Review
Jul 17, 2018, 6:48am

Cari Kereta Sewa Di Kepong? Budget – VVIP Untuk Anda


kereta sewa kepong

Bila sebut perkataan Kepong terus teringatkan akan Kuala Lumpur dan Selangor yang punya pelbagai tempat-tempat menarik untuk di lawati. Tetapi bagaimana hendak menikmati panorama indah sekitar Kuala Lumpur dan Selangor ini jika tidak punya kereta sendiri. Tak kan hendak pergi dari satu lokasi ke satu lokasi hanya dengan menaiki kenderaan dari pengangkutan awam saja sepenuhnya? Ish macam leceh jer.

kereta sewa kepong bajet

Jika yang berkelana seorang diri seperti golongan backpackers mungkin akan berasa seronok dapat melompat naik turun dari satu bas ke bas yang lain dan juga dengan menaiki komuter dan lain-lain tapi bagaimana bagi mereka yang akan bercuti dengan ahli keluarga termasuk kanak-kanak dan bayi? Masalah tu.

servis kereta sewa kepong murah

Tetapi jika hendak menyewa kereta sewa Kepong di mana pula boleh mendapatkan syarikat kereta sewa yang terbaik tanpa sebarang unsur penipuan dan ketuk harga? Bolehkah setekat percaya pada sebarang iklan yang ada bersepah di media massa tu? Jangan risau, di dalam entri ini saya akan berkongsi maklumat dengan anda apakah syarikat kereta sewa Kepong yang patut anda pilih dan kenapa ianya antara syarikat yang boleh anda berikan sepenuh kepercayaan.

Anggun Car Rental Antara Syarikat Kereta Sewa Kepong Yang Terbaik!

Ya, untuk pengetahuan anda, kami di Anggun Car Rental Agency ini adalah antara salah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa area Kepong yang terbaik dengan harga yang sangat berpatutan.  Syarikat kami ini juga telahpun diyakini oleh ramai pelanggan baik dari dalam mahupun luar negara. Bahkan kami juga sering menjadi antara pilihan utama para penyewa kereta dari seluruh Malaysia yang berkunjung ke Kuala Lumpur dan Selangor termasuk juga area Kepong.

kereta sewa kepong diyakini

Antara sebab musabab kenapa pihak kami di Anggun Car Rental ini mendapat kepercayaan ramai pelanggan kereta sewa Kepong di luar sana adalah disebabkan beberapa perkara yang sangat kami tekankan dari dulu hinggalah sekarang demi untuk semua pelanggan yang amat kami sayangi.

Kelebihan Menyewa Dengan Kereta Sewa Kepong

1. Kereta Sewa Kepong Mempunyai Pelbagai Model Kereta – Kadar Sewa Murah

Terdapat pelbagai jenis model kereta yang telah kami sediakan untuk anda pilih dan hampir kesemuanya adalah dengan mengikut kehendak permintaan semasa semua pelanggan kami. Kami bukan hanya menyediakan kerete-kereta keluaran daripada syarikat tempatan seperti Axia, Myvi, Persona, Exora, Alza dan sebagainya bahkan kami juga turut membantu menyediakan kereta berkonsep VVIP daripada pelbagai jenama yang dikeluarkan oleh syarikat-syarikat luar negara.

model kereta sewa kepong terbaru

Soal harga anda tidak perlu bimbang kerana kami telah menetapkan kadar harga yang sangatlah berpatutan supaya ianya tidak terlalu membebankan. Apa yang penting segala jenis kereta ada di pihak kami bergantung samada anda inginkan kereta dengan konsep budget mahupun VVIP.

kereta sewa kepong vvip

Semua jenis kereta anda boleh lihat secara terus melalui website kami di http://www.anggunrentacar.com/

2. Kereta Sewa Kepong Sentiasa Menjaga Kondisi Kereta

Keutamaan kami dalam menyediakan kereta sewa Kepong ini bukanlah hanya setakat memberikan kadar sewaan dengan kadar harga yang penuh kasih sayang sebaliknya turut memastikan kereta yang akan kami sewakan pada anda itu nanti sentiasa berada di dalam keadaan yang baik  sepenuhnya. Ini bagi memastikan perjalanan anda akan menjadi lebih lancar serta juga membantu memberikan tahap keselamatan yang lebih baik kepada para pelanggan yang telah sanggup menaruh kepercayaan terhadap kami.

kereta sewa kepong kondisi terbaik

Walaubagaimanapun, seandainya telah ditakdirkan kereta tersebut mengalami apa-apa kerosakan, anda jangan khuatir kerana kami akan sentiasa bersedia untuk membantu anda meskipun ketika itu anda telahpun berada di dalam perjalanan ke mana-mana destinasi pilihan.

3. Kereta Sewa Kepong Mempunyai Kepakaran Untuk Mengawal Urusan Kecemasan

Jika kereta tiba-tiba breakdown, anda jangan gelabah dan cemas. Apa yang perlu anda lakukan adalah dengan segera menghubungi pihak kami dan dengan serta merta kami akan segera mengambil tindakan bagi menolong anda keluar dari keadaan tersebut.

kereta sewa kepong emergency response team

Meskipun anda berada jauh dari pejabat utama kami namun kami telahpun mempunyai ramai pihak yang boleh kami gunakan bagi membantu anda dengan kadar yang segera. Sebagai contoh kami mempunyai jaringan sebagai hubungan ahli KOPKES untuk khidmat kereta sewa ganti. Selain itu kami juga mempunyai jaringan hubungan ahli towning dan bantuan insurans. Yang pasti, kami mempunyai kepakaran dan pengalaman yang tinggi untuk memberi respon terhadap tahap kecemasan anda dengan cepat, cekap dan pantas.

4. Kereta Sewa Kepong Bersih Dan Berkilat Seperti Kereta Baru

Aspek kebersihan dalaman kereta juga turut kami ambil berat sebelum menyerahkan mana-mana kereta untuk sewaan. Ini bagi memastikan anda berasa selesa dan berpuashati supaya perjalanan percutian anda akan lebih menyeronokkan.

kereta sewa kepong bersih luar dalam

Apa yang penting, kami ingin memberi memori indah untuk anda berserta keluarga dengan servis yang terbaik daripada kami dan semoga dengan cara ini anda akan sentiasa ingat pada kami untuk percutian-percutian anda yang akan datang. Kerana itu kami bukan hanya mementingkan soal kondisi enjin dan tayar kereta malahan juga tahap kebersihannya luar dan dalam.

kereta sewa kepong yang selesa

Memang sudah begini rutin kami. Sebaik saja menerima kembali mana-mana kereta yang telah disewakan, kami akan memastikan segala aspek kereta tersebut akan kembali berada di dalam keadaan yang baik dan memuaskan bagi memberi tahap keselesaan yang sepatutnya terhadap bakal penyewa berikutnya.

kereta sewa kepong dicuci setiap hari

Kami sedia maklum kereta yang di sewa pastinya akan ada sampah dan kotor namun sudah menjadi tugas dan tanggungjawab kami untuk kembali mempersiapkan segalanya seperti seakan baru kembali dengan keadaan yang bersih luar dan dalam dan anda sama sekali tidak perlu risau kerana kami sememangnya amat menitikberatkan urusan tahap kebersihan untuk setiap kereta atau kenderaan yang berada di dalam simpanan kami ini.

5.Kereta Sewa Kepong Sesuai Untuk Pelbagai Kegunaan

Meskipun kami terkenal dengan kereta untuk sewaan kereta bagi mereka yang ingin bercuti terutama untuk kawasan Kuala Lumpur dan Selangor namun sebenarnya kami mempunyai pelbagai lagi kenderaan lain yang boleh memberi pelbagai kegunaan bergantung kepada tahap situasi dan keperluan anda sendiri.

kereta sewa kepong vellfire

Sebagai contoh, kami turut mempunyai koleksi kereta mewah yang sedia untuk di sewakan oleh mereka yang mungkin menginginkannya untuk digunakan sebagai kereta rasmi di majlis rasa sehari. Atau mungkin juga anda perlukan van untuk bercuti dalam bersama keluarga yang lebih besar.

kereta sewa kepong 4x4

Selain itu kami juga mempunyai kenderaan dalam bentuk pickup truck bagi membantu anda yang mungkin ingin melakukan pemindahan barangan peribadi anda ke lokasi tertentu. Segalanya ada di Anggun Car Rental dan kedatangan anda untuk mendapatkan perkhidmatan daripada kami amatlah kami alu-alukan dengan tangan yang terbuka dalam wajah yang penuh mesra dengan senyuman.

6. Kereta Sewa Kepong Boleh Membuat Penghantaran Dan Pengambilan Secara Terus Dari Kediaman

Ini juga antara kemudahan yang boleh anda dapatkan daripada kami di Anggun Car Rental. Perkhidmatan ini kami wujudkan demi untuk membantu memudahkan urusan anda kerana kami tahu anda pastinya berdepan dengan masalah apabila memikirkan bagaimana ingin mengambil dan menghantar semula kereta yang telah di sewa itu pada kami dengan lebih mudah dan teratur.

kereta sewa kepong percuma penghantaran

Bagi yang tidak punya kenderaan sebagaimana mereka yang datang ke Kuala Lumpur dan Selangor dari negeri lain dengan pengangkutan awam, anda boleh terus meghubungi dan memberitahu kami lokasi yang akan anda berada nanti dan pihak kami akan terus pergi kepada anda berserta kereta yang ingin anda sewa.

Begitu juga dengan pengambilan semula. Kami bukan hanya boleh membantu dengan menghantar kereta sewa terbabit secara terus kepada anda malah kami juga boleh mengambilnya semula dari lokasi yang akan dipersetujui kelak.

7. Boleh Menyewa Secara Harian, Mingguan Atau Bulanan Dengan Kereta Sewa Kepong

kereta sewa kepong tempoh

Kami bukan hanya membenarkan anda menyewa secara harian saja malahan juga secara mingguan mahupun bulanan. Harga dengan kadar istimewa akan diberikan kepada anda sekiranya anda ingin menyewa secara berterusan untuk jangka masa yang lebih lama ini. Benarkan kami membantu memudahkan urusan anda dan anda pastinya akan berasa puashati dengan tahap perkhidmatan yang akan kami berikan kepada anda.

Cara Untuk Membuat Tempahan

Anda tidak perlu berasa leceh dan juga bimbang kerana proses untuk membuat tempahan Kereta Sewa Kepong oleh pihak kami ini tersangatlah cepat dan mudah sekali. Perkara pertama yang perlu anda lakukan semestinya dengan menghubungi pihak pihak pihak kami di Anggun Car Rental melalui talian 011 – 55004434. Anda boleh menghubungi kami secara talian terus ataupun Whatsapp.

tempah kereta sewa kepong

Jangan lupa juga untuk berikan detail peribadi anda seperti

  1. Salinan IC bakal penyewa
  2. Salinan lesen bakal penyewa
  3. Salinan bil utiliti (bil elektrik, bil ASTRO, dan sebagainya)
  4. Salinan kad matrik (hanya untuk pelajar sahaja)

Setelah mendapat pengesahan daripada pihak syarikat, anda boleh mengambil atau meminta pihak syarikat untuk menghantar kereta kepada anda mengikut lokasi yang telah sama-sama dipersetujui.

Sebahagian Dari Para Pelanggan

Sudah ramai yang sebenarnya yang telah memilih pihak Anggun Car Rental ini bagi mendapatkan pelbagai kereta untuk di sewa. Ini kerana pihak Anggun Car Rental ini bukan hanya mementingkan soal keuntungan semata-mata sebaliknya mereka amat mementingkan tahap keselesaan dan kepuasan di hati para pelanggan mereka sejak dari mula di tubuhkan sehinggalah ke hari ini.

pelanggan kereta sewa kepong kereta sewa cheras murah pelanggan kereta sewa cheras penghantaran kereta sewa cheras

Maka, jika anda juga memerlukan kenderaan yang berada di dalam kondisi terbaik dengan kadar harga yang sangat murah dan budget dengan tahap layanan seperti VVIP, pastinya anda sudah tahu siapakah yang perlu anda hubungi saat ini.

Jangan Tunggu Lama-Lama! Segera Dapatkan Kereta Sewa Murah Kepong Sekarang Juga !

Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut tentang perkhidmatan Kereta Sewa Kepong oleh pihak Anggun Car Rental ini, anda boleh menghubungi segera hubungi melalui maklumat yang tertera seperti di bawah ini:

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA KEPONG
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: