Review
Jul 20, 2017, 11:54pm

Kereta Sewa Kelantan Murah Hanya dari RM50/sehari


Kelantan Darul Naim – juga dikenali sebagai negeri Cik Siti Wan Kembang dan negeri Serambi Mekah adalah satu destinasi pelancongan yang mempesonakan.  Negeri yang terletak di pantai timur Semenanjung Malaysia ini menawarkan pelbagai keseronokan percutian.

kereta-sewa-kelantan-murah

Menikmati keindahan pantai, beraneka jenis makanan yang lazat dan murah, membeli belah di Pasar Siti Khadijah yang dikuasai oleh peniaga wanita, membeli belah berdekatan dengan sempadan Siam atau tempat membeli belah lain, melawat tempat-tempat bersejarah, dan melawat perkampungan orang Siam dan patung Budha adalah antara aktiviti yang boleh dilakukan sepanjang anda bercuti di Kelantan.

Kalau bercuti di Kelantan, tak cukup sehari dua.  Nak enjoy puas-puas di sana, luangkanlah sekurang-kurangnya tiga hari supaya banyak aktiviti seperti yang dinyatakan di atas dapat dilaksanakan.

Kereta Sewa Murah Di Kelantan.

Pusat Bebas Cukai Rantau Panjang antara Tarikan Pelancong ke Kelantan

Soal penginapan dan pengangkutan tak perlu dirisaukan.  Ada banyak hotel, resort, chalet dan homestay yang sentiasa bersedia menerima kunjungan tetamu ke Kelantan.  Untuk pengangkutan, kalau anda tak sanggup memandu berjam-jam, ambil saja penerbangan terus ke Kota Bharu.  Sampai di Kota Bharu, jangan susah hati.  Dapatkan terus perkhidmatan kereta sewa di Kelantan sebaik saja mendarat di lapangan terbang Kota Bharu.

Kereta Sewa Murah Di Kelantan. Hanya Dari Rm50 Sehari. Dijamin Harga Terbaik

Kereta Sewa Kelantan.

Ada banyak perkhidmatan kereta sewa untuk tetamu luar yang datang ke Kelantan sama ada untuk melancong, menziarahi kawan-kawan atau sanak saudara, mahu pun atas urusan rasmi atau perniagaan.

Salah satu dari syarikat yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa, van sewa di Kota Bharu dan meliputi seluruh Kelantan ialah Go Rocket Travel & Tours Sdn Bhd.

servis-kereta-sewa-kelantan

Go Rocket Travel & Tours Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk pelanggan individu dan korporat sama ada rakyat tempatan atau dari luar negara di seluruh Malaysia.  Kereta boleh disewa secara harian, mingguan atau bulanan.

Kereta Sewa Kelantan Yang Disediakan

Di antara model kereta/kenderaan yang disewakan oleh Go Rocket adalah:

 1. Golf
 2. Hiace
 3. Axia
 4. Alza
 5. Avanza
 6. Myvi
 7. Vellfire
 8. Starex
 9. Viva
 10. Nissan Urvan
 11. Bezza
 12. Saga

kereta-untuk-disewa-kelantan

van-vellfire-startex-kereta-sewa-kota-bharu-murah

Kenapa Harus Memilih Go Rocket Travel & Tours Untuk Kereta Sewa Kelantan ?

kereta-sewa-kelantan-tip-top-terbaik

Kerana Go Rocket Travel & Tours memberikan perkhidmatan terbaik yang mantap dan memuaskan dari segi keadaan kereta, keselesaan pelanggan, kebersihan kereta, keselamatan pelanggan dan prestasi kereta yang mantap.

PENGHANTARAN – Team Go Rocket boleh menghantar kereta sewa ke mana saja mengikut lokasi yang diminta oleh pelanggan. Anda tak perlu pening kepala mencari Go Rocket, mereka akan datang kepada anda.

BERSIH – Kereta dicuci sehingga bersih dan wangi sebelum diserahkan kepada pelanggan. Dijamin anda akan berasa tenang sepanjang pemanduan di Kelantan nanti.

MANTAP – Kereta diselenggara mengikut jadual yang ditetapkan.  Anda tak perlu risau kereta tiba-tiba rosak dan tersadai di tepi jalan.

kereta-sewa-mesti-sewa-kelantan

SELESA – Team Go Rocket telah dilatih untuk memberi layanan yang mesra kepada pelanggan. Pastinya anda tidak akan berasa kekok ketika berurusan dengan Go Rocket.

PELBAGAI JENIS – Pelbagai model kereta disediakan untuk pilihan dan keperluan anda. Memudahkan anda merancang penggunaan kenderaan di Kelantan nanti.

KHIDMAT PELANGGAN 24/7 – Sekiranya berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini dalam tempoh penyewaan, anda boleh menghubungi call center Go Rocket di talian +6016-7508833 pada bila-bila masa.  Perkhidmatan menunda kenderaan 24 jam juga disediakan.

KUPON DISKAUN – Khas untuk pelanggan setia, Go Rocket memberi KUPON DISKAUN yang menawarkan diskaun hebat untuk sewaan yang seterusnya.

kereta-sewa-termurah-terbaik-kelantan

Kadar Sewaan Kereta Sewa Kelantan Termurah

Kalau anda masih ragu-ragu untuk mendapatkan khidmat Go Rocket, alasan terakhir ini pasti membuatkan anda tidak teragak-agak lagi untuk menyewa kereta dengan Go Rocket.

Dengan harga serendah RM50 sehari anda boleh menikmati perjalanan yang selesa, selamat dan lancar dengan perkhidmatan kereta sewa Go Rocket.

Tak perlu bayar mahal-mahal.  Duit yang ada tu boleh digunakan untuk membeli belah atau menikmati makanan tradisional Kelantan yang lazat-lazat belaka.

Jom Tempah Kereta Sewa Kelantan  SEKARANG !

kereta-sewa-kota-bharu-RM50-sehari

Hubungi Go Rocket segera untuk keselesaan perjalanan dan kunjungan anda di Kelantan.  Pejabat urusan Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd terletak di Machang, Kelantan, di hadapan Pasar Besar Machang, atas stesen teksi dan kereta sewa, bersebelahan stesen bas SKMK.

GO ROCKET TRAVEL AND TOURS SDN BHD | PERKHIDMATAN KERETA SEWA KELANTAN

Jom Tempah Kereta Sewa Kelantan  SEKARANG !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

PT695 Jalan Bakti, Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang, 18500 Machang. Kelantan

   
Jom Tempah Kereta Sewa Kelantan  SEKARANG !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Tempah Kereta Sewa Kelantan  SEKARANG !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: