Review
May 2, 2018, 11:43am

Kereta Sewa Mewah Murah Di Kota Bharu


Agensi Perkhidmatan kereta sewa, kereta sewa, atau sewa kereta adalah sebuah syarikat sewa kereta untuk tempoh yang singkat, biasanya terdiri dari beberapa jam sehingga beberapa minggu atau bulan. Kebiasaannya, agensi kereta sewa mempunyai banyak cawangan (yang membolehkan pengguna untuk kembalikan kenderaan di lokasi yang berbeza), dan terutamanya terletak berdekatan lapangan terbang atau kawasan bandar yang sibuk. Agensi kereta sewa juga turut menyediakan laman web yang membolehkan tempahan secara online.

kereta sewa mewah murah di kota bharu

Agensi kereta sewa mensasarkan golongan masyarakat yang memerlukan kenderaan sementara, seperti orang-orang yang tidak memiliki kereta mereka sendiri, pelancong, atau pemilik kenderaan rosak atau musnah yang menunggu perbaikan atau pampasan insurans. Agensi kereta sewa juga memenuhi keperluan syarikat atau industri, dengan menyewa van, trak, atau jenis lain kenderaan seperti kereta atau motosikal.

Kelebihan Menyewa Kereta

Pernah terfikir kenapa walaupun kadar kenderaan setiap orang di Malaysia adalah di antara yang paling tinggi di dunia tetapi sektor sewa kereta bukan sahaja aktif tetapi berkembang? Mari kita lihat apa sebab-sebabnya:

1. Lebih Cepat Sampai Ke Destinasi Yang Telah Ditetapkan

kelebihan kereta sewa mewah murah di kota bharu

Malaysia juga ada ramai pengguna pengangkutan awam tetapi apabila ingin ke suatu tempat yang tertentu secepat mungkin dan teksi bukan lah lagi pilihan anda. Dengan menyewa kereta, anda boleh menentukan laluan anda atau mengambil laluan alternatif. Tidak seperti dengan pengangkutan awam, anda boleh dikatakan boleh pergi ke mana-mana sahaja yang anda mahu dengan kereta yang disewa.

2. Pelbagai Jenis Kenderaan

pelbagai kereta sewa mewah murah di kota bharu

Kelebihan besar menyewa kereta adalah bahawa kebanyakan agensi sewa kereta utama akan menawarkan pelbagai jenis kereta untuk anda pilih untuk tempoh sewaan tertentu. Pilihan ini biasanya terdiri daripada kecil, hatchbacks ekonomi kepada beberapa SUV terbesar di pasaran, sama ada manual atau automatic. Tidak kira apa keperluan khusus anda, agensi sewa biasanya akan dapat membantu anda mencari kenderaan yang terbaik untuk keperluan anda dan untuk tempoh sewa yang dikehendaki.

3. Jimat Wang Minyak

kereta sewa mewah murah di kota bharu terbaik

Kelebihan besar memandu kereta sewa dan bukannya kenderaan peribadi adalah anda boleh memilih untuk menyewa kenderaan yang jimat minyak untuk perjalanan jauh. Sama ada anda membuat pilihan untuk menyewa kenderaan berkuasa diesel untuk memaksimumkan manfaat perjalanan, atau anda membuat keputusan untuk menyewa hibrid, agensi sewa akan dapat membantu anda mencari kenderaan untuk memaksimumkan faedah yang anda akan lihat dari penjimatan dalam kos bahan api. Sebelum mendaftar untuk sewa, pastikan anda mengesahkan jenama dan model kenderaan agensi itu sebelum menyewa.

4. Dapatkan Kenderaan Yang Sesuai

syarikat kereta sewa mewah murah di kota bharu

Kelebihan sewa kereta ialah anda boleh menyewa kenderaan yang sempurna untuk hanya apa-apa situasi khas. Sama ada anda memerlukan van mini untuk membantu mengambil semua anak-anak anda dan rakan-rakan mereka untuk lawatan khas atau perkhemahan, atau kereta yang lebih eksotik untuk membantu membuat hari khas yang lebih istimewa, mendapatkan kereta sewa untuk majlis itu akan membantu menjimatkan wang dalam jangka masa panjang. Ramai pengguna tidak menemuinya bahkan hal ini dapat menjimatkan kewangan di sebalik terus membeli sebuah kereta khusus untuk pemanduan seharian mereka. Dengan bergantung pada agensi sewa kereta untuk membantu mengisi keperluan ini, anda akan dapat untuk membuat sebahagian besar majlis istimewa anda tanpa menanggung hutang jangka panjang atau tanggungjawab untuk membeli kereta.

5. Projek Imej Yang Dikehendaki

kereta sewa mewah murah di kota bharu untuk majlis rasmi

Sama ada anda menghadiri sebuah sekolah tinggi atau perjumpaan kolej atau mahu untuk membuat kesan yang sempurna semasa mesyuarat perniagaan, satu kelebihan yang besar menyewa kereta adalah bahawa anda boleh projek apa-apa imej yang anda mahu tanpa perlu melabur dalam kenderaan mahal untuk jangka masa panjang. Dalam banyak kes, orang akan mula membentuk tanggapan mereka terhadap anda bermula dengan kenderaan anda. Tidak ada cara yang lebih baik untuk meningkatkan imej ini untuk keperluan jangka masa pendek daripada menyewa sebuah kereta yang sesuai dengan imej yang anda inginkan. Sama ada anda mahu muncul dengan kereta model terkini atau kenderaan mewah, menggunakan agensi sewa kereta,  anda membantu dengan hanya mencapai imej yang dikehendaki.

6. Mengelakkan Haus Dan Lusuh Pada Kenderaan Anda

kereta sewa mewah di kota bharu

Kelebihan besar kereta sewa ialah pengguna mengelakkan haus dan lusuh pada kenderaan mereka sendiri ketika memandu sebuah kereta sewa. Selain mengelakkan penggunaan kilometer yang tinggi pada kereta anda sendiri, anda juga boleh menyimpan wang tambahan dengan menyewa kenderaan untuk perjalanan dengan lebih cekap daripada anda guna sendiri kereta, lori, atau SUV. Untuk perjalanan yang panjang, ini boleh menjadi simpanan keseluruhan yang besar apabila ia datang untuk memaksimumkan bajet anda secara keseluruhan untuk perjalanan.

7. Elakkan Penyelenggaraan Kereta

kereta sewa mewah murah di kota bharu tanpa maintenance

Kebanyakan pemilik kereta dan lori tidak melakukan penyelenggaraan kereta, apatah lagi membayar orang lain untuk melakukannya pada kereta mereka. Jika penyelenggaraan tidak dikemaskinikan, maka kegagalan dan kerosakan boleh berlaku yang mengakibatkan kehilangan penggunaan kereta dan bil membaiki boleh menjadi mahal. Kelebihan besar kereta sewa adalah bahawa pengguna tidak perlu bimbang tentang mendapatkan penyelenggaraan selesai pada kenderaan. Agensi sewa kereta menjaga semua penyelenggaraan di antara pelanggan, jadi pengguna hanya perlu bimbang tentang meletakkan gas atau minyak petrol di dalam kenderaan itu. Bagi mereka yang menyewa kenderaan dalam tempoh yang lebih lama, agensi sewa kereta biasanya akan memberikan tempoh masa untuk membawa kereta untuk diservis atau untuk bertukar-tukar dengan kenderaan lain yang mempunyai penyelenggaraan yang sentiasa dikemas kini.

8. Jangan Risau Mengenai Breakdowns Atau Rosak Dalam Perjalanan

nak sewa kereta sewa mewah murah di kota bharu

Walaupun kebanyakan agensi sewa kereta utama menjaga kereta mereka dalam keadaan yang baik, pelanggan secara amnya tidak perlu bimbang tentang kenderaan sewa anda jika ia rosak. Sekiranya kenderaan anda rosak, semua agensi sewaan kereta utama akan menyediakan anda dengan arahan mengenai siapa yang dipanggil untuk membantu. Jika kereta itu tidak boleh dibaiki dalam tempoh masa yang singkat, agensi akan menyediakan anda dengan kereta lain tanpa dikenakan bayaran tambahan. Ini membantu memberi pelanggan ketenangan fikiran bahawa mereka boleh bergantung kepada agensi sewa kereta untuk menjaga apa-apa isu yang tidak dirancang yang mungkin timbul semasa tempoh masa kontrak sewa mereka.

Irhammin Car Rental Travel And Tour Menyediakan Kereta Sewa Mewah Di Kota Bharu

Teringin nak ronda-ronda Kota Bharu tetapi tiada kereta yang sesuai? Malas nak naik teksi? Nak naik Kereta Mewah? Irhammin Car Rental Travel And Tour menyediakan perkhidmatan sewa kereta mewah di kota bharu kelantan.

tempat kereta sewa mewah murah di kota bharu

Kereta mewah yang disediakan oleh Irhammin Car Rental Travel And Tour ini bukan sahaja disewakan dengan harga yang berpatutan, mereka juga akan memberikan diskaun dan penghantaran percuma kepada yang menyewa lebih dari sehari. Kereta sewa juga dijaga dengan rapi oleh mereka kerana setiap kereta yang disewakan kepada pelanggan akan dicuci terlebih dahulu supaya ianya bersih, wangi dan juga selesa.

Kelebihan Menyewa Kereta Irhammin Car Rental Travel And Tour

Irhammin Car Rental Travel And Tour menyediakan kereta sewa yg mantap dari segi kebersihan, keselamatan dan kualiti kereta yang padu. Kelebihan menyewa dengan Irhammin Car Rental Travel And Tour:

#1. Banyak Pilihan Kereta

pilihan kereta sewa mewah murah di kota bharu

Irhammin Car Rental Travel And Tour menyediakan pelbagai pilihan kereta yang bersesuaian dengan aktiviti anda.

#2. Kebersihan Dalaman Dan Luaran

dalaman kereta sewa mewah murah di kota bharu

Irhammin Car Rental Travel And Tour akan pastikan setiap kereta yang ditempah sentiasa berada dalam keadaan yang bersih demi kepuasan anda semua

#3. Kondisi Kereta

kondisi terbaik kereta sewa mewah murah di kota bharu

semua kereta yang disewakan adalah baru dan semestinya anda selesa untuk memandu. Semua kereta di servis mengikut jadual, jadi anda tidak perlu risau akan masalah kereta rosak atau breakdown.

#4. Cepat Dan Senang

kereta sewa mewah murah di kota bharu cepat

Irhammin Car Rental Travel And Tour merupakan syarikat kereta sewa yang berurusan secara fulltime. Mempunyai staff operation yang ramai bagi memastikan anda terima kereta pada masa yang ditetapkan. Irhammin Car Rental Travel And Tour juga terlatih dan bersikap mesra kawan jadi anda semestinya selesa untuk berurusan.

Kereta Sewa Mewah Hyundai Starex RM500/Day

kereta sewa mewah hyundai di kota bharu

Hyundai Starex juga merupakan kereta Luxury yang boleh anda dapatkan di Kereta Sewa Kelantan. Ia mempunyai 11 tempat duduk dan sesuai untuk anda membawa keluarga anda bercuti bersama anda. Hyundai Starex menyediakan tahap ergonomik yang tinggi supaya anda dapat merasai pemanduan yang sangat lancar seolah – olah anda sedang menaiki sebuah kereta sedan. Ruang dalamannya juga sangat luas dan boleh memberikan keselesaan kepada semua orang.

Kereta Sewa Mewah Toyota Vellfire RM850/Day

kereta sewa mewah vellfire di kota bharu

Toyota Vellfire merupakan sejenis Multi – purpose Vehicle (MPV ) mewah yang ditawarkan oleh Kereta Sewa Kelantan dan ia mempunyai dua jenis, iaitu standard dan juga full specs. Toyota Vellfire full specs dilengkapi dengan pilot seat, electric seat, sunroof dan juga moonroof. Reka bentuk Velfire adalah sporty dan mempunyai lampu hadapan LED automatik. Ia mempunyai rekaan dalaman untuk tempat duduk dengan formasi 2 – 2 – 3 dan ianya boleh diduduki sebanyak 7 orang penumpang. Jadi, ianya sesuai untuk anda yang mempunyai keluarga yang besar.

Kereta Sewa Mewah Toyota Hiace Diesel 12 Seater RM350/Day

kereta sewa mewah van hiace di kota bharu

Toyota Hiace untuk anda dan sekeluarga. Ia mempunyai 12 tempat duduk dan mempunyai kawalan fungsi penghawa dingin 3 – dial supaya penumpang dapat merasai keselesaan di mana – mana sahaja tempat yang dipilih.

Testimoni Pengguna

testimoni pengguna kereta sewa mewah murah di kota bharu testimoni pengguna kereta sewa mewah murah di kota bharu testimoni pengguna kereta sewa mewah murah di kota bharu testimoni pengguna kereta sewa mewah murah di kota bharu

Perjalanan Lebih Lancar Dengan Irhammin Car Rental Travel And Tour

Bagi mereka yang ingin ke Kelantan dan menaiki kereta – kereta mewah ini, anda boleh berurusan dengan pihak Irhammin Car Rental Travel And Tour kerana harga yang mereka tawarkan adalah sangat-sangat murah dan berpatutan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Irhammin Car Rental Travel And Tour, anda boleh hubungi nombor yang tertera di bawah.

jom sewa kereta sewa mewah murah di kota bharu

IRHAMMIN CAR RENTAL TRAVEL AND TOUR | KERETA SEWA MEWAH KELANTAN
Hotline: Tekan untuk telefon (0199274317) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Kereta sewa kota bharu – irhammin car rental travel & tour

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: