereta ini memberikan perbezaan dari segi harga sewaan, kualiti, keselesaan pemanduan, kepuasan pemanduan dan sebagainya. Bagi anda yang mementingkan penjimatan, Proton Saga adalah pilihan yang sesuai, manakala bagi anda yang mementingkan keselesaan serta pemanduan yang mantap, Proton Persona atau Honda City menjadi pilihan yang lebih sesuai.

Kereta Sewa Bukit Jalil Hebat

Selain daripada kereta hatchback dan sedan, Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur & Selangor juga menawarkan kereta-kereta dari kategori MPV dan juga van. Contoh kereta MPV seperti Perodua Alza, Proton Exora, Hyundai Starex, Toyota Vellfire dan Toyota Aplhard, manakala di kategori van termasuklah Toyota Hiace.

Anda boleh memilih mengikut bajet anda, ataupun bergantung kepada keselesaan anda sama ada anda hanya inginkan ruang yang besar untuk membawa orang yang ramai atau inginkan muatan yang lebih, ataupun anda inginkan kelas, gaya dan keselesaan dalam pemanduan anda. Apa-apa pun, kesemua kereta sewa ini bergantung kepada pilihan dan citarasa anda untuk memilih apa jenis kenderaan yang sesuai bergantung kepada kehendak anda.

Kereta Sewa Bukit Jalil Kuala Lumpur

Di samping itu juga, selain daripada menyediakan kereta sewa, syarikat Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur dan Selangor juga menawarkan perkhidmatan pemandu atau chauffeur beserta kereta sewa anda. Ia amat memudahkan terutama sekali bagi pengunjung-pengunjung yang datang ke Kuala Lumpur buat pertama kalinya. Untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut mengenai perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu atau chauffeur ini, anda boleh hubungi kami melalui contact info kami di bawah.

Senarai Kereta, MPV dan Van Sewa Di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Padu

Berikut adalah senarai harga bagi kereta-kereta, MPV beserta van yang boleh didapati di Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur & Selangor, kereta sewa murah di Bukit Jalil, KL hanya dari RM46.70/sehari. Pelbagai pilihan yang anda boleh pilih terpulang kepada kehendak, kemahuan, citarasa mahupun bajet anda. Pasti anda akan mendapat kereta sewa anda dengan harga yang berpatutan. Tempahlah sekarang sebelum terlambat!

Sewa Perodua Viva di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Digilai Ramai

Harian: RM100 / hari
Mingguan: RM85.71 / hari
Bulanan: RM46.70 / hari

Kecil tetapi lincah, penjimatan petrol yang maksimum dan pemanduan yang selesa dan mudah kerana saiz kecil yang ringan dan mudah dibawa, sesuai untuk mereka yang hendak pergi ke tempat yang sesak dan susah nak parking seperti di Bandar Bukit Jalil  ataupun di tengah-tengah Kuala Lumpur, yang mana kereta kecil ini boleh mencilok ke sini dan ke sana dengan mudah. Jangan terpedaya dengan saiznya yang kecil.

Sewa Perodua Axia di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Servis Terbaik

Harian: RM120.00 / hari
Mingguan: RM102.85 / hari
Bulanan: RM53.33 / hari

Hampir setanding dengan Perodua Myvi dari segi saiz dan pemanduan, Perodua Axia menawarkan ruang duduk seramai 5 orang untuk anda beserta rakan-rakan anda menjelajahi sekitar Kuala Lumpur atau Selangor dengan selesa, namun dapat memaksimumkan penjimatan penggunaan petrol.

Sewa Proton Saga di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Trusted

Harian: RM130 / hari
Mingguan: RM111.42 / hari
Bulanan: RM53.33 / hari

Untuk tampak sedikit bergaya terutama sekali sekiranya anda hendak menyewa bagi tujuan kerja, Proton Saga menawarkan ruang but yang luas untuk memasukkan barang-barang keperluan di samping dapat menampung 5 orang penumpang dengan selesa.

Sewa Perodua Myvi di Bukit Jalil

Dapatkan Kereta Sewa Bukit Jalil

Harian: RM140 / hari
Mingguan: RM120 / hari
Bulanan: RM60 / hari

Anda hendak pergi ke tempat-tempat riadah di sekatar Kuala Lumpur seperti Zoo Negara, Bird Park, Taman Perdana dan sebagainya, elok digayakan dengan Perodua Myvi yang serba berkebolehan dan versatile, yang mana ia boleh melipatkan kerusi belakangnya untuk membesarkan ruang storan atau dilipat di tempat asal untuk menampung 5 penumpang dengan selesa.

Sewa Proton Persona di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Mudah

Harian: RM200 / hari
Mingguan: RM171.42 / hari
Bulanan: RM93.33 / hari

Untuk menampakkan penampilan eksekutif, Proton Persona adalah pilihan yang sesuai. Harga sewaannya berbaloi dengan tahap pemanduan yang cemerlang, ruang penumpang yang luas dan ruang storan but yang cukup besar. Jom ke Sunway Velocity untuk bershopping!

Sewa Perodua Alza di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil KL

Harian: RM200 / hari
Mingguan: RM171.42 / hari
Bulanan: RM100 / hari

Anda perlukan ruang storan yang lebih besar atau inginkan kereta yang boleh menumpang sehingga 7 orang penumpang, tetapi anda tdak mahu mengambil kereta sewa yang terlalu mahal? Jangan risau, Perodua Alza ada, dengan versatility untuk mengubah tempat duduk ke ruang storan but dan sebagainya. Ia juga tidak terlalu besar yakni anda boleh memandunya di sekitar bandar Kuala Lumpur dan Selangor dengan selesa.

Sewa Honda City di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Hebat

Harian: RM270 / hari
Mingguan: RM231.42 / hari
Bulanan: RM117.00 / hari

Seperti Proton Persona, Honda City juga boleh membawa satu aura yang positif di kalangan peminat kereta ini, dan ia antara satu-satunya model kereta bukan buatan Malaysia yang cukup berkualiti dan berprestij. Siapa yang tak kenal kereta Honda dengan enjinnya yang mantap dan pemanduannya yang marvelous! Sesuai bagi mereka yang memang suka memandu tak kira di mana sahaja.

Sewa Proton Exora di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil 2020

Harian: RM280 / hari
Mingguan: RM240 / hari
Bulanan: Rm121.33 / hari

Anda inginkan ruang yang lebih luas daripada Peroodua Alza? Cubalah pula sewa kereta Proton Exora pula, yang mempunyai panjang dan luas kereta yang lebih tinggi daripada Perodua Alza yang mana ia menawarkan ruang storan yang memang besar dan sesuai untuk dibawa bershopping dengan melipatkan kedua-dua kerusi di bahagian belakang dan di bahagian tengah kereta.

Sewa Toyota Hiace di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil 2019

Harian: RM400 / hari
Mingguan: RM342.66 / hari
Bulanan: RM160 / hari

Sekiranya anda memerlukan ruang untuk membawa sejumlah penumpang yang besar, misalnya seramai 15 orang, maka anda perlu menyewa van dan bukan kereta, dan antara pilihan ramai adalah Toyota Hiace dengan kepelbagaiannya / versatility,

Sewa Hyundai Starex di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Malaysia

Harian: RM600 / hari
Mingguan: RM514.29 / hari
Bulanan: RM240 / hari

Antara pilihan MPV yang eksklusif, ia menawarkan ruang tempat duduk yang cukup selesa dan pemanduan yang cukup mantap, tapi berhati-hati ye kerana MPV ini antara kereta-kereta yang terbesar. Sungguhpun begitu anda akan terkejut dengan handlingnya yang memang cukup responsif.

Sewa Toyota Vellfire di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Kuala Lumpur

Harian: RM900 / hari
Mingguan: RM771.43 / hari
Bulanan: RM360 / hari

Anda ingin bergaya ala Dato Seri Vida dengan membawa Vellfire? Ini adalah peluang anda! Harga sewanya yang tinggi adalah disebabkan oleh pemberian keselesaan yang optimum dan pemanduan yang memang class…. Amat sesuai untuk disewa bagi para eksekutif atau bahagian pengurusan atasan untuk tujuan mesyuarat, urusan lawatan rasmi dan sebagainya.

Sewa Toyota Alphard di Bukit Jalil

Kereta Sewa Bukit Jalil Selangorv

Harian: RM800 / hari
Mingguan: RM685 / hari
Bulanan: RM320 / hari

Juga terletak di kalangan MPV yang eksklusif, ia menawarkan fitur-fitur pemanduan dan keselesaan yang hampir setanding dengan Toyota Vellfire. Sama ada untuk bershopping atau untuk membawa keluarga atau sahabat-sahabat anda, itu adalah terpulang kepada kehendak anda sendiri.

Testimoni Kereta Sewa Murah Di Bukit Jalil, KL

Gambar-gambar di bawah ini menunjukkan pelanggan-pelanggan dari Car Rental Bukit Jalil Kuala  Lumpur & Selangor. Jelas nampak dari raut wajah mereka yang tersenyum dan ceria menunjukkan rasa puas hati mereka dengan mendapatkan khidmat kereta sewa daripada syarikat ini. Pastinya mereka akan datang lagi untuk mendapatkan perkhidmatan dari Car Rental Bukit Jalil Kuala Lumpur & Selangor sekiranya mereka memerlukan perkhidmatan kereta sewa pada masa yang akan datang.

Kereta Sewa Bukit Jalil Murah

Daripada pelanggan tempatan mahupun di luar negara, kesemuanya telah mendapat manfaat dalam memilih serta mendapatkan perkhidmatan kereta sewa bagi apa sahaja tujuan mereka, sama ada untuk tujuan pekerjaan, percutian dan sebagainya. Syarikat ini amat berterima kasih atas sokongan dan minat yang didapati dari pelanggan pelanggan Car Rental Bukit Jalil Kuala Lumpur & Selangor, kereta sewa murah di Bukit Jalil, KL hanya dari RM46.70/sehari.

Kereta Sewa Bukit Jalil Diyakini Ramai

Dapatkan Kereta Sewa Murah Di Bukit Jalil, KL Hanya RM46.70/Sehari

Kereta Sewa Bukit Jalil Terbaik

Jangan ditunggu-tunggu lagi! Anda tidak akan mendapat tawaran yang menarik seperti ini. Hanya dari RM46.70 sehari, anda boleh menyewa kereta idaman anda untuk anda ke mana-mana sahaja yang ingin dituju. Pelbagai pilihan dan jenama kereta untuk ada pilih bergantung kepada keperluan, kesesuaian, minat, penggunaan serta bajet anda. Dapatkan kereta sewa murah di Bukit Jalil KL hanya dari RM46.70/sehari dari Car Rental Bukit Jalil Kuala Lumpur & Selangor sekarang!

CAR RENTAL BUKIT JALIL | PERKHIDMATAN KERETA SEWA BUKIT JALIL
Hotline:
 Tekan untuk telefon (016-9245797) | Tekan Untuk WhatsApp
Facebook: Car Rental Bukit Jalil, Kuala Lumpur & Selangor
Website: http://www.keretasewaseripetaling.blogspot.com

Alamat:
Kereta Sewa Sri Petaling, Near Taman Salak Selatan, Taman Salak, 57100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Jom tempah kereta sewa SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom tempah kereta sewa SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah kereta sewa SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: