Review
Jun 18, 2019, 7:28pm

Kereta Sewa di Balakong – Murah dan Bersih dari RM50/sehari


Balakong berada betul-betul di antara sempadan mukim Kajang dan juga Cheras. Dari Balakong ini juga anda dengan mudah boleh ke daerah Semenyih dan terus ke Nilai untuk shopping pelbagai macam benda. Di Balakong ini juga anda boleh berseronok dan bersatu dengan alam. Haa dah pernah ke sini ke belum?

Kereta Sewa Balakong Selangor

Apa Yang Menarik Jika Ke Balakong?

Disebabkan Balakong ini sangat dekat Putarajaya, Seri Kembangan, Cheras, Kajang dan juga Semenyih maka banyaklah tempat menarik yang boleh anda kunjungi. Antaranya jamu selera di Satay Kajang Hj Samuri yang sangat tersohor. Itu baru bab makan. Belum lagi bercerita bab pemandangan.

Kereta Sewa Balakong Jazz

Untuk pemandangan indah dalam mood suasana percutian anda boleh kunjungi beberapa tempat menarik sebagaimana yang dicadangkan ini.

#1 – Sungai Tekala

Kereta Sewa Balakong Terbaik

Merupakan salah satu pusat rekreasi air terjun yang popular di daerah Hulu Langat selain Suungai Congkak dan Sungai Gabai. Dari pekan Semenyih nak ke Sungai Tekala anggaran 20 minit je (14km). Di sini anda boleh berkelah, mandi manda, bergambar dan sebagainya. Waktu Operasi adalah dari jam 7 pagi hingga  6 petang dan tiket masuk hanya berharga RM1 untuk dewasa dan 50 sen untuk kanak-kanak di bawah usia 12 tahun.

#2 – Empangan Semenyih

Ini tempat paling best untuk para kaki pancing. Eh siapa kata bila bercuti tak boleh habiskan masa dengan aktiviti memancing. Lagi seronok rasanya jika duduk memancing di sini daripada perlu teman isteri shopping dari pagi sampai ke petang. Empangan Semenyih ini merupakan kawasan tadahan air bagi penduduk Semenyih. Tempatnya cantik, sangat elok untuk tenangkan fikiran.

#3 – Semenyih Eco Venture

Kereta Sewa Balakong Myvi

Untuk penggemar aktiviti sukan lasak atau team building company anda boleh datang dan luangkan masa bersama di Semenyih Eco Venture. Di sini anda boleh lakukan pelbagai aktiviti lasak bersama seperti menaiki ATV, berkayak, flying fox, paint ball dan banyak lagi. Kemudahan dan kelengkapan penginapan untuk para peserta akan disediakan secukupnya.

#4 – The Mines

Kereta Sewa Balakong 2019

Di The Mines anda boleh berlibur sepuasnya. Anda boleh shopping, makan-makan, berhibur dan apa saja untuk habiskan masa cuti. Jika anda seorang pelajar dan mahu luangkan masa bersama teman-tema, anda boleh kongsi duit menyewa kereta dengan KLezcar untuk tempoh 24jam. Tak perlulah lagi susah payah naik kemudahan awam. Kan lebih seronok dan mudah.

#5 – Putrajaya

Kereta Sewa Balakong Honda

Jika berada di sekitar Selangor memang tidak lengkaplah jika tidak turut ke Putrajaya. Kawasan penempatan dan juga bangunan rasmi kerajayaan yang tersergam indah. Tak lupa juga akan pemandangannya yang sangat menarik. Makin seronok jika ke Putrajaa pada waktu malam kerana kawasan tersebut akan kelihatan lebih cantik menarik dengan simbahan lampu neon yang pelbagai warna.

Itu baru lima cadangan sedangkan ada banyak lagi tempat menarik lain untuk di kunjungi. Dan alang-alang dah berada di Balakong sudah semestinya boleh turut melawat tempat menarik lain di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor. Almaklumlah, Balakong ini adalah lokasi yang mudah untuk ke mana saja. Tapi anda dinasihatkan untuk bergerak dengan kereta untuk lebih mudah dan cepat.

KLezcar Sediakan Servis Kereta Sewa Murah di Balakong

Bagi anda yang ingin ke Balakong dengan menggunakan kenderaan awam, anda jangan bimbang kerana KLezcar dapat bantu sediakan kereta sewa di Balakong dengan harga yang murah dan jimat. Tidak hanya itu KLezcar akan turut mengutamakan keselesaan anda dengan menyiapkan kereta sewa di Balakong dalam keadaan bersih.

KLezcar telah berkecimpung di dalam bisnes kereta sewa ini sudah lama. Kereta sewa di Balakong adalah salah satu lokasi di mana team KLezcar berada. Maka anda tidak perlu bimbang dan tempahlah mana saja kereta yang anda mahukan sesuai dengan citarasa dan bajet masing-masing.

Anda mahukan kereta sewa di Balakong bukan untuk bercuti? Atau anda sememangnya warga Balakong yang mahukan kereta sewa untuk urusan yang lain seperti hadiri majlis perkahwinan, urusan temuduga dan balik kampung. Tidak ada masalah kerana anda boleh menyewa sama ada dalam masa sehari, seminggu mahupun sebulan.

Kereta Sewa Balakong Termurah

Sebab Utama Kenapa Perlu Sewa Dengan KLezcar

Terdapat tiga sebab utama kenapa anda perlu sewa kereta di Balakong dengan pihak KLezcar ini. Tiga sebab tersebut adalah :  

#1 – MURAH

Soal harga pastinya perlu di beri perhatian. Iyalah, nanti tak pasal impian ingin bercuti dengan seronok bertukar menjadi tragedi akibat kehabisan wang. Untuk kereta sewa di Balakong oleh pihak KLezcar ini anda boleh menarik nafas lega kerana harga yang ditawarkan sememangnya sangat murah dan amat masuk akal. Semua harga telah terpamer di lamanweb saat anda ingin membuat tempahan maka anda bolehlah rancang bajet bermula dari sekarang untuk pergi bercuti di dalam masa yang terdekat ini.

#2 – BERSIH

Kereta Sewa Balakong Malaysia

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kereta yang akan disediakan oleh pihak KLezcar ini sentiasa di pantau. Ia bukan saja di ambil perhatian untuk aspek kesihatan, tayar dan sebagainya, akan tetapi soal kebersihan luar dan dalam kereta akan turut ditekankan juga supaya penyewa seterusnya dapat menerima kereta dalam keadaan yang terbaik.

Harga Kereta Sewa Murah Terlajak Bermula Dari RM50/Sehari

Bagaikan tidak percaya tapi itulah hakikatnya. Sekarang ini pihak KLezcar sedang hangat memperkenalkan harga runtuh dengan kadar sewaan serendah RM50 sahaja bagi tempoh masa sewaan 24 jam. Hebat bukan? Macam tak percaya pula rasanya tapi itulah hakikat yang bakal diperolehi. Patutlah ramai pelanggan suka dapatkan khidmat dari KLezcar ini.

Kereta Sewa Balakong

Pelbagai Jenis Kereta Sewa Sedang Menanti Anda

Jenis kereta sewa yang ada di KLezcar memang banyak! Antara jenis kereta sewa yang sering di pilih oleh pelanggan adalah dari jenis Perodua dan Proton. Ini kerana kereta dari jenama tempatan ini tidak terlalu besar dan sedang elok untuk percutian dalam jumlah yang tidak terlalu ramai. Size Perodua Myvi yang tidak terlalu besar dengan kadar penjimatan minyak panduan membuatkan ianya sering mendapat tempat di hati para pemandu.

Kereta Sewa Balakong 2020

Harga bagi kereta sewa jenis Perodua ini adalah seperti yang berikut. Perodua Viva Elite dengan kadar sewaan RM110 sehari atau RM600 seminggu. Perodua Axia dengan kadar RM120 sehari atau RM650 seminggu. Tak lupa Perodua Myvi dengan kadar sewaan RM130 sehari atau RM700 untuk seminggu.

Kereta Sewa Balakong Hebat

Nak sewa kereta dalam gaya yang lebih mewah pun ada. Manalah tahu anda mahukan servis kereta sewa di Balakong untuk majlis perkahwinan. Maka bolehlah di bawa pengantin dengan kenderaan yang lebih elegen. Antara kereta mewah yang boleh didapati dari KLezcar ini adalah seperti Vellfire, Starex dan Estima. Kadar sewaan untuk kenderaan mewah begini adalah sekitar RM500 hingga RM600 sehari.

Kereta Sewa Balakong KL

Jika mahukan kenderaan yang lebih besar boleh pilih van yang selesa. Untuk harga sudah semestinya sangat berpatutan sekali. Lagi lama anda menyewa maka lebih lama juga nilai wang yang perlu anda belanjakan.

Kereta Sewa Balakong Dijamin Selamat

KLezcar Sentiasa Utamakan Kepuasan Pelanggan

Mungkin anda agak skeptikal. Barangkali terlintas di kepala “kenapa harga sewa kereta murah sangat. Mesti kereta yang disediakan banyak masalah!” Anda tak perlu bimbang kerana KLezcar sentiasa memastikan kenderaan yang disewakan berada dalam keadaan terbaik, bersih dan memuaskan. Lihat sahaja senyuman yang terukir di wajah pelanggan KLezcar , tanda kepuasan terhadap perkhidmatan yang diberikan.

Sebahagian Daripada Pelanggan KLezcar Balakong

Kereta Sewa Balakong Dipercayai

Kereta Sewa Balakong Mudah

Kereta Sewa Balakong Tercantik

Anda Ingin Bercuti Atau Ada Urusan Di Balakong? Perlukan Kereta Sewa Yang Super Jimat Dan Terbaik? Hubungi Wakil Pihak KLezcar Sekarang Juga!

Tidak kisahlah anda ingin ke Balakong untuk tujuan apa, yang penting jika anda perlukan kereta sewa di Balakong yang murah dan bersih, KLezcar adalah pilihan utama terbaik yang anda ada. Apa yang ditunggu lagi tu? Segera hubungi pihak KLezcar untuk tempahan sekarang juga!

KLezcar | PERKHIDMATAN KERETA SEWA MURAH DI BALAKONG
Hotline : Tekan untuk telefon (013-9418088) | Tekan untukWhatsApp
Facebook : KLezcar – Kereta Sewa Balakong
Website : KLezCar

Dapatkan Kereta Sewa Yang Super Jimat Dan Terbaik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

KERETA SEWA BALAKONG - NO.34 JALAN BALAKONG 2 KAMPUNG KENANGAN INDAH BALAKONG, Kawasan Perniagaan Desa Ria Balakong, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Kereta Sewa Yang Super Jimat Dan Terbaik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Kereta Sewa Yang Super Jimat Dan Terbaik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: