Review
Oct 12, 2018, 9:57am

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru dan Singapore


Johor Bahru jarang dijadikan sebagai tempat percutian kerana sering dilabelkan sebagai pusat perniagaan dan transit untuk ke ibu kota seberang tambak, Singapura. Bagi mereka yang ingin ke sana, sebenarnya banyak tempat-tempat menarik yang boleh dilawati, tidak kira faktor sejarah mahupun kemodenannya. Ini terpulang kepada mereka dengan tujuan apa untuk berkunjung ke ibu negeri di selatan tanah air itu.

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Penginapan di bandar raya itu juga ada banyak pilihan, daripada hotel bertaraf lima bintang sehinggalah hotel bajet yang terdapat di sepanjang jalan-jalan utama di bandar itu. Nak berjalan-jalan sekitar JB dan Singapura dengan menaiki kereta sewa murah? Bagi yang pertama kali ke sana mungkin risau menaiki kenderaan sendiri bukan? Yelah, takut tersesat di tempat orang. Jangan risau, tiada masalah jika anda ingin menyewa kereta!

Green Matrix Menawarkan Perkhidmatan Kereta Sewa Terbaik Di Johor Dan Singapura

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Green Matrix merupakan sebuah syarikat yang dimiliki oleh Green Matrix Enterprise Travel & Tours Sdn Bhd (961710-U) (KPK / LN7944). Kepakaran mereka dalam bidang penyewaan kereta sendiri, pemandu dan sewa kereta telah bermula sejak tahun 2006 lagi. Selain itu, Green Matrix juga menyediakan perkhidmatan kepada individu terutama kepada pelancong domestik dan juga antarabangsa, syarikat korporat dan juga agensi kerajaan.

Perkhidmatan Green Matrix Ada Di Seluruh Malaysia

Terdapat Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Bagi yang tertanya-tanya lokasi perkhidmatan Green Matrix, anda boleh ke cawangan mereka yang terdekat dengan kawasan anda. Green Matrix boleh ditemui di semua bandar utama di Malaysia seperti Johor (Johor Bharu, Mersing, Pasri Gudang), Kedah (Alor Setar), Kuala Lumpur, Langkawi, Labuan, Kelantan (Kota Bharu), Melaka, Negeri Sembilan (Seremban) Pahang (Kuantan Pekan Muadzam), Perak (Ipoh), Pulau Pinang, Putrajaya, Sabah (Kota Kinabalu, Tawau, Sandakan), Sarawak (Bintulu, Kuching, Miri, Sibu) , Kertah, Chukai).

Pelbagai Model Kereta Ada Di Green Matrix

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Green Matrix sentiasa berusaha sebaik mungkin untuk menyediakan perkhidmatan penyewaan kereta terbaik kepada pelanggannya. Pada masa ini Green Matrix mempunyai pelbagai model kereta yang terdiri daripada kereta ekonomi, kompak, sedan, MPV, 4WD, Van dan Mewah. Di Green Matrix kami sentiasa berusaha untuk memberi perkhidmatan  world class car rental kepada anda.

Keistimewaan Memilih Kereta Sewa Green Matrix

1. Syarikat Berlesen (KPK / LN7944)

Baca dan teliti syarat-syarat yang ditetapkan. Ia penting bagi mengelakkan tiada siapa pun yang dinafikan hak sama ada penyewa atau syarikat pengusaha kereta sewa. Lagi terperinci lagi bagus. Seeloknya kita memilih syarikat berlesen dan permit Lesen yang dimaksudkan ialah lesen kereta sewa daripada Kementerian Pelancongan.

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Permit pula ialah permit kenderaan daripada Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD). Ia penting jika berlaku kes-kes yang tidak diingini melibatkan pihak polis dan pihak insuran. Dan sudah tentu Green Matrix syarikat yang memiliki lesen.

2. Bantuan Sokongan Kerosakan di seluruh Negeri

Untuk kes kerosakan atau masalah dalam mekanik, anda, sebagai penyewa, harus meberitahukan syarikat menyewa kereta secepat mungkin. Syarikat penyewaan harus memberikan bantuan untuk membaiki atau mengantikan kereta

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Bantuan 24 jam adalah percuma untuk semua kesalahan mekanikal wujud (seperti yang ditentukan oleh pemilik atau bengkel yang dibenarkan) yang berkaitan dengan kenderaan yang dinyatakan dalam Dokumen Rental. Untuk semua bantuan yang dinyatakan yang termasuk mengisi minyak, insiden tayar, kunci hilang dan kekunci dikunci di dalam kenderaan itu, yuran perkhidmatan akan dikenakan. Jika kenderaan memerlukan pembaikan atau penggantian, keputusan untuk membekalkan kenderaan lain kepada penyewa adalah atas budi bicara pemilik.

3. Kereta Baru dan baik

Ada Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Kereta sewa Green Matrix pastinya bersih dan selamat. Green Matrix menawarkan kereta sewa dengan cara anda boleh melihat kereta terlebih dahulu sebelum memilihnya. Keadaan kereta yang bersih dan cantik adalah lebih selamat berbanding kereta yang sedikit teruk kesannya, mempunyai kesan kemalangan, kerosakan dan lain-lain lagi. Anda pasti akan berpuas hati dengan kereta sewa yang diberikan.

4. Jenis Dan Saiz Kereta Sewa yang banyak

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Saiz kereta sewa di Green Matrix pula ada pelbagai seperti kereta kompak, sedan, MPV, kereta jenis mewah dan lain-lain lagi. Sekiranya anda menyewa kereta bersama keluarga, rakan atau penumpang yang lain, adalah wajar untuk anda menyewa kereta sedan atau yang lebih besar. Pilih sahaja jenis kereta yang anda suka, semua ada di Green Matrix. Pastinya harga yang ditawarkan adalah termurah di Johor dan Singapura.

5. Harga Kereta Sewa Termurah Dan Berpatutan Di Johor Dan Singapura

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Memilih kereta sewa murah dan berpatutan adalah cara pilih kereta sewa sesuai untuk kegunaan anda yang harus anda titik beratkan. Pasti semua orang sukakan penjimatan dan harga yang murah lagi berbaloi. Kereta sewa berkualiti tinggi dengan harga berpatutan yang ditawarkan oleh Green Matrix adalah termurah di Johor dan Singapura malah, kereta sewa terbaik dan sesuai untuk kegunaan anda.

Kereta Sewa Terbaik Pilihan Warga Johor Dan Singapura

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Green Matrix merupakan kereta sewa terbaik sesuai untuk kegunaan anda dengan kadar sewa paling rendah di Malaysia yang bersih, selamat dan berkualiti boleh anda pilih. Green Matrix turut menjadi kereta sewa pilihan pengguna di seluruh Malaysia yang menawarkan perkhidmatan dan servis terbaik sesuai untuk kegunaan anda semua.

Green Matrix Juga Pilihan Pelancong Dalam Dan Luar Negara

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Kepakaran Green Matrix adalah membantu pelancong dalam dan luar negara, syarikat korporat dan agensi kerajaan mendapatkan perkhidmatan kereta sewa cun melecun di mana semua kenderaan mereka dijamin 100% tip top, bersih, selamat dan selesa supaya semua pelanggan dapat sampai ke destinasi yang dituju dengan hati yang tenang dan gembira.

Green Matrix Pembekal Kereta Sewa Terbesar Di Malaysia

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Green Matrix mempunyai cawangan di seluruh Malaysia di mana syarikat Green Matrix merupakan antara pembekal kereta sewa untuk syarikat penerbangan Air Asia dan agensi pelancongan online terbesar di dunia iaitu Expedia. Jadi, anda tidak perlu risau kerana tidak akan berlaku penyelewengan sepanjang anda menyewa kereta dari pihak mereka. Dijamin 100% sebuah syarikat yang boleh dipercayai.

Tawaran Harga Termurah Dan Terbaik Pernah Ditawarkan

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Memandangkan perkhidmatan sewa kereta di hampir semua destinasi pelancongan adalah amat berdaya saing, anda pastinya inginkan yang boleh menawarkan perkhidmatan dan khidmat pelanggan yang baik pada harga yang berpatutan atau tawaran istimewa lain yang anda tidak ketahui. Kadar sewa yang murah mungkin amat menggoda dan paling ramai dicari pelanggan. Oleh itu, Green Matrix sedia menawarkan kadar sewa kereta termurah disamping memberikan anda kereta terbaik yang ada.

Senarai Harga Kereta Sewa Green Matrix

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

  • Viva rm120/24 jam
  • Axia rm130/24 jam
  • Myvi rm150/24 jam
  • Bezza rm160/24 jam
  • Alza rm220/24 jam
  • Exora rm250/24 jam

Kepuasan Pelanggan Menggunakan Khidmat Kereta Sewa Green Matrix Cukup Membuktikan Kepakaran Mereka Dalam Bidang Ini, Lihat Testimoni :

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

Kereta Sewa Green Matrix Murah di Johor Bahru

GREEN MATRIX | RETAKE SEWA GREEN MATRIX MURAH DI JOHOR BAHRU DAN SINGAPORE
Hotline: 
Tekan untuk telefon (016-7777214) | Tekan untuk WhatsApp
Website: http://www.carrentaljohor.com/

Jom Dapatkan Khidmat Kereta Sewa Green Matrix SEKARANG !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Dapatkan Khidmat Kereta Sewa Green Matrix SEKARANG !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Khidmat Kereta Sewa Green Matrix SEKARANG !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: