Review
Jul 16, 2018, 2:07pm

Kereta Sewa 4×4 di Kuala Lumpur Murah Dari RM180/Sehari


kereta sewa 4x4 kl

Kereta 4×4 memudahkan urusan muatan barang, aktiviti yang melibatkan barang-barang dan juga untuk beberapa kegunaan yang tertentu. Kadang kala kita perlukan kereta jenis 4×4 tetapi sukar untuk mendapatkannya. Nak beli, tetapi tidak mampu. Nak pinjam dekat kawan, kawan pun tiada kereta 4×4. Apa lagi yang mampu anda lakukan?

kereta sewa 4x4 murah

Menyewa kereta 4×4 merupakan satu alternatif mudah dan senang yang boleh anda lakukan. Anda tidak perlu bimbang akan kos kereta sewa 4×4 yang mahal dan tidak mampu anda miliki. Di Kuala Lumpur, pasti ada kereta sewa 4×4 yang lebih murah dan berpatutan untuk anda dapatkan. Anda harus pastikan kualiti kereta sewa 4×4 berada di tahap yang bagus dan memberangsangkan serta harga yang ditawarkan haruslah berbaloi dengan kualiti dan keadaan kereta.

Anggun Car Rental | Kereta Sewa 4×4 Di Kuala Lumpur

logo anggun kereta sewa kl

Anggun Car Rental merupakan perkhidmatan kereta sewa 4×4 di Kuala Lumpur yang berpatutan dan berbaloi untuk anda dapatkan. Kualiti kereta sewa 4×4 yang ditawarkan sangat efektif dalam pemanduan dan perjalanan anda serta mempunyai kegunaan seperti membawa barangan muatan yang berat dan sebagainya.

sewa kereta 4x4 murah

Jangan terkejut sekiranya anda berpeluang mendapatkan kereta sewa 4×4 sangat murah bersama Anggun Car Rental. Perkhidmatan kereta sewa 4×4 organisasi ini menawarkan serendah RM180 untuk sewaan kereta 4×4 dalam masa sehari anda gunakannya. Ia amat berbaloi dan menjimatkan!

6 Kegunaan Kereta Sewa 4×4 Anggun Car Rental

kereta sewa 4x4 untuk lasak

Berikutan kereta sewa 4×4 di Kuala Lumpur yang dipercayai dan mendapat permintaan ramai, tentunya ia mempunyai pelbagai kegunaan yang fungsi bagi anda yang memerlukan kereta sewa 4×4. Tanpa kereta 4×4 ini, urusan anda mungkin akan tergendala dan lebih teruk lagi tidak dapat dijalankan. Antara fungsi kereta sewa 4×4 Anggun Car Rental adalah mengangkat barang besar, berat dan melakukan aktiviti pembinaan.

1 # Aktiviti Pembangunan

kereta sewa 4x4 untuk kerja pembinaan

Kereta 4×4 yang mempunyai ruangan besar ini diperlukan untuk mengangkat barang penggunaan site dan construction atau pembinaan bangunan. Barang-barang pembangunan atau pembinaan adalah seperti simen, batu bata, pasir dan lain-lain lagi.

2 # Aktiviti Pindah Rumah

pindah barang dengan kereta sewa 4x4

Aktiviti pindah rumah dengan mengangkat barang perabot seperti meja, almari, kerusi, katil, tilam dan lain-lain lagi adalah lebih mudah dilakukan dengan menggunakan kereta sewa 4×4 yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental.

3 # Angkat Barang Katering

barang katering dengan kereta sewa 4x4

Kereta 4×4 Anggun Car Rental sesuai dengan kegunaan mengangkat barang makanan seperti makanan untuk katering dan sempena kenduri yang akan berlangsung pada majlis-majlis yang memerlukan anda mengangkan banyak makanan dan perkakas katering.

4 # Angkat Barang Perniagaan

angkat barang perniagaan dengan 4x4

Anda juga boleh gunakan kereta sewa 4×4 untuk mengangkat barang perniagaan anda seperti pelamin, barang-barang untuk memasang pelamin, stok barang bisnes seperti produk kesihatan dan kecantikan, pakaian, beg, kasut dan lain-lain lagi.

5 # Memasuki Kawasan Pedalaman

menjelajah pendalaman dengan kereta sewa 4x4

Sekiranya anda ingin memasuki kawasan pedalaman atau hutan untuk aktiviti lasak, camping, hiking dan sebagainya, anda juga boleh menggunakan kereta 4×4 berkualiti tinggi dan boleh menyewanya. Kereta ini sesuai untuk aktiviti lasak yang diperlukan.

6 # Aktiviti Oil Dan Gas

oil and gas kereta sewa 4x4

Aktiviti oil and gas yang melibatkan sesebuah syarikat atau projek dan diuruskan oleh individu tertentu adaakalanya memerlukan anda menggunakan kereta yang lebih besar untuk mengangkat barang atau pergi ke kawasan yang tidak boleh dilalui dengan kereta biasa. Anda boleh menggunakan kereta sewa 4×4 dari Anggun Car Rental.

tempat kereta sewa 4x4 murah

100% kegunaan kereta sewa 4×4 adalah untuk mengangkat barang kerana fizikal kereta 4×4 yang besar, kukuh dan berkualiti ini amat sesuai untuk mengangkut barang. Sama ada barang besar atau kecil tidak menjadi masalah, asalkan ia dapat memanfaatkan anda dan orang lain.

Kereta Sewa 4×4 Anggun Car Rental

Mitsubishi Triton VGT 2.5

kereta sewa 4x4 triton murah

Kereta Sewa 4×4 yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental adalah kereta Mitsubishi Triton VGT 2.5. Kereta ini sangat besar dan mengandungi spek kereta yang sangat istimewa, lengkap dengan aspek keselamatan dan kelajuan.

kereta sewa triton 4x4

Dengan sistem pemanduan secara automatik, cermin tinted untuk keselesaan anda yang beristirehat di dalam kereta serta tempat duduk yang terdiri daripada 5 kerusi ini membolehkan anda menaiki Triton VGT 2.5 dengan mudah dan senang untuk melakukan urusan-urusan anda. Begitu juga dengan kelajuan kenderaan pada kadar 2.5 membolehkan anda mendapatkan perjalanan jauh di pedalaman tanpa sempadan dan batasan. Menarik bukan?

Toyota Hilux

kereta sewa hilux murah

Toyota Hilux dikatakan sebagai kereta besar dan kukuh juga seperti Triton. Ia boleh memuatkan seramai 5 orang dan boleh membawa barangan yang berat dan besar untuk kemudahan anda. Gayanya yang sempoi, eksklusif dan multifunction ini sangat menarik hati ramai pengguna kereta sewa. Anda boleh memandunya secara automatik.

Ford Ranger

kereta sewa ford ranger 4x4

Ford Ranger adalah salah satu kereta sewa 4×4 yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental. Kereta automatik dan lengkap dengan Electronic Locking Rear Differential ini memberikan keselamatan yang maksimum dalam pemanduannya walaupun dipandu di tempat banjir dan sebagainya. Anda boleh membawa 5 orang penumpang termasuk pemandu Ford Ranger.

Isuzu Dmax

kereta sewa 4x4 isuzu dmax

Kereta 4 roda yang berkualiti tinggi ini juga sangat stabil dan boleh digunakan untuk menaiki bukit dan tempat-tempat yang tinggi. Isuzu Dmax lengkap dengan pelbagai kemudahan dari segi keselamatan, pengawalan, sistem hiburan dan lain-lain lagi. 5 tempat duduk boleh anda penuhkan bersama rakan-rakan untuk pergi mengembara!

Nissan Navara

kereta sewa 4x4 nissan navara

Nissan Navara mempunyai enjin turbo yang terbukti memberikan kesan perjalanan yang menyeronokan dan mengagumkan anda! Ruangan kerusi yang memuatkan 5 orang penumpang serta sistem pemanduan automatik terbaik merupakan ciri-ciri Nissan Navara yang disukai ramai.

Kereta Sewa 4×4 Anggun Car Rental Sesuai Untuk Angkat Barang

kerja angkut barang kereta sewa 4x4

Kereta Sewa 4×4 ini amat sesuai digunakan secara rutin bagi mengangkat barang yang berat dan banyak kerana kekuatan dan ketahanan kereta ini tidak dapat dinafikan lagi. Barang-barang tidak muat diangkat menggunakan kereta biasa, Kini, mengangkat barang bukan lagi masalah bagi anda semua dengan adanya Triton VGT 2.5 4×4 ini.

Penyelenggaraan Kereta Sewa 4×4 Anggun Car Rental Disediakan

servis kereta sewa 4x4

Anda boleh mengambil kereta dan teruskan perjalanan anda tanpa perlu check kereta berkali-kali kerana kereta sewa 4×4 di Anggun Car Rental ini dijaga rapi dan diselenggarakan secara mendalam oleh mereka yang pakar dan mahir dalam penyelenggaraan kereta. Anggun Car Rental juga sentiasa menyediakan kereta secara terbaik untuk digunakan oleh pelanggan mereka.

Kelebihan Memilih Kereta Sewa 4×4 Anggun Car Rental Kuala Lumpur

Cepat Dan Pantas

servis penghantaran kereta sewa 24 jam

Kepantasan Anggun Car Rental dalam menghantar dan mengambil kereta sewa untuk anda dipuji ramai pengguna. Mereka cepat dan menepati masa dalam setiap perkhidmatan yang dilakukan.

Wangi Dan Bersih

kereta sewa 4x4 wangi dan bersih

Keadaan kereta sewa 4×4 yang ditawarkan sentiasa berada dalam keadaan wangi dan bersih seperti kereta baru. Kereta sewa 4×4 ini juga terdiri daripada kereta baru yang telah dijadikan kereta sewa untuk anda semua. Pasti anda akan berasa selesa menaiki kereta yang bersih dan selamat tanpa habuk dan kotoran.

Berkualiti Tinggi Dan Lasak

kereta sewa4x4 lasak

Kereta sewa 4×4 Anggun Car Rental ini amat tahan lasak dan berkualiti tinggi dari segi pemanduan iaitu enjinnya dan sistem pengawalan serta pertahanannya sangat mantap. Untuk pengetahuan anda, tidak pernah berlaku kerosakan kereta sewa 4×4 yang disediakan oleh Anggun Car Rental sebelum dan selepas anda menggunakannya.

Sesuai Untuk Pelbagai Aktiviti

kegunaan kereta sewa 4x4

Bagi anda yang suka melakukan aktiviti lasak seperti mengembara ke hutan, mengangkat barang atau macam-macam lagi, kereta sewa 4×4 Anggun Car Rental ini merupakan hadiah terbaik untuk anda. Dengan harga murah serendah RM 180 untuk sehari, anda berpeluang memandunya!

Harga Murah Dan Berpatutan

antara kereta sewa 4x4 yang ada

Ramai seakan tidak percaya akan kadar harga sewa yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental untuk kereta sewa 4×4 di Kuala Lumpur ini. Kereta sewa 4×4 yang eksklusif dan berkualiti ini sangat mahal jika anda dapatkan di luar pasaran pada kadar harga sewa mereka. Namun, Anggun Car Rental menawarkan kereta sewa 4×4 pada kadar harga yang berpatutan, mampu milik dan sangat berbaloi.

Staff Mesra Pelanggan

mesra pelanggan keutamaan anggun car rental

Staff Anggun Car Rental yang mengendalikan kereta sewa dan berurusan dengan anda amat mesra pelanggan, memahami dan mudah dirunding. Anda boleh berbincang masalah dan perkara yang melibatkan kereta sewa 4×4 yang anda mahukan.

Sistem Tempahan Mudah Dan Senang

tempahan kereta sewa 4x4 mudah

Sistem tempahan kereta sewa 4×4 yang disediakan oleh Anggun Car Rental sangat mudah dan senang dilayari. Anda boleh melayari laman web mereka bagi memilih kereta yang anda inginkan dan terus membuat tempahan. Kemudian, anda perlu mengisi tarikh dan masa untuk pengambilan dan penghantaran kereta. Semuanya hanya dihujung jari sahaja. Mudah kan?

Kadar Sewa Kereta 4×4 Anggun Car Rental

kereta sewa 4x4 termurah

Kereta sewa 4×4 Anggun Car Rental yang boleh anda dapatkan ini disewa serendah RM180 untuk sehari. Anda boleh membuat sewaan dalam jangka masa mengikut tempoh harian, mingguan ataupun secara bulanan. Kadar harga yang ditetapkan sangat mampu milik, berpatutan dan murah.

Tempoh Sewaan Dan Harga Kereta Sewa 4×4

1 Hari – RM 500
1 Minggu – RM 400 untuk sehari
1 Bulan – RM 180 untuk sehari

sewa triton 4x4 murah

Semakin lama tempoh masa sewaan yang anda lakukan, anda akan lebih berbaloi dan akan menerima penjimatan yang lebih tinggi. Anda jimat lebih daripada RM 1000 untuk penggunaan kereta selama sebulan dan hanya perlu membayar RM 180 sahaja untuk sehari. Anggun Car Rental merupakan perkhidmatan kereta sewa 4×4 paling murah di Kuala Lumpur.

Testimoni Pengguna Perkhidmatan Sewa Kereta Anggun Car Rental

Ramai pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan kereta sewa 4×4 Anggun Car Rental sangat berpuas hati dan menjadi pelanggan tetap mereka! Antara semua kereta sewa 4×4 Anggun Car Rental, pasti ada kereta sewa yang telah menambat hati anda untuk memandunya. Dengan kualiti yang hebat, harga yang sangat murah dan kemudahan yang telah disediakan, jom sewa kereta 4×4 bersama Anggun Car Rental segera!

testimoni anggun car rental testimoni anggun car rental testimoni anggun car rental

Jom Sewa Kereta 4×4 Anggun Car Rental Sekarang!

Jom dapatkan khidmat kereta sewa 4×4 mahupun kenderaan persendirian yang lain. Hanya di Anggun Car Rental, anda diberikan layanan istimewa, harga terbaik, kebersihan luar dalam dan servis baikpulih dan ganti kereta 24 jam sekiranya berlaku breakdown. Jom hubungi Anggun Car Rental!

kereta sewa setiawangsa terbaik

ANGGUN CAR RENTAL | PENYEDIA SERVIS KERETA SEWA GOMBAK
Hotline: Tekan untuk telefon (011-55004434) | Link WhatsApp
Telefon Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41311511)
Website: www.anggunrentacar.com

Alamat:
Anggun Car Rental
Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Off Jalan 34/26, 53300 Kuala Lumpur , Malaysia

Jom booking kereta sewa Anggun Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom booking kereta sewa Anggun Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom booking kereta sewa Anggun Car Rental SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: