Review
Jul 17, 2018, 9:42am

Promosi Kereta Sewa Keramat Kuala Lumpur


sewa kereta keramat murah

Siapa kata kereta sewa sesuai untuk mereka yang travel sahaja? Kereta sewa kini menjadi satu keperluan untuk penduduk tempatan, pelajar dan juga golongan yang bekerja. Mana tidaknya, jika hanya punya sebuah kereta tetapi tiba-tiba kereta pula buat hal.. maka jalan terbaik semestinya adalah dengan menyewa kereta dari mana-mana agensi yang ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa.

5 Sebab Lain Kenapa Anda Perlu Menyewa Kereta?

kenapa kereta sewa keramat

#1 – Kegunaan Harian

Bukan semua golongan mampu untuk menanggung pembelian kereta ke dua. Ada ketika, sebuah keluarga memerlukan kereta ke dua untuk digunakan seperti untuk memenuhi undangan perkahwinan, keperluan anak yang mahu menyelesaikan tugasan kolej atau keperluan kaum ibu untuk ke pasar.

sewa kereta keramat harian

#2 – Kereta Rosak Dan Mengambil Masa Yang Lama Untuk Dibaiki

Ibaratkan seperti patah kaki apabila ketiadaan kenderaan untuk bergerak. Bertambah parah dan bermasalah apabila tempoh untuk kereta dibaikpulih mengambil masa berminggu – minggu lamanya. Makin bertambah masalah apabila isteri sudah hampir tiba minggu terakhir akan bersalin tetapi tiba-tiba kereta terpaksa masuk workshop, inilah perlunya kereta sewa. Yelah, tak kan mudah-mudah nak minta pinjam dari orang lain kan?

kereta sewa keramat ganti

#3 – Datang Ke Kuala Lumpur Dengan Kenderaan Awam

Bukan semua suka memandu pada satu tempoh masa yang lama dengan jarak yang jauh. Walaupun datang ke Kuala Lumpur tanpa kenderaan, namun kunjungan anda akan menjadi lebih bermakna dengan menikmati perkhidmatan kereta sewa di Keramat, Kuala Lumpur.

kereta sewa keramat vip

#4 – Anda Teringin Untuk Membawa Kereta Mewah Tanpa Memilikinya

Anda boleh mebuat pilihan dari pelbagai jenis kereta sewa yang ditawarkan di Anggun Car Rental. Baik kereta kecil, kereta MPV mahupun kereta mewah, semuanya ada disediakan dengan kadar sewa yang murah.

memandu kereta sewa keramat

#5 – Mahukan Kenderaan Awam Yang Privasi

Anda tidak perlu berkongsi dengan orang awam yang lain sekiranya memilih kereta sewa untuk ke destinasi pilihan anda. Berbeza dengan kenderaan awam seperti bas, anda perlu berhimpit – himpit dalam keadaan yang tidak selesa.

privasi kereta sewa keramat

Walaubagaiamanapun, disebabkan ada banyaknya syarikat atau agensi kereta yang mengusahakan perkhidmatan kereta sewa ini, pastinya kita akan berasa pening kepala tidak tahu ingin memilih yang mana satu. Apatah lagi jika diambil kira oleh budget yang agak ciput.

Terkini, istimewa untuk anda yang berada di sekitar Keramat dan kawasan yang sekitar dengannya, anda sekarang sudah boleh menikmati promosi kereta sewa di Keramat dengan harga promosi yang sangat murah dan terlajak rendah daripada pihak Anggun Car Rental.

Promosi Kereta Sewa Keramat Kuala Lumpur

kereta sewa keramat mpv

Anggun Car Rental menyediakan perkhidmatan kereta sewa di sekitar Keramat Kuala Lumpur. Organisasi ini telah lama beroperasi iaitu sejak tahun 2013 lagi. Anggun Car Rental menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk sewaan sehari, mingguan dan juga bulanan.

Pengalaman Anggun Car Rental yang sudah lama di dalam perniagaan ini menjadikan perkhidmatan sewa kereta mereka menjadi bualan di kalangan pelancong luar, penduduk setempat dan juga penduduk di sekitar Kuala Lumpur.

sewa kereta selayang murah

Mahu mencari kereta sewa mestilah berbaloi dengan harga yang dibayar. Anda tidak perlu risau dengan perkhidmata kereta sewa dari Anggun Car Rental ini kerana mereka sangat menjaga kualiti perkhidmatan sehinggakan pelanggan yang sama sentiasa datang untuk menggunakan kereta sewa Anggun Car Rental.

Kenapa Anda Perlukan Perkhidmatan Kereta Sewa Keramat Kuala Lumpur?

lokasi kereta sewa keramat

Sebelum membuat pilihan dan mengeluarkan belanja untuk menggunakan perkhidmatan kereta sewa, sangat penting untuk kita ketahui kualiti dan serba sedikit perkidmatan yang disediakan. Ini akan memberikan kepuasan maksima kepada anda berbaloi dengan wang dikeluarkan. Jom kita lihat sebab utama anda perlu memilih Anggun Car Rental.

  • Anggun Car Rental menyediakan pelbagai pilihan kenderaan yang boleh memenuhi kehendak pelanggan. Tidak kira anda datang dengan bilangan yang kecil atau besar, di Anggun Car Rental masalah anda akan selesai. Terdapat pelbagai jenis kereta dari dalam dan luar negara yang pasti menepati citarasa anda.
  • Pengalaman Anggun Car rental menyerlahkan kepakaran mereka sebagai perkhidmatan kereta sewa yang terbaik di Keramat Kuala Lumpur.

perkhidmatan kereta sewa keramat terbaik

  • Bermula dari penerimaan kunci kereta, pihak Anggun Car Rental sedia memberikan servis yang terbaik untuk anda. Sekiranya kereta yang disewa rosak atau bermasalah ketika dalam tempoh penyewaan, anda tidak perlu risau kerana sebaik sahaja anda menghubungi mereka, masalah anda akan selesai dengan kadar yang segera.
  • Setiap kereta sewa yang diberikan kepada pelanggan akan diservis dan dibersihkan terlebih dahulu. Anda akan menaiki seperti kereta yang baru.
  • Anda boleh membuat penerimaan kereta mengikut destinasi yang anda inginkan. Ini juga dapat memudahkan para penyewa dengan hanya menunggu dan setelah habis tempoh menyewa, anda hanya perlu menelefon mereka untuk proses penghantaran.

Jom Lihat Koleksi Promosi Kereta Sewa Keramat , Kuala Lumpur

Ramai yang tidak tahu, Anggun Car Rental di Keramat Kuala Lumpur ini sebenarnya mempunyai terlalu banyak pilihan kereta untuk disewa. Anda nak kereta kecil, sedan, MPV, pickup truck, van? Semuanya ada di sini!

Antara banyak-banyak kereta tersebut, ada di antaranya yang laku keras macam goreng pisang panas hinggakan terpaksa di tempah lebih awal. Antara kereta yang boleh anda pertimbangkan daripada pihak kereta sewa Keramat dengan harga promosi sekarang ini adalah :

Axia 1.0

perodua axia kereta sewa keramat

Untuk mereka yang mempunyai budget yang rendah, anda boleh menyewa kereta AXIA 1.0 ini. Pemanduan secara auto akan memudahkan lagi para penyewa kereta sewa yang ingin memandu di sekitar Kuala Lumpur apabila terjebak dengan kesesakan lalu lintas. Tambahan pula, AXIA 1.0 ini sangat menjimatkan duit minyak anda! Kalau tak percaya anda mesti cuba!

Myvi 1.3

kereta sewa keramat myvi murah

Kereta sewa Keramat Kuala Lumpur ada memberi pilihan yang lebih selesa dengan kereta MYVI 1.3. Ia boleh memuatkan 5 orang dewasa dengan selesa dan juga dengan pemanduan auto akan memudahkan lagi pemandu untuk memandu di kesesakan jalan raya di Kuala Lumpur.

Myvi 1.5 SE

kereta sewa myvi murah keramat

Mahukan kereta budget yang lebih power? Maka, anda mesti memilih kereta sewa MYVI 1.5 SE. Pemanduan automatik anda pasti lebih lancar walaupun ketika anda ingin ke tempat yang jauh dan jalan yang mencabar.

Alza 1.5 MPV

kereta sewa keramat alza

Anda mahukan kereta yang muatkan ramai penumpang tetapi tiada budget yang besar? Di kereta sewa Keramat Kuala Lumpur anda boleh menyewa Perodua ALZA 1.5 MPV di mana ia boleh memuatkan 7 orang penumpang. Anda dan keluarga atau rakan mesti selesa dengan kelebihan kereta ALZA yang besar dan menjimatkan duit minyak juga.

Exora 1.6 MPV

exora kereta sewa keramat

Anda dengan bilangan yang ramai sehinggakan perlu menaiki 2 kereta? Apa kata anda menyewa EXORA 1.6 MPV ini dari Anggun Car REntal. Selain daripada menikmati penjimatan berganda dengan kadar sewaan yang murah, EXORA ini juga boleh memuatkan sehinggan ke 8 orang penumpang.

City 1.5

kereta sewa keramat terkini

Anda inginkan kereta sedan yang mempunyai tempat menyimpan barang yang luas serta menjimatkan duit minyak anda? Semestinya anda mesti memilih kereta sewa HONDA CITY 1.5 dari perkhidmatan kereta sewa Keramat Kuala Lumpur. Penumpang boleh duduk dengan selesa serta pemanduan automatik akan melancarkan lagi perjalanan anda.

Vios 1.5

kereta sewa keramat eksklusif

Antara kereta yang sering menjadi pilihan mereka di kereta sewa Keramat Kuala Lumpur ini ialah kereta TOYOTA VIOS 1.5. Pemanduan automatik serta penghawa dingin pasti memberi keselesaan kepada semua penumpang.

Triton VGT 2.5 4X4

triton kereta sewa keramat

Anda ingin membeli barang yang banyak tetapi tiada kenderaan yang besar untuk muatkan semua barang anda? Di kereta sewa Keramat Kuala Lumpur, kereta MITSUBISHI TRITON disediakan untuk mereka yang inginkan kereta yang lebih besar serta dalam masa yang sama boleh memuatkan ramai penumpang juga.

Hiace 2.5

hiace kereta sewa keramat

MITSUBISHI HIACE adalah kenderaan seperti sebuah van yang boleh memuatkan sehingga 11 orang penumpang. Sangat sesuai untuk mereka yang ingin berkonvoi ke sesuatu tempat yang dekat mahupun jauh kerana MITSUBISHI HIACE ini mempunyai tempat duduk penumpang yang sangat selesa.

Camry 2.0

kereta sewa keramat camry

Untuk menikmati pengalaman menaiki kereta yang lebih selesa anda boleh memilih kereta sewa TOYOTA CAMRY dengan harga yang sangat berpatutan. Pemanduan automatik akan memberi keselesaan kepada pemandu serta tempat duduk penumpang yang selesa memberi kelebihan kepada mereka yang menyewa.

Alphard 2.4

alphard kereta sewa keramat

Kereta sewa Keramat Kuala Lumpur juga ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa mewah seperti TOYOTA ALPHARD ini. Kereta ini seperti van tapi dengan gaya yang lebih mewah dan selesa. Percutian anda ke Kuala Lumpur pasti lebih bermakna dengan menaiki TOYOTA ALPHARD ini bersama mereka yang tersayang.

Hyundai Starex Royale Turbo 2.5 MPV

strarex kereta sewa keramat

Walaupun anda tidak mempunyai kereta mewah namun sekiranya sesekali ingin merasa memandu dan menaikinya, di Anggun Car Rental adalah pilihan terbaik anda. HYUNDAI STAREX ROYALE ini boleh memuatkan sehingga 11 penumpang. Walaupun dengan bilangan yang ramai, namun anda masih merasai

Vellfire 2.4 – 7 Seaters

vellfire 7 seater kereta sewa keramat

TOYOTA VELLFIRE ini merupakan MPV mewah yang pasti memberikan kelainan pada perjalanan anda. Ia memuatkan 7 orang penumpang serta pemanduan automatik yang memberikan kereta ini pengalaman yang hebat kepada si pemandunya.

BMW 523i F 10

bmw f10 kereta sewa keramat

Siapa sangka anda juga berpeluang merasa memandu kereta mewah BMW di kereta sewa Keramat Kuala Lumpur. Pemanduan kereta mewah BMW adalah secara automatik dan boleh memuatkan 5 orang penumpang.

Kereta Sewa Keramat – Semuanya Terjaga Di Dalam Keadaan Terbaik !

kereta sewa keramat terbaik

Harga promosi terlajak rendah tidak bermakna kereta ini tidak mencapai tahap kondisi yang terbaik. Malah ianya sangat terjaga rapi baik kebersihan dalaman mahupun luaran. Enjin dan tayar juga sentiasa di pantau keadaannya bagi memastikan perjalanan anda nanti akan lancar hingga selamat pergi dan pulang.

Sebahagian Daripada Pelanggan Kereta Sewa Keramat

Berdasarkan tahap penjagaan kereta termasuk dengan harga yang di tawarkan maka tidak hairanlah kenapa kereta sewa Keramat daripada Anggun Car Rental ini boleh mengamit hati ramai pelanggan. Bukan hanya dari pelanggan tempatan malah daripada pelancong asing juga.

pelanggan kereta sewa keramat pelanggan kereta sewa keramat

Ingin Dapatkan Sewaan Dengan Kadar Harga Promosi? Jom Dapatkan Sekarang!

Jangan buang masa tunggu lama-lama, nanti habis waktu promosi anda juga yang terlajak rugi. Jika benar-benar inginkan kereta lawa dan mewah seakan baru dengan harga promosi terlajak rendah, inilah dia masanya… dan mana lagi tempatnya jika bukan Anggun Car Rental.

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA KERAMAT
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: