Review
Jul 14, 2018, 10:50am

Kereta Sewa Ampang Bersih Dan Baru Dari Bajet – VVIP


kereta sewa ampang murah

Kereta sewa merupakan perkara yang amat penting sekiranya anda mahu perjalanan yang selesa dan juga mudah untuk anda pergi ke tempat – tempat yang anda ingin lawati terutama bila berjalan di sekitar Kuala Lumpur. Dengan menyewa kereta sewa sudah pasti memudahkan perjalanan anda. Malaysia juga ada ramai pengguna pengangkutan awam tetapi apabila ingin ke suatu tempat yang tertentu secepat mungkin dan teksi bukan lah lagi pilihan anda. Dengan menyewa kereta, anda boleh menentukan laluan anda atau mengambil laluan alternatif. Tidak seperti dengan pengangkutan awam, anda boleh dikatakan boleh pergi ke mana-mana sahaja yang anda mahu dengan kereta yang disewa.

Anggun Car Rental, Kereta Sewa Bersih Dan Baru di Ampang

kereta sewa ampang kl

Pernah dengar Anggun Car Rental? Mereka menyediakan pelbagai jenis kereta yang anda boleh sewa dan anda tidak perlu mencari mereka kerana kereta yang anda sewa itu akan terus dihantar ke kawasan anda. Anggun Car Rental boleh memberikan anda perkhidmatan yang pantas kerana mereka bertapak di Ampang, Kuala Lumpur dan merupakan kawasan yang strategik untuk perkhidmatan kereta sewa ini.

Kereta Sewa Ampang Mewah Dari Bajet ke Kereta VVIP

kereta sewa vip ampang

Dengan harga serendah RM 55/ hari juga anda boleh dapat kereta yang bersih, baru dengan prestasi yang sangat mantap. Tawaran harga serta jenis kereta pula anda boleh pilih dari yang biasa hingga jenis mewah bertaraf VVIP. Untuk makluman, anda juga boleh menyewa kereta mereka secara harian, mingguan ataupun bulanan.

Jom Lihat Antara Kereta Mewah Yang Disediakan Oleh Anggun Car Rental

Kereta sewa mewah mahal? Ish..ishh.. Anda pasti terkejut dengan tawaran harga kereta mewah Anggun Car Rental yang termurah di Kuala Lumpur ni. Sebelum itu, jom lihat dahulu antara koleksi kereta mewah bertaraf VVIP dari Anggun Car Rental :

kereta sewa vellfire ampang

Toyota Vellfire

kereta mewah volkswagon ampang

Volkswagon Passat

kereta sewa mewah bmw E90

Kerete BMW E90

Kereta Sewa Ampang Ada Pelbagai Jenis Kenderaan Untuk Anda

Kelebihan besar menyewa kereta di Anggun Car Rental menawarkan pelbagai jenis kereta untuk anda pilih untuk tempoh sewaan tertentu. Pilihan ini biasanya terdiri daripada kecil, hatchbacks ekonomi kepada beberapa SUV terbesar di pasaran, sama ada manual atau automatic. Tidak kira apa keperluan khusus anda, Anggun Car Rental biasanya akan dapat membantu anda mencari kenderaan yang terbaik untuk keperluan anda dan untuk tempoh sewa yang dikehendaki.

kereta sewa dan van sewa ampang

Menyewa Kereta Sewa Ampang Dapat Menjimatkan Wang Anda

Kelebihan memandu kereta sewa dan bukannya kenderaan peribadi adalah anda boleh memilih untuk menyewa kenderaan yang jimat minyak untuk perjalanan jauh. Sama ada anda membuat pilihan untuk menyewa kenderaan berkuasa diesel untuk memaksimumkan manfaat perjalanan, atau anda membuat keputusan untuk menyewa hibrid, agensi sewa dari Anggun Car Rental akan dapat membantu anda mencari kenderaan untuk memaksimumkan faedah yang anda akan lihat dari penjimatan dalam kos bahan api.

kereta sewa ampang menjimatkan

Macam Mana Nak Sewa Kereta Di Anggun Car Rental?

Sebelum mendaftar untuk sewa, pastikan anda mengesahkan jenama dan model kenderaan agensi Anggun Car Rental sebelum menyewa. Anda boleh direct berurusan dengan mereka melalui talian whatsapp atau datang terus ke alamat mereka untuk urusan penyewaan. Nah, sedikit tips untuk anda menyewa di Anggun Car Rental :

1. Dapatkan Kenderaan Yang Sesuai

sewa kereta pilihan ampang

Kelebihan sewa kereta ialah anda boleh menyewa kenderaan yang sempurna untuk hanya apa-apa situasi khas. Sama ada anda memerlukan van mini untuk membantu mengambil semua anak-anak anda dan rakan-rakan mereka untuk lawatan khas atau perkhemahan, atau kereta yang lebih eksotik untuk membantu membuat hari khas yang lebih istimewa, mendapatkan kereta sewa untuk majlis itu akan membantu menjimatkan wang dalam jangka masa panjang. Ramai pengguna tidak menemuinya bahkan hal ini dapat menjimatkan kewangan disebalik terus membeli sebuah kereta khusus untuk pemanduan seharian mereka. Dengan bergantung pada agensi sewa kereta untuk membantu mengisi keperluan ini, anda akan dapat untuk membuat sebahagian besar majlis istimewa anda tanpa menanggung hutang jangka panjang atau tanggungjawab untuk membeli kereta.

2. Kereta Yang Sesuai Dengan Acara Majlis

sewa kereta bajet ampang

Sama ada anda menghadiri sebuah majlis perkahwinan, percutian mahupun korporat, atau lain-lain, pastinya anda mahukan sebuah kereta yang besar dan mampu memuatkan ahli keluarga anda bukan? Anggun Car Rental akan bantu anda memilih kereta dengan bajet yang anda peruntukkan. Sama ada anda mahu muncul dengan kereta model terkini atau kenderaan mewah, katakan sahaja kepada Anggun Car Rental.

3. Mengelakkan Haus Dan Lusuh Pada Kenderaan Anda

sewa kereta murah ampang

Kelebihan besar kereta sewa ialah pengguna dapat mengelakkan haus dan lusuh pada kenderaan mereka sendiri ketika memandu sebuah kereta sewa. Selain mengelakkan penggunaan kilometer yang tinggi pada kereta anda sendiri, anda juga boleh menyimpan wang tambahan dengan menyewa kenderaan untuk perjalanan dengan lebih cekap daripada anda guna sendiri kereta, lori, atau SUV. Untuk perjalanan yang panjang, ini boleh menjadi simpanan keseluruhan yang besar apabila ia datang untuk memaksimumkan bajet anda secara keseluruhan untuk perjalanan.

4. Elakkan Penyelenggaraan Kereta

kereta sewa maintenance free ampang

Kebanyakan pemilik kereta dan lori tidak melakukan penyelenggaraan kereta, apatah lagi membayar orang lain untuk melakukannya pada kereta mereka. Jika penyelenggaraan tidak dikemaskinikan, maka kegagalan dan kerosakan boleh berlaku yang mengakibatkan kehilangan penggunaan kereta dan bil membaiki boleh menjadi mahal. Kelebihan besar kereta sewa adalah bahawa pengguna tidak perlu bimbang tentang mendapatkan penyelenggaraan selesai pada kenderaan. Anggun Car Rental menjaga semua penyelenggaraan di antara pelanggan, jadi pengguna hanya perlu bimbang tentang meletakkan gas atau minyak petrol di dalam kenderaan itu. Bagi mereka yang menyewa kenderaan dalam tempoh yang lebih lama, agensi sewa kereta biasanya akan memberikan tempoh masa untuk membawa kereta untuk diservis atau untuk bertukar-tukar dengan kenderaan lain yang mempunyai penyelenggaraan yang sentiasa dikemaskini.

5. Jangan Risau Mengenai Break-downs/Rosak Dalam Perjalanan

servis kereta sewa terbaik ampang

Walaupun kebanyakan agensi sewa kereta utama menjaga kereta mereka dalam keadaan yang baik, pelanggan secara amnya tidak perlu bimbang tentang kenderaan sewa anda jika ia rosak. Sekiranya kenderaan anda rosak, Anggun Car Rental akan menyediakan anda dengan arahan mengenai siapa yang dipanggil untuk membantu. Jika kereta itu tidak boleh dibaiki dalam tempoh masa yang singkat, agensi mereka akan menyediakan anda dengan kereta lain tanpa dikenakan bayaran tambahan. Ini membantu memberi pelanggan ketenangan fikiran bahawa mereka boleh bergantung kepada agensi sewa kereta untuk menjaga apa-apa isu yang tidak dirancang yang mungkin timbul semasa tempoh masa kontrak sewa mereka.

anggun car rental setapak

Wah banyak juga manfaat apabila kita menyewa kereta, jika ada ingin mengetahui lebih lanjut atau ingin mendapat lebih info tentang syarikat ini sila hubungi mereka secepat mungkin.

Disinilah Kereta Sewa Yang Berkeadaan Baik dan Harga Murah di Ampang

Nak beli kereta besar mewah untuk pakai dua hingga ke tiga hari agak membazir jadi, kereta sewa adalah penyelesaiannya. Kenapa saya kata kereta sewa Anggun Car Rental terbaik :

#1. Kereta sewa serendah RM55/sehari

kereta sewa vellfire murah

Apa yang paling penting? Tentulah harga mereka yang sangat berpatutan. Anda boleh mendapatkan kereta sewa dengan harga serendah RM 55/ hari dan anda tidak perlu risau dengan perkara yang lain kerana mereka akan menguruskan semuanya.

#2. Team Anggun Car Rental Mesra Pelanggan

kereta sewa mewah dan vip ampang

Anggun Car Rental amat mementingkan keselesaan pengguna jadi anda perlu memilih mereka untuk memberikan perkhidmatan kerana mereka sentiasa memberikan perkhidmatan yang bertaraf lima bintang kepada pelanggan – pelanggan mereka dengan memberikan kereta yang baik dan customer service yang memuaskan hati serta mesra pelanggan.

#3. Kereta Bersih Dan Dicuci Sebelum Disewakan

kereta sewa bersih dan wangi

Setiap kereta yang anda naiki telah dicuci terlebih dahulu sekiranya ia digunakan oleh pelanggan yang lain. Mereka mencuci kereta tersebut secara menyeluruh sebelum diberikan kepada anda agar anda boleh menaiki kereta dengan selesa dan wangi. Kereta juga akan diservis sekiranya terdapat sebarang kerosakan serta ditukar minyak hitam dan minyak enjin sekiranya kereta tersebut telah sampai mileage yang ditetapkan.

#4. Perkhidmatan Kereta Sewa 24 Jam

perkhidmatan kereta sewa 24 jam

Mereka juga menawarkan khidmat pelanggan selama 24/7 jadi anda tidak perlu risau sekiranya ada perkara yang tidak diingini berlaku pada waktu tengah malam dan jika kereta tersebut memerlukan pembaikan, khidmat menunda kereta juga disediakan 24/7. Jadi, anda hanya perlu menghubungi  03-41311511 dan mereka akan memberikan respon dengan pantas.

#5. Diskaun Untuk Perkhidmatan Sewa Seterusnya

kereta sewa diskaun murah

Selain itu, mereka juga memberikan kupon diskaun kepada anda yang menggunakan perkhidmatan mereka yang seterusnya. Anda boleh menjimatkan wang anda dan gunakan wang tersebut untuk perkara lain yang lebih penting.

Dokumen Untuk Sewa Kereta Ampang di Anggun Car Rental

  1. Salinan IC penyewa
  2. Salinan lesen penyewa
  3. Salinan bil utiliti (bil elektrik, bil ASTRO, dan sebagainya)
  4. Salinan kad matrik (untuk pelajar sahaja)

salinan ic kereta sewa ampang

Oh Ya! Pastikan Anda Menjaga Kebersihan Kereta Dan Pandu Cermat

Penyewa kepada apa juga jenis kereta adalah bertanggungjawab ke atas semua tempat letak kereta dan lalu lintas pelanggaran baik di dalam negara atau di peringkat antarabangsa. Kebanyakan kontrak dan polisi insurans tidak sah jika anda mengalami kemalangan sewaktu di bawah pengaruh alkohol atau dadah. Pastikan anda mengunci kereta dan stering serta tidak meninggalkan barang berharga di dalam kereta. Tali pinggang keledar juga hendaklah dipakai setiap masa kerana ia satu undang-undang ketat di kebanyakan negara.

panduan kereta sewa ampang

Lihat Testimoni Pengguna Anggun Car Rental

Kepuasan pelanggan adalah bukti bahawa Anggun Car Rental sentiasa menawarkan perkhidmatan yang cukup bagus dan terbaik di Ampang, Kuala Lumpur.

review pelanggan kereta sewa ampang testimoni pelanggan kereta sewa ampang feedback pelanggan kereta sewa ampang

Hubungi Anggun Car Rental Penyedia Kereta Sewa Ampang

Sekiranya anda perlukan perkhidmatan kereta sewa jangan segan silu untuk hubungi mereka di talian di bawah dan inshaAllah anda akan berpuas hati dengan servis dan kereta sewa yang mereka tawarkan.

logo anggun kereta sewa kl

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA AMPANG
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: