Review
Jul 15, 2018, 12:21pm

Promosi Kereta Sewa Gombak Serendah RM55 / sehari


kereta sewa gombak

Khas untuk anda yang sedang mencari perkhidmatan sewa kereta termurah di Gombak! Anggun Car Rental kini menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kuala Lumpur. Kereta sewa di Anggun Car Rental boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan. Berita baiknya, kini Anggun Car Rental tengah mengadakan promosi kereta sewa serendah RM55/sehari.

Anda Perlukan Kereta Sewa Untuk Selesaikan Masalah-masalah Ini

perlu kereta sewa gombak segera

 1. Kereta rosak dan terpaksa dihantar ke bengkel dan mengambil masa yang lama untuk siap
 2. Kereta anda eksiden dan menunggu tempoh masa yang lama untuk claim insurans
 3. Tiada kereta untuk pergi ke mana-mana destinasi yang anda ingini
 4. Anda BOSAN naik pengangkutan awam yang sangat efisien
 5. Anda ade bajet yang rendah dan ingin sewa kereta
 6. Anda suka sewa kereta sahaja dan

Kat Mana Syarikat Sewa Kereta Di Sekitar Kuala Lumpur?

pusat kereta sewa gombak

Duduk di bandar Kuala Lumpur memang banyak syarikat sewa kereta. Tapi, mana satu yang murah dan boleh dipercayai? Pastikan anda mendapat kereta sewa yang sepadan dengan nilai yang anda bayar. Jangan terburu-buru menyewa kereta takut ada yang lagi murah menyesal pun tak guna.

Anggun Car Rental Penyedia Servis Kereta Sewa Gombak

anggun car kereta sewa gombak

Tahukah anda terdapat kereta sewa RM55 sehari di Gombak?  Mesti ramai tak tahukan bahawa terdapat syarikat kereta sewa yang meletak harga sewaan RM55 sehari. Anggun Car Rental Adalah Syarikat Kereta Sewa RM55 di Gombak yang terkenal. Sewaan Rm55 ini adalah pada hari Isnin sehingga Jumaat. Kereta sewa tersebut pula yang Tidak lebih dari 5 Tahun, Bersih dan Kemas serta keadaan yang baik ini boleh disewakan dengan harga RM55 pada hari bekerja..

Anggun Car Rental Syarikat Kereta Sewa Murah Terkenal di Gombak

sewa kereta anggun car

Anggun Car Rental merupakan sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa yang terkenal di sekitar Gombak, Kuala Lumpur. Bertempat di Jalan Wangsa Niaga, Anggun Car Rental menawarkan lebih 100 jenis kereta sewa untuk anda. Servis mereka sangat baik dan sentiasa memenuhi kehendak pelanggan dalam urusan sewaan kereta.

Promosi Kereta Sewa Gombak Serendah RM55/Sehari

promosi kereta sewa gombak

Bila tiba hari perayaan, tidak kira Hari Raya, Hari Deepavali, Gong Xi Fa Chaii, dan sebagainya Anggun Car Rental sentiasa membuka tawaran pakej kereta yang sangat menarik untuk pelanggan semua. Sejak seminggu lalu, kesemua kereta sewa mereka sudah habis ditempah oleh pelanggan yang rata-ratanya anak perantauan yang akan balik kampung halaman. Promosi kadar sewaan serendah RM55 ini mendapat sambutan ramai terutama pada pelanggan setia Anggun Car Rental. Ramai tidak melepaskan peluang untuk ‘booking’ awal sementara tengah ada promosi.

Sewa Kereta Murah Gombak Dan Bajet Serendah RM55/Sehari Untuk Semua Golongan

kereta sewa mewah gombak

Anggun Car Rental menyediakan perkhidmatan kereta sewa murah di kawasan Gombak, Ampang dan sekitarnya. Pada atau sebelum tahun 2019, pihak Anggun Car Rental akan mengadakan PROMOSI Sewa Kereta Serendah RM55/sehari untuk mereka yang ingin menyewa kereta dengan mereka. Promosi ini bertujuan untuk membantu mereka yang kurang berkemampuan untuk menyewa kereta untuk apa sahaja keperluan mereka pada cuti nanti. Jika anda pernah menyewa kereta pasti anda mahukan harga sewa yang rendah dan dalam linkungan bajet anda juga.

Kenapa Promosi Ini Diadakan Oleh Anggun Car Rental?

kereta sewa murah dan terbaik gombak

Anggun Car Rental begitu memahami situasi pengguna. Mereka percaya ramai yang masih mencari kereta sewa murah untuk digunakan pada masa tertentu. Oleh itu, promosi ini diadakan untuk mereka yang:

 • Kurang bajet dan memerlukan perkhidmatan kereta sewa di musim cuti nanti.
 • Berpotensi menjadi pelanggan setia Anggun Car Rental dan yakin dengan perkhidmatan kereta sewa Anggun Car Rental dan mendapat harga istimewa sebagai pelanggan setia mereka
 • Menyampaikan perkhidmatan dan servis terbaik kami kepada orang sekeliling dan berpotensi menjadi pelanggan setia Anggun Car Rental
 • Sebenarnya, ada banyak lagi. Cukup untuk anda faham manfaat utama PROMOSI ini, dan anda akan rugi jika tidak membuat tempahan sebelum Disember 2018.

Cara Untuk Membuat Tempahan Kereta Sewa Murah Gombak Sempena Promosi RM55/Sehari

syarikat kereta sewa gombak

 • Pastikan anda menempah hanya dengan Anggun Car Rental pada atau sebelum Disember 2019 untuk promosi harga serendah RM55/sehari
 • Pastikan anda akan memandu hanya kereta sewa Anggun Car Rental yang telah ditempah pada atau sebelum Disember 2019
 • JIka anda boleh berbuat seperti di atas; maka anda boleh teruskan dengan mendail talian HOTLINE Anggun Car Rental iaitu  +6 03 4131 1511 untuk sahkan tempahan anda itu.

Pihak Anggun Car Rental akan melayan anda dan setiap tempahan akan di ambil perhatian serius dan direzabkan atas nama anda yang telah membuat tempahan awal sebelum Disember 2019!

Jom Lihat Antara Koleksi Kereta Sewa Popular Di Anggun Car Rental

1. Perodua Myvi Kereta Sewa Paling Popular Di Anggun Car Rental

kereta sewa myvi gombak

Myvi 1.3 G Auto adalah kereta yang agak terkenal di kalangan Rakyat Malaysia. Sesuai untuk pemanduan di dalam jalan-jalan sempit di sekitar KL dan Shah Alam. Kereta yang agak compact senang untuk masuk ke tempat letak kereta. Rekaan yang comel dan menjadi kegilaan setiap warga negara malaysia.  Jika Kereta anda perlu di tinggalkan bengkel untuk service 3 hari.. Inilah Myvi yang anda cari untuk kegunaan sementara.

2. Kereta Sedan Untuk Bajet Sedarhana

kereta sewa persona gombak

Kereta Sedan seperti Saga FLX, Bezza, Persona sesuai untuk anda yang bajet sederhana. Kereta sedan ini sesuai untuk family dan travel di sekitar KL. Manakala enjinnya dipastikan zero downtime.  Dengan ciri designnya yang up to date, memenuhi citarasa semua golongan.

3. Kereta Sewa Bersaiz Besar Untuk Keluarga

kereta exora sewa gombak

Kereta Jenis MPV seperti Alza, Exora, mini van sesuai untuk orang yang berkeluarga. Dengan ruang penumpang dan cabin yang besar dapat memberikan keselesaan kepada penumpang. Anak-anak akan berasa lebih selesa di bahagian belakang. MPV ini juga boleh memuatkan muatan yang besar dan banyak hingga mampu memuatkan hingga 7 orang pada satu masa.

4. Kereta Sewa Berbentuk Mewah Dan Gah Di Atas Jalan Raya

kereta sewa mewah gombak

Khas untuk penyewa yang ada bajet besar boleh menyewa kereta jenis mewah seperti Vellfire, Estima, Serena dan sebagainya. Satu lagi kelebihan kereta ini ialah kurang bumping impact disebabkan suspension yang bagus. Anda akan rasa seperti bawa kereta mewah dengan kurangnya hummer atau getaran ketika driving. Ianya juga memberikan keselesaan dan ruang yang luas kepada penumpang belakang

Sebab – Sebab Anda Perlu Menyewa Kereta Di Anggun Car Rental

Saya percaya anda akan suka dengan perkhidmatan kereta sewa dari Anggun Car Rental. Untuk pengetahuan anda, Anggun Car Rental menjadi pilihan warga kota kerana mereka mampu menyediakan kereta disaat anda memerlukan. Memang terbaik servis dari mereka. Antara sebab lain mengapa anda perlu menyewa kereta di Anggun Car Rental adalah :

1. Kereta Sewa Serendah RM55/Sehari

kereta sewa murah gombak

Apa yang paling penting? Tentulah harga mereka yang sangat berpatutan. Anda boleh mendapatkan kereta sewa dengan harga serendah RM 55/ hari dan anda tidak perlu risau dengan perkara yang lain kerana mereka akan menguruskan semuanya.

2. Team Anggun Car Rental Mesra Pelanggan

kereta sewa gombak mesra pelanggan

Anggun Car Rental amat mementingkan keselesaan pengguna jadi anda perlu memilih mereka untuk memberikan perkhidmatan kerana mereka sentiasa memberikan perkhidmatan yang bertaraf lima bintang kepada pelanggan – pelanggan mereka dengan memberikan kereta yang baik dan customer service yang memuaskan hati serta mesra pelanggan.

3. Kereta Bersih Dan Dicuci Sebelum Disewakan

kereta sewa bersih dan wangi

Setiap kereta yang anda naiki telah dicuci terlebih dahulu sekiranya ia digunakan oleh pelanggan yang lain. Mereka mencuci kereta tersebut secara menyeluruh sebelum diberikan kepada anda agar anda boleh menaiki kereta dengan selesa dan wangi. Kereta juga akan diservis sekiranya terdapat sebarang kerosakan serta ditukar minyak hitam dan minyak enjin sekiranya kereta tersebut telah sampai mileage yang ditetapkan.

4. Perkhidmatan Kereta Sewa 24 Jam

khidmat kereta sewa 24 jam gombak

Mereka juga menawarkan khidmat pelanggan selama 24/7 jadi anda tidak perlu risau sekiranya ada perkara yang tidak diingini berlaku pada waktu tengah malam dan jika kereta tersebut memerlukan pembaikan, khidmat menunda kereta juga disediakan 24/7. Jadi, anda hanya perlu menghubungi  +6 03 4131 1511 dan mereka akan memberikan respon dengan pantas.

5. Diskaun Untuk Perkhidmatan Sewa Seterusnya

diskaun kereta sewa gombak

Selain itu, mereka juga memberikan kupon diskaun kepada anda yang menggunakan perkhidmatan mereka yang seterusnya. Anda boleh menjimatkan wang anda dan gunakan wang tersebut untuk perkara lain yang lebih penting

Cepat! Cepat! Cepat! Promosi Kereta Sewa Gombak Murah Serendah RM55/Sehari Untuk Anda

1. Harga Termurah Di Kuala Lumpur

setiap bulan Anggun Car Rental akan berikan OFFER kepada anda tiada masalah!

2. Ada Servis Penghantaran

Anggun Car Rental menawarkan servis penghantaran pada kadar yang berpatutan atau jika tidak mahu bayar servis tersebut anda boleh ambil kereta tersebut sendiri..tiada masalah!!

3. Keadaan Kereta Yang Bersih

kereta kami semua dalam keadaan bersih sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kebersihan kereta kami! Kami akan berikan diskaun lagi kepada anda..tiada masalah!

kelebihan kereta sewa gombak

4. Staff Yang Mesra Pelanggan

Memberi perkhidmatan yang berkualiti dengan sistem tempahan dan sokongan yang mampu membantu pelanggan dalam apa jua situasi untuk memastikan percutian anda berjalan lancar.

5. Harga Promosi Pada Pelanggan Setia Kami

Kami menyediakan harga kereta sewa yang menarik serta fleksibel bagi memenuhi bajet anda ketika bercuti. Apa guna harga murah tetapi tiada kualiti dan membahayakan nyawa.

Lihat Testimoni Pengguna Setia Anggun Car Rental

Puas hati, kereta tip top, servis serta layanan yang baik faktor utama Anggun Car Rental menjadi pilihan ramai.

testimoni kereta sewa gombak testimoni kereta sewa gombak testimoni kereta sewa gombak

Jom Booking Anggun Car Rental – Kereta Sewa Gombak Sekarang !

Jom hubungi Anggun Car Rental untuk mendapatkan kereta sewa idaman anda. Anda kena booking cepat, takut tak dapat harga istimewa dan terpaksa berbelanja lebih daripada syarikat lain. Nak tanya dulu pun tak ada masalah. Hubungi mereka menerusi maklumat di bawah.

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA GOMBAK
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Jom Booking Anggun Car Rental - Kereta Sewa Gombak Sekarang !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Booking Anggun Car Rental - Kereta Sewa Gombak Sekarang !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Booking Anggun Car Rental - Kereta Sewa Gombak Sekarang !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: